Za razliku od onih hobbita u barceloni koji ne mogu ni podignuti ni nositi pehar.
hahahahahahah u pravu si
Za razliku od onih hobbita u barceloni koji ne mogu ni podignuti ni nositi pehar.
hahahahahahah u pravu si
ma koje god epitete dava realu i ronaldu real će bit bolji od barce i ronaldo će bit bolji od messija
Iz aviona se vidi da sanjaš.
Iz aviona se vidi da sanjaš.
I ja kazem, kao netko tko ce navijat za Barcu veceras. Pa nije Real Dinamo, LOL!
kad nemaš šta reć onda govoriš za pehar.oni su bar osvojili pehar a vama jedino šta je moglo ispast iz busa je minijaturni messi
koliko ja znam,liga je puno važnija od kupa,a pehar lige treću godinu zaredom ostaje u Barceloni...
Da, bas se vidilo kad su osvojili 6 pehara u jednoj sezoni. :-D Ti hobiti cine najbolju ekipu svih vremena.
kad nemaš šta reć onda govoriš za pehar.oni su bar osvojili pehar a vama jedino šta je moglo ispast iz busa je minijaturni messi
koliko ja znam,liga je puno važnija od kupa,a pehar lige treću godinu zaredom ostaje u Barceloni...
zato će pehar od lige prvaka realu ić
Da, bas se vidilo kad su osvojili 6 pehara u jednoj sezoni. :-D Ti hobiti cine najbolju ekipu svih vremena.
najbolja ekipa svih vremena je izgubila utakmicu protiv reala...hmmmm koji epitet da realu nadodamo????
najbolja ekipa svih vremena je izgubila utakmicu protiv reala...hmmmm koji epitet da realu nadodamo????
Real je izgubio od najbolje ekipe svih vremena 5:0 kada je probao igrati napadački i zato se sad boji igrati bez 7 stopera...
Ovo boldano definitivno nije točno.
U španjolskom prvenstvu Barcelona 63, Real 68, izjednačeno 31.
Kup kralja Barcelona 1, Real 1, izjednačeno 4
Španjolski superkup Barcelona 2, Real 5, izjednačeno 1
Liga prvaka (i kup prvaka) Barcelona 3, Real 1, izjednačeno 2
Sveukupno Barcelona ima 82 pobjede, Real 86, izjednačeno su ostali 43 puta. Real je da 158 golova a Barcelona 153.
Vidi se da su tu negdi po statistici, iako u većini Real vodi zato jer je u povijesti bia bolji klub (ne kažen da je danas loš), i svakako ne možeš reć da je Real Barcina mušterija, ajde da si reka za neki prosječni klub npr Mallorca, Osasuna i slično, al za Real je to apsurd reć.
Možeš navijat za jedan ili drugi klub ali budi malo realan (igra riječi )
To sto su izgubili ne mijenja cinjenicu da jesu najbolji. A veceras ce biti gusto. Nije to Real od prosle godine...
Koje svade, lagano su mi se poceli gadit ovi okrsaji Reala i Barce, ako utakmica bude upola gledljiva kao ona jucer onda ce to bit uspjeh. Nevolim ni jedne ni druge, real mi je bio oduvijek naporan sa svojim nacinom kupovine igraca, a barca mi je dosadna od kad je Ronaldihno otisao. Mourihno ce zatvorit sve prijelaze prema golu, jer nije lud da ce se naigravat sa ekipom koja se zna jos iz omladinske skole, tako da cemo gledat mali milijun pasova pokoju kontru i eventualno gol Reala, a onda ce uzvrat bit jos gori.
Uostalom tko god prosao od njih dvoje ce past pred ManU, ovi igraju kao da je sad pocetak sezone. Inace od ove cetvroke sta je ostala navijam za Schalke.
I trebao bi još slijedećih 11 godina samo da se izjednače s realom.
Nisu ni među prvih 5 ekipa svih vremena, a kamoli najbolja. Ako u ekipama se računaju i ekipe reprezentacija onda ni top 10.
To sto su izgubili ne mijenja cinjenicu da jesu najbolji. A veceras ce biti gusto. Nije to Real od prosle godine...
to je real od prošle sride
Meni je draže bilo gledat barcelonu kad je igrala sa Ronaldinhon nego sad sa Messien, messi je precijenjen.
pobjednik ovog el clasica osvaja ligu pravaka, to je sigurno...
hahhah ovo je izjava godine
Ajmooo, Real !!!!!!
Hala Madrid
Sir Alex će im održati lekciju u finalu.....
Nisu ni među prvih 5 ekipa svih vremena, a kamoli najbolja. Ako u ekipama se računaju i ekipe reprezentacija onda ni top 10.
Ili se zajebavas, ili si slijep. A nerealan sigurno jesi.
Meni je draže bilo gledat barcelonu kad je igrala sa Ronaldinhon nego sad sa Messien, messi je precijenjen.
Stvarno je. Zabivsi 50 golova u sezoni, stvarno je precijenjen. Jel to kazes i za Maradonu? - Koji veli da je Messi bolji od njega, a tek mu je, koliko ono godina?
Zar ne možemo imati civiliziranu diskusiju?Polako me nerviraju prepucavanja Real/Barca fanboyeva.Opustite se i uživajte u utakmici.
Umijesto što se tu prepucavate,bolje bi bilo da nabacite link kakav za live streaming
Umijesto što se tu prepucavate,bolje bi bilo da nabacite link kakav za live streaming
HRT?
pobjednik ovog el clasica osvaja ligu pravaka, to je sigurno...
Nisam baš siguran, nije utd baš za odbacit
HRT mi ništa ne znači,nemam TV prijamnik na raspolaganju,dakle....i dalje molim ako netko zna link za tekmu,nek posta ovdje,hvala:)
To care,puno hvala:)