Počinje Svjetsko prvenstvo u košarci - Turska 2010

poruka: 4
|
čitano: 1.215
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
ima li jos ljubitelja hrv kosarke

otvaram ovu temu u cast kosarke u Hrvata, nadam se da ce biti interesa i da ce jos neko osim mene buljiti u ekran zivcirajuci se i psovat kao i uvjek i Boga i vraga....

Ajmo naši....

danas je preva tekma s Amerikancima - kakvo otvaranje, dal ce biti 20 ili 30 razlike (za koga)???

u skupini smo jos i sa omrazenim Slovencima (ja nemam nista protiv njih) i inim neprijateljima koje smo nekad lomili lakih 30 iil 40 razlike (e moj DRAŽENE)

dakle pocinje svejetsko prvenstvo i nakon 16 god. evo i nas tamo, konacno bilo je i vrjeme.

15 godina
neaktivan
RE: ima li jos ljubitelja hrv kosarke
ivanec kaže...

otvaram ovu temu u cast kosarke u Hrvata, nadam se da ce biti interesa i da ce jos neko osim mene buljiti u ekran zivcirajuci se i psovat kao i uvjek i Boga i vraga....

Ajmo naši....

danas je preva tekma s Amerikancima - kakvo otvaranje, dal ce biti 20 ili 30 razlike (za koga)???

u skupini smo jos i sa omrazenim Slovencima (ja nemam nista protiv njih) i inim neprijateljima koje smo nekad lomili lakih 30 iil 40 razlike (e moj DRAŽENE)

dakle pocinje svejetsko prvenstvo i nakon 16 god. evo i nas tamo, konacno bilo je i vrjeme.

ja ću možda gledat

što se tiče slovenaca umislili su si da su bolji ,da prošlom euru popović nije napravio onu glupost na kraju četvrtine kad su nam zabili  nekoliko koševa u nizu mi bi dobili to četvrtfinale i igrali u polufinalu protiv srba. od amera gubimo sigurno (zakucavat će preko naših, garant, nema veze što nema kobea i lebrona) ako nisu mogli grci nemožemo ni mi.

16 godina
neaktivan

Naravno da ću gledati svaku utakmicu ,a ovu sa amerikancima ću snimati.Negledaš svaki dan kako igraju naši protiv Amerikanaca ,a ako još dobiju bit će senzacija.

Tražim pozivnicu za yuwabits.net pa ko hoće poslati neka mi pošaljepm
17 godina
Tako funkcionira Formula 1 - rekao je kolumbijski vozač
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice