Liga prvaka 2010/2011

poruka: 983
|
čitano: 103.076
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Liga prvaka 2010/2011

Ovo je najuzbudljivije četvrtfinale lige prvaka do sada, jer su svi podjednake snage, osim shalkea koji mi se čini malo ispod, ali bi mogao iznenaditi inter. Ovi ostali su ti negdje, pa čak i sahtar je dosad pokazao da je narazini zadatka, i mislim da će s njim barcelona imat dosta problema. Inače navijam za man utd, i ako budu kompletni i igrali dobro imaju dobro šansu doć do finala, a onda u finalu je sve moguće

14 godina
Liga prvaka 2010/2011

Po mome mišljenju finale će biti između Reala i Man.utd-a.

Tottenham je nažalost izvuka deblji kraj -.-

Inteligencija nije znanje,već mašta
14 godina
neaktivan
Liga prvaka 2010/2011

<3 Šahtar <3 {#}

14 godina
fakEEE kaže...

<3 Šahtar <3 {#}

Barca ce se dosta nakrvarit na Šahtjaru

Inteligencija nije znanje,već mašta
15 godina
neaktivan
KKristijan kaže...

Po mome mišljenju finale će biti između Reala i Man.utd-a.

Tottenham je nažalost izvuka deblji kraj -.-

Da barem bude to finale..{#} nisu duugoo igrali jedni protiv drugi.

-a mislim da tottenham moze izbacit real.

17 godina
Liga prvaka 2010/2011

Baš igram master ligu na PES11 (sa realom) i u polu finalu su bili real inter barca i united, i na kraju sam ja izbacio barcu i dobio intera u finalu. nadam se da će tako biti i u stvarnom životu{#}

14 godina
neaktivan
Liga prvaka 2010/2011

real madrid će osvojit ligu prvaka...

KCB
16 godina
neaktivan
Liga prvaka 2010/2011

Žao mi je Tottenhama,ali bolji je pobijedio.Schalke nikako nije iznenađenje;Inter je u rasulu od odlaska Mourinha.Sutra gledamo Barca-Shaktar.

alrighty then
16 godina
protjeran
Liga prvaka 2010/2011

Očekujem podcjenivački izlazak Barce na Camp Nou sutra, tako to obično biva kada ''bogovi'' igraju protiv nekih tamo ''seljačića'' iz neke tamo Ukrajine {#} Moram priznati da me Inter stvarno neugodno iznenadio, znam da Mourinho nije tu, ali opet čudno - vjerojatno je još ekipa u psihološkom raspadu zbog toga što su ih Rossoneri pošteno nakantali.

Gott mit uns!
14 godina
neaktivan
Liga prvaka 2010/2011

Ali zato je Stankovićev prvi gol definitivno za anale.. :D

15 godina
Silence1488 kaže...

Očekujem podcjenivački izlazak Barce na Camp Nou sutra, tako to obično biva kada ''bogovi'' igraju protiv nekih tamo ''seljačića'' iz neke tamo Ukrajine {#} Moram priznati da me Inter stvarno neugodno iznenadio, znam da Mourinho nije tu, ali opet čudno - vjerojatno je još ekipa u psihološkom raspadu zbog toga što su ih Rossoneri pošteno nakantali.

ma ne vjerujem da će ih Barcelona podcijeniti,već su se par puta opekli sa klubovima sa istoka,sjećam se da ih je i Shakhtar pobijedio na Nou Campu prije dvije godine,tako da očekujem maksimalan angažman igrača i pobjedu Barce...

16 godina
protjeran
Liga prvaka 2010/2011

A što kažeš na polufinale Real - Barca? Mislim da se Real dosta uigrao od El Clasica, moglo bi biti napeto i to vrlo. Naravno, za sutra očekujem Barcin prolaz iako je Shakhtar jako motiviran; više od Barce usudio bih se reći.

Gott mit uns!
15 godina
Silence1488 kaže...

A što kažeš na polufinale Real - Barca? Mislim da se Real dosta uigrao od El Clasica, moglo bi biti napeto i to vrlo. Naravno, za sutra očekujem Barcin prolaz iako je Shakhtar jako motiviran; više od Barce usudio bih se reći.

to će biti utakmica za pamćenje,ali po meni je Barca uigranija i njoj odgovara način na koji igra Real,što se pokazalo u već pet El Clasica zaredom,jednostavno Barca "sakrije" loptu i sa bezbroj pasova umrtvi Reala,ali vidjet ćemo jer je Real sad uigraniji kao što si rekao i sve je moguće u 2 utakmice,s time da oni još igraju i finale kupa i jednu u prvenstvu,čeka nas zanimljivih mjesec dana {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.4.2011 1:34 (antimadridista).
17 godina
Liga prvaka 2010/2011

Murinhova izjava nakon tekme: "Ključan trenutak utakmice bilo je isključenje, morao sam momčad u slaačionici nagovoriti da naprave konstantan pritisak dok ih ne stjeramo skroz u njihov 16-erac." na pitanje kako će igrati protiv barcelone u u polufinalu odgovara: "Prvo se moramo plasirati u polufinale, i mi i barcelona, a nakon toga ćemo o tome razmišljati, jedino što znam, jest ako se to desi, da ću na trenizima morati uvježbavati igru sa 10 igraća, jer kad god igram protiv barce u polufinalu, uvjek imam igraća manje (i sa chealse-em i sa interom)."

Stvarno moraš biti kralj da ovo izjaviš!!!{#}

16 godina
odjavljen
Liga prvaka 2010/2011

Bio sam gotovo siguran da Real prolazi dalje, a bilo je sasvim jasno da si Mourinho ne može dopustiti ispadanje u ovoj fazi LP-a nakon što su izgubili bitku za naslov prvaka Španjolske.

Taktički savršeno odigrana utakmica, veliki pritisak na protivnička vrata i malo individialne kvalitete pokazalo je svoje. U ovakvom izdanju Real je vjerojatno korak iza Barcelone, koja je uvjerljivo najbolja momčad današnjice.

...
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.4.2011 10:18 (kingmedo).
16 godina

Drugi žuti Croucha po meni prestrog, moglo je ostat na upozorenju, i to je ono kaj je odlučilo utakmicu. Dobio bi  Real ionako, ali možda ih ne bi ovak ponizili. Schalke me baš iznenadio, a Raul još jednom pokazo koji je majstor. Kako lako izgleda njegov gol, koja klasa, ufff...

Danas puno zanimljiviji parovi, ja gledam svog Uniteda danas, al očekujem da će Chelsea proć. Fergusonu je puno bitnije prvenstvo, Che će sve bacit na LP, uz to ima dosta ozljeda u Unitedu i to je to. Al vidjet ćemo. Shakhtar bi mogao iznenadit Barcu ali u 2 tekme ne mogu proć.

http://manutd-croatia.com/forum/index.php ... forum i udruga navijača Manchester Uniteda...
16 godina
Liga prvaka 2010/2011

i sad stave barcu i šahtjor a ne chelsea manchester? {#}

Australija-6,5/10
16 godina
DaNiTo kaže...

Eduardo i Srna... a kaj si očekivo...

http://manutd-croatia.com/forum/index.php ... forum i udruga navijača Manchester Uniteda...
16 godina
Luuka kaže...
DaNiTo kaže...

Eduardo i Srna... a kaj si očekivo...

a nis,znao sam :)

atmosfera koda igraju pretkolo neko

Australija-6,5/10
14 godina
neaktivan
Liga prvaka 2010/2011

hala madrid <3 real osvaja ligu prvaka a vi pričajte šta hoćete {#}

KCB
16 godina
neaktivan
Naravno da ide Barca, najljepse igraju. Ali se nadam da cemo za uzvrat gledat Che-ManUtd., da malo raznolikosti bude...

P.S. Barca vec vodi :)
Twitter: @bmarasovic ||| http://androoolog.blogspot.com/
16 godina
cod4gamer kaže...

Jok, real fanboy.

Nemaju oni igru, stave bunker na svojih 30 m i onda samo suteve na daljinu, odnosno nemaju nikakav vezni red, petero njih u obrani, petero utrčava naprijed prema golu, a Iker se igra sa rukavicama.

Barcelona je po igri daleko od njih. Nemoraju oni osvojit Ligu Prvaka, oni sa liga utakmicom pokažu kvalitetu i daju do znanja da su vjerojatno najbolji na svijetu trenutno.

Atomska bubamara. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
16 godina
cod4gamer kaže...

da, na fifi ili pesu {#}

Australija-6,5/10
17 godina
neaktivan
Liga prvaka 2010/2011

Red Devilsi vode :)

Očekivao sam ovakvo nešto, i to baš od Rooneya :D

&amp;amp;amp;amp;amp;quot;Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present&amp;amp;amp;amp;amp;quot;
16 godina

Super akcija za gol Rooneyja, jako dobar rezultat pred uzvrat... United se povuko u 2. poluvremenu i moglo je to loše završit, srećom VDS je bio na visini u par situacija. To se ne može reć za Evru koji je napravil penal na Ramiresu, ali nije suđen. Napokon da je Chelsea oštećen u dvobojima s Unitedom, i to još na Bridgeu, uff :D

Ajmo po treble :D

16 godina
neaktivan
Liga prvaka 2010/2011

Giggs je legenda,kako li je samo utrčao...

alrighty then
16 godina
neaktivan
Liga prvaka 2010/2011
Barca nakantala Sahtjora, iako mi se ucinilo da je mogao Sahtjor nakon pogotka stici ili bar smanjiti razliku. Ali Barca je to rijesila za 5 minuta :)

Mislio sam da ce Sahtjor napraviti vise, mozda cak iznenadit, ali ocito ne. U uzvratu bi Sahtjor mogao pobijedit, ali Barca ide dalje.

P.S. Tko je ono rekao da na TV treba ici Chelsea vs. Manchester Utd.? :P
Twitter: @bmarasovic ||| http://androoolog.blogspot.com/
17 godina
Liga prvaka 2010/2011

Koja demonstracija moci od strane Barce veceras... Sve izgleda kao da igraju lagano, opusteno i 5 -1. Znaci opet finale Barca - Manchester. I opet 2 - 0, meni odgovara {#}

Gledamo znaci 4 El Classica u mjesec dana. Bit ce to dobar mjesec za sve mogometne fanove.

A Chelsea opet ostecen, Evra napravio penal ko suza. Sljedeci tjedan ce vjerojatno prenositi Man - Chelsea, tu mozda bude neizvjesnosti jos.

VISCA BARCA!!!

15 godina
Ramo kaže...

Koja demonstracija moci od strane Barce veceras... Sve izgleda kao da igraju lagano, opusteno i 5 -1. Znaci opet finale Barca - Manchester. I opet 2 - 0, meni odgovara {#}

Gledamo znaci 4 El Classica u mjesec dana. Bit ce to dobar mjesec za sve mogometne fanove.

A Chelsea opet ostecen, Evra napravio penal ko suza. Sljedeci tjedan ce vjerojatno prenositi Man - Chelsea, tu mozda bude neizvjesnosti jos.

VISCA BARCA!!!

Nije istina, gledamo jedan el classico i još 3 utakmice barcelona - real.

El classico je samo u prvenstvu sustret barcelone i reala, ostalo nije el classico, nikoji španjolac neće reć za ligu prvaka da je el classico. {#}

http://about.me/antesirkovic
14 godina
neaktivan
Liga prvaka 2010/2011

Ono je stvarno trebao biti penal, iako je sudac bio pod pritiskom, trebao je to suditi..a chelsea je i dominirao, ali united iskoristio prilike, i eto ti ga..

Nadam se uzbudljivom uzvratu..A barci svaka cast..

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice