sluzbeno...
sluzbeno...
Želim sve najbolje Lawsonu, al se bojim da će završiti i gore nego Albon i Gasly jer Red Bull više nije dominantna momčad, a i dalje se očekuju vrhunski rezultati.
Moglo bi se desiti išto što i Perezu (a onda i KMagu kao njegovoj zamjeni) kad je došao u McLaren kao zamjena za Hamiltona, jer je na papiru McLaren još bio top momčad al je taman došao u prijelomnom trenutku gdje su se strmoglavili prema drugoj polovici poretka.
Žao mi je Yukija, al možda mu je in the long run ako uspije naći mjesto u nekom drugom timu i bolje.
Zapravo me ljuti što ovaj put nisu napravili zamjenu prije kraja sezone, il pričekali koju utrku iduće sezone da zamjene Pereza jer ovako nema benchmarka.
Idemo vidjeti što Lawson može u tom bolidu prije nego li ga otpišemo svi skupa.
Možda se vode time da Lawsona mogu lakše totalno izbaciti van, ako ne bude dobar. Yukia bi morali vratiti u Racing Bulls ako ne bi zadovoljio.
Zanima me samo njegova forma/motivacija i jedva čekam vidjeti gdje je u odnosu na Čarlija
Teško je očekivati čuda, 40 godina ima lik.
odvozit ce sezonu,zaokruzit lijepu karijeru i to je to
lijep zivot lik imao,mislim ima i dalje :D ali sta se karijere tice...lista zelja ostvarena,moze lagano na odmor
ne ocekujem previse od njega,ali opcenito necu ovu sezonu ni pratit previse...mislim da sam i ja za penziju
Sigurno bi i ti tako napravio....Mozda i bolje.....
Takvu glupost može reć samo netko tko nije gledao rookiea Hamiltona kako se bori s peak Alonsom, a još vjerojatnije netko tko je počeo pratiti F1 nakon 2014.-15.
I za mene je glupost.
ne ocekujem previse od njega,ali opcenito necu ovu sezonu ni pratit previse...mislim da sam i ja za penziju
Čovječe, ne budali. Ovo će biti zadnja sezona sa starim pravilima. Ovo bi mogla biti sezona koju smo čekali od tamo 2012. godine. Ako ćeš ikad gledati Formulu 1, onda ćeš gledati ove sezone.
Mislim da danas nitko ne može reći da je dosadno. Imamo solidne vozače u mnogim timovima, imamo više ekipa koje se bore za pobjede. Red Bull je sada daleko od dominantne ekipe. Ne vjerujem da će Mclaren moći ponoviti Red Bull iz ranijih sezona.
mogla bi biti super sezona... dok netko ne opsuje nešto ili kaže nešto protiv sudaca
Max će testirati ta pravila...
"Sedmerostruki prvak Formule 1 ostao je neozlijeđen nakon što je u srijedu izgubio kontrolu nad bolidom momčadi iz 2023. na stazi Circuit de Barcelona-Catalunya.
Navodno je Hamilton izletio s piste, a izvor je za AP izjavio da je Hamilton ‘apsolutno dobro‘ nakon nesreće.
Iz Ferrarija nisu željeli komentirati incident drugog dana Hamiltonovog treninga."
Dali mu stari krš, da se malo privikava, nije čudo da ga je razbio...
Nemam problema da se krši na testovima. Neka uči čovjek. Leclerc ostvariti više bodova od njega u sezoni, ali samo neka Hamilton skuplja velike bodove.
"Sedmerostruki prvak Formule 1 ostao je neozlijeđen nakon što je u srijedu izgubio kontrolu nad bolidom momčadi iz 2023. na stazi Circuit de Barcelona-Catalunya.
Navodno je Hamilton izletio s piste, a izvor je za AP izjavio da je Hamilton ‘apsolutno dobro‘ nakon nesreće.
Iz Ferrarija nisu željeli komentirati incident drugog dana Hamiltonovog treninga."
Dali mu stari krš, da se malo privikava, nije čudo da ga je razbio...
pa vjerojatno traži limite bolida
Ekipa postoji mogućnost da daju kakav popust za godišnju pretplatu za f1 tv??
Ekipa postoji mogućnost da daju kakav popust za godišnju pretplatu za f1 tv??
Da, uvijek bude pred početak sezone discount oko 25% na yearly sub za nove korisnike. Znači uskoro. Ali i ako nisi novi, dovljno je napraviti novi account sa istim mailom samo ubaciš npr. točku bilo gdje u mailu i prepoznati će ga kao drugi mail.
Ima i druga mogućnost... Kolač se podjeli na više dijelova. Prošle godine sam tražio ekipu i našao 2 momka koji su bili spremni da svaki plati 50%, ali im je bilo drago da sam i ja uskočio pa je svako platio trećinu ili 25 EUR.
Službeno samo jedan. Ali ja sa prijateljem vec 3 sezone gledam istovremeno, svako od svoje kuće na istom accountu.
Službeno jedan account na 6 uređaja. Neslužbeno to znači da vas 6 može gledati na jednom accontu bez problema.