Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 30.803
|
čitano: 4.152.503
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Kutak za ljubitelje Formule 1
volegradele kaže...
@ivanoile
Imao je i Ferrari najbrzi bolid prije 2 godine pa su opet zasrali sezonu..je da su bili u ilegali ali bar su mi malo zagolicali mastu☺️

Istina, ali govorim kako je tuzna realnost bila da je promjena pravila donjela to da su BMW i Toyota napustili F1, iako su projekti bili tu. Tako da nikad ne znas kamo ce promjena pravila odnjet F1. (Doduse to je bilo nakon 2008 krize, ali ni 2021 nije bas lagana bila)

Di2 & EPS FTW!
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.9.2021 10:15 (ivanoile).
16 godina
volegradele kaže...
Jebem ti sve..nemos vise ni pilat pilu naopako…nezznam vise kako da poguram svoj tim naprijed!! 🤦🤔

Svi smo mi Ferrari! 

17 godina
ivanoile kaže...
volegradele kaže...
@ivanoile
Imao je i Ferrari najbrzi bolid prije 2 godine pa su opet zasrali sezonu..je da su bili u ilegali ali bar su mi malo zagolicali mastu☺️

Istina, ali govorim kako je tuzna realnost bila da je promjena pravila donjela to da su BMW i Toyota napustili F1, iako su projekti bili tu. Tako da nikad ne znas kamo ce promjena pravila odnjet F1. (Doduse to je bilo nakon 2008 krize, ali ni 2021 nije bas lagana bila)

Ah, pa i Honda je napravila pobjednički bolid za 2009. godinu i napustila F1 zbog krize na kraju sezone 2008...

i momčad kupio Brawn, ubacio unutra Mercedesov motor i odneo prvenstvo 2009 godine "onako glatko" iako je u drugoj polovini sezone malo opo tempo - posljedica nerazvijanja bolida tokom sezone.

Iduće godine ta momčad je promjenila vlasnika i postala Mercedes GP i kada su se skonsolidirali za par godina počela je dominacija - kada su prekinuli dominaciju 4 godine Red Bull-a... pa će tako i ova dominacija jednom i prestati...

Hm, možemo reći da je Mercedes GP nastao na Hondinim osnovama :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.9.2021 7:02 (Gnjavator).
15 godina
Kutak za ljubitelje Formule 1

Mislim da će poredak u 2022 biti totalno reshuffle-an jer cijeli bolid se radi on nule (osim motora). Naravno veća je šansa za bogatije timove da budu pri vrhu, ali ne i zagarantovana.

15 godina

Kad smo vec kod tog Toyotinog bolida za 2010, uzasno slican sa Red Bullovim. Tko zna sto bi bilo...

Di2 & EPS FTW!
14 godina
odjavljen

Ne znam da li je kome promaklo kao meni, danas su kvalifikacije u 18:00, pa da napišem. Ovaj vikend je sprint utrka

15 godina
ivanoile kaže...

Zapravo nije Brown GP jedini imao blown difuzor. Najveci fail te sezone je bila Toyota koja je imala drugi najbrzi bolid na gridu u prvoj polovici sezone, ali nije uspjela pobijedit ni jednu utrku, samim tim se i povukla iz F1 (iako su napravili bolid za 2010, koji je nazalost ostao u testnoj boji).

Ferrari je vec prebacio dio radnika u Haas, vjerujem da ce s Alfom malo ohladit nakon Kimija.

Brawn je imao dupli difuzor (double diffuser)

13 godina
neaktivan

Imali su i Williams i Toyota. Ali Brawn je ima još par trikova, prednji spoiler koji je puno dalje "bacao" zrak oko guma tvz. outwash. I prostor oko motora je bio puno bolje riješen nego kod ostalih.

Ima podcast sa Rossom Brawnom na F1 yt kanalu, valjda jedini zanimljivi što su napravili do sad.

17 godina
Bottas pušten s lanca.
Moji mclareni odlični 😎
Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina
odjavljen
rooswelt1991 kaže...
Bottas pušten s lanca.
Moji mclareni odlični 😎

Ono što je iznenađenje je da je i Ricciardo odmah iza Norrisa, u poretku i vremenu.

17 godina
Pitanje je dali su to posljedice za Norrisa, ili je to Rikki stvarno napredovao. Mislim i dalje je Norris dosta brzi, ali nakon onog sudara, prošlu a ni ovu mi se ne čini kao prije. Nadam se da sam u krivu...
Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
15 godina
rooswelt1991 kaže...
Bottas pušten s lanca.
Moji mclareni odlični 😎

Sutra prvi kreće a u nedjelju zadnji? To bi trebao i Max napraviti.

Pametan čovjek primjećuje sve. Glup za sve ima poneku zamjerku.
17 godina
Opa, napokon dobre vijesti za Ferrariste
15 godina
Dead kaže...

Kad vidim ove pizdarije tipa "I want a decent tow", pa slipstream, pa ove opasne gužve u borbi za ostvarenje prije navedenog dok drugi voze full speed pomislim da bi se možda trebalo vratit na format pole positiona kad je vozač bio sam, imao čitavu stazu praznu, pa ti sad slobodno odvozi najbrže što možeš. Daš mu dva pokušaja, odabereš bolji i idemo dalje.

Dam ako već ne na svim stazama onda barem na ovako specifičnim, jer ovo je baš užasno.

Naravno onda se žale da nisu isti uvjeti na stazi da ovo da ono...ali šta me briga, bar ne bi bilo ovakvih scena, i tolikih opasnosti.

16 godina
rooswelt1991 kaže...
Opa, napokon dobre vijesti za Ferrariste

Ne kontam ja ovo.. Ferrari se pridužuje Mercedesu? Neka šala.

16 godina

Gdje je stream za geldanje F1... pitam za prijatelja.. može i u PP... stvarno pitam za prijateljak.. ja imam sve SK programe.

15 godina

F2 .. Kakvo utrkivanje, da je barem jedna utrka od F1 na ovom nivou.

16 godina
x18x05x kaže...

F2 .. Kakvo utrkivanje, da je barem jedna utrka od F1 na ovom nivou.

Ne otkrivaj ništa.. večeras ću da vratim pa da gledam kao "uživo" :-D 

15 godina

Dva kruga zanimljivo. Hamilton sa DRS ne može ništa Landu. Max ima pol ako se ne varam?

14 godina
odjavljen

Zanimljivo, zanimljivo...

Po meni je ovaj sprint još jedan dokaz da stvarno trebaju nešto gadno promjeniti jer bolidi ne mogu prestizati niti na ovakvoj stazi

14 godina
formula1live kaže...

Zanimljivo, zanimljivo...

Po meni je ovaj sprint još jedan dokaz da stvarno trebaju nešto gadno promjeniti jer bolidi ne mogu prestizati niti na ovakvoj stazi

Več nam godinama to obečavaju i ponavljaju ko papagaji ali nist se konkretno nije promijenilo, jos da nema DRS-a koji je flaster na ranu od bombe bilo bi jos gore.

twice the pride double the fall
14 godina
Koji los start Hamma..osta sam pafff..dok sam imao baterije na mobu vidio sam starog lisca Alonsa kako pretjece..jel bilo jos akcije?!
AUDIOFIL
15 godina
volegradele kaže...
Koji los start Hamma..osta sam pafff..dok sam imao baterije na mobu vidio sam starog lisca Alonsa kako pretjece..jel bilo jos akcije?!

Naravno

da nije..

8 godina
Sprint baš bio zabavan, ne znam o čemu vi svi :)
15 godina
robogo kaže...
Sprint baš bio zabavan, ne znam o čemu vi svi :)

Osim starta i ludovanja Pereza apsolutno ništa zabavno.

15 godina

Sainz..

16 godina

Dakle grid za sutra je ovakav:
FORMULA 1 HEINEKEN GRAN PREMIO D’ITALIA 2021 - STARTING GRID

Max na 1. mjestu a HAM na 4. iza dva McLarena i Ispred dva Ferrarija... auuuu hoće da bude zabavno. A ja mislio 100% na ovoj utrci sve ide Mercedesu (barem su treninzi tako ukazivali).
Sad je sve do starta i strategije.

Ali bi baš volio onako iz milja da se slupa HAM pa makar se u njega zabio Sainz, vidim ide mu to od ruke samo često u ogradu :-D

Jeeeedvaaaaa čekam!

14 godina
Ufff VER opet pole..nisam pratio ovaj vikend,new power unit je kostao Bottasa plasmana..jebes ga nekad treba i srece imat!
Da vidimo sutra MERC vs MCRL..muda na panj Hamiltonu..!!
AUDIOFIL
15 godina
Envy kaže...

Dakle grid za sutra je ovakav:
FORMULA 1 HEINEKEN GRAN PREMIO D’ITALIA 2021 - STARTING GRID

Max na 1. mjestu a HAM na 4. iza dva McLarena i Ispred dva Ferrarija... auuuu hoće da bude zabavno. A ja mislio 100% na ovoj utrci sve ide Mercedesu (barem su treninzi tako ukazivali).
Sad je sve do starta i strategije.

Ali bi baš volio onako iz milja da se slupa HAM pa makar se u njega zabio Sainz, vidim ide mu to od ruke samo često u ogradu :-D

Jeeeedvaaaaa čekam!

Verstappen pobjeđuje, Hamilton će biti četvrti (ili maximalno 3. ako nešto napravi kroz boxove), jer neće nikada moći obići Mclaren koji je najbrži na pravcima od svih bolida (na ovoj stazi). Naravno to vrijedi ako ne bude incidenata i ako svi zadrže svoje pozicije poslije starta. Verstappenu se maksimalno posrećilo ovaj put.

15 godina

kad smo kod kvalifikacija u 2 kruga sami na stazi, moze! ali ja bi zbrajao oba kruga, pa ajde ti majstore napravi nevrijeme u jednom krugu, a u drugom napravi greskicu i eto te na 7. mjestu. pa ce se onda vidjeti tko je konstantan i brz!

odgledao klasika highlightse, ovaj put u 23h ne u 1...nis posebno, jedino mi bilo drago da su mclareni toliko brzi + kad sam vidio osmjeh riccija, meni bio ispunjen dan!

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice