Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 30.805
|
čitano: 4.153.162
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Kutak za ljubitelje Formule 1

Ferrarijevi stratezi su usrali i prije sc-a, da je vettel

izasao ispred bottasa ne bi sada bio na 8. Mjestu

dakako red bull je imao puno srece sa safety carom jer ferrari i mercedes nisu imali vremena reagirat na njega

14 godina
Re: Kutak za ljubitelje Formule 1
Del_Boy97 kaže...

Ferrarijevi stratezi su usrali i prije sc-a, da je vettel

izasao ispred bottasa ne bi sada bio na 8. Mjestu

dakako red bull je imao puno srece sa safety carom jer ferrari i mercedes nisu imali vremena reagirat na njega

Mogli su ga pozvati u istom kurugu eventualno ili krug prije ali je Bottas tu odvozil odlicno i istopil te 3.4 sec prednosti koje je Vettel imal.

twice the pride double the fall
12 godina
neaktivan

Koliko god je 1. polovica utrke bila dosadna, toliko je 2. polovica bila zanimljiva. Iako mi je malo žao što je SC uprskao moguće 1. i 3. mjesto za Mercedese, dobili smo užasno zanimljivu utrku tako da odlično.

Dva najbolja vozača danas na prva dva mjesta, to mi je isto drago. Ricciardo je odvozio predivnu utrku sa odličnim pretjecanjima, dok je Bottas jednostavno bio brži od Hamiltona te se odlično branio kroz cijelu utrku.

Za Verstappena kao što je i Vettel rekao, mislim da se tu nema što reći, budala je u 3 od 3 utrke ove sezone uništio/skoro uništio utrku i sebi i drugima. Da se radi o bilo kome drugom, kazne bi bile puno strože. Kvyat je za puno manje kažnjen sa prelaskom iz RBR nazad u Torro Rosso, a kasnije i gubljenjem mjesta u F1. U svojoj je 4. sezoni i trebao bi znati puno bolje, za usporedbu, Hamilton i Vettel su u svojoj 4. sezoni bili svjetski prvaci/doprvaci, dok je Vettel i na kraju te 4. sezone uspio i obraniti titulu i postati dvostruki prvak. Za takve pothvate sigurno nisu radili gluposti kakve Verstappen već neko vrijeme radi skoro pa nekažnjeno. Drago mi je da mu je Ricciardo pokazao kako se to radi jer je nakon SC ovo definitivno mogao biti RBR 1-2 na postolju. 

moglo bi se, al prvo trebaš dobiti na masi tijela, a onda tu masu izgradiš u mišiće.. ~Vaas
17 godina
neaktivan

Neznam kako vi, ali meni se čini da (kako se stvari polako "secuju" od utrke)  da je ovdje direktan uticaj tko će biti pobjednik donijelo vodstvo utrke. Odmah nakon što su se ona dva budalaša iz iste ekipe sudarila, okrenula i nastavila utrku, na telopu je pisalo da je staza čista. Iako smo svi vidjeli da je tamo letjelo na sve strane. I tada nekom dođe iz g* u glavu kako treba SC i to naprave baš kada ovima iz Red Bulla odgovara. Potpuno nepromišljeno i neprofesionalno. Ako su već htjeli SC na stazi mogli su pričekati par sekundi i vodeći bi svi prošli, a ovima iz sredine i donjeg dijela neka tada ulaze. Dobili bi daleko atraktivniju i pošteniju utrku, a ne ovako očito pogodovanje jednoj ekipi.

A bolid od Verstappena treba obojati naranđastom bojom i označiti kao "opasnost na stazi". Sramota da bolesno iskompleksiranoj budali toliko dozvoljavaju. Dok nekog ne ubije neće imati mira, budemo videli.

Kradi bagro, kradi. Dabogda vam za lijekove trebalo!
14 godina

Max vozi u skladu sa životinjom na karoseriji (bik) . Nije mogao odoljeti a da se ne zabije u crveno . Ali postoji ipak napredak , prvi puta je priznao da je njegova greška . Mislim da za ovakvo zabijanje u drugi bolid nije dovoljna kazna 10 sec . Stop and go 10 sec minimalno .

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.4.2018 14:16 (Mirda 1).
15 godina

eh strategija, eh verstappen...eh hamiltonova sreca kod limitiranja stete...

sere mi se vise od ove F1

15 godina
RuskeGTT kaže...

eh strategija, eh verstappen...eh hamiltonova sreca kod limitiranja stete...

sere mi se vise od ove F1

Stvarno ne kužim koji ti problem imaš sa F1. Što ti pak kod ove utrke nije valjalo? Utrka je bila odlična, zanimljiva, sa preokretima, preticanjima, pogreškama...ova utrka je imala svašta pozitivno.

Strategija je dio F1 od praktičkih samih početaka, pa šta misliš da je strategija u F1 ušla u zadnjih 10 godina? Strategija u F1 je važna od kad postoji F1.

A likova kao šo je Verstappen je isto bilo tokom povijesti...a što ti ne valja sa srećom? Ili ti smeta samo Hamiltonova sreća u Kini? Ja ga ne volim ni najmanje, ali neće mi zbog toga utrka biti manje zanimljiva, na kraju krajeva ipak je on jedan od najboljih vozača današnjice.

Ja kužim da ti se sere od pravila koja se primjenjuju kako se kome sprdne, ili od limita na motore pa da praktilki prije nego krene prva utrka već imamo priče o štednji motora i slično...iako i takve su stvari bile dijelom F1 i u prošlim desetljećima, samo nisu bile toliko eksponirane ni toliko javne, ni toliko ograničavajuće, i to baš je sranje, ali utrka u kini - poslastica.

Nadam se da će se ostvariti ove najave o drastičnom pojednostavljenju prednjih krila i da ćemo dobiti puno više bliskog utrkivanja, s time bi donekle u drugi plan pale sve priče oko štednje goriva, motora i slično.

15 godina

vidim da se nije shvatio moj na brzinu napisan post. slobodno TD-ajte

12 godina
neaktivan

jenson button će ove i sljedeće godine vozit u WEC-u (lmp1 kategoriji) za ruski smp racing.

https://www.motorsport.com/wec/news/button-joins-smp-racing-for-2018-19-wec-campaign-1030558/

12 godina

i onda ce netko rec da kimija teško zakidaju u ferrariju, pa on sam sebe zakida vecinu vremena

15 godina
neaktivan
Kimi svaki put napravi neku gresku kad ne treba
17 godina
neaktivan
dmanz kaže...
Kimi svaki put napravi neku gresku kad ne treba

Ma tko radi taj i griješi. Tako da mu to ne bi zamjerio. No, ona njegova nezainteresirana faca i stav "boli me tuki" mi dignu živac.

Kradi bagro, kradi. Dabogda vam za lijekove trebalo!
13 godina

ima kakave ace  ili nešto sa dobrom slikom i englezima?

ovi sa reddita ne rade

12 godina
tomislavivic kaže...

ima kakave ace  ili nešto sa dobrom slikom i englezima?

ovi sa reddita ne rade

morningstreams

16 godina
Sta je bilo? Kasni utrka ili su nasi nesto sjebali?
Nebi te jebo ni za bjdo kajameja
14 godina
Od ove sezone sve utrke pocinju u puni sat i 10min.
14 godina

Gledam i ne vjerujem . Hoće li opet biti izjava mlad je naučiće.

15 godina

Kako je Vettel uspio sjebat, hm....

17 godina

Ehh, Ham više sreće nego pameti, a Vettel ko Max, htio u 1 zavoju sve riješiti i obilo mu se.

The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel.
16 godina

Bottas stvarno nema srece ove sezone, mogo je vodit u poenima.

Sir! We are surrounded! - Great! Now we can attack in every direction!
14 godina
neaktivan

"... just keep it clean." mos mislit ... 

17 godina
etnes kaže...

"... just keep it clean." mos mislit ... 

Uopće ne žalim RBR, da ga onaj stari "doktor" ne favorizira mogli su od njega napraviti vozača. On i dalje krivuda u zoni kočenja. Neka im je.

14 godina

Prvi krug danas za Alonsa .

17 godina

Zanemarite paint "skill"

16 godina
neaktivan

Postalo je toliko očito da čak i Wikipedia mijenja opis...

EDIT: Evo već su maknuli.

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.4.2018 18:58 (Arai).
15 godina

eto propustio najbolju utrku u sezoni do sad, fino...

14 godina
RuskeGTT kaže...

eto propustio najbolju utrku u sezoni do sad, fino...

Da nemam MAX TV i ja bih propustio, obzirom sam bio na produljenom vikendu na Velebitu malo! 

Kako je sjelo kasnije poslije 20.00 u miru pogledati, obzirom nisam imao nikakve informacije o apasolutno ničemu 

ATJ Lučko
15 godina

ma ja sam odustao od ne saznavanja informacija, kad ionako bi saznao nekako prije nego pogledam snimku

ja bio na wortherseeu :)

15 godina

Jedan jedini NAJVEĆI...

Let them taste the triple guns... Aye, Captain
17 godina

Dobar vozač. Poginulo ih je mnogo.

Boris_CRO (War thunder, il2 Sturmovik, Steam account)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice