zato uzmes EON i imas 4K a onboard kamere odgledas na YT :D
Kutak za ljubitelje Formule 1
- poruka: 30.585
- |
- čitano: 3.963.778
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo samo update na ovo smeće od F1TV-a.
Probudio sam se ranije danas pa ajde da odgledam kolko još mogu. Imam LG B2 i do sad sam gledao na TV-u preko browsera, testiranja isto tako, radilo je normalno. Mislim da su mjenjali player, jer ove snimke mogu gledat, utrke prošlih sezona itd...
Ujutro probam ne radi, ne želi pokrenuti stream. Probam na Mac-u, Chrome (tam bi kao trebalo biti i 4K po nekim tablicama), tu pa nema ni opcija da podesiš kvaliteu.
Na kraju sam preko Chromecasta s moba na TV...Nek su oni nama digli cijenu za 6 istovremenih streamova, jebeno.
Mogla bi ova sezona bit poprilicno zanimljiva i neizvjesna

Mene je iznenadilo što su zeznuli f1 app za stari android. Imam pored TV stari box koji radi na android 9. I sada ne mogu koristiti više.
Oni nisu normalni... točno mi malo fali da pošaljem sve u k
Jel to znači da ne radi ni na pc-u u windowsima u chrome browseru? Jel neko probao?
Zanima me za 4k stream f1 utrke i za 4k vod od f1 utrke.
Mogla bi ova sezona bit poprilicno zanimljiva i neizvjesna
Ja se nadam, da nakon dugi niz godina da bi ova sezona mogla biti jako neizvjesna
Jel to znači da ne radi ni na pc-u u windowsima u chrome browseru? Jel neko probao?
Zanima me za 4k stream f1 utrke i za 4k vod od f1 utrke.
4K ne, nema više ni quality selectora...Tak da zapravo ne znaš kaj dobivaš, ali nije 4K zicer, vidim Reddit isto piše.
Da, čini se da ćemo u 4K moći gledati samo na EON TVu...SK 4K kanal
Slika sa eona, zvuk sa f1, samo treba to nekako usyncati...
https://www.gpblog.com/en/news/332022/leclerc-and-norris-also-dominate-longrun-verstappen-behind.html
ma kakav ferari...mclareni najbolji...samo da se medusobno ne sjebu tokom sezone,nadam se da je lando broj jedan
max ce uvijek biti tu oko njih...a ostatak iza,nebitan
Sezona je tek počela, Melburn je specifična staza. Treba pričekati malo iako stoji da će Mclaren biti brz.
McLaren je trenutno brz kao Mercedes kada je osvojio 8 konstruktorskih prvenstava zaredom.

Ferrari, e moj Ferrari. Zašto svake godine isto? Nemote me hypati, a onda ove idiotarije.
Mirno sam čekao novu dominaciju kao iz doba Schumachera, ali opet isto kao i zadnjih 20ak godina.
Možda prerano očajavaš. Pa za sutra imamo 91% vjerojatnosti kiše. Ako je setup za kišu nisu bez šanse.

Kvazi prvaka i tako osam puta.
Imam još malo F1TV pa je za mene utrka u 8 ujutro neovisno kada počela u stvarnosti.

ferari i njihove odluke
Ferkan i Mercedes će biti blizu.
Russel bi mogao skupiti jako puno otpadaka od ostalih...

Dobra utrka. Mercedes je najviše profitirao iz ničega. Ferrari standardno. RB u istim problemima sa drugim vozačem. Bravo za HUL, Antonellija, Albona i Strolla.
Ugodno sam iznenađen dobrim Norrisovim startovima. U pravilu ih je gubio prošle sezone.
Stroll unutar desetinke od Alonsa po promijenjivim uvjetima i uspio je dogurat Aston do 6. mjesta.
Pišem podsjetnik čisto jer se redovito sprda s njim, po meni većinom neopravdano.
E taj Ferrari...
Barem su i dalje comedy gold. Ono s vodom će uć među best of all time...