Do sada sam imao IPTV i gledao preko Sky F1 treninge i trke. Zašto Sport Klub 1 ne emitira trening?
Kutak za ljubitelje Formule 1
- poruka: 30.318
- |
- čitano: 3.881.951
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Do sada sam imao IPTV i gledao preko Sky F1 treninge i trke. Zašto Sport Klub 1 ne emitira trening?
Neobicno, nikakvo obrazlozenje.. samo idu neke stare snimke s glazbenom podlogom... srecom imam Sky
Kad su u Subotu treninzi a kad utrka u Nedelju?
Danas je trening u 16.00, sutrašnji trening je u 13.30, kvalifikacije u 17.00 aa trka je u subotu u 16.00.

Ferrari blizu..
E da u trci odlucuje samo tempo u kvalifikacijama....Ne moze ferrari biti toliko brz koliko mogu strategijom sjebati....
Ma to je sve ništa dok utrka ne krene. Isto kao i treninzi
Ferrari blizu..
E da u trci odlucuje samo tempo u kvalifikacijama....Ne moze ferrari biti toliko brz koliko mogu strategijom sjebati....
Ovo je race pace graf. Ali da, practice session nije uvijek dobar indikator..
Koliko će ljudi plakati da nisu znali da je trka u subotu?
Naučit će da je i iduću subotu trka:)

Opet Max i RB. Mada neće pobijediti sutra, kvalifikacije odradi savršeno.
Alpine odlican
Miriše mi na prošlu sezonu.
Nemam ništa protiv prošle sezone. Bila je veoma zanimljiva (osim Maxa na broju 1). Imam osjećaj da će biti rusvaj i kaos za svaku poziciju osim prve.
Prihvati neizbježno. Max će imati laganu sezonu. Ostali će se utrkivati.
A morat ću. Nema druge. Nije Red Bull toliko bolji bolid od ostatka koliko je Max superioran u odnosu na ostale vozače. Stavimo ih sve u isti bolid on pobjeđuje s lakoćom.
Soli na rep.
"Ok, we are checking"
Hamilton jučer svjesno riskirao i postavio race setup. Odličan race setup.
Hamilton jučer svjesno riskirao i postavio race setup. Odličan race setup.
rekao je poslije kvala da ne valja, o čemu ti ?
Može li Ferrarijev biser odgovoriti i na jedno pitanje? "We will get back to you".... "We are checking".
2026 RB ide tamo di je sad Ferrari
Misliš? Misliš li da će Newey to dozvoliti?
Misliš? Misliš li da će Newey to dozvoliti?
jel dozvolio 2014 ? svaka promjena pravila je dovela do novog dominantnog konstruktora
Nije bilo do njega jer se nije mogao na ikakav način boriti s Mercedesovim monstruoznim motorom.
Preskačem sezonu ako se ovako nastavi.