Pozdrav, Molim iskusne nogometaše za pomoć... želim kupiti neke kopačke koje imaju mali đon i da su Adidas,Nike.. :D....
Broj mi je 38 :S
Trebale bi koštati do 300 kn
POMOĆĆĆĆ :D
Pozdrav, Molim iskusne nogometaše za pomoć... želim kupiti neke kopačke koje imaju mali đon i da su Adidas,Nike.. :D....
Jučer si htio kupi kopačke od 1500kn, a sad bi do 300kn? Uđi u neki dućan i kupi one koje ti najljepše izgledaju, za 300kn sve je to više-manje isto.
u onoj temi trazis kopacke za 1500 kn a tu sad za 300
ajmo na temu moze se naci sad na popustima probaj u deichmanu
al neocekuj neku super kvalitetu
edit: luka me prestigao
a znam.. jbg
jel znate kolko koštaju one Nike Mercurial (bilo koji model) ????
a mogu si ih i u austriji kupiti jer mi tata tam radi pa nez gdje da kupi kopačke? a čuo sam tam da je sve jeftino? jel to istina???
jesi iz zg-a???
ne iz Međimurja :D
pogledajte ovo, mislim da se jako isplati
http://www.njuskalo.hr/sportska-oprema-ostalo/adidas-predator-powerswerve-black-red-oglas-1567181
Nije mi jasno kako možeš nekog tražiti preporuku za kopačke. To sve ovisi o tvojem ukusu. Znači prvo koje su ti lijepe/dobre, onda one koje su ti udobne. Kvaliteta teško da dolazi do izražaja s obzirom na tako ogranićenu cijenu.
imas nove adidas f10 za 300 kn u ducanu
u kojem si ih kupil?
nisam ih kupio nego vidio u adidas ducanu
gdje u ZG?
najbolje ti u avenue mallu
A šta će ti sada po ovoj kiši i blatu niski đon. Šta nebi bilo bolje da si uzmeš one šta imaju šarafe dolje da ti se dolje onda ne primi blato.
Pitaj Matu, on je neke patike kupovao 
hahahah ja imam još u arhivi post od Ivota hahahaha
"Ako slučajno budeš u nedoumici glede wc papira moja preporuka ti je Zewa deluxe. Vrijedi svaku kunu."
ovu rečenicu uvijek dajem svima xD
kopačke ne cine igraca :)