Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 30.793
|
čitano: 4.120.342
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Kutak za ljubitelje Formule 1

- Mislim da Marka zaboli ona stvar za to, mislim da je njemu lagano dosta svega.

------ Sva pitanja ili nejasnoće molim na PM. Hvala :D ------
17 godina
Kutak za ljubitelje Formule 1

Sljedeće:

Hamilton dobio kaznu jer nije pitao "sudca" dali smije preteći bolid ispred sebe

P.S

Na službenoj FIA stranici u "galeriji" od 42 slike na njih tri je Beckham...

GamModdok - http://gamemoddok.webs.com/
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.9.2013 19:41 (doktor1).
16 godina
Valentin17 kaže...

- Mislim da Marka zaboli ona stvar za to, mislim da je njemu lagano dosta svega.

+1 

I još kad krene s lošije pozicije će ostvarit više pretjecanja osim ako ne dođe do nekog kvara u mjenjaču {#}.

14 godina
lovranac kaže...
Valentin17 kaže...

+1 

I još kad krene s lošije pozicije će ostvarit više pretjecanja osim ako ne dođe do nekog kvara u mjenjaču {#}.

A ti si taj s twitcha {#}

Čitao sam tvoje komentare malo.

Tvoji jedini na našem, jel, jezku.

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
14 godina

Alonso je parkirao bolid na glupome mjestu. Trebao je prudužiti 15m i parkirati se uz zid.

Inače, Alonso je kod sudaca ove sezone bio dva puta.

Jedanput zbog one zastave s Catalunye (ne daj Bože da kad Španjolski vozač u Ferrariju pobijedi u Barceloni maše španjolskom zastavom {#}) i sada, zbog pokupljanja Webbera. 

Eh šta volim ovaj režim... Sunce sija, a ja ležim...
17 godina
neaktivan

Možda se mnogi neće složiti samnom ali današnja pobjeda Vettela podsjeća na onu Schumacherovu iz Mađarske 1998 godine. Jedina razlika je da je Schumacher startao treći iza oba McLarena te strategijom od 3 ulaska u boks porazio McLarene dok je Vettelu trebala prednost da zadrž prvo mjesto tj. da se nakon boxa vrati u vodstvo.

U svakom slučaju impresivno.

World Championships: 7, GP started: 308, GP wins: 91, Podium finishes: 155, Pole positions: 68, Fastest laps: 77, Points: 1,566
17 godina

Ovo sa Markom i Fernandom mi je totalna idiotarija. Je, stoji u pravilima da se ne smije zaustaviti bolid ili da nitko ne smije na stazu dok svi bolidi nisu u parc fermeu, ali mislim stvarno ga FIA njake.

I čini mi se da kad god je Warwick sudac/vozač da se donose kretenske odluke

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
12 godina
neaktivan

poz, nisam bio u mogućnosti gledati jučer utrku pa ako ima itko da mi da link za skinut sa neke od {#} stranice :)

moglo bi se, al prvo trebaš dobiti na masi tijela, a onda tu masu izgradiš u mišiće.. ~Vaas
13 godina
protjeran

Nisam pratio ovu temu prije, sigurno je već netko ovo pitao, ali kad nemam koga drugoga za pitat a google ne daje neki odgovor;

Ima li kakvih planova za izgradnju F1 staze u Hrvatskoj, zadnje kaj sam čitao o tome bilo je iz 2011./2012. i to da bi se gradilo negdje u Bistri. Jel ima kaj u tome ili je to propala stvar? Bilo je i nešto za Osijek i Grobnik, ali ne znam detalje.

Ja sam našao par slika ove staze koja je bila planirana za Bistru, jel to ostala samo projekcija ili je nešto i ostvareno, ja ne znam. Pa ako imate kakve informacije, recite.

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.9.2013 19:30 (Hetzer).
14 godina

Neznam, kao što neznam zašto si dobio 3 TD-a.

Ali znam da me ove slike (staro je već to, mislim da iz 2010. ili 2011.) podječaju na novu stazu u Austinu.

http://brittanieshey.com/blog/wp-content/uploads/2013/04/COTA-track-information.png

Eh šta volim ovaj režim... Sunce sija, a ja ležim...
17 godina
Hetzer kaže...

Nisam pratio ovu temu prije, sigurno je već netko ovo pitao, ali kad nemam koga drugoga za pitat a google ne daje neki odgovor;

Ima li kakvih planova za izgradnju F1 staze u Hrvatskoj, zadnje kaj sam čitao o tome bilo je iz 2011./2012. i to da bi se gradilo negdje u Bistri. Jel ima kaj u tome ili je to propala stvar? Bilo je i nešto za Osijek i Grobnik, ali ne znam detalje.

Ja sam našao par slika ove staze koja je bila planirana za Bistru, jel to ostala samo projekcija ili je nešto i ostvareno, ja ne znam. Pa ako imate kakve informacije, recite.

Koliko sam ja saznao o tome, navodnos e našlo nekoliko "poduzetnika" koji su otkupili zemljišta od vlasnika prije nego predan projekt, i sad se nemože otkupiti svo zemljište za izgradnju jer oni traže milione za te komade zemlje.

Ali ja sam to čuo još početkom godine, od tad, mislim da su se svi ohladili od toga....

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
17 godina

meni je žao u kalendaru baš i nema previše staza koje imaju neku visinsku razliku tipa spa..

sears point (infineon raceway) i bathurst su primjeri staza kakve mi se sviđaju..

zagorci bar imaju brege, nek to iskoriste

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.9.2013 20:13 (nixass).
13 godina
protjeran
speedy56 kaže...

Neznam, kao što neznam zašto si dobio 3 TD-a.

Ali znam da me ove slike (staro je već to, mislim da iz 2010. ili 2011.) podječaju na novu stazu u Austinu.

Ne znam zašto toliko TD-ova, možda ljudi mislili da trolam ili nešto slično. Ako ne vjerujete za ove slike, googlajte "f1 staza u hrvatskoj", tam bi ih trebalo biti i više od ove dvije ovdje, iako se vjerovatno radi o propalom projektu. Hvala ti za odgovor!

rooswelt1991 kaže...

Koliko sam ja saznao o tome, navodnos e našlo nekoliko "poduzetnika" koji su otkupili zemljišta od vlasnika prije nego predan projekt, i sad se nemože otkupiti svo zemljište za izgradnju jer oni traže milione za te komade zemlje.

Ali ja sam to čuo još početkom godine, od tad, mislim da su se svi ohladili od toga....

Sad sam malo više tražio i naišao sam negdje na članak o tome kaj si rekao. Šteta, a moglo je tu biti profita za sve. A i ne bi se bunio da mogu jednu nedelju otić i barem malo, uživo, čuti zvuk F1. pošto nemam vremena za takve stvari da putujem van zemlje.

Tko zna, možda ima još malo nade, Ako ne u Bistri onda negdje drugdje.

Hvala ti za odgovor.

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.9.2013 20:27 (Hetzer).
17 godina

Lol

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
15 godina

ljudi nisam stigao pogledati trku, moze li link na HD sky stream :)?

17 godina
RuskeGTT kaže...

Ti si sretan čovjek...{#}

Nemoj se mučiti s skidanjem trke, probaj naći samo borbu Kimija i Buttona, te "zapaljenog" Webbera.

Ostatak će biti gubljenje vremena...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
15 godina
rooswelt1991 kaže...
RuskeGTT kaže...

Ti si sretan čovjek...{#}

Nemoj se mučiti s skidanjem trke, probaj naći samo borbu Kimija i Buttona, te "zapaljenog" Webbera.

Ostatak će biti gubljenje vremena...

I start Alonsa. {#}

EUW - pomijac, EUNE - ndarko ... http://www.flickr.com/photos/95668587@N06/
15 godina

ljudi, gledam f1 vec 19g, zelim stvarno pogledati cijelu trku, makar zadrijemao ili neznam...

13 godina
neaktivan

Pređi par stranica u nazad, ima link od stranice..

15 godina
neaktivan
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.9.2013 0:44 (Gigx0n).
12 godina
protjeran
RuskeGTT kaže...

ljudi, gledam f1 vec 19g, zelim stvarno pogledati cijelu trku, makar zadrijemao ili neznam...

Nije neki HD, al sasvim zadovoljavajuće {#}

http://f1tv.fx1.nl/

“Life is about passions. Thank you for sharing mine” Michael Schumacher
17 godina

A evo kak je Mark komentirao odluku o kazni:

A Mark i Fernando imaju velike planove :-D

Gerhard Berger vozi Derecka Warwicka, 1988 Gerhard Berger vozi Derecka Warwicka, 1988
Filmske zvijezde Filmske zvijezde
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.9.2013 14:38 (redrum781).
17 godina

Ovdje mi se čini da je Fernando definitivno odjebo naslov, (mislim odjebo, zna da nemože osvojit) i počeo se zajebavat... Odlično, to bacit na svoj "tvit"

I onda Hamić sere da je mogao zagazio Marka da je bio sa "te strane", a ubiti Marka je skoro Williams složio na pod.... {#}{#}{#}

*ovo "Marka" čitati po naši - skoro je zgazio Marka, (ko Marko Perkvoić Puška), a ne onaj engleski naglasak..ma razumjete šta hoću reći...

13 godina
odjavljen

Pa da, ova utrka je pokazala da je RedBull klasu iznad svih. Brz vozač koji ne radi greške plus vrhunski bolid, koji kao da ide po šinama i rezultat je više od 1.5 sekundi po krugu brži bolid. Ove godine nema tko više što tražiti priliku za naslov.

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.9.2013 7:23 (formula1live).
15 godina
doktor1 kaže...

Ovdje mi se čini da je Fernando definitivno odjebo naslov, (mislim odjebo, zna da nemože osvojit) i počeo se zajebavat... Odlično, to bacit na svoj "tvit"

I onda Hamić sere da je mogao zagazio Marka da je bio sa "te strane", a ubiti Marka je skoro Williams složio na pod.... {#}{#}{#}

*ovo "Marka" čitati po naši - skoro je zgazio Marka, (ko Marko Perkvoić Puška), a ne onaj engleski naglasak..ma razumjete šta hoću reći...

Osobno mislim, tj sam uvjeren, da nikakve opasnosti nije bilo po nikoga ovdje.

To je isto kao i kad gledaš u prometu i čini ti se da je netko nekoga skoro zgazio, ali onaj koji hoda, njemu se t čini posve drukčije, jer vidi gdje je auto od njega, i putanju i sve ostalo.

Meni se to 1000 puta dogodilo, prelazim cestu, ili se negdje guram, pješke, i netko doleti, onako kao blizu i prođe i trubi ko manijak, a ono, nije bilo ni opasno ni ništa, prošao od mene pol metra, mogao sam plesat na tom mjestu i nebi me taknuo. Kad to netko gleda sa strane, pod kutem, čini  miu se da me auto samo što nije okrznuo. A ne da nije, nego nit je bio blizu, nit je imao realne potrebe za kočenjem ni promjenom pravca. Ali naravno kad si u auto imaš drukčiji osjećaj.

Uglavnom po meni je ovo što je Mark izveo bilo potencijalno opasno, svakako, ali samo potencijalno. Dok mu je puno stvarnija opasnost bila ono dok je sjedio na bolidu koji je vozio i preko 100 km/h...nekako sam imao osjećaj da je mogao skliznut u onim zavojima samo tako. Iako treba bit fer pa reć da je to pak nešto što se vjerojatno meni činilo, te da ni tu realne opasnosti nije bilo.

SVe u svemu mislim da je kazna izuzetno glupa, i da bi nam svima bilo puno bolje kad bi ukinuli te suce i ta sranja, i kad bi se akcija na stazi dopuštala pa kud puklo da puklo.

Oni znaju u kakvom su sportu, znaju rizike, znaju sve. Treba pooštriti dobivanje F1 licenci, a ne raditi sranja s pravilima vožnje. Utrke su bitka i borba. Ako su vozači vrhunski onda nema problema. Ako su vozači dobili F1 licence isključivo zbog love...e onda tu neš ne valja. Nek pooštre kriterije i iskustvo za dobivanje superlicence, pa onda neće biti potrebe za restrikcijama na stazi. A nesreće se događaju, tako d to je dio sporta, to svi znaju. Tu i tamo mora biti neke nesreće, mora biti nešto, al sad su ionako u tim bolidima zaštićeni ko mrki medvjedi, tako da ni tu nema neke velike opasnosti. Tako da nek ih puste da se utrkuju, da se bore. Da se izbacuju, i gurkaju, i ispadaju.

Da vidimo koji put i Caterhama ili Majku Russiju u bodovima, ili čak i u top 5...međutim ako i dalje svi nastave završavat svaku utrku, bokjim se da takve stvari nećemo baš vidjet. A fali mi to...tu i tamo poneki odličan rezultat slbijih momčadi samo zato jer su uspjeli završit utrku...i to je čar F1...pobjeda Panisa primjerice mi odmah pada napamet, iako su poispadali oni za koje sam ja navijao, ta utrka mi i dalje jedna od onih koih se rado sjetim, pa i pogledam kad imam priliku...

A toga danas više nema. Ima tih utrka koje volim pogledati u potpunosti od početka do kraja, ali sve su to stare utkre, od modernih utrka F1 kad mi dođe gušt ponovno pogledati neku utrku, ustvari se brzo ispostavi da mi je gušt samo par sekundi ili u najboljem slučaju pokoja minuta u utrci, ovo ostalo je sve jednostavno premlako.

17 godina

@miki1981

Mislim da bi sljedeća sezona mogla biti takva. Puno je promjena, bit će veliko pitanje pouzdanost bolida kao i potrošnja benzina. Grid bi se mogao jako izmješati sljedeće sezone

15 godina
redrum781 kaže...

@miki1981

Mislim da bi sljedeća sezona mogla biti takva. Puno je promjena, bit će veliko pitanje pouzdanost bolida kao i potrošnja benzina. Grid bi se mogao jako izmješati sljedeće sezone

Da, tome se i ja nadam. I baš s veseljem očekujem tu novu sezonu. Iako bi svakako jako jako volio da se ukinu ti suci, i da se u F1 puštaju prave vozačine, a ne i oni nešto slabiji ali s lovom.

Iako time e želim nikoga uvrijediti, jer činjenica je da su i, npr Chandok, i Chilton i netko treći i peti jako dobri vozači. Ali u F1 ima samo 20ak mjesta...tu po meni nebi smjelo biti mjesta za jakodobre, već samo za vrhunske.

Ali više od svega, tu nebi smjelo biti mjesta umjetnim pravilima borbe. A nažalost nametnuli su ih samo tako. Svi znamo da je F1 ogroman biznis. Kao uostalom i svaki popularan sport sa velikom bazom navijača. Ali dajte taj biznis držite u pozadini a prema van nam dajte kruha i igara, nama koji volimo sportsku stranu F1 biznisa, dajte nam da bar u tome uživamo kako spada. Kao nekad. 

Naravno redrum, ne obraćam se tebi kad kažem dajte nam da uživamo, već Berniu i kompaniji, ovo je napomena čisto da znaju da se to na njih odnosi kad budu kasnije čitali postove.

14 godina
neaktivan
miki1981 kaže...

SVe u svemu mislim da je kazna izuzetno glupa, i da bi nam svima bilo puno bolje kad bi ukinuli te suce i ta sranja, i kad bi se akcija na stazi dopuštala pa kud puklo da puklo.

Oni znaju u kakvom su sportu, znaju rizike, znaju sve.

Pravila su takva kakva jesu i vozači ih se trebaju pridržavati, a ne ignorirati ih. Da li su općenito pravila dobro formirana/kazne primjerene, to je druga stvar, ali su donešena i na snazi.

Mislim da je Mark bio svjestan da će dobit kaznu, ali ga jednostavno više boli ona stvar za to.

17 godina
miki1981 kaže...
redrum781 kaže...

@miki1981

Da, tome se i ja nadam. I baš s veseljem očekujem tu novu sezonu. Iako bi svakako jako jako volio da se ukinu ti suci, i da se u F1 puštaju prave vozačine, a ne i oni nešto slabiji ali s lovom.

Iako time e želim nikoga uvrijediti, jer činjenica je da su i, npr Chandok, i Chilton i netko treći i peti jako dobri vozači. Ali u F1 ima samo 20ak mjesta...tu po meni nebi smjelo biti mjesta za jakodobre, već samo za vrhunske.

Ali više od svega, tu nebi smjelo biti mjesta umjetnim pravilima borbe. A nažalost nametnuli su ih samo tako. Svi znamo da je F1 ogroman biznis. Kao uostalom i svaki popularan sport sa velikom bazom navijača. Ali dajte taj biznis držite u pozadini a prema van nam dajte kruha i igara, nama koji volimo sportsku stranu F1 biznisa, dajte nam da bar u tome uživamo kako spada. Kao nekad. 

Naravno redrum, ne obraćam se tebi kad kažem dajte nam da uživamo, već Berniu i kompaniji, ovo je napomena čisto da znaju da se to na njih odnosi kad budu kasnije čitali postove.

Slažem se sa tim da se puštaju pravi vozači, kao i što je već davno rekao Nigel Mansell. Ali slabije momčadi si to ne mogu dozvoliti. Možda nakon prelaska na turbo motore F1 postane nešto manje financijski zahtjevna pa vidimo i nekog talentiranog vozača koji do sada nije imao priliku zbog financija. 

Ja da imam love ili sponzore ne bi mi palo na pamet uletit u neku prosječnu/ispodprosječnu momčad, rađe bi si platio jedan dan u MP4/4.

A o pravilima ne želim razgovarati, jer me samo naživcira.

17 godina

Nije ono bio Williams kao šta sam rekao već drugi Mercedes - Rosberg..

I jako lako je mogao pokupit Webbera jer je Alonso stao nasred staže odmah nakon zavoja...

I tu Hemić nema šta fatazirat, taj koji je trebao fantazirat i ako je trebao je bio Rosberg...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice