Liga prvaka 2010/2011

poruka: 983
|
čitano: 103.083
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Liga prvaka 2010/2011
sushii kaže...

recite vi stogod zelite ali ja stojim iza svojih navoda.  za mene je casillas katastrofalan golman i to sto real nije utakmicu izgubio osim barcelone vise govori o jacini spanjolske lige nego o pravoj snazi reala. da real nekim slucajem igra premierligu imao bi na kontu 5 poraza barem.  

kako mi idu na živce te izjave o premierligi,kao da su oni sa drugog svijeta,vidjeli smo tottenham prije dva dana kako je izgledao protiv reala.smiješno...i to je jedna od najboljih momčadi u premiershipu,vidjeli smo i kako je arsenal izgledao protiv barce,a to je arsenal koji se bori za naslov prvaka engleske,a vidjeli smo i kako je inter pao u superkupu protiv atletico madrida na početku sezone,a atletico je trenutno na ljestvici španjolske lige na tek 8.mjestu i vjerojatno ne ide u eurpou...po meni je španjolska najkvalitetnija liga svijeta u kojoj se igra najljepši nogomet i točka.

a i to što kažeš da je casillas katastrofalan golman je isto smiješna izjava...

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.4.2011 13:37 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
sushii kaže...

recite vi stogod zelite ali ja stojim iza svojih navoda.  za mene je casillas katastrofalan golman i to sto real nije utakmicu izgubio osim barcelone vise govori o jacini spanjolske lige nego o pravoj snazi reala. da real nekim slucajem igra premierligu imao bi na kontu 5 poraza barem.  

Nebi ni barcrlona ni real dobro prošli u engleskoj, jer su tamo sve ekipe podjednake a i igra se fizički puno zahtjevniji i brži nogomet, dok se u španjolskij igra malo sporije, ali zato puno više na tehniku nego na snagu, i zato mislim da real ni barca nebi tamo mogli polučit dobre rezultate, jer u primeri jedino oni i možda villareal i valencija su na sličnoj razini ko eng klubovi, al zato su svi ostali dvije klase ispod. Dok se u eng recimo utd koji je prvi mora dobro namučiti da bi pobjedio nekog sa začelja ljestvice. Poanta je da je u eng svaka utakmica podjednako zahtjevna, dok u primeri samo kad igraju barca vs real ili villareal ili valencija, znači niti jedna prava utakmica na mjesec, dok u eng igraš 4 i više teških utakmica na mjesec, zato mislim da to nebi fizički mogli izdržati

15 godina
mrog 33 kaže...
sushii kaže...

Nebi ni barcrlona ni real dobro prošli u engleskoj, jer su tamo sve ekipe podjednake a i igra se fizički puno zahtjevniji i brži nogomet, dok se u španjolskij igra malo sporije, ali zato puno više na tehniku nego na snagu, i zato mislim da real ni barca nebi tamo mogli polučit dobre rezultate, jer u primeri jedino oni i možda villareal i valencija su na sličnoj razini ko eng klubovi, al zato su svi ostali dvije klase ispod. Dok se u eng recimo utd koji je prvi mora dobro namučiti da bi pobjedio nekog sa začelja ljestvice. Poanta je da je u eng svaka utakmica podjednako zahtjevna, dok u primeri samo kad igraju barca vs real ili villareal ili valencija, znači niti jedna prava utakmica na mjesec, dok u eng igraš 4 i više teških utakmica na mjesec, zato mislim da to nebi fizički mogli izdržati

ma da,nebi ni barca ni real dobro prošli u premiershipu,u pravu si,bili bi iza stoke city i wigana i borili bi se za ostanak...i kažes da su u španjolskoj svi klubovi dvije razine ispod vodećih,a reci mi molim te što se to dogodilo realu i mourinhu ove subote,a mourinhu se to u engleskoj nikad nije dogodilo,u toj vašoj prejakoj ligi,i reci mi kako je to barca na domaćem terenu izgubila protiv herculesa koji je zadnji na ljestvici? ima jos dosta takvih slučajeva,malo razmisli prije nego li nešto napišeš...

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.4.2011 13:50 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

ma da,nebi ni barca ni real dobro prošli u premiershipu,u pravu si,bili bi iza stoke city i wigana i borili bi se za ostanak...i kažes da su u španjolskoj svi klubovi dvije razine ispod vodećih,a reci mi molim te što se to dogodilo realu i mourinhu ove subote,a mourinhu se to u engleskoj nikad nije dogodilo,u toj vašoj prejakoj ligi,i reci mi kako je to barca na domaćem terenu izgubila protiv herculesa koji je zadnji na ljestvici? ima jos dosta takvih slučajeva,malo razmisli prije nego li nešto napišeš...

A šta ti misliš tko je prvi srušio Man untd ove sezone. Filozofija igranja je potpuno drugačija, ide se na svaku loptu, tijelom u tijelo, ako uzme loptu napuca je naprijed, ako ne uzme onda bude prekršaj(iako su dosta momačadi u zadnjih par sezona dosta uznapredovale u taktičkom dijelu i dalje se sve bazira na brzini iliti po njma "pace"), nebi ti tamo messi bio toliko okretan koliko je u primeri( bio bi puno oprezniji ili bi završio kao kad štap gurneš u bicikl).

Osim toga, dovoljno je samo pogledati razliku između prvog i petog, skoro pa 40 bodova(i to u 30-om kolu)..... Volio bih čuti objašnjenje u vezi toga.

16 godina

Real i Barca bi u Premiershipu vodili bitku za LP. Obje su odlične momčai, pogotovo napadački, al uspoređivat španjolsku i englesku je smiješno. U španjolskoj u kojoj postoje 2 kluba i tek onda dosta dalje još 2 i onda ful dalje ostali i Engleska di se svaka tekma igra na "biti ili ne biti", a o čvrstini da ne pričam. Real i Barca su ekipa koje jako malo pažnje pridaju obrani (niti ne trebaju s obzirom na ligu), a to je ono kaj bi ih u Premiershipu ubilo. Kao prvo, Premiership nema zimsku stanku, na zimu se tamo igraju 3 tekme u tjedan dana i to njihovi vezni igrači ne bi mogli izdržat i razni Stoke, Wigan i sl bi pokupili koji bod. U Engleskoj su puno češće i ozljede, a Barca ima fenomenalnu prvu postavu,a li zamjene su kriminalne, pogotovo za Xavija i Iniestu koji su po meni glavna snage Barce. Uz to, Real i Barca su toliko superiorni u Španjolskoj jer većina momčadi skine gaće već u tunelu, toga u Premiershipu nema. Slabije momčadi se još posebno nabriju kad netko od najjačih dođe, i to često budu teže utakmice nego derbiji, doslovce svatko svakog može dobit. Poraz Reala sad nedavno je prvo iznenađenje u Španjoskoj cijele sezone. Po meni bi se opako pomučili i jedni i drugi da uhvate mjesta za LP, al nikad nećemo znat :D

http://manutd-croatia.com/forum/index.php ... forum i udruga navijača Manchester Uniteda...
17 godina

Ovo iznad potpisujem 100%

Neznam baš kako bi Messi trčkarao oko onih divova u premiershipu. {#}

A life? Cool! Where do I download one of those?
15 godina
Luuka kaže...

Real i Barca bi u Premiershipu vodili bitku za LP. Obje su odlične momčai, pogotovo napadački, al uspoređivat španjolsku i englesku je smiješno. U španjolskoj u kojoj postoje 2 kluba i tek onda dosta dalje još 2 i onda ful dalje ostali i Engleska di se svaka tekma igra na "biti ili ne biti", a o čvrstini da ne pričam. Real i Barca su ekipa koje jako malo pažnje pridaju obrani (niti ne trebaju s obzirom na ligu), a to je ono kaj bi ih u Premiershipu ubilo. Kao prvo, Premiership nema zimsku stanku, na zimu se tamo igraju 3 tekme u tjedan dana i to njihovi vezni igrači ne bi mogli izdržat i razni Stoke, Wigan i sl bi pokupili koji bod. U Engleskoj su puno češće i ozljede, a Barca ima fenomenalnu prvu postavu,a li zamjene su kriminalne, pogotovo za Xavija i Iniestu koji su po meni glavna snage Barce. Uz to, Real i Barca su toliko superiorni u Španjolskoj jer većina momčadi skine gaće već u tunelu, toga u Premiershipu nema. Slabije momčadi se još posebno nabriju kad netko od najjačih dođe, i to često budu teže utakmice nego derbiji, doslovce svatko svakog može dobit. Poraz Reala sad nedavno je prvo iznenađenje u Španjoskoj cijele sezone. Po meni bi se opako pomučili i jedni i drugi da uhvate mjesta za LP, al nikad nećemo znat :D

pa sto u španjolskoj ima zimske stanke? osim toga,ove sezone je dosada najviše utakmica igrao Inter,a poslije njega Barcelona...imaš staistike pa gledaj...a za ovo sa slabijim momčadima u primeri ću ti opet odgovoriti da pogledaš što se mourinhu dogodilo u subotu,a to mu se nije dogodilo niti u portugalu,niti u engleskoj,niti u italiji...jedan sporting gijon je na domaćem terenu remizirao sa barcom uz borbenost kakvu još nisam vidio,i u subotu tukao reala na bernabeu...a osim toga,evo vam i službeno pa vi pišite što hoćete:

http://www.jutarnji.hr/hnl-na-37--mjestu--la-priemera-najjaca-liga-svijeta/917063/

16 godina

Ok, 2 iznenađenja u godinu dana. Wow. Pogledaj u zadnja 2 tjedna rezultate u Engleskoj i naći ćeš više iznenađenja nego u cjeloj sezoni kamilica lige koju zovu La Liga.

Pa što ako nema zimske stanke?! Hahaha Pa to je vrijeme u godini kad se osvaja naslov. Tko je na Božić prvi, taj u 90% slučajeva ostaje do kraja. A ak misliš da mjesec,dva bez tekmi nije opak odmor onda se grdo varaš :D Uz to, u engleskoj se igraju 2 kupa, i to ti je skoro cijelu godinu tempo srijeda-subota... dal to mogu Xavi i Iniesta izdržat? Čisto sumnjam,a Keita, Macherano i slični "igrači" su na razini jednog Sunderlanda ili Aston Ville. Tak da nemoj bit smiješan.

A borbenost kakvu si vidio od Sportinga vide pratitelji Premiershipa svako kolo u Premiershipu, samo to nije tolika senzacija da bi punila novine. Jedni Wolvesi su ove sezone dobili Liverpool, United, Chelsea, Manchester City, remizirali sa Tottenhamom, a trenutno drže 19.mjesto na tabeli. Toliko o izjednačenosti liga.

http://manutd-croatia.com/forum/index.php ... forum i udruga navijača Manchester Uniteda...
15 godina
Luuka kaže...

Real i Barca bi u Premiershipu vodili bitku za LP.

hahahaha,ovo je previše...samo ću ti reći da jedan Tottenham tamo vodi bitku za LP, a Real ga je razmontirao na bernabeu!

15 godina
Luuka kaže...

Ok, 2 iznenađenja u godinu dana. Wow. Pogledaj u zadnja 2 tjedna rezultate u Engleskoj i naći ćeš više iznenađenja nego u cjeloj sezoni kamilica lige koju zovu La Liga.

možda zbog toga što su Barcelona i Real trenutno daleko najjače momčadi svijeta?

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.4.2011 15:18 (antimadridista).
16 godina
antimadridista kaže...
Luuka kaže...

hahahaha,ovo je previše...samo ću ti reći da jedan Tottenham tamo vodi bitku za LP, a Real ga je razmontirao na bernabeu!

Tottenham je smiješan klub sa još smješnijim trenerom, ak se to uopće može nazvat trener. Rednapp je jedan od većih idiota u nogometnom svijetu, naravno da ga je Mourinho ubil, još posebno sa igračem više.

Ni Barci ni Realu ne pašu defanzivno jake i taktički disciplinirane ekipe i to se najbolje može vidjet u njihovim ogledima sa Unitedom i Chelseajem u zadnjih 5 godina. Samo je Barca ubila United prije 2 godine u finalu, sve ostalo je debelo na strani Engleza. A takve tekme di pas igra ne prolazi bi u EPL igrali svaki tjedan.

A možemo se svađat do sutra, nikad nećemo znat :D

Barca trenutno je za klasu iznad ostalih ekipa, Real ni blizu toga. Trenutno su i United i Chelsea ispred Reala.

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.4.2011 15:21 (Luuka).
15 godina
neaktivan

Svi se slažemo da je eng liga puno teža od španjolske osim ovog antimadriste, al dobro svak ima pravo na svoje mišljenje. Inače sam ronaldno je rekao da se na otoku igra brže i na snagu te je puno teže igrati nego u primeri gdje se više igra na tehniku i ljepotu

15 godina
Luuka kaže...

Pa što ako nema zimske stanke?! Hahaha Pa to je vrijeme u godini kad se osvaja naslov. Tko je na Božić prvi, taj u 90% slučajeva ostaje do kraja. A ak misliš da mjesec,dva bez tekmi nije opak odmor onda se grdo varaš :D Uz to, u engleskoj se igraju 2 kupa, i to ti je skoro cijelu godinu tempo srijeda-subota... dal to mogu Xavi i Iniesta izdržat? Čisto sumnjam,a Keita, Macherano i slični "igrači" su na razini jednog Sunderlanda ili Aston Ville. Tak da nemoj bit smiješan.

A borbenost kakvu si vidio od Sportinga vide pratitelji Premiershipa svako kolo u Premiershipu, samo to nije tolika senzacija da bi punila novine. Jedni Wolvesi su ove sezone dobili Liverpool, United, Chelsea, Manchester City, remizirali sa Tottenhamom, a trenutno drže 19.mjesto na tabeli. Toliko o izjednačenosti liga.

i krivo si me razumio? zapravo sam rekao da u španjolskoj nema zimske stanke kao što ni u engleskoj nema,podsjećam te da je u španjolskoj prvenstvo nastavljeno dan poslije Božića,i smiješna je izjava da se u engleskoj igra 3 utakmice tjedno...zbog čega bi se igralo toliko?pa engleska liga ima isti broj klubova kao i španjolska,što znači da ima i isti broj utakmica,neznam otkuda ti podatak da se igra 3 utakmice tjedno...

15 godina
Luuka kaže...
antimadridista kaže...
Luuka kaže...

Tottenham je smiješan klub sa još smješnijim trenerom, ak se to uopće može nazvat trener. Rednapp je jedan od većih idiota u nogometnom svijetu, naravno da ga je Mourinho ubil, još posebno sa igračem više.

Ni Barci ni Realu ne pašu defanzivno jake i taktički disciplinirane ekipe i to se najbolje može vidjet u njihovim ogledima sa Unitedom i Chelseajem u zadnjih 5 godina. Samo je Barca ubila United prije 2 godine u finalu, sve ostalo je debelo na strani Engleza. A takve tekme di pas igra ne prolazi bi u EPL igrali svaki tjedan.

Barca trenutno je za klasu iznad ostalih ekipa, Real ni blizu toga. Trenutno su i United i Chelsea ispred Reala.

Chelsea je ispred Reala? po čemu to? onaj link od gore sto sam stavio sve govori,nemam više volje raspravljati s vama...

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.4.2011 15:26 (antimadridista).
17 godina
antimadridista kaže...
Luuka kaže...

i krivo si me razumio? zapravo sam rekao da u španjolskoj nema zimske stanke kao što ni u engleskoj nema,podsjećam te da je u španjolskoj prvenstvo nastavljeno dan poslije Božića,i smiješna je izjava da se u engleskoj igra 3 utakmice tjedno...zbog čega bi se igralo toliko?pa engleska liga ima isti broj klubova kao i španjolska,što znači da ima i isti broj utakmica,neznam otkuda ti podatak da se igra 3 utakmice tjedno...

engleska npr man utd. liga prvaka, engleska liga, liga cup pa onda onaj fa cup. spanjoslka ima 1 cup?

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila. LoL nick: mNik (EU) HON nick : mNik
16 godina
protjeran
Liga prvaka 2010/2011

Ma u Engleskoj mi je to još i najbolje - ta muška igra, jaki dueli, do zadnjeg daha se igra maksimalno srčano. Pratim i niže lige (sve do League Two) i isto je svugdje, izraženo fizičke ekipe i trkački superiorne. Mogu misliti kakvi su njihovi treninzi, da bar nešto ovi naši krkani nauče nešto od njih {#}

Gott mit uns!
16 godina

Pa i ne baš :D Od 16.12. do 17.1. je dosta dobra pauza ;-) U to vrijeme je United odigrao 5 ligaških utakmica ;-)

A malo jesam prejerao sa 3 tekme tjedno, ali ni daleko od toga, pogotovo za ekipe koje idu daleko u oba kupa. Subota liga, srijeda kup/liga/LP, subota opet liga. To su 3 :D

A zbog mjesec dana pauze za Božić, sad ima i Barca takav tempo, pa ajde, ne mogu to uzet kao argument.

Težinu i fizičku snagu lige svakako mogu, nije da se Barca reviše istroši protiv ikog osim Reala, Valencie, Villareala, eventualno Espanyola, ostalo je lagana šetnja. Takvih tekmi u Premiershipu nema.

Ja više ne bum niš pisal, samo bum se nerviral :D

16 godina
neaktivan
Liga prvaka 2010/2011
Vidjet cemo u finalu tko je bolji :P

Naravno Barca vs. Che/ManUtd. :D
Twitter: @bmarasovic ||| http://androoolog.blogspot.com/
16 godina

Još samo ovo, ak ćemo se igrat statistikom :D

Zadnjih 5 sezona LP, gledamo polufinala i tko je tamo. (ne računamo ovu sezonu)

Engleska 8 (Arsenal 2, Chelsea 3, United 3, Liverpool 2)

Španjolska 5 (Villareal 1, Barcelona 4)

Njemačka 1 (Bayern)

Italija 3 (Inter 1, Milan 2)

Francuska 1 (Lyon)

Ukupno su se engleski i španjolski klubovi susretali 38 puta u tih 5 sezona (skupine i knock-out faza, pretkola nisam gledao).

Englezi su slavili 12 puta, Španjolci 7 puta, a 19 puta je susret završio bez pobjednika.

Ak ćemo se igrat statistikom.

@Šef - bilo bi čudo da netko uzme Barci pehar ove sezone.

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.4.2011 16:11 (Luuka).
15 godina
odjavljen
Luuka kaže...
antimadridista kaže...
Luuka kaže...

HAHAHA Te ekipe su na razini Tottenhama... Igraju na silu. {#} Real i Barca su daleko bolje momcadi. Znamo da navijas za Manchester, ali realno oni u zadnje dvije godine nemaju pojma (u usporedbi s 2008.). O Chelseau da ne govorim.

Inace, Real Madrid ima puno bolje pojedince od Barcelone na velikoj vecini pozicija. Barca bi bez Inieste i eventualno Messija bila gora od Schalkea. Trenutni Barcini igraci su prosjecni pojedinci koji su se nevjerojatno nasli, ali izvan te momcadi nemaju nikakve sanse. A Xavi je malo zesci antitalent. Sto se tice Messija, ja mu se divim. Decko ima tehniku na razini Modrica, samo trci pokraj protivnika, ali mu nitko ne zeli uzeti loptu. O njegovoj igri dovoljno govori podatak da nije zabio u posljednjih 5 utakmica (inace, on je napadac, najbolji na svijetu). 

Nazalost, Realova igra se temelji na odlicnoj tehnici njegovih igraca. Kad bi Real imao boljeg trenera koji bi razvio kolektivnu igru, ne bi im bilo kraja... HALA MADRID. 

iPhone user
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.4.2011 16:13 (piksic).
16 godina
piksic kaže...

HAHAHA Te ekipe su na razini Tottenhama... Igraju na silu. {#}

Da, zato je United na pragu polufinala LP 4ti put u zadnjih 5 godina. A i Chelsea. Možeš proć jednom na silu, dvaput eventualno, ali 4 puta ne ;-)

Ni prvenstva se ne osvajaju na silu, bar ne ovoliko koliko ih ima United.

A s tim da je Xavi antitalent si dovoljno rekao.

16 godina
Liga prvaka 2010/2011

Dosta ljudi govori kao da je već sve gotovo, iako

navijam za barcu to ne mogu reč, pogledajte ono finale  milana

i liverpoola, da ne govorim kakav je nogomet u trenutku si u finalu,

a tren poslje niko se ne sića da si i igra uopće. Jednostavno je pre

rano da govorit tko će pokupit sve...

Najbolji osjećaj je upala mišića........ Krema Foruma!!!
17 godina
Liga prvaka 2010/2011

Bas me zanima zasto se svi strucnjaci i treneri, i 90% nogometnih fanova divi nacinu na koji igra Barca zadnjih godina? I zasto bi svi htjeli igrati kao oni? Zato sto je to ruzno? Lako? Sorry ekipa ali vas 90% tu nema pojma o cemu prica.

Zasto svi drze fige da ih ne zapadne Barca kad je neko izvlacenje, pa i ti veoma jaki klubovi iz premiershipa? Vjerojatno zato sto su neki Sunderlandi i Wigani jaci {#}  . Koliko je Arsenal imao udaraca na gol u OSMINI FINALA LIGE PRVAKA (znaci lige prvaka, ne seoskog prvenstva), a taj klub se kao bori za prvaka Engleske  {#} .

A ove usporedbe jednog i drugog prvenstva su totalno promasene. Vjerojatno ne bi ni Barca igrala ovako kako igra da se natjece u Engleskoj, kao sto ne bi ni recimo Chelsea igrao ovako da igra u Španjolskoj. To se zove prilagodba. Uostalom da neki klub igra kao Englezi (vecina, ne svi), u španjolskoj bi mu i vlastiti navijaci fuckali.

A ovo da je Xavi antitalent, dovoljno govori o nogometnom znanju.

Uostalom, zar nije tema liga prvaka? {#} 

Misli li ovdje itko da Schalke ima ikakve sanse uci u finale?

15 godina
odjavljen

Xavi je prosjecan igrac. Svi mu daju glavnu ulogu u Barceloni, bio je u izboru za igraca godine, ali postoji puno boljih od njega (C. Ronaldo, Di Maria, Iniesta, Messi, Robben, Nani, Sneijder...). Npr., na utakmici protiv Sahtjara se uopce nije primjetio, osim na kraju kad je zabio. Inace, ta utakmica je bila jedna od najlosijih Barcinih koje sam gledao u posljednjih godinu dana. Nevjerojatno koliko je Sahtjar propustio prilika... {#}

Realno gledano, Schalke nema sanse.

Statistika XAVI Statistika XAVI
Statistika DI MARIA Statistika DI MARIA
iPhone user
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.4.2011 15:46 (piksic).
16 godina
piksic kaže...

Xavi je prosjecan igrac. Svi mu daju glavnu ulogu u Barceloni, bio je u izboru za igraca godine, ali postoji puno boljih od njega (C. Ronaldo, Di Maria, Iniesta, Messi, Robben, Nani, Sneijder...). Npr., na utakmici protiv Sahtjara se uopce nije primjetio, osim na kraju kad je zabio. Inace, ta utakmica je bila jedna od najlosijih Barcinih koje sam gledao u posljednjih godinu dana. Nevjerojatno koliko je Sahtjar propustio prilika... {#}

molim te ne vrijeđaj svoju inteligenciju više...

niti jedan od njih nije tip veznog igrača ka xavi

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.4.2011 15:40 (Makić).
15 godina
odjavljen

HAH I da nije, ne moze Xavi biti medju tri najbolja na svijetu. Casillas je na svojoj poziciji najbolji, ali to ne znaci da je medju najboljim igracima uopce.

iPhone user
16 godina
Liga prvaka 2010/2011

ti znaš s tolikim iskustvom u nogometu i nogometnim znanjem...

15 godina
piksic kaže...

HAH I da nije, ne moze Xavi biti medju tri najbolja na svijetu. Casillas je na svojoj poziciji najbolji, ali to ne znaci da je medju najboljim igracima uopce.

Xavi je najbolji vezni igrač u posljednjih 10 godina uopće,i to će ti reći svi,a ato možeš vidit i sam ako se razumiš u nogomet....vidim da navijaš za Real ali nije u redu tako govoriti o najboljem veznjaku svijeta,pa o njemu su se počeli izmišljati vicevi tipa "Chuck Norris je uzeo Xaviu loptu" i dobro sam se nasmijao kad je Drago Ćosić rekao da je Xavi posljednji put izgubio loptu kad je bio u Barcinom omladinskom pogonu :D,ali to gotovo da i je istina,od njegovih 150 dodavanja na utakmici 145 je precizno i točno,nevjerojatna preciznost i pregled terena,a Iniesta je na tragu da bude kao i Xavi,ako već nije na njegovoj razini...vidi se da neznaš o čemu pričaš.

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.4.2011 16:04 (antimadridista).
16 godina

Al tu neću gluposti pročitat, strašno. Xavi, Iniesta, Fabregas i Scholes su van kategorije na mjestu playmakera u zadnjih 10godina. Jeidini se tu može približit Sneijder.

Di Maria, Ronaldo, Messi i svi takvi uopće ne igraju ni blizu poziciju kakvu igraju spomenuta 5orica i samim time ne mogu uć u nikakvu usporedbu. Ko da uspoređuješ Nestu i Messija, na isto ti dođe. Posve drugačija uloga u igri, posve drugačije kretanje na terenu. Btw Di Maria nakon pola sezone u top klubu nikako ne može doć na popis najboljih igrača nigdje.

Sad fino ugasi FM i vrati se u stvarnost.

Btw ja bih uvijek radije jednog Xavija u ekipu nego Messija ili Ronalda ili koga već ;-)

16 godina
neaktivan
Liga prvaka 2010/2011

Jednostavno ne mogu šutiti na izjavu da je Xavi prosječan igrač.Tko god je barem jednom gledao Barcelonu zna da taj čovjek igra sa takvom lakoćom i bez straha od lopte,a sve lopte koje daje su mu kirurški precizne(govorim o dugim i poludugim loptama).

Da ne radim bump.Koje su vaše prognoze za večeras?Mislim da Manchester ima ogromnu prednost na Old Traffordu plus gol u gostima sa Stamford Bridge-a.Samo trebaju finiširat.Ali se nadam da neće biti dosadna utakmica.Ako bude,idem na net gledati Barcu-Shakhtar.{#}

alrighty then
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.4.2011 19:09 (dncrmt).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice