Al zapravo s kim se ja pokušavam raspravljati.

Nema razumijevanja kad gluposti valjaš. Trolam te a ti se pokušavaš raspravavljati. Blokiraj me, vjv ti bude lakše u životu.
Pereza su odavno trebali izbaciti iz tima, ovo je vec smjesno gledati.
Flexi wing radi cuda. Nadam se uskoroj istrazi i zabrani upotrebljavanja istih od McLarena i Mercedesa isto ko sto su napravili i Aston Martinu prosle godine.
Tipicno britansko licemjerje na kraju trke od kmecavca i engleskih bias komentatora.
To sa flexi wingovima se dosta priča u zadnje vrijeme, a FIA je i stavila dosta kamera na bolid, svejedno nema onako izraženo savijanje kako smo vidjeli prije par godina. Ja nikako da vidim neki video koji bi pokazao usporedbu tog fleksanja između bolida. Ima tko?
Perez i dalje školski nastavlja svoju katastrofu. Mislim da mu je ovo sad definitivno kraj u RB-u.
Kad misliš da je Ferrari doktorirao gluposti onda McLaren napravi ovakvo nešto. Definitivno nakon ovakvi gluposti ti padaju u očima i to jako.
Lagano ali sigurno se vraća onaj stari Max. Kad nema najbrži bolid i lagane pobjede kreće prljava vožnja i bahatost preko radija.
Norris idiot svetski. Prepustio pobijedu drugome ... pa ko to radi u F1?
Kad misliš da je Ferrari doktorirao gluposti onda McLaren napravi ovakvo nešto. Definitivno nakon ovakvi gluposti ti padaju u očima i to jako.
Lagano ali sigurno se vraća onaj stari Max. Kad nema najbrži bolid i lagane pobjede kreće prljava vožnja i bahatost preko radija.
Sta bi treba vozit vlakic iza drugih pa da kmečavci koji ga sad osuđuju mogu opet plakati kako je F1 dosadna ...
Mislim da nema smisla komentirati Maxa i njegove tantrume, sve su mu rekli s pit walla.
Ali zato je bitan kontrast s Norrisom koji cijelo vrijeme ima smirene i prilično objektivne komentare.
McLaren je uspio napraviti shitshow od prve utrke gdje su dominirali s oba bolida u valjda 15 godina.
Na stranu što nema nikakve logike tražiti vozača koji je 2. u prvenstvu da propusti teammatea koji je 5. već eventualno obrnuto - bilo bi okrutno prema Piastriju ali razumljivo.
Problem je ne samo što su bez ikakve potrebe izazvali situaciju i onda odgovornost prebacili na Norrisa, i to prilično agresivno. Trebali su preuzeti krivnju, ispričat se Piastriju i ciao.
Zato Norris respekt +1000 kako se ponio i tijekom i nakon utrke. Pravi gospodin.
... Problem je ne samo što su bez ikakve potrebe izazvali situaciju i onda odgovornost prebacili na Norrisa, i to prilično agresivno. ...
Logika i potreba zbog koje je Norris prvi išao u box je da se time dodatno obezbeđuje pozicija 2 od Hamiltona i Verstappena. Piastri je, kao vodeći, imao više lufta u odnosu na njih, pa je tim odlučio da je manje rizično da njega hendikepira kasnijom promenom guma, i to je sve. Nije bila ideja da se natera Piastri da prepusti pobedu Norrisu, a Norris bi trebalo da dovoljno dobro zna kakav je osećaj ostvariti prvu pobedu u životu da ne zloupotrebi situaciju kako bi ukrao taj doživljaj timskom kolegi.
Ako Lando želi da bude svetski prvak, treba da gleda snimke Maxa, Schumija i ostalih i da nauči kako se brani prva pozicija na startu, a ne da se na ovakav način dokazuje protiv timskog kolege, koji je, uzgred budi rečeno, na prethodnih pet trka (ne računajući današnju!) uzeo više poena u šampionatu.
... Problem je ne samo što su bez ikakve potrebe izazvali situaciju i onda odgovornost prebacili na Norrisa, i to prilično agresivno. ...
Logika i potreba zbog koje je Norris prvi išao u box je da se time dodatno obezbeđuje pozicija 2 od Hamiltona i Verstappena. Piastri je, kao vodeći, imao više lufta u odnosu na njih, pa je tim odlučio da je manje rizično da njega hendikepira kasnijom promenom guma, i to je sve. Nije bila ideja da se natera Piastri da prepusti pobedu Norrisu, a Norris bi trebalo da dovoljno dobro zna kakav je osećaj ostvariti prvu pobedu u životu da ne zloupotrebi situaciju kako bi ukrao taj doživljaj timskom kolegi.
Ako Lando želi da bude svetski prvak, treba da gleda snimke Maxa, Schumija i ostalih i da nauči kako se brani prva pozicija na startu, a ne da se na ovakav način dokazuje protiv timskog kolege, koji je, uzgred budi rečeno, na prethodnih pet trka (ne računajući današnju!) uzeo više poena u šampionatu.
Sve stoji ali opet nije poenta. Stvar je da su u McLaren-u sjebali i da govore o team work a upravo su oni krivi za sve. One poruke i prijetnje Landu su blago rečeno sranje, zato nema navijanja za njih.
Pereza su odavno trebali izbaciti iz tima, ovo je vec smjesno gledati.
Flexi wing radi cuda. Nadam se uskoroj istrazi i zabrani upotrebljavanja istih od McLarena i Mercedesa isto ko sto su napravili i Aston Martinu prosle godine.
Tipicno britansko licemjerje na kraju trke od kmecavca i engleskih bias komentatora.
jedini kmecavac je max. A i kad ne vodi vidio si sta radi.... Ponasa se ko balavac kad izgubi u ne ljuti se covjece....
Sve stoji ali opet nije poenta. Stvar je da su u McLaren-u sjebali i da govore o team work a upravo su oni krivi za sve. One poruke i prijetnje Landu su blago rečeno sranje, zato nema navijanja za njih.
Evo upravo se vratio iz Madjarske (bio na utrci).
Kada je Lando krenuo propustati Piastria, prvo je bio veliki "oooooooohhh" u publici jer smo svi pomislili da nesto nije u redu sa bolidom, a kada su skuzili da je samo usporio kako bi propustio kolegu, bogami zaculo se i negodovanje ali i par zvizduka (bio sam na grid tribini)
jel si išao busom nazad?
jel si išao busom nazad?
Ne ne, bio sam sa autom, i sva tri dana parkirao bez ikakvog problema.
Organizacija savrsena!
Nahebo sam samo u nedjelju kad je zena odlucila da se malo zadrzimo nakon urtrke (45 minuta) i nakon toga 3 i pol sata mi je trebalo da se izvucem sa parkiralista.
Usput F2 je ovaj vikend bila puno uzbudljivija nego F1, a za Porsche Cup apsolutno trebaju chepichi za usi
Evo par slika (nisam posve siguran, ai mislim da ova slika sa McLarenom je upravo ta kad je usporio)
jel si išao busom nazad?
Ne ne, bio sam sa autom, i sva tri dana parkirao bez ikakvog problema.
Organizacija savrsena!
Nahebo sam samo u nedjelju kad je zena odlucila da se malo zadrzimo nakon urtrke (45 minuta) i nakon toga 3 i pol sata mi je trebalo da se izvucem sa parkiralista.
Usput F2 je ovaj vikend bila puno uzbudljivija nego F1, a za Porsche Cup apsolutno trebaju chepichi za usi
Evo par slika (nisam posve siguran, ai mislim da ova slika sa McLarenom je upravo ta kad je usporio)
Aha, ja sam sinoć išao iz Budimpešte i stao na benzinskoj, taman stao pun bus Hrvata koji je išao sa Hungaroringa.
Aha, ja sam sinoć išao iz Budimpešte i stao na benzinskoj, taman stao pun bus Hrvata koji je išao sa Hungaroringa.
Ma ja sam ostao dan duze pa se danas vracao. Ubila me me vrucina (petak me pogotovo unistio, ono nije bilo normalno). Volim F1, no petak je bio previse, al' eto ozenio superfana F1 i morao cekati kraj FP2...jer eto sad smo tu i zasto ne bi riskirali zivot zbog toplotnog udara .
Mclaren ima 2 teme:
a) jesu li trebali pustiti Norrisa naprijed jer se on izglednije bori za naslov s Maksom / s druge strane ovo je bila Piastrijeva utrka
b) zašto ne postoji hijerarhija u F1 timovima ??? - Da sam ja šef tima (možete me zvati Flavio Briatore), unaprijed bi se znalo da je moja riječ zadnja i da bilo koji vozač koji odbije moju naredbu leti iz tima. Nema mjesta pregovorima i moljakanju za vrijeme utrke. Doslovno treba narediti "imaš do kraja kruga da ga pustiš ili si otpušten".
Mclaren ima 2 teme:
a) jesu li trebali pustiti Norrisa naprijed jer se on izglednije bori za naslov s Maksom / s druge strane ovo je bila Piastrijeva utrka
b) zašto ne postoji hijerarhija u F1 timovima ??? - Da sam ja šef tima (možete me zvati Flavio Briatore), unaprijed bi se znalo da je moja riječ zadnja i da bilo koji vozač koji odbije moju naredbu leti iz tima. Nema mjesta pregovorima i moljakanju za vrijeme utrke. Doslovno treba narediti "imaš do kraja kruga da ga pustiš ili si otpušten".
Ma neznam bas.
Evo sad sam odgledao punu utrku na TV-u (da vidim sto sam propustio).
Kiseliji 1,2 zavrsetak ja nikada nisam vidio.
Piastri, covjek koji je upravo pobijedio u svom prvom GP-u, reakcija ko da mu je ovo 200ta pobjeda.
Nitko nije sretan sa ovakvim ishodom.
F1 jeste timski sport, bilo (tj čak i) da pričamo o borbi za individualnu titulu (od Schumachera i Barrichella, do Verstappena i Pereza, kad je ovaj drugi normalan), ili o timovima koji se bore za niže pozicije (Magunssen koji blokira brže bolide iza sebe kako bi Hulk ugrabio poen za tim), ili prikupljanju bodova za konkurenciju konstruktora. Prost i Senna su vozili u bukvalno drugom veku, kad dobar deo današnjih vozača nije bio ni rođen.
Tim od hiljadu ljudi nije timski sport.....
Neka ona vozaci naprave svoj bolid pa neka voze ali ako ti tim angazuje 1000 ljudi i milijarde dolara u opremu da bi ti imao msta voziti imas da slusas....
tesko da ces otici u ferrari ili merc i kupiti bolid pa sa njim raditi sta hoces....
Sainz
Zhou
Pourchaire
Lawson
Bottas
Doohan
Schumacher
Sargeant
Magnussen
Sve ekipa koja nema mjesto za 2025. nadalje.