NBA liga izdvojena tema

poruka: 3.540
|
čitano: 693.688
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Re: NBA liga
mar123 kaže...

Eto, sto mislite koje momcadi bi mogle u finale osim cavsa i gswa? I zasto?

Veliko iznenađenje bude ako ova dva protivnika ne budu opet u finalu, njih jedino mogu poremetiti ozljede nekih bitnih igrača. Mogli bi Spursi iznenaditi, oni su uvijek tu, standardno pri vrhu ali neki ključni igrači već dobro u godinama a sezona duga. Na istoku dobri Celticsi i Wizardsi, pa i Toronto ali mislim da ne mogu protiv Cavsa ali ko zna.... Mene razočarali Pistonsi dosad, očekivao sam da bi se mogli boriti za 4-5 mjesto ali ništa od toga. Ako uspijemo dogurati do playoffa idu Cavsi a znamo što to znači 

16 godina
NBA liga

Na istoku nade polazem u celticse(kad je fan lakersa ovo reko..), jedino oni igraju konstantno i dobro, druga najbolja momcad istoka su. Toronto po meni nema sanse protiv cavsa, chokali su u bitnim tekmama, ostalo su dobili al istok je bas los. 

Zapad je vec malo zanimljiviji, imamo spurse koji su drugi najbolji u ligi, kawhi vrhunski, samo malo ih ozljede muce i ta starost igraca. Dao bih sve da ih vidim u finalu, realnost je malsimalno finale konferencije. Jos bi reko da bi memphis mogo poremetit tu racune, jako dobra momcad, ako ostanu zdravi i ne previse umorni za playoff nece ih bit lagano proc, tesko da ce u finale ali moguce da ce oslabit protivnika. 

Jel i vama vec dosadilo gledat jedno te iste momcadi na vrhu?

nadam se da ce sto prije bljesnut sixersi, bucksi, minesota, lakersi, sunsi i ostale mlade momcadi. 

Isto tako se nadam da ce netsi i kingsi propast jer gluplje vodstvo od njih imaju nozda samo bullsi(koje jadni butler mora drzat na zivotu). 

9 godina
neaktivan
Pa pisem logicno nakon svake utakmice u kojoj pomjeri svoje granice mada vise necu pisati jer je postalo uobičajeno da dominira iz utakmice u utakmice,sad smo svi navikli ... Postaje rutina vec,i sinoc protiv klivlenda fantazija 😁😁😁😁😁😂😂
9 godina
neaktivan
NBA liga

Šteta što bi Cavsi mogli izbjeći jednog od Bostona i Washingtona. Mislim da neće imati problema protiv Raptorsa, a za finale istoka će biti ludo.

Ako Boston ode tamo očekujem Bradleya da odigra maestralno u obrani protiv Irvinga. Jedina šansa bi im bila da nekim slučajom JR Smith ima lošu predstavu ako bi koristili Thomasa na njemu, makar bi mu u tom slučaju dao nešto manje minuta.

Kod Washingtona bi jednini problem bio zaustavljanje Jamesa, mislim da duo Porter i Oubre nisu dovoljno dobri da zaustave kinga.

Na zapadu očekujem finale Warrorsa i Spursa u kojem bi Spursi mogli nešto uraditi, u Rocketse nemam nade jer je poznato da D'Antonijeve ekipe i nisu nešto u playoffu.

Utah je zanimljiva ekipa, Rudy bi mogao izdominirati ako bi preko njega protiv Warriorsa igrali. Hill je ove sezone jedan od naboljih playeva u oba smjera. Iako nema toliko asistencija igra brutalnu obranu i postoci za 3 su mu odličnih 40%. Hood je ove sezone pokazao da može biti solidna opcija ako Hayward nije raspoložen. Johnson i Ingles sa klupe su im vrlo zahvalni igrači koji generiraju dobar spacing. Uglavnom Jazzeri se vraćaju u vrh, biti će zanimljivo ih gledat za koju godinu il dvije.

10 godina
neaktivan
NBA liga

Ja cekam da se CP3 oporavi i vrati u momcad gdje bi on i Griffin mogli gurati Clipperse daleko, za mene imaju kvalitetu za finale, samo da im se stvari posloze na mjesto. Kaj se tice ostalih vodit ce se velike bitke do kraja playoffa u kojem bi Boston i Houston mogli zakomplicirati stvari očekivanim favoritima Cavsima i Warriorsima. I naravno tu jos vidim Spurse da odu do kraja jer imaju sve kaj im treba za osvajanje naslova

artuditu
15 godina
NBA liga

Veliki sam fan Celticsa ali sumnjam da imamo šanse protiv Cavsa u 7 utakmica. Još uvijek je to velika razlika u kvaliteti ali mislim da bi dogodine Boston sa pametno napravljenim trade-ovima mogao biti dobra konkurencija Cavsima. Već sad je to odlična ekipa sa vrhunskim sistemom, mislim da su jedna od najjačih ekipa kad se gleda samo sistem i trenerska ruka ali ipak još fali malo individualnog talenta da se može parirati Cavsima. Nešto što se lako može promijeniti na ljeto jer Boston ima što za ponuditi da se dovedu vrhunski igrači. Šteta što Durant nije izabrao Boston.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.2.2017 15:33 (antimadridista).
10 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Šteta što Durant nije izabrao Boston.

Durant ide po naslov, prečacem...

16 godina
NBA liga

al sto kad i osvoji naslov? ta momcad gswa ce se raspast za dvije sezone. ako oni sad dignu naslov ostat ce isto, no ako kojim slucajem sad popuse u finalu, vec ce doc do promjene rostera, a i curry treba novi ugovor, a za dvije sezone ce polako pocet isticat ugovori ostalih. kd je potpiso na dvije sezone, ovo mu je prva, ako sljedece ne dignu(a smatram da nece jer ce se pojavit konkurenti vec) mislim da kd odlazi dalje, negdje gdje ce potpisat petogodisnji ogroman ugovor, imat ce 29 godina tad mislim i to je vrijeme kad se potpisuje onaj najveci ugovor u zivotu, gsw nema para da mu da nesto bajno, al zato ce bit dosta momcadi koje ce imat.

sve u svemu, ocu rec da ove dvije super momcadi cavsi i gsw nemaju dug rok trajanja, jos sezona dvije nakon ove i gledat cemo nove klince kako vladaju ligom, pa vec sad se vidi kakav potencijal lezi u mladima, i to ne pricam za rukije nego ove koji imaju 22-23 godine. mislim da sixersima treba jos sezona dvije i oni ce bit u top 4-5 istoka. vukovima isto tolko. jedina momcad koja je uvijek tu su spursi, al to zbog jako dobre politike u vrhu kluba i odlicnog(po meni najboljeg) trenera koji od bilokog napravi dobrog rotacijskog igraca.

10 godina
neaktivan

Što bih sve dao za rivalstvo sixersa i lakersa uff..  iskreno se nadam da Durant neće osvojit naslov jer nije čovjek, čak i ako ga osvoji ne vrijedi mu pišljiva boba...kao da je jedini u povijesti koji će ostat bez prstena u svojoj karijeri, ovo je era LeBrona Jamesa, nisam njegov veliki fan ali od mene ima respect... 

16 godina
mattax kaže...

Što bih sve dao za rivalstvo sixersa i lakersa uff..  iskreno se nadam da Durant neće osvojit naslov jer nije čovjek, čak i ako ga osvoji ne vrijedi mu pišljiva boba...kao da je jedini u povijesti koji će ostat bez prstena u svojoj karijeri, ovo je era LeBrona Jamesa, nisam njegov veliki fan ali od mene ima respect... 

s ovim se u potpunosti slazem

12 godina
NBA liga

nudim besplatan stream za nba,nfl,nhl i mlb preko mog acca na hdsports.ca, testiram koliko ljudi moze na njega gledat istovremeno, posto su prvi testovi bili pozitivni odlucio sam tu podijelit

ako će sve radit kako spada ostavljam da gledate za djabe, al mozete donirat pokoji dolar ako hoćete 

za mail i sifru mi se javite u pp

12 godina
NBA liga

16 godina
NBA liga

svakako ce bit zanimljivo vidit wessa s ovima.

14 godina
neaktivan
NBA liga

Bas ga je bilo zanimljivo gledati, borio se svim silama da uzme treceg MVP-a, trazi da mu se doda lopta, dize ruke, ne vraca se u odbranu da bi trcao prvi kontru... Wall kad je na njemu odigrao odbranu htio je da se tuce. A one reakcije poslije kosa je malo reci da su mu maloumne.

16 godina
the. Shelby kaže...

Bas ga je bilo zanimljivo gledati, borio se svim silama da uzme treceg MVP-a, trazi da mu se doda lopta, dize ruke, ne vraca se u odbranu da bi trcao prvi kontru... Wall kad je na njemu odigrao odbranu htio je da se tuce. A one reakcije poslije kosa je malo reci da su mu maloumne.

pa i trebo je dobit mvpa, imo je definitivno najbolju statistiku unatoc isforsiranim davisovim poenima. mislim wess u 19 min 41 poena, 5 skokova i 7 asista, ako to nije za mvpa neznam sto je. a to slavlje je sprdnja, to ti je maloumno a nije ti maloumno lezanje currya na podu dok giannis zakucava preko njega, nije to maloumno ne igranje obrane nikog osim opet giannisa, kako nisi spomenuo da je maloumno sto davis uopce nije iso u obranu nego je samo ceko u napadu i zakucavo(mislim da 18 zakucavanja ima). mislim tekma je uzas bila, dosadna, nitko se nije borio za pobjedu, jadno mi je to. sansa da se nadu najbolji protiv najboljih i oni se glupiraju. ne kazem da sad izbace 100 posto sto imaju i da se poubijaju na terenu al normalnu tekmu kakvu smo 90-ih vidali mogu pruzit.

treba fino uvest da pobjednik ima prednost terena u finalu pa da vidis kako bi se igralo.

14 godina
neaktivan

Slazem se, tekma je bila katastrofa. Medjutim Westbrookovo ponasanje i igra mi je iritantna do bola, njegov level sebicnosti i glupiranja zasjeni sve ostale.

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.2.2017 15:28 (the. Shelby).
9 godina
neaktivan
NBA liga

All Star tekma je zadnjih godina srednja žalost, probao sam to malo gledati i ugasio. Niko ne igra obranu samo radi novih rekorda. To je gledljivo samo onima u dvorani koji mogu uživo gledati te zvijezde.

12 godina
NBA liga

sebičnosti, prica o covjeku koji nema sa kim igrati u oklahomi te usput ima prosjek od preko 10 asistencija po tekmi

ostavi se polemiziranja o westbrooku jer nemaš blage veze

16 godina
NBA liga

kako covjek koji prosjecno biljezi triple double moze bit sebican? neki ce rec uzima hrpu suteva, a recite mi da ste vi trener na cem bi vi bazirali igru s tim rosterom?

neki ce rec uzima skokove "namjerno" suigracima, a sto bi trebo, izbjegavat loptu da bi adams i kanter mogli uhvatit barem 10 skokova? lik promasi svoj sut i uhvati skok i opet puca i zabije, takav hustle se rijetko vida. da nema tog "sebicnog" westbrooka adams nebi imo ni pola poena koje ima, polovica tog sto zabije je iz pick and rolla s westbrookom koji mu baci alley. dal vi kuzite kolko je ta momcad okca zapravo jadna momcad, maknite westbrooka i oni su negdje od 12. do 15. pozicije. tamo ljudi neznaju razigravat, to su sve prosjecni role playeri, neki od njih ce to i ostat a neki mozda imaju neki potencijal za vise.

ponavljam, all star je sranje ali kako mozes igraca koji u 19 minuta zabije 41 poen uz 60 i kusur % suta nazvat sebicnim? ja bi takvog igraca nazvog genije. hejteri westbrooka, prvo pogledat preko 2 tekme okca u sezoni a onda komentirat, inace nema smisla.

nego ajmo mi radije na trejdove.

prvo cousins u pelicanse koji sad imaju najbolju cetvorku i najbolju peticu lige na rosteru. sad se prica da bi butler trebo u celticse, sto celticse automatski pretvara u ozbiljne contendere.

14 godina
neaktivan
NBA liga

Primate se kao saucesce, i to bespotrebno, jer sam pricao samo o All Star tekmi. Nabio je brojke u 19 minuta jer je lovio poene i asistencije za sebe, kome je pustio loptu da kreira napad bez njega? Ako ga vec hvalite da biljezi triple double u prosjeku onda spomenite da trosi i najvise posjeda u historiji lige, kao i da je u vrhu sa dodirima sa loptom i vremenom sa loptom u rukama. Kad tako sve radi sam, triple double nije ni cudo.

Sto se tradea tice, Pelicansi su izdominirali, Sacramento nije dobio fakticki nista natrag za Cousinsa. Nevjerojatan trade.

9 godina
neaktivan
Westrbrook je klasicna masina i covjek s mudima koji vodi ekipu,pravi lider.Realno ko imma u NBA da vise grize parket nego on,pa pogledaj samo sastav Oklahome.Lik nosi na ledjima citav tim,pravi pit bull.Zato komentarisati njega da je sebican je glupost neviđena,igra se mora vrtiti oko njega jer je on taj koji brti igru.Sto se tice zalaganja i trošenja snage ne i svega ostalog nema mu ravnog, uostalom tu je cinjenica njegovih triple doublova
14 godina
NBA liga

Bogdanović trejdan u Wizardse.

10 godina
neaktivan
NBA liga

malo kasnim, al kaj se tice NBA dunk contesta, za mene apsolutni pobjednik 

artuditu
10 godina
neaktivan
NBA liga

Bogdanovic odlican sinoc! Sam je dokrajcio Magic u zavrsnici. Otisao je u pravu momcad, igrat ce u doigravanju gdje ce bit jedini Hrvat vjerojatno

artuditu
16 godina
NBA liga

odlican je, i ocekivo sam ovo, on tamo ima ulogu, suigraci mu daju lopte i on odradi posao. tako to ide u pravoj momcadi a ne lakrdiji kao sto su netsi. bojan nije razigravac, a u netsima je dobio loptu i sam moro napravit nesto, ovako samo izleti na tricu, dobije loptu i bum evo trice.

svida mi se polozaj hrvata u nbau, evo saric nam ide prema osvajanju rookie of the year, bojan ubija u wizardsima koji su odlicni, cak je i hezonja poceo neke minute dobivat i dobro ih koristi.

10 godina
neaktivan
NBA liga

Kad se sjetim onog razdoblja poslije Ukića, kad nismo imali niti jednog Hrvata u NBA, a sad ih imamo 6 (plus Justin Hamilton) i to kakvih igrača.

16 godina
NBA liga

i jos uvijek nismo uspjeli razvit pleja koji bi bio bar na razini eurolige, moram rec sramota, jer hrvatska kosarka i treneri ocito uopce ne rade na tome da od mladih deckiju razvijaju tu poziciju, nama mladi igraci od 190 cm igraju sg poziciju, nitko nema zelju naucit igrat pleja, svi bi samo sutirali. i onda dobijes igrace slicne mariju hezonji, blesave u glavi, imaju sut za tri i mogu zakucat(za obranu culi nisu). nesto se cak i krenulo i split ima dobru mladu postavu, mozda za par godina i izroni neki cisti pg igrac, igrac koji zna izradit akciju, igrat pick and roll i pop, dobro asistirat, a i zabit bar s poludistance. roka ukica ja ne volim kao i vecina hr navijaca ali ljudi ne kuze da je taj roko prije nekoliko godina igro dobru obranu i bio je tu jer jednostavno nema boljeg na toj poziciji, ostali su tolko mulci da je roko prema njima mvp. a i malo je sramotno tolko vrijedat roka s obzirom na predstave koje je imo u mladosti, bio je to jako dobar igrac, igrac za kojeg su neki i pricali da je next big thing nakon drazena, sam je rjesavo tekme, one tekme u splitu su mi odlicne bile. a i poslije je u europi isto bio odlican, jebiga nba mu nije sjeo.

10 godina
neaktivan
NBA liga

Cavsi u mini krizi i Wizardsi/Celticsi im pusu za vratom za #1 poziciju. S druge strane gledam ove Spurse i imaju odlican teamplay, po meni trenutno najjaci u ligi. Warriorsima trenutno fali Durant i to se osjete jer su imali 3 poraza zaredom. Naravno, u playoffu se sve to mijenja, ali bitno je s kakvim mentalitetom ulazis u playoff, a o tome opet ovisi s kakvom formom zavrsis regularni dio sezone. 

Ovaj Šarić. Kakav igrač, najbolji Hrvat trenutno, a jos ima dosta mjesta za napredak. Mozda bi i on trebao promjeniti klub da dobije jos malo kvalitete, al i 76ersi mi djeluju jako dobro momčadski i ako se uigraju ove sezone, mogli bi sljedeci napraviti da uđu u playoff, iako bi za mene Jazzeri bili odlicna momcad za Šarića.

artuditu
10 godina
neaktivan
NBA liga

Šteta za 76erse sinoć protiv Warriorsa, Šarić najbolji ko Phile, svakom tekmom sve više oduševljava. 

artuditu
12 godina
NBA liga

slusajte debilnog rosea

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice