Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 30.585
|
čitano: 3.963.778
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Kutak za ljubitelje Formule 1

zato uzmes EON i imas 4K a onboard kamere odgledas na YT :D

jesus_tm1
14 godina

Evo samo update na ovo smeće od F1TV-a.

Probudio sam se ranije danas pa ajde da odgledam kolko još mogu. Imam LG B2 i do sad sam gledao na TV-u preko browsera, testiranja isto tako, radilo je normalno. Mislim da su mjenjali player, jer ove snimke mogu gledat, utrke prošlih sezona itd...

Ujutro probam ne radi, ne želi pokrenuti stream. Probam na Mac-u, Chrome (tam bi kao trebalo biti i 4K po nekim tablicama), tu pa nema ni opcija da podesiš kvaliteu. 

Na kraju sam preko Chromecasta s moba na TV...Nek su oni nama digli cijenu za 6 istovremenih streamova, jebeno.

13 godina
Re: Kutak za ljubitelje Formule 1
Leclerc P1 ..Ham P5 na drugom treningu..nije lose ali mislim da ce Mclaren bit opet vrlo brz!!
Mogla bi ova sezona bit poprilicno zanimljiva i neizvjesna
AUDIOFIL
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.3.2025 11:23 (volegradele).
17 godina

Mene je iznenadilo što su zeznuli f1 app za stari android. Imam pored TV stari box koji radi na android 9. I sada ne mogu koristiti više.

15 godina
blackened_bm kaže...

Oni nisu normalni... točno mi malo fali da pošaljem sve u k 

Jel to znači da ne radi ni na pc-u u windowsima u chrome browseru? Jel neko probao?

Zanima me za 4k stream f1 utrke i za 4k vod od f1 utrke.

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.3.2025 12:51 (AFARON).
7 godina
volegradele kaže...
Leclerc P1 ..Ham P5 na drugom treningu..nije lose ali mislim da ce Mclaren bit opet vrlo brz!!
Mogla bi ova sezona bit poprilicno zanimljiva i neizvjesna

Ja se nadam, da nakon dugi niz godina da bi ova sezona mogla biti jako neizvjesna

14 godina
AFARON kaže... 

Jel to znači da ne radi ni na pc-u u windowsima u chrome browseru? Jel neko probao?

Zanima me za 4k stream f1 utrke i za 4k vod od f1 utrke.

4K ne, nema više ni quality selectora...Tak da zapravo ne znaš kaj dobivaš, ali nije 4K zicer, vidim Reddit isto piše.

13 godina

Da, čini se da ćemo u 4K moći gledati samo na EON TVu...SK 4K kanal

15 godina

Slika sa eona, zvuk sa f1, samo treba to nekako usyncati...

Pixel 4A (HTC 10 | HTC 8X :) no more)
10 godina
Ferrari i Mclaren su prema viđenom s druge planete u simulaciji utrke
https://www.gpblog.com/en/news/332022/leclerc-and-norris-also-dominate-longrun-verstappen-behind.html
16 godina

ma kakav ferari...mclareni najbolji...samo da se medusobno ne sjebu tokom sezone,nadam se da je lando broj jedan

max ce uvijek biti tu oko njih...a ostatak iza,nebitan

...potpis nije potreban...
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.3.2025 7:06 (DaNiTo).
14 godina

Sezona je tek počela, Melburn je specifična staza. Treba pričekati malo iako stoji da će Mclaren biti brz.

15 godina

McLaren je trenutno brz kao Mercedes kada je osvojio 8 konstruktorskih prvenstava zaredom.

BE HAPPY 要開心 : )
10 godina
Sutra su najavili kišu, tako da su neke ekipe podesile setup za kišu te tako žrtvovale brzinu u jednom krugu u kvalifikacijama...
17 godina

Ferrari, e moj Ferrari. Zašto svake godine isto? Nemote me hypati, a onda ove idiotarije.

Mirno sam čekao novu dominaciju kao iz doba Schumachera, ali opet isto kao i zadnjih 20ak godina.

10 mjeseci

Možda prerano očajavaš. Pa za sutra imamo 91% vjerojatnosti kiše. Ako je setup za kišu nisu bez šanse.

9 godina
Takva dominacija sa ovom vozackom postavom ne bi bila moguca ni da imaju najbrzi bolid... Tek nagodinu dok Max zamjeni kvazi prvaka hamdju.
Hardware: the parts of a computer that can be kicked.
10 mjeseci

Kvazi prvaka i tako osam puta. 

15 godina
Prve kvalifikacije vi vec znate ko bu prvak. Daj se smirite malo i na spavajte utrka je rano ujutro.
17 godina

Imam još malo F1TV pa je za mene utrka u 8 ujutro neovisno kada počela u stvarnosti.

9 godina
Tako cu i ja nekako, ujutro uz kavu pustam na EON u 4K. Bar mogu crvenu zastavu ubrzat, a biti ce ih sigurno... :D
16 godina

ferari i njihove odluke

...potpis nije potreban...
7 godina
Bilo je zanimljivo 😃
10 mjeseci
Malo se saznalo novoga o bolidima jer je sve ovisilo o pogođenim i promašenim strategijama. Ferrari je svoju promašio, McLaren pogodio.
17 godina
Rekao bi da je McLaren ispred ostalih. Max je blizu dok gume mu ne odu.
Ferkan i Mercedes će biti blizu.
Russel bi mogao skupiti jako puno otpadaka od ostalih...
Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
17 godina

Ah, biti navijač Ferrarija. Ostariti uz njihove gluposti. Uvijek se nadati. Brzi hype. Iduća utrka će biti nešto totalno drugačije, iduća sezona donosi neviđenu crvenu dominaciju.

I tako sezona po sezona.... i dođe mi i 38. rođendan, a sve po starom.

9 godina
Hahahhaah vrlo slicna situacija je i kod mene, samo sam "par" ljeta mladji... XD
15 godina

Dobra utrka. Mercedes je najviše profitirao iz ničega. Ferrari standardno. RB u istim problemima sa drugim vozačem. Bravo za HUL, Antonellija, Albona i Strolla.

10 mjeseci

Ugodno sam iznenađen dobrim Norrisovim startovima. U pravilu ih je gubio prošle sezone.

14 godina

Stroll unutar desetinke od Alonsa po promijenjivim uvjetima i uspio je dogurat Aston do 6. mjesta.

Pišem podsjetnik čisto jer se redovito sprda s njim, po meni većinom neopravdano.

E taj Ferrari... 

Barem su i dalje comedy gold. Ono s vodom će uć među best of all time...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice