Olimpijske igre 2012- London

poruka: 660
|
čitano: 85.078
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Francuska je jednostavno bolja ekipa od Hrvatske, ova njihova generacija nas sustavno uništava još od 2005., mi smo vječno drugi, nažalost. Ne razumijem čemu pljuvanje i psovanje po Voriju, Kopljaru i Duvnjaku, to su sve redom odlični igrači. Vori je ostario, ali je još uvijek ponajbolji svjetski pivot, a Duvnjak ponajbolji (ako ne i najbolji) srednji vanjski - razigravač. Kopljara se drži u igri jer je sjajan u obrani, a može i zabiti/asistirati, vrlo je zahvalan igrač.

Isto tako, ne razumijem kakve veze ima što je Goluža HDZ-ov isprdak i seljober s njegovim vođenjem ekipe, takve glupe uvrede su besmislene. Zašto se niste žalili sve do ove utakmice? Po meni krivac za poraz ovaj put ipak jest Goluža, krivo je postavio igru, a i ne razumijem zašto je držao Bičanića u igri gotovo cijelo vrijeme. I previše je rotirao u ključnim trenucima. U intervjuu je rekao da su Lacković i Duvnjak već umorni i da je znao da ne mogu izdržati cijelu utakmicu te da je zato igrao svježi Bičanić. Kakvog smisla ima čuvati najmanje kvalitetnog igrača za završnicu turnira? Zar ne bi bilo logično da su Bičanić i Vuković igrali npr. protiv Španjolske, a da su se Lacković i Duvnjak čuvali za ovu utakmicu? 

15 godina

Nemogu prebolit kontru na 18:16 i Vukovićevo zabijanje u obranu te rađenje prekršaja u napadu dok smo imali igrača više.

Da smo to pametno odigrali francuzima bi ostalo još 40 sekundi igrač manje i napad im sigurno ne bi tolko izdržao bez dignute sudačke ruke.

Ali ne, nakon toga kreće zabijanje i nedostižna prednost Francuza.

CoD games unlike Counter Strikes are so popular because they quickly give a player a false impression of being good at something. CS is very unforgiving and demand a lot of time, nerves and skill...
15 godina
Re: Olimpijske igre 2012- London
vgetik kaže...
underdog kaže...

Patriotizam je jedna stvar, a realnost totalno druga.

Priznajte sami sebi da su francuzi bolja i jača ekipa od naše i svima će biti lakše.

To su barem u više navrata i dokazali, a ne samo danas.

Osobno mislim da smo bolja momčad,  ali isto tako smatram da bi izgubili 9/10 međusobnih susreta.... jer eto, ne znam dal gledaš lica na igračima, ali se moglo vidjeti na baliću poslje dva napada ''opet isto sranje'' iako je igrao dobro djelovao je razočarno.

ma nema šanse da smo bolji od njih, godinama nas uništavaju u svim natjecanjima i svim elementima igre. Meni je samo žao što je uvijek isto, što se ništa ne mijenja u samoj igri, danas nas bužaju cijelu utakmicu izvana, a ništa se ne poduzima, mi i dalje nastavljamo sa istom obranom i istim greškama. Nije probelm sami poraz, nego kako smo ga doživili, bez trunke želje i volje za pobjedom i bilo kakvom promjenom kad smo vidjeli da nas od početka utakmice uništavaju.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.8.2012 23:47 (antimadridista).
16 godina
protjeran
underdog kaže...

Priznajte sami sebi da su francuzi bolja i jača ekipa od naše i svima će biti lakše.

Ne bih se skroz složio s tobom. Francuska je odigrala dobro i ništa više. Mi smo sami sebe ''pokopali''. Pa Bože dragi mi smo zabili svaku 10 šansu. Pa da Balić u 33. godini vuče cijelu momčad dok ovi naši mladi puni snage zicere faljivaju. Sramota. Alilovića da ne spominjem, čovjeka posere jedna utakmica da skida skoro sve i sljedećih 20 nema ga za vidjeti.

Iako je sukrivac, ne treba ni Golužu previše crniti. Nije ni on kriv za sve, a pogotovo ne za zicere koje bi baba od 70 godina zabila, a naši falili.

Canibus > _________ <------- insert MC name here.
17 godina
Vapor kaže...

da dobije jednu osrednju Francusku koja više nije ni približno što je bila prije 2 ili 3 godine....

Ma cekaj malo. Jesi ti ikad vidia te Francuze kako igraju?!? Osrednja Francuska?!?!? Tako nesto moze reci samo osoba koja nikad, ali apsolutno nikad nije gledala francusku rukometnu reprezentaciju. Govori ti sto hoces, ali Francuzi su cijelu jednu klasu iznad nas i to je cinjenica! Ako su oni tako losi kako su onda dosli do finala preko nase drage super mocne ultra talentirane i nabrijane hrvatske?!?!? Kako? Kako su oni tako losi bili uvijek kao i veceras za cijelu klasu brzi, jaci, pametniji i okretniji od nas? Znam znam uvijek je ista prica i odgovor. Npr.

U krajnju ruku mi smo prvaci evrope u nogometu, to sto smo ispali u grupi nema veze, to je najmanje bitno! Mozemo reci i da je zlato nase, a to sto smo izgubili od francuza radi raznih razloga to je najmanje vazno...

15 godina

Slažem se, nije ni meni jasno kako u toliko susreta i toliko godina igranja nisu uspjeli shvatiti da treba promijeniti igru, jer ovo oćito ne vodi nikuda.

And I assure you, I did not have sexual relations with that woman!
15 godina
autobus kaže...

Francuska je jednostavno bolja ekipa od Hrvatske, ova njihova generacija nas sustavno uništava još od 2005., mi smo vječno drugi, nažalost. Ne razumijem čemu pljuvanje i psovanje po Voriju, Kopljaru i Duvnjaku, to su sve redom odlični igrači. Vori je ostario, ali je još uvijek ponajbolji svjetski pivot, a Duvnjak ponajbolji (ako ne i najbolji) srednji vanjski - razigravač. Kopljara se drži u igri jer je sjajan u obrani, a može i zabiti/asistirati, vrlo je zahvalan igrač.

Isto tako, ne razumijem kakve veze ima što je Goluža HDZ-ov isprdak i seljober s njegovim vođenjem ekipe, takve glupe uvrede su besmislene. Zašto se niste žalili sve do ove utakmice? Po meni krivac za poraz ovaj put ipak jest Goluža, krivo je postavio igru, a i ne razumijem zašto je držao Bičanića u igri gotovo cijelo vrijeme. I previše je rotirao u ključnim trenucima. U intervjuu je rekao da su Lacković i Duvnjak već umorni i da je znao da ne mogu izdržati cijelu utakmicu te da je zato igrao svježi Bičanić. Kakvog smisla ima čuvati najmanje kvalitetnog igrača za završnicu turnira? Zar ne bi bilo logično da su Bičanić i Vuković igrali npr. protiv Španjolske, a da su se Lacković i Duvnjak čuvali za ovu utakmicu? 

Nitko ne kaže da su oni loši, Duvnjak je dobar bio kroz cijeli turnir. Ali pravi igrač je onaj koji je pravi onda kada je najvažnije, a Duvnjak to pokazuje da nije u velikim utakmicama, i to je činjenica. Na Kopljara nemam komentara, možda čovjek igra dobro obranu, ali u napadu je katastrofa. Od Metličića nemamo pravog desnog vanjskog, a da ga imamo gdje bi našoj sreći bio kraj. Nedostaje hrabrosti koje nemamo. Živimo u sjeni Francuske, dobro je rečeno.

I da, Francuzi su bili dosta loši cijeli turnir, posebno u tekmi protiv Španjolske gdje su ovi pobijedili sami sebe. ali, to je tako. Francuska je vrhunska ekipa i u najvažnijoj utakmici oni nas dobe, to su velike ekipe. Dobro je Ćosić rekao da se mora priznati taj pobjednički mentalitet.

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.8.2012 23:52 (jurica_m).
16 godina
neaktivan

Balić je trebao igrati duplo više, a njega Goluža uvodi na kapaljku i bez obzira što Balić odigra super on ga vraća na klupu.

17 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Balić je trebao igrati duplo više, a njega Goluža uvodi na kapaljku i bez obzira što Balić odigra super on ga vraća na klupu.

i Čupića je mogao malo više držat u igri.

15 godina
Balvan8 kaže...
Praetorian1 kaže...

i Čupića je mogao malo više držat u igri.

hebiga Čupić je igrao od početka, promašio sedmerac i jednu čistu situaciju sa krila, tada je izašao i ušao je Horvat koji je odigrao odlično, mislim da je zabio najviše golova danas. Teško je izvaditi igrača koji je u dobrom ritmu, sumnjam da bi Čupić bolje odigrao od Horvata danas.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.8.2012 23:55 (antimadridista).
13 godina
neaktivan

1.) "Točno sam znao da će se ovo dogoditi. Trpajte minusa koliko oćete. Ali činjenice su tu. Ako jedan izbornik NEMOŽE MENTALNO i TAKTIČKI pripremit realno jednu od najboljih rukometnih reprezentacija svijeta da dobije jednu osrednju Francusku koja više nije ni približno što je bila prije 2 ili 3 godine onda nemamo o čemu pričati.

2.) Jedan izbornik u najvažnijoj utakmici  gdje je doslovno biti i nebiti stavlja jednog probisvje*a Kopljara ili Bičanića koji je jedan od navećih sportskih antitalenata koji sam ja ikada vidio a uz to je prva pi*ka na terenu koja ima manja jaja od mrava. Njemu da život ovisi o tome nebi išao u igrača ili nedaj bože probao sa svojih 2 metra nekog probit ili nadskočit na liniji.

3.) Dva put smo bolji od njih ali nažalost kadkad trebaš imat trenera sa mozgom koji zna kako dobit utakmicu i kada koji igrač smije i mora igrati a kada ga se treba sakrit u podrum da nitko nezna za njega. Rekao bi ja bravo dečki,poginuli ste al ste naišli na boljeg...ali ovo nije slučaj. Ovo je veliki podbačaj i za ovakvu reprezentaciju ništa drugo od zlata je NEUSPJEH.

4.) Ekvivalent ovoga je da Bolt osvoji broncu i bude zadovoljan sa tim...i tko bi njega onda hvalio???

5.) Što vam vrijedi fizička sprema ili talent ako nemate glavu za pobijedit...

6.) ...posebice u obrani i ja nemogu shvatit da nitko od njih nezna igrat protiv ove 3-2-1 zone ili 5-1 koju su Francuzi non stop igrali.

7.) Zašto Balić cijelu utakmicu sjedi na klupi a Bičanić/BUNTIĆ/DUVNJAK su naši glavni razigravači??? Pa tko je tu lud?? Pustite Acambrea da samo puca!!!! Pa čovjek zabije 4 gola a redom i nikom ne padne na pamet ga možda duplirat ili malo bolje stitsnut kad ulazi ili ide prema napred???Mi nismo imali niti običan plan „A“ a kamoli plan „B“ za kako se postavit i igrat utakmicu. Tu kad naiđeš na zid svi guraju i forsiraju isto umijesto da se nešto promijeni..da se adaptira na obranu....a mi iz napada u napad...isto. Bez ikakvih indicija da bi možda trebali promijenit nači igre kada ovaj naš standardan ne ide!!! To je nekakvo normalno razmišljanje po meni. Ali ne uvijek ista priča zabijat se u francusku obranu koja je ovako i onako jaka umijesto da se ubaciju krila..da 2 odu na liniju da se nešto pokuša napravit osim šuta iz daljine koji protiv Francuza već zadnjih 6 utakmica kako je povijest pokazala nije pravo riješenje. Ali ne...Goluža zna najbolje kako dobit Francuze što je i danas pokazao. Bravo dečki skroz ste zakazali. Pa nek si sad Duvnjak i Balić mijauču poslije utakmice ako će bit raspoloženi za to."

1.) Francuzi koji nisu ni približno jaki kao nekad će osvojiti olimpijsko zlato.

2.) Kopljar nikako nije antitalent, ali da je pi*da, to stoji.

3.) Dva put smo bolji od njih, ali kad god treba nas pobijede te su u zadnjih 8 godina ubrali 10-ak medalja od čega 5 zlata.

4.) Bolt je aktualni olimpijski pobjednik te svjetski rekorder, Hrvatska nije.

5.) Francuzi su 10 puta fizčki spremniji od nas! Kad se pogledaju ekipe na terenu mi kraj njih izgledamo kao neki juniori. Većina njihovih igrača su trokrilni ormari plus superbrzo krilo L. Abalo. Mi imamo visinu, ali nemamo fizičku snagu za parirati im, osim Buntića. Čak i Vori kraj njihovih igrača izgleda slabašno.

6.) Nitko na svijetu ne zna.

7.) Sa ovim se slažem.

15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
vgetik kaže...
underdog kaže...

Osobno mislim da smo bolja momčad,  ali isto tako smatram da bi izgubili 9/10 međusobnih susreta.... jer eto, ne znam dal gledaš lica na igračima, ali se moglo vidjeti na baliću poslje dva napada ''opet isto sranje'' iako je igrao dobro djelovao je razočarno.

ma nema šanse da smo bolji od njih, godinama nas uništavaju u svim natjecanjima i svim elementima igre. Meni je samo žao što je uvijek isto, što se ništa ne mijenja u samoj igri, danas nas bužaju cijelu utakmicu izvana, a ništa se ne poduzima, mi i dalje nastavljamo sa istom obranom i istim greškama. Nije probelm sami poraz, nego kako smo ga doživili, bez trunke želje i volje za pobjedom i bilo kakvom promjenom kad smo vidjeli da nas od početka utakmice uništavaju.

Dakle po tebi naša igra u grupi nema nikakvog značenja zato jer smo izgubili od francuza.

I još nešto, znaš li što znači kada ti netko kaže imaš kompleks?

14 godina
neaktivan

svi dolazimo do jedne zakljucne recenice: goluza je zahebao, nije dobro vodio momcad, on nezna kad kojeg igraca treba izvadit a kad kojeg umetnut. i gdje je logika u ovoj recenici(neki forumas je to gore napisao), cupica je izvadio jer je promasio sedmerac i loptu sa krila, a sto je sve kopljar promasivo pa ga nije vadio, maknuo ga je tek poslije kad je uspio zahebat sve sto se dalo. sbila je situacija kad smo igrali s 5 igraca i jos taj kopljar među tih 5, pa tad smo se samo mogli molit da nas ne izbuse previse dok ne prođu 2 minute. i da zaboravio sam rec, svaka cast losertu, kako je obranio onu jednu kontru, savrseno, puno bolje u ovoj utakmici od alilovica koji nije nista obranio.

15 godina
maraac kaže...

svi dolazimo do jedne zakljucne recenice: goluza je zahebao, nije dobro vodio momcad, on nezna kad kojeg igraca treba izvadit a kad kojeg umetnut. i gdje je logika u ovoj recenici(neki forumas je to gore napisao), cupica je izvadio jer je promasio sedmerac i loptu sa krila, a sto je sve kopljar promasivo pa ga nije vadio, maknuo ga je tek poslije kad je uspio zahebat sve sto se dalo. sbila je situacija kad smo igrali s 5 igraca i jos taj kopljar među tih 5, pa tad smo se samo mogli molit da nas ne izbuse previse dok ne prođu 2 minute. i da zaboravio sam rec, svaka cast losertu, kako je obranio onu jednu kontru, savrseno, puno bolje u ovoj utakmici od alilovica koji nije nista obranio.

pa i nije Kopljar toliko šuteva promašio, nego se boji uopće ući u duel i šut i to je kod njega problem. To što smo naveli za Čupića se dogodilo u roku jedne minute i naravno da moraš izaći iz igre kad u tako kratkom vremenskom razdoblju promašiš sedmerac i čistu situaciju sa krila, poslije njega ulazi Horvat koji je odigrao odlično i sve se zna, naravno da će on igrati kad je u dobrom ritmu. Kopljaru fali snage i odlučnosti za poziciju na kojoj igra, osobno mislim da je Buntić bolji od njega, ali nije ni on neka klasa kad ga usporediš sa Francuzima na toj poziciji.

14 godina
neaktivan

ne govorim ja samo o sutevima kopljara, nego o cjelokupnoj igri koja mu nevalja, pa ja kad vidim da igracu koji igra u 1. postavi u repki ispadne lopta ili kad komentator komentira "evo pogledajte, one sad nezna kud ce s loptom" poludim i nemogu jednostavno vjerovat sto gledam. sad sam se sjetio jedne akcije, u kojoj je horvat bio necuvan na krilu i loptu mu je dodavo kopljar, kretencini je ispala lopta i francuzi je uzeli, ja sam viko od bijesa.

13 godina
neaktivan
maraac kaže...

pa ja kad vidim da igracu koji igra u 1. postavi u repki ispadne lopta

ili kad komentator komentira "evo pogledajte, one sad nezna kud ce s loptom" poludim i nemogu jednostavno vjerovat sto gledam.

sad sam se sjetio jedne akcije, u kojoj je horvat bio necuvan na krilu i loptu mu je dodavo kopljar, kretencini je ispala lopta i francuzi je uzeli, ja sam viko od bijesa.

Od svih naših igrača lopta najčešće ispada Baliću, a on je najbolji igrač u povijesti rukometa.

Često se dogodi da neka ekipa nema ideju u igri, za to je kriv Goluža, a ne Kopljar.

Ti očito ne razumiješ da nije lako dodati loptu kada te drže dvojica stokilaša.

Ne branim ja Kopljara, danas je odigrao užasno, ali generalno on nije toliko loš kakvim ga se prikazuje.

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.8.2012 0:26 (autobus).
15 godina

Vaterpolo: omalovažavanje protivnika nakon velikog vodstva {#} no na sreću pobjedili smo i nadam se da će oni osvojiti nešto.

Rukomet: iskreno, žao mi je, ali znao sam da će francuzi odnjeti pobjedu, oni su oni koji nas uvijek pate.

Ostalo: svaka čast Perkoviću, nadam se da će cura uspjeti dalje.

...Nije sretan onaj tko puno ima, sretan je onaj tko malo treba, neda se sreća zlatom kupiti...
16 godina
autobus kaže...
maraac kaže...

pa ja kad vidim da igracu koji igra u 1. postavi u repki ispadne lopta

ili kad komentator komentira "evo pogledajte, one sad nezna kud ce s loptom" poludim i nemogu jednostavno vjerovat sto gledam.

sad sam se sjetio jedne akcije, u kojoj je horvat bio necuvan na krilu i loptu mu je dodavo kopljar, kretencini je ispala lopta i francuzi je uzeli, ja sam viko od bijesa.

Od svih naših igrača lopta najčešće ispada Baliću, a on je najbolji igrač u povijesti rukometa.

Često se dogodi da neka ekipa nema ideju u igri, za to je kriv Goluža, a ne Kopljar.

Ti očito ne razumiješ da nije lako dodati loptu kada te drže dvojica stokilaša.

Ne branim ja Kopljara, danas je odigrao užasno, ali generalno on nije toliko loš kakvim ga se prikazuje.

Loš je on ohohoho. Taj lik da ima prazan gol ispred sa igračima u obrani prije bi dodao na krilo nego zapuca na gol. A u njemu ima 2m (samo mu fale muda još), ako ne i više, ima da ubije golmana na golu.

15 godina
Godin kaže...

Duvnjak i Kopljar su oduvijek bili antitalenti,a to su sad i dokazali.

Onaj Duvnjak je posebni sroljo od igrača....

A tek trener Goluža,HDZ-ov seljo  koji  još živi u Oluji...Najbolji igrač na svijetu  ,pa i na ovom prvenstvu(Čupić) mu cijelu utakmicu sjedi na klupi,bez obzira što je Horvat odigrao dobro.

Takav igrač ti mora dobiti drugu šansu nakon jednog promašenog zicera,jer je protivnička obrana i naš napad drukčiji u psihološkom smislu kad su takvi igrači na terenu.To je Balić pokazao.

ja tek sad vidim ovaj komentar...

Duvnjak je oduvijek antitalent? koji ti sport gledaš? pa Duvnjak je jedan od najboljih igrača na svijetu, cijeli ovaj turnir nas je vukao, eto danas je odigrao loše ali nazivati ga antitalnetom je glupost. Samo zanemari ovu utakmicu i odgovori, jeli ti vidiš kako on razigrava cijelo prvenstvo, on je vjerojatno najbolji razigravač na svijetu. Danas je bio loš, ali nije sam nego je cijela ekipa bila loša i nadigrana od ukupno bolje momčadi i to je to.

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.8.2012 0:44 (antimadridista).
14 godina
neaktivan

zapravo kopljar ima 2.10 m i kad skoci sigurno je onda oko 2.5m i vise, i sad nek mi netko kaze kako nemoze zabit gol kad preskoci sve ostale igrace(nitko nije tolko visok)

13 godina
neaktivan

Ma Kopljara treba kod nekog mlatimudana odvest da mu ugradi dobar par jaja, ako ovako nastavi, neće dugo...

A da nije slučajno...?
15 godina

Kopljar po Ligi Prvaka i domaćim utakmicama zabija non stop. Ode je ima par situacija da mu je otvoren put ka golu, ali on ipak dodaje.

CoD games unlike Counter Strikes are so popular because they quickly give a player a false impression of being good at something. CS is very unforgiving and demand a lot of time, nerves and skill...
15 godina
neaktivan

Malo gledam komentare i vidim pljuje se po repki non stop sad. Ne shvaćam jednostavno. Ovo susad najteži trenuci za repku. Kako podić igrača poslije ovakve tekme a igramo još za broncu a konstantno pljujete. Veliki nacionalisti. Bravo dečki. Kapa dolje.

ELS BLAUGRANES <3
15 godina

Nemoj ih branit. Oni su tamo plačeni više nego moja ulica skupa. Ako su tamo neka igraju kako je red i nek daju sve od sebe.

...Nije sretan onaj tko puno ima, sretan je onaj tko malo treba, neda se sreća zlatom kupiti...
15 godina
neaktivan
nul-3 kaže...

Nemoj ih branit. Oni su tamo plačeni više nego moja ulica skupa. Ako su tamo neka igraju kako je red i nek daju sve od sebe.

Je8iga, danas nije išlo. Ja bih rađe da nam se to protiv Danske dogodilo al ond ada zgazimo Francuze onako gospodski kako su oni nas nažalost :/

ELS BLAUGRANES <3
15 godina
Tommy_123 kaže...
nul-3 kaže...

Je8iga, danas nije išlo. Ja bih rađe da nam se to protiv Danske dogodilo al ond ada zgazimo Francuze onako gospodski kako su oni nas nažalost :/

Živciraš se zbog sporta....1/5 sposobnih punoljetnih ljudi koji nisu u mirovini nema posla, a mi svi napaljeni na sportaše.

Od sportova mi je najdraža ženska odbojka...na kojoj se možeš naživcirati samo ako si gay.

15 godina
nul-3 kaže...

a ne trebaš ni ti pretjerivat. Mi smo uvijek naviknuti da smo na vrhu svijeta u rukometu, zamislite koliko samo ta činjenica znači za zemlju veličine naše? I do danas su igrali kako je red i danas su zaustavljeni od bolje ekipe.

Da me je netko pitao prije Olimpijade hoćemo li uzeti broncu odmah bi pristao, sad se nadam da ćemo je i osvojiti.

15 godina
neaktivan

A gle nekima koji rijetko prate sport samo zbog nas je to oke. Meni nije koji konstantno pratim nogomet, rukomet i vaterpolo. Naravno da će bit emocija jel smo sami sebe pobjedili. Vratit ćemo to njima u Riu. Nije ovo gotovo.

ELS BLAUGRANES <3
15 godina
antimadridista kaže...
nul-3 kaže...

a ne trebaš ni ti pretjerivat. Mi smo uvijek naviknuti da smo na vrhu svijeta u rukometu, zamislite koliko samo ta činjenica znači za zemlju veličine naše? I do danas su igrali kako je red i danas su zaustavljeni od bolje ekipe.

Da me je netko pitao prije Olimpijade hoćemo li uzeti broncu odmah bi pristao, sad se nadam da ćemo je i osvojiti.

Zagrijan sam da naši osvoje brnocu kao i ti da komšijin pas sutra ne pokopa komšinicin vrt.

No dosta, netko voli sport i ne branim mu.

Ako budu igrali kako znaju i mogu, osvojit će mo.

15 godina
nul-3 kaže...

Zagrijan sam da naši osvoje brnocu kao i ti da komšijin pas sutra ne pokopa komšinicin vrt.

No dosta, netko voli sport i ne branim mu.

Ako budu igrali kako znaju i mogu, osvojit će mo.

pa čekaj, ako ne voliš sport i neznaš koliko znači bronca na Olimpijadi, zašto uopće sudjeluješ u ovoj temi? i još govoriš o igračima kako su preplaćene pi*kice i slično, a uopće ni ne pratiš kako igraju za klubove niti te to zanima. Nemoj vrijeđati nekoga tko se bavi onime što tebe ne zanima i u što se ne razumiješ.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice