Trka kad se prelomila sezona u korist Lewisa vrlo vjerojano, ako zavrsi prvi danas... u 3pm.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Taj Hamilton ima srece vise nego pameti.
meni je maxa zao, vettel je za sve kriv, koji je kurac isao stiskat verstappena
navijam za ferrari i koga da sad gledam, ovog britanskog lapana koji je prvi ni kriv ni duzan
meni je maxa zao, vettel je za sve kriv, koji je kurac isao stiskat verstappena
navijam za ferrari i koga da sad gledam, ovog britanskog lapana koji je prvi ni kriv ni duzan
I Hamilton će ispasti, pobjeda Daniela R.

i ricciardo je u utrc.... cista krivica Ferrarijevih bolida
Vettel nije očekivao Kimija unutra, Kimi je imao još malo mjesta lijevo. Ferrari si je sam kriv, a bojim se da je to kraj Vettelovim nadama za naslov. Usput su i 'nandu uništili utrku. Toliko trka se išlo pod SC-om, a sad kad je prva kišna po noći puste da bude krš i lom. Ne znam koji kuki su mislili...
Nitko nije kriv, to je bio trkački incident. Takve stvari se dogode, prvi uvijek ide zatvarati najbližeg suparnika, tako je bilo baš u svakoj utrci, zato se i utrkuju. To što vi navijate za nekoga, ne znači da treba izmišljati gluposti.
Toliko trka se išlo pod SC-om, a sad kad je prva kišna po noći puste da bude krš i lom. Ne znam koji kuki su mislili...
ma da najbolje citavu utrku odvoziti pod SC, za šta postoje wet gume, btw. vozili su na inter tako da
Nitko nije kriv, to je bio trkački incident. Takve stvari se dogode, prvi uvijek ide zatvarati najbližeg suparnika, tako je bilo baš u svakoj utrci, zato se i utrkuju. To što vi navijate za nekoga, ne znači da treba izmišljati gluposti.
Komentatori na Sky DE kažu da je to čisti trkački incident.

ma da najbolje citavu utrku odvoziti pod SC, za šta postoje wet gume, btw. vozili su na inter tako da
Da, dobro pa se nije idućih par krugova vozilo pod SC-om. Prvi krug, SC u box i rolling start jer je ulična utrka s kišom po noći. Al dobro nebitno sad. Iako tehnički trkači incident, krivim Ferrari, a Vettel je pomalo naivno pod svaku cijenu zatvarao na utrci koja mu je itekako trebala. Brži su od Merca tu i imali su track position, stvarno ko "mladi bik" xD
Previse hrabro i agresivno od Kimija da onako napada na prvu, znajuci da njegov timski kolega je "tu negdje blizu" i bori se za titulu
Max je idiot unistio je trku Kimiju i Sebastijanu
jebem mu treba mu ukinut licencu za F1 dok jos netkog nije ubio
zar ima jos ljudi koji vjeruju da je max tu nesto kriv, znam da je problematičan inače, al ovome on ništa nije kriv
Bilo kako bilo, idemo dalje.
zar ima jos ljudi koji vjeruju da je max tu nesto kriv, znam da je problematičan inače, al ovome on ništa nije kriv
Paaaaaaa, ja bih skorom onako skromno subjektivno kazao DA JE KRIV .
U slučaju MV-a je do sada bilo tooooo much too much progledavanja kroz prste, tako da ovo izgleda kao kamilica u odnosu na ostale incidente!
Uvjeren sam NA MOJU OGROMNO VELIKU ŽALOST, ako mu se ovako dozvoli još koju sezonu ponašanja, nekoga će sigurno spremiti na "Boot Hill" pazi što sam napisao !

buzet zanimljiviji od ove F1...smijurija sta se dogada sve na korist hamiltona...necu vise nista rec
buzet zanimljiviji od ove F1...smijurija sta se dogada sve na korist hamiltona...necu vise nista rec
lol eto vettel se namjerno s**bao u korist hamiltona ,čista namještaljka Lewis lagano po naslov
mislio sam na rasplet situacije...
u buzetu se nizali rekordi nad rekordima i prenapeto finale, jos od doba masse i hamiltona 2007...
Je, da, čista žalost...iako su realno i Kimi i Max ni krivi ni dužni stradali...a realno, ako gledamo u pravom kontekstu ni na Sebu nije neka velika krivica jer nije napravio ništa što je zabranjeno, a iz svoje pozicije nije mogao vidjet što se događa tamo lijevo. Uglavnom po meni je to čisti ogledni primjer trkaćeg incidenta.
Samo mi je žao baš toga što su Kimi i Fernando ispali...za ova druga dva bisera mi nije žao zbog njih samih, ali opet je zbog zanimljivosti sezone. Seb i Ferrari su propustili jednu stvarno odličnu priliku u ovoj utrci.
Po meni je je ovo 97% trkači incident, 2% Vettel jer je trebao znati da će se svi gurati u taj unutarnji zavoj, i da je prošao s vanjske na sljedeći unutarnji ionako bi ostao prvi.
Čovjek je bori za naslov, trebao je biti dosta oprezniji, nek pogleda kako luis vozi oprezno, jer zna da se na kišnom startu može dosta toga izgubiti. (ps nisam navijač luisa da to odmah riješimo )
Ovih ostalih 1% rekao bi da je Kimmijevo, jer mogao je očekivati da će Vettel zatvarati taj ugao, kao što bi i svatko drugi tko se ne bori za naslov. Zna da sva trojica ne mogu u zavoj, a onaj tko je startao prvi s vanjske strane sigurno neće otići u one lokve pored staze.
Međutim, drago mi je da nema nikakvih kazni, kišni start je bio, vodena prađina oko njih, vjerovatno vidljivosta katastrofa, čudo je da samo više njih nije na startu stradalo.
Što se tiče same utrke, bilo je odlično, čak i bez Ferrarija. Ok, Hamilton je bio nedodirljiv, ali iza je bilo svega. Čak je I redbull u jednom trenutku taktički nadigrao Mercedes, ali jednostavno Renault nema toliko snage u motoru da se nosi s jednim Mercedesom.
Od ostalih još bi spomenuo Kvyata koji očito više nije F1 materijal, onaj trenutkak kad su ga ponizili izbacivanjem iz RB-a u TR ga je gadno pogodio, i čovjek više nije nimalo isti...
Danas gore nije išlo izgleda. Zna netko da li planiraju u Ferrariju Seb ugraditi i peti PU?
ps. sad je prilika za komplet promjenu bez ikakvoga gubitka.
Gadno za Seba, izgleda da mi je onaj sudar uništio 2 utrke i to je to za ovu sezonu. Baš šteta budući da je Kimi imao vrijeme praktički kao Ham.
Gadno za Seba, izgleda da mi je onaj sudar uništio 2 utrke i to je to za ovu sezonu. Baš šteta budući da je Kimi imao vrijeme praktički kao Ham.
Utvaram si da jučer uzelo Sebu, sutra bi možda moglo Hamiltonu
!!!!!
Pogotovu ako se Ham sa nekim u vrlo prvom zavoju!!!!!
Prognoza za sutra je kisa tako da je sve moguce
utrka je u 9 po našem?
Utvaram si da jučer uzelo Sebu, sutra bi možda moglo Hamiltonu
!!!!!
Pogotovu ako se Ham sa nekim u vrlo prvom zavoju!!!!!
Mislim da je Sebu najbolje startat iz boxa, sad su širi bolidi, a prva 2 zavoja koma.
Mislim da je Sebu najbolje startat iz boxa, sad su širi bolidi, a prva 2 zavoja koma.
Ma MAX je daleko sada, osim ako Seb toliko dobro starta i dođe do njega.
Upalim tv kimija guraju u boxu, sta je bilo?