Olimpijske igre 2012- London

poruka: 660
|
čitano: 85.172
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

gle kako prljavo igraju ovi tunizani {#}

''Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.'' (c) Čapek
17 godina
neaktivan

Kakvi cigani su ovi Tunižani!!! Žele nam izbit sve igrače, kao ono kada su Slovenci gurnuli prst u oko Metličiću na nekom Europskom.... {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.8.2012 23:13 (Balvan8).
15 godina
neaktivan

Jeli ima neki stream za rukomet sada? (a da nije HRT-ov)

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.8.2012 23:14 (Agent Rico).
15 godina
ovi Tunižani su vjerojatno promašili sport, ovi su zapravo trebali na neke borilačke vještine. A još je smiješniji sudac koji im sve to dopušta, ne dijeli čak ni žute kartone.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina

Sta ce ti pa imas na hrtu.

15 godina
Re: Olimpijske igre 2012- London
antimadridista kaže...
ovi Tunižani su vjerojatno promašili sport, ovi su zapravo trebali na neke borilačke vještine. A još je smiješniji sudac koji im sve to dopušta, ne dijeli čak ni žute kartone.

Ovo je očito jedini način da nas se dobije, a da suci to toleriraju. Sad će je*eni Francuzi ovako igrati, suci neće ništa i dobit će nas.

13 godina
neaktivan
Agent Rico kaže...

Jeli ima neki stream za rukomet sada? (a da nije HRT-ov)

http://www.sportska-tv.com/videos/croatia-tunis/

trebalo bi raditi... nije HRT-ov

16 godina

Ovaj cupic je kralj, kako taj covjek dobro igra. Unistava ih.

17 godina
neaktivan
mar123 kaže...

Ovaj cupic je kralj, kako taj covjek dobro igra. Unistava ih.

Najbolje desno krilo na svijetu! I još nema prst! {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.8.2012 23:49 (Balvan8).
14 godina
protjeran

Pet razlike za nas i jos pet minuta... Tunizani mogu lagano ic natrag jahati deve i trenirati karate!

daniel
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.8.2012 0:01 (daniel.hajdinjak666).
16 godina
neaktivan

evo ako nekoga zanima USA-Australia   košarka

http://www.eurovisionsports.tv/london2012/index.html

One bright morning when my work is over I will fly away home ...Bob Marley
17 godina
neaktivan
daniel.hajdinjak666 kaže...

Pet razlike za nas i jos pet minuta... Tunizani mogu lagano ic natrag jahati deve i trenirati karate!

2 i pol min i 2 razlike i igrač manje {#}

ova pobjeda je bila na knap, nadam se da više nećemo vidjeti ovakvo sramotno suđenje!

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.8.2012 0:04 (Balvan8).
16 godina

POBJEDAAAAAA

14 godina

A sad Francuzi.

17 godina

Naslovna strana 24 sata govori više od 1000 riječi {#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
17 godina
neaktivan
Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
16 godina

sto se dogodilu tom francuzu za taj udarac?

15 godina
neaktivan

Lijep sportski dan za Hrvatsku {#}

15 godina

Svaka čast našima, RuTuniski smo ih prošli, a tunižanima {#}.

EDIT: E da evo dvije slike na temu utakmice, poprilično su me nasmijale. Obratit pozornost na komentare.

CoD games unlike Counter Strikes are so popular because they quickly give a player a false impression of being good at something. CS is very unforgiving and demand a lot of time, nerves and skill...
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.8.2012 1:09 (Vapor).
17 godina
neaktivan

Ja nemrem vjerovat kako su nas suci pokrali u taekwandou. {#}

14 godina

Šteta za Anu Zaninović. Ovo je stvarno izgledalo ko da su ju suci namjerno izbacili.

13 godina
neaktivan
Balvan8 kaže...

Ja nemrem vjerovat kako su nas suci pokrali u taekwandou.  {#}

Hexfire kaže...

Šteta za Anu Zaninović. Ovo je stvarno izgledalo ko da su ju suci namjerno izbacili.

Eh nisam gledao {#}{#}.... A kaj je bilo ? ima mozda di snimka meca   ?

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.8.2012 11:22 (Johnny4286).
14 godina

Ma ciganski suci.. ne priznaju joj udarac u glavu na pocetku, te onda 10 sec do kraja gubi 14-11 i napravi udarac u glavu sekundu do kraja i opet joj ne priznaju.. j*** ih -.-

Anonymous is coming!
14 godina
Johnny4286 kaže...
Balvan8 kaže...

Ja nemrem vjerovat kako su nas suci pokrali u taekwandou. {#}

Hexfire kaže...

Eh nisam gledao {#}{#}.... A kaj je bilo ? ima mozda di snimka meca   ?

Pretpostavljam da će biti snimka kasnije u emisiji posvećenoj OI. Još uvijek ima šanse za broncu ako ova Japanka dođe do finala,  možda joj se posreći.

Što se ovih odluka tiče, jučer sam prvi put gledao ovu disciplinu tak da nisam neki autoritet, ali barem po ovim snimkama koje smo vidjeli, ovo izgleda kao, blago rečeno, ogroman propust sudaca.

1. U jednom trenu su obje praktički istovremeno udarile jedna drugu u glavu. Udarac Japanke je bio malo jači, ali udarac naše je bio isto ok, barem po onom kako se sudilo jučer. Japanka je dobila 3 boda, naša ne. Žalba našeg trenera je odbaćena.

2. Japanka udara našu u leđa i njihov trener uloži žalbu, traži 3 boda jer je kao bilo u glavu. Na snimci se fino vidi da je ova bila barem pola metra od Anine glave. Veli komentatorica da od toga neće biti ništa, nije joj jasno zašto se ovaj uopće žali, a onda 10 sekundi poslije suci dodijele ovoj 3 boda.

3. 14:11 za Japanku i naša ju pogodi u glavu doslovno u zadnjoj sekundi. Meni osobno je izgledalo da ju je pogodila mrvicu prije zvuka sirene. Našoj se upišu tri boda, ali se japanski trener ponovno žalio i žalba je uvažena.

Onak, ne znam. Sigurno će se o tome pisat slijedećih dana, možda je sve bilo ok pa samo ne kužim sport dovoljno.

13 godina
neaktivan

krađa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}

''Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.'' (c) Čapek
14 godina
neaktivan

gledao sam borbu sa prijateljem koji se dosta razumije u sport, i rekao je da je sve regularno osim onog zadnjeg udarca u glavu naše ane, kojeg suci nisu priznali iako su trebali.

nema mi pomoci tu tu tu turuturtutu tu
14 godina
joannain kaže...

gledao sam borbu sa prijateljem koji se dosta razumije u sport, i rekao je da je sve regularno osim onog zadnjeg udarca u glavu naše ane, kojeg suci nisu priznali iako su trebali.

Može nekakvo kvalitetno objašnjenje za prve dvije situacije?

15 godina
joannain kaže...

A valjda se nasa komentatorica Lana bolje razumije jer je prije nastupala za repku.

Ovo je velika nepravda za nasu Anu {#}

BE HAPPY xD : )
16 godina
Hexfire kaže...
joannain kaže...

Može nekakvo kvalitetno objašnjenje za prve dvije situacije?

U prvoj nije bio pogodak u glavu, već je noga prošla tik pored (s time da nisam više siguran kako idu pravila (odavno je prošlo od kad sam s tejkvandoašicom hodo), ali mi se isto tako čini da je Japanka završila udarac prije naše - znači nije isodobno bilo). Prilikom žalbe Japanskog trenera, režiser je pustio pogrešnu situaciju.

Trebalo je biti 14-14.

Problem je Banely koja je digla cijelu Hrvatsku na noge sa svojim DEBELIM pristranim navijanjem.

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
14 godina
neaktivan
Bukva kaže...

U prvoj nije bio pogodak u glavu, već je noga prošla tik pored (s time da nisam više siguran kako idu pravila (odavno je prošlo od kad sam s tejkvandoašicom hodo), ali mi se isto tako čini da je Japanka završila udarac prije naše - znači nije isodobno bilo). Prilikom žalbe Japanskog trenera, režiser je pustio pogrešnu situaciju.

Trebalo je biti 14-14.

Problem je Banely koja je digla cijelu Hrvatsku na noge sa svojim DEBELIM pristranim navijanjem.

Jep upravo tako. KAd je bila prva žalba pokazali su krivu situaciju. Ali kako god trebalo je biti 14-14 i ići na zlatni bod.

Ova Banely je smješna. 

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Poruk
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice