Išao sam gledati prije par dana i nisam mogao kupiti ni F1 TV Pro, niti sam vidio F1 TV Ultimate.
Znači samo Eon?
WRC je navodno došao na android tv. Jel to netko uzeo?
Išao sam gledati prije par dana i nisam mogao kupiti ni F1 TV Pro, niti sam vidio F1 TV Ultimate.
Znači samo Eon?
Znači samo Eon?
kako mislis nisi mogao kupiti pro?Evo sam usao i nudi i ultimate... 90 EUR za bih....
Jel taj F1 TV radi na android TV-u? Koliko vidim 0 bodova...
Jel taj F1 TV radi na android TV-u? Koliko vidim 0 bodova...
skini apk i to je to..ak nemaš u play storu..meni radi bez problema već 3 godine
A mi koji smo uzeli F1TV Pro ćemo popušiti kitu za ovih 6 devices s kojih se može gledat?
Kak mi mogu to ukinut usred pretplate, nakon kaj sam uzeo?
A mi koji smo uzeli F1TV Pro ćemo popušiti kitu za ovih 6 devices s kojih se može gledat?
Mozda da si otisao na njihovu stranicu i potrazio nasao bi prije nego na forumu al evo ti....
https://support.formula1.com/s/article/2023-Upgrading-a-subscription?language=en_US
10 sec pretrage....
Mozda da si otisao na njihovu stranicu i potrazio nasao bi prije nego na forumu al evo ti....
https://support.formula1.com/s/article/2023-Upgrading-a-subscription?language=en_US
10 sec pretrage....
Ne znam kak to odgovara na moje pitanje ali evo ti TU zbog truda...
Ne nudi mi Pro. Samo TV 26.99 godina i 2.99 mjesečno. Ništa o Pro. Slijedio sam i upute koje si dao - ništa. Izgleda da moram kupiti F1 TV i onda raditi upgrade.
10 sec pretrage....
Sorry nisam pazljivo citao, Mislio sam da imas pro a zelis ultimate....
Upravo to
Evo i ja gledam sad, nude mi Premium po cijeni od 99/godišnje, ali ne mogu napraviti ugprade s Pro koji sam platio 79/godišnje uz umanjenu cijenu.
A koji britansko-američki tuljani jebo ih lepinja
Upravo to
Evo i ja gledam sad, nude mi Premium po cijeni od 99/godišnje, ali ne mogu napraviti ugprade s Pro koji sam platio 79/godišnje uz umanjenu cijenu.
A koji britansko-američki tuljani jebo ih lepinja
Kako ne mozes....
jel ima netko taj ultimate da mu treba još jedan za podjelu troškova
Ja sam upravo aktivirao premium. Sad cekamo trku da vidimo taj 4K prenos...
ma di nije, nebo i zemlja...
Kako ne? Meni na običnom LCD Samsung televizoru strašna razlika u odnosu na 1080p.
Odlično, još jedna pretplata za koju su me pogurali da je ukinem. Downgradeao bi na basic jer tak ne gledam često live, al s obzirom da se čeka dan-dva da dođe full race replay na to brže i jeftinije je skidati torrent.
WEC je 60 eur za Season pass, možda rađe uložim u to.
Btw, idem na Uskrs u Imolu na WEC, karta je 150 eur s paddock passom i grid walkom za cijeli vikend. Ove godine se natječe i V12 NA Aston Valkyire. Mislim da nema bolje prilike u blizini za ljubitelje motorsporta.
ma di nije, nebo i zemlja...
Kako ne? Meni na običnom LCD Samsung televizoru strašna razlika u odnosu na 1080p.
A sta vi to gledate u 4K sada? Meni juce pokazuje i dalje full HD a i u opisu pise da samo live ide u 4K. Watch F1 live in 4K UHD/HDR. ‡ Meni je i do sada slika bila odlicna na LG C1.....
SK?
koliko sam ja vidio 4k je samo na apple tv i još nekom uređaju
Pise 4K live tako da cu sacekati trku da vidim. Za ove druge videe izbor rezolucije je do fullhd....Uzeo sam na mjesec da testiram ;)
Pise 4K live tako da cu sacekati trku da vidim. Za ove druge videe izbor rezolucije je do fullhd....Uzeo sam na mjesec da testiram ;)
4K na SK ima već valjda 3-4 godine za live utrku...
I da, razlika je znatna.
I da, razlika je znatna.
SK je sport klub? Ja imam sport klub preko telemaha uz uslugu total tv i tamo nije 4k koliko ja znam.... Mozda mi je promaklo. Ja sam u BiH....
I da, razlika je znatna.
od 2018.godine imaju 4K kanal da
Došla je nova sezone F1 na netflixu
I naravno da to normalni ljudi neće gledati. Gadi mi se pomisliti na gluposti i fantazije koje su ubacili u to.
Evo ja upravo sa zenom odgledao zadnju epizodu.
U dvije rijeci "reality show"
Zali boze vremena.
Jos uvijek ne mogu vjerovati da nisu niti jednom rijecju spomenuli onaj kaos sa kaznama.