Liga prvaka 2010/2011

poruka: 983
|
čitano: 103.009
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Liga prvaka 2010/2011

sa kakvom lakoćom barca utrpa 5 komada,pa to je strašno! po meni najbolja ekipa u povijesti....

16 godina
Liga prvaka 2010/2011

a nezz, sudac nije ni moga bas dobro vidit situaciju,  pa stoga i nije

toliko kriv, sta rade oni sudci uz gol liniju, on je to treba prijavit,

u svakom slucaju utakmica u Londonu je bila na visokoj razini,

na kraju je chealsea moga i bolje proci s rezultatom..

Najbolji osjećaj je upala mišića........ Krema Foruma!!!
15 godina
Re: Liga prvaka 2010/2011
Makić kaže...

a nezz, sudac nije ni moga bas dobro vidit situaciju,  pa stoga i nije

toliko kriv, sta rade oni sudci uz gol liniju, on je to treba prijavit,

u svakom slucaju utakmica u Londonu je bila na visokoj razini,

na kraju je chealsea moga i bolje proci s rezultatom..

po onome sto san gleda na sažecima bi realno bilo da je završilo neodlučeno,čak je i Chelsea imao više prilika,lampard je promašio nemoguće i u par situacija nisu imali sreće,ali po meni tu još ništa nije gotovo...i ono je po mom mišljenju penal čist ko suza.

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.4.2011 23:30 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
Liga prvaka 2010/2011

Evo udarci npr, chelsea 17, 18, manu 8, 9..neznam neda mi se provjeravat tocno..

A nije ono bilo tesko promasiti, doslo mu je na lijevu nogu i to na koljeno jer je vec bio u sprintu, i uslo bi da nisu izbacili..

17 godina
sirka666 kaže...
Ramo kaže...

Koja demonstracija moci od strane Barce veceras... Sve izgleda kao da igraju lagano, opusteno i 5 -1. Znaci opet finale Barca - Manchester. I opet 2 - 0, meni odgovara {#}

Gledamo znaci 4 El Classica u mjesec dana. Bit ce to dobar mjesec za sve mogometne fanove.

A Chelsea opet ostecen, Evra napravio penal ko suza. Sljedeci tjedan ce vjerojatno prenositi Man - Chelsea, tu mozda bude neizvjesnosti jos.

VISCA BARCA!!!

Nije istina, gledamo jedan el classico i još 3 utakmice barcelona - real.

El classico je samo u prvenstvu sustret barcelone i reala, ostalo nije el classico, nikoji španjolac neće reć za ligu prvaka da je el classico.  {#}

Tehnicki si u pravu, ali s obzirom na to kako igraju, koliki je ulog, svo pompu oko njih ove sezone, meni su sve 4 utakmice El Classico. Taj pravi El Classico je cak i najmanje zanimljiv, u smislu uloga. Prvenstvo je ionako rijeseno, a ovamo borba za kup i finale lige prvaka. Pa ti meni reci sto je tu veci classico  {#}

16 godina
odjavljen
Mitch kaže...
cod4gamer kaže...

hala madrid <3 real osvaja ligu prvaka a vi pričajte šta hoćete {#}

Jok, real fanboy.

Nemaju oni igru, stave bunker na svojih 30 m i onda samo suteve na daljinu, odnosno nemaju nikakav vezni red, petero njih u obrani, petero utrčava naprijed prema golu, a Iker se igra sa rukavicama.

Barcelona je po igri daleko od njih. Nemoraju oni osvojit Ligu Prvaka, oni sa liga utakmicom pokažu kvalitetu i daju do znanja da su vjerojatno najbolji na svijetu trenutno.

Xabi Alonso, Ozil, Khedira, Diara, Di Maria, Kaka, Ronaldo i ostali su tebi loši?

To što su Xavi i Iniesta najbolje, ne znači da su svi ostali loši.

P.S. Da, svi ovi igrači koje sam nabrojao su vezni igrači, samo neki malo ofenzivniji.

...
15 godina
neaktivan
Liga prvaka 2010/2011
Real Madrid daleko od toga da je los, ali Barca razvaljuje 8) . Kako su samo precizni, u svakom trenutku znaju gdje je tko i sto uraditi, nitko ne stoji u mjestu, dobili bi Sakhtar i s povezima na ocima. Samo da je naci nekog dobrog, mladeg golmana...
Mes que un Club! FCBarcelona!
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.4.2011 0:38 (PLASMAorLCD).
15 godina
PLASMAorLCD kaže...
Real Madrid daleko od toga da je los, ali Barca razvaljuje 8) . Kako su samo precizni, u svakom trenutku znaju gdje je tko i sto uraditi, nitko ne stoji u mjestu, dobili bi Sakhtar i s povezima na ocima. Samo da je naci nekog dobrog, mladeg golmana...

ma ja Valdesa za nikoga nebi mijenjao,jest da zna nekada kiksati,mozda ce zvucati čudno ovo sto ću sada reći ali mislim da niti jedan drugi golman na svijetu nebi Barci bolje pristajao...zašto? zbog toga sto on ima izvanredne reakcije na 1 vs 1 sa napadačem,bolje od bilo kojeg vratara na svijetu,a tako se barci najčešće prijeti,iz kontri,,neznam jeli ko gledao villareal-barcelona u subotu,da nije bilo njega nebi Barca sigurno uzela pobjedu,kako je samo skinuo udarac sa 5 metara u 90.minuti....ja njega nebi mijenjao,a nisu ni u Barci ludi da bi držali golmana da ne valja ništa,on se jednostavno odlično uklapa u ekipu

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.4.2011 0:51 (antimadridista).
16 godina
protjeran
Liga prvaka 2010/2011

Pa šta fali Valdesu? Ako ti je on star, van der Sar je onda jednom nogom u grobu po tebi {#}

Gott mit uns!
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.4.2011 0:53 (Silence1488).
14 godina
neaktivan
Liga prvaka 2010/2011

Ma barca ce dobit ligu po meni :)

taj njihov pasing, oni su tako odlicno uigrana ekipa, od noge do noge se igra, nema preskakanja igraca, svaki, ali ama bas svaki igrac ima tehniku i nac ce nacina kako da doda svom suigracu a taj njegov suigrac ce nac nacina kako mu se otvorit u prostor ^^ odlicno uigrana ekipa, nema kaj {#}

16 godina
protjeran
Liga prvaka 2010/2011

Vidjet ćemo kako će The Special One posložiti ekipu za polufinale, bit će prilično neizvjesno - ono što je s Interom uspio je bilo nevjerojatno; objektivno lošija i neuigranija ekipa je prošla dalje zbog dobro postavljene taktike - catenaccio FTW!

Gott mit uns!
17 godina
Silence1488 kaže...

Vidjet ćemo kako će The Special One posložiti ekipu za polufinale, bit će prilično neizvjesno - ono što je s Interom uspio je bilo nevjerojatno; objektivno lošija i neuigranija ekipa je prošla dalje zbog dobro postavljene taktike - catenaccio FTW!

gledati objektivno ili ne objektivno barcelona je na meazzi bila nadigrana i zasluzeno spusila 3-1, objektivno ili ne objektivno cinjenica je da je na uzvartu onaj kreten busket simulirao prekrsaj tako da su morali igrati prakticki cijelu tekmu protiv barce 11 v 10 sta je gotovo pa nemoguce, objektivno ili ne objektivno inter je prosle godine zasluzeno prosao barcu i uzo pehar..

Ove godine je druga prica, u principu cijela furija je u barci + alves, messi, adriano, keita. neznam sta ces bolje. bilo bi cudno kad nebi bili ugirani jel tako? i stavrno za njih da ne osvoje ove godine pehar moze biti itekako razocaravajuce mozda i prekretnica

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila. LoL nick: mNik (EU) HON nick : mNik
17 godina
Liga prvaka 2010/2011

Budimo realni, Murinho će opet složiti momčad da odigra jednu normalnu utakmicu i jednu bunkersku.

Naravno da će real izgubiti 2 od 4 tekme sa barcom, jedna će završiti neriješeno i jednu će dobiti, samo je pitanje kako će se karte posložiti.

I da, ovo me stvarno podsjeća na PES jer tamo uglavnom, (igram sa realom) pri kraju svih natjecanja uglavnom igram sa barcom...

14 godina
neaktivan
Liga prvaka 2010/2011

kako ti nije neugodno igrati sa realom? to je kao da u cod-u igras sa p90. mislim da je vecina populacije slozna oko jednoga - real,najomrazeniji klub na svijetu. njihova politika vrbovanja i guranja basnoslovnih cifri igracima pod nos je toliko sugava da prosto nemozes voljeti taj klub. ja bih volio da nista ne osvoje. nikada nemam nista protiv kada real ne osvaja titule. zapravo,drago mi je vidjeti i tog mourinha u porazima. on je po meni najveci ''pussy'' od trenera. njegov uvjet za vodjenje nekog kluba je ''dajte mi 200 milijuna eura za kupnju igraca u suprotnome nedolazim'' . pogledaj koliko para je imao u chelseau za trositi. pogledaj koliko je para imao u interu za trositi. al jedno je cinjenica- zna kupiti igraca i zna posloziti obranu. mada mislim da i ja raspolazem sa tim ciframa da bih slozio respektabilnu momcad u bilo kojoj ligi svijeta sa bilo kojim klubom.

united iznova ima lijepu priliku proci u finale,ali nista jos nije gotovo. i prosle godine imali su 3:0 protiv bayerna na old traffordu pa se sve okrenulo u 20 min. barcelonu ceka tezak posao sa realom ali mislim da nakraju prolaze jer nemaju ''marcela'' na boku, taj mali pojma nema. a i meni osobno je casillas ocajan golman. to sto brani u najjacim ekipama svijeta (real,spanjolska) meni neznaci nista, ja se nesjecam kada je on obranio nesto spektakularno ili izvukao ekipu kada ''nije islo'', za pola golova reala opcenito je direktan krivac.

16 godina
neaktivan
sushii kaže...

kako ti nije neugodno igrati sa realom? to je kao da u cod-u igras sa p90. mislim da je vecina populacije slozna oko jednoga - real,najomrazeniji klub na svijetu. njihova politika vrbovanja i guranja basnoslovnih cifri igracima pod nos je toliko sugava da prosto nemozes voljeti taj klub. ja bih volio da nista ne osvoje. nikada nemam nista protiv kada real ne osvaja titule. zapravo,drago mi je vidjeti i tog mourinha u porazima. on je po meni najveci ''pussy'' od trenera. njegov uvjet za vodjenje nekog kluba je ''dajte mi 200 milijuna eura za kupnju igraca u suprotnome nedolazim'' . pogledaj koliko para je imao u chelseau za trositi. pogledaj koliko je para imao u interu za trositi. al jedno je cinjenica- zna kupiti igraca i zna posloziti obranu. mada mislim da i ja raspolazem sa tim ciframa da bih slozio respektabilnu momcad u bilo kojoj ligi svijeta sa bilo kojim klubom.

united iznova ima lijepu priliku proci u finale,ali nista jos nije gotovo. i prosle godine imali su 3:0 protiv bayerna na old traffordu pa se sve okrenulo u 20 min. barcelonu ceka tezak posao sa realom ali mislim da nakraju prolaze jer nemaju ''marcela'' na boku, taj mali pojma nema. a i meni osobno je casillas ocajan golman. to sto brani u najjacim ekipama svijeta (real,spanjolska) meni neznaci nista, ja se nesjecam kada je on obranio nesto spektakularno ili izvukao ekipu kada ''nije islo'', za pola golova reala opcenito je direktan krivac.

Troll too much

Twitter: @bmarasovic ||| http://androoolog.blogspot.com/
17 godina
sushii kaže...

Kakve ti gluposti pričaš to nije istina!

Prvo ima i City novca više nego i jedan klub trenutno na svijetu igdje se sad nalaze?

Novac ti ne znači ništa ako ti neznaš uigrati ekipu, pogledaj šta je bilo sa realom prošle godine.

Marcelo da nema pojma, dečko ubij se!

A za casillas neću ni komentirati, pogledaj kako je samo izvlačio real prošle godine, da njega nije bilo nebi real bio ni među prvih 10 u šapnjolskoj, a da ne govorim koliko real prima golova ove godine.

Osim barce nitko ih nije baš pobjedio.

Vidi se da si fanboy barce na kilometar, ali ako mislis da samo real troši novce, mislis da barcini igraći igraju "pro bono"? Pogledaj samo koliki je dug barcelone, pa onda reci nešto.

15 godina
sushii kaže...

Ništa od ovoga nije istina, jel ti uopće pratiš nogomet? Di ti živiš?

Ok, možeš mrzit real, al reć da je casillas loš golman, mislin stvarno... Osobno smatran da je casillas dvi klase isprid valdeza, nije valdez loš, ali ima svojih kikseva...

http://about.me/antesirkovic
15 godina
neaktivan
Liga prvaka 2010/2011
Casillas je 3 klase ispred Valdeza, a onaj Valdez je prolupo jos odkako se osisao skoro pa na celavo . Ali opet sto gore kazete, cudno bi mi bilo drugog golmana zamisliti na njegovom mjestu u ovoj generaciji Barce...
17 godina
Liga prvaka 2010/2011

Veldes nije neki golman, ali on je onaj tip "budale" koji je spreman sve učiniti za barcu, ako treba (a to je dosta puta pokazao) otiči u protivnički 16-erac zabiti gol, ili otići isto tamo svađat se sudijom,isto tako ako treba i murinha zadaviti, on je prvi u redu{#}

Nije on loš golman, ali s obzirom kakve igraće barca ima na drugim pozicijama, on im je najslabija karika....

17 godina
Liga prvaka 2010/2011

Budimo realni, Barci i ne treba neki golman top klase, kao Casillas, Cech ili Buffon. Zasto davati silne novce kad na pola utakmica protivnik ne opali po golu (Inter, Arsenal)  {#} .

Valdes solidno brani, nekad i kiksa, ali napad to ionako anulira.

15 godina
neaktivan
Liga prvaka 2010/2011

Šteta za Shaktar, volio bih vidjeti čvršću igru protiv Barcelone, svaka dijagonalna lopta koja prođe ostvalja 1 na 1 situaciju jer igraju praktički bez bekova. I njihov početni pritisak kada izgube loptu... trojica igrača idu na jednoga je dosta agresivan, nije mi jasno kako sudac to dozvalja, ali u drugu ruku takve situacije bi se trebale iskorištavati jer ostavljaju puno prostora iza igrača. Sve u svemu treneri vide to nadajući se da će postići pogadak iz takve jedne kontre, ali Barcelona zna da je to čista lutrija, ako se ne radi o nekom klasnom igraču jer trener će se tako podrediti taktici i pustiti će Barci da vodi loptu gore-dolje dok lopta ne prođe nekome kroz noge jer se ukipio od dosade.....

Muka mi dođe gledajući.

14 godina
neaktivan
Mitch kaže...
cod4gamer kaže...

Jok, real fanboy.

Nemaju oni igru, stave bunker na svojih 30 m i onda samo suteve na daljinu, odnosno nemaju nikakav vezni red, petero njih u obrani, petero utrčava naprijed prema golu, a Iker se igra sa rukavicama.

Barcelona je po igri daleko od njih. Nemoraju oni osvojit Ligu Prvaka, oni sa liga utakmicom pokažu kvalitetu i daju do znanja da su vjerojatno najbolji na svijetu trenutno.

vidi se da ne znaš ništa o nogometu...to tvoje smo vidili protiv totenhema

KCB
15 godina
neaktivan
Liga prvaka 2010/2011

Za mene bi bilo veliko iznenađenje da Barca ne osvoji ligu prvaka.. jednostavno igraju 1 ili 2 klase bolje od drugih klubova

17 godina
Liga prvaka 2010/2011

istina, barca je par klasa iznad ostalih, ali da su igrali protiv realovog protivnika, puno teže bi im bilo.

To kažem zbog bale-a najviše, jer jedna lopta prema njemu i barcina igra bez bekova bi im se obila o glavu i to vjerujem ne samo jednom.

Opet da ne citiram bzvz ovog dečka koji kaže da real igra u svojih 30metara, da je gledao prošlu utakmicu vidio bi da real nijeizašao iz protivničke polovice skoro cijelu tekmu.

Barca na prvi pogled izgleda nepobjediva, ali ako se uspiju "izolirati" xavi i inesta, barca će biti primorana igrati na stranu, a onda se otvara prostor iza vezne linije barce, a to može biti jako opasno.

Npr real, koji se može jako brzo otvoriti, na krilima ronalda i marceloa, pa čak i ovaj "drugi red" kaka, di maria, ozil, mogao bi vrlo lako proparat tu obranu koja "ostane" nakon što bekovi odu naprijed.

A što se tiće ove izjave da se protiv barce svi brane, pa šta, i ja bih se branio, jer ako se ideš naigravati s njihovom veznom linijom, odmah možeš potpisati poraz od par golova razlike...

17 godina
rooswelt1991 kaže...

A što se tiće ove izjave da se protiv barce svi brane, pa šta, i ja bih se branio, jer ako se ideš naigravati s njihovom veznom linijom, odmah možeš potpisati poraz od par golova razlike...

Mislim da je to Special One najbolje dokazao. Dok je protiv Barce igrao bunker i fokusirao se na kontre uspio je nesto napravit, kad se sa Realom okurazio i dosao otvorenog garda znamo kako je prosao.

15 godina
neaktivan

To je istina, sve je u taktici, ako se jedna ozbiljnija momčad dobro postavi kao chealsi, utd ili real, bez problema mogu dobiti barcu, kao što je to učinio inter prošle godine.

Ove godine stvarno je neizvjesno tko će osvojiti ligu prvaka, prolaz u polufinale praktički su osigurali real shalke i barca, i mislim da će im se pridružiti man utd. I onda polufinalu bi trebli proć shalke, jer su objektivno puno bolji, a između reala i barce stvarno neznam ko bi mogao dobit, al imam neki feeling da bi to mogo biti real. A onda u finalu utd-real neznam ko bi pobjedio

16 godina

Barca je favorit za osvajanje a jedini ko joj se može suprotstavit je pobjednik iz dvoboja United-Chelsea. Jedino su te dvije momčadi dovoljno defanzivno organizirane i sa plućima da mogu igrat presing na Xavija i Iniestu 90min. Ipak mislim da se dosta toga treba poklopit da bi se ove godine dobila Barca, do finala ih sigurno neće nitko zaustavit, Real ima Mourinha ali ni blizu nisu uigrani da bi imali šanse, pogotovo u dvije tekme. Finale bi moglo biti neizvjesno, engleska ekipa će sigurno biti tamo, a Barca protiv Engleza ne može razvit svoju prepoznatljivu igru (osim protiv Arsenala koji ne igra "engleski"). Još ako nastave imat problema u obrani moglo bi bit svega, dobre ekipe to kažnjavaju.

Zanimljiva će biti LP do kraja, skoro ko Premiership :D

http://manutd-croatia.com/forum/index.php ... forum i udruga navijača Manchester Uniteda...
15 godina
neaktivan
Liga prvaka 2010/2011

Nadam se - cetiri utakmice izmedu Barce i Reala, uh, najradije ne bi izlazio iz kuce tih dana...

16 godina
kingmedo kaže...
Mitch kaže...
cod4gamer kaže...

Jok, real fanboy.

Xabi Alonso, Ozil, Khedira, Diara, Di Maria, Kaka, Ronaldo i ostali su tebi loši?

To što su Xavi i Iniesta najbolje, ne znači da su svi ostali loši.

P.S. Da, svi ovi igrači koje sam nabrojao su vezni igrači, samo neki malo ofenzivniji.

Ja sam napisao da formacijski nemaju.

Svi su cijelo vrijeme u napadu i zato se puno razlikuju od FCB

Atomska bubamara. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
14 godina
neaktivan
Liga prvaka 2010/2011

recite vi stogod zelite ali ja stojim iza svojih navoda.  za mene je casillas katastrofalan golman i to sto real nije utakmicu izgubio osim barcelone vise govori o jacini spanjolske lige nego o pravoj snazi reala. da real nekim slucajem igra premierligu imao bi na kontu 5 poraza barem.  

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice