Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 30.822
|
čitano: 4.158.890
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Kutak za ljubitelje Formule 1

- Info.

http://www.vecernji.hr/sport/formula1/raikkonen-se-nakon-sest-godina-vraca-ferrari-clanak-610518

EDIT: Evo sada je konačno, najbolja momčad sa najboljim vozačima.{#}{#}

http://www.gp1.hr/domenicali-priznao-za-amus-raikkonen-se-vraca-u-ferrari/

- Jedva čekam novu sezonu.{#}

- Još I Santander banka ode, sad bude prošla i ružna bijela boja, a više bude bio istaknut Shell kao glavni sponzor.

- Ovakav Ferrari mi je bio ljepši (slika 1).

--- Rijeka se prepoznaje plivanjem, a čovjek razgovorom. -- Sva pitanja i nejasnoće molim na PM. Hvala :D
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.9.2013 20:40 (Valentin17).
16 godina

formula 1 - monza  - nekoliko slika i videa tko želi pogledat

Šteta što nije padala kiša za vrijeme utrke mislim da bi bilo puno zanimljivije. 

16 godina
neaktivan

BBC i Skysport prenose da će Ferrari danas do 14 sati potvrditi Kimija Raikkonena

15 godina
Re: Kutak za ljubitelje Formule 1
Diavol kaže...

BBC i Skysport prenose da će Ferrari danas do 14 sati potvrditi Kimija Raikkonena

I onda niš od toga jer se gazdi ne priča danas o F1...kakav lik, baš se vidi da nema ni p od profesionalnsoti.

17 godina
16 godina
neaktivan
miki1981 kaže...
Diavol kaže...

I onda niš od toga jer se gazdi ne priča danas o F1...kakav lik, baš se vidi da nema ni p od profesionalnsoti.

Sad kazu da ce sutra u 20 sati

14 godina

Nikad neću prežaliti što nikad nisam vidio Kimija i Schumija, 2 najveće legende skupa u Ferrariju.

Sada GP1.hr piše da je BBC objavio vijest da Kimi od iduće sezone vozi za Ferrari.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
15 godina

I službeno Kimi u Ferrariju

its summer in here...
13 godina
neaktivan
I hit the CTRL key but I'm still not in control!
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.9.2013 14:27 (coso9288).
12 godina
protjeran

Konačno opet mogu reć forza Ferrari {#}

“Life is about passions. Thank you for sharing mine” Michael Schumacher
17 godina
neaktivan

Prvo nek netko ode u Maranello i lupi šamar Montezemolu.

Drugo, sad će bit veselo jer 2 vrhunska vozača u istom timu ne mirišu na dobro a pogotovo kod Ferrarija koji tradicionalno ima vozača no. 1 i no. 2.

Mogući ishod je da Santander uloži pare u Lotus pa Alonso ode u paketu jer čisto sumnjam da mu se ova vijest sviđa.

World Championships: 7, GP started: 308, GP wins: 91, Podium finishes: 155, Pole positions: 68, Fastest laps: 77, Points: 1,566
17 godina

Alonso je u Renaultu naslove osvojio kada je tamo bio Alison... Ovaj je prešao u Ferrari i sumnjam da će Alonso u Lotus! A pogotovo šta je od sljedeće godine sve naopako i Lotus nemože imati sredstvao sa kojima raspolaže Ferrari...

GamModdok - http://gamemoddok.webs.com/
17 godina
neaktivan

To mu ne garantira puno. Monte je sposoban čuda napravit. U zadnjih 10 godina dvoje je protjerao tako da ni Alonso nije nedodirljiv.

Samo se nadam da će Kimi ostat svoj i ne dopustit manipulacije (mada vjerojatno ima hrpetina klauzola u ugovoru).

Ako kojim slučajem Kimi opet osvoji naslov sa Ferrarijem to će Fernandu bit pljuska samo takva:)

World Championships: 7, GP started: 308, GP wins: 91, Podium finishes: 155, Pole positions: 68, Fastest laps: 77, Points: 1,566
17 godina

opet Kubica radi pi*darije...

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
17 godina
neaktivan
redrum781 kaže...

opet Kubica radi pi*darije...

Neće on nikad natrag u F1 nažalost.

14 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

To mu ne garantira puno. Monte je sposoban čuda napravit. U zadnjih 10 godina dvoje je protjerao tako da ni Alonso nije nedodirljiv.

Samo se nadam da će Kimi ostat svoj i ne dopustit manipulacije (mada vjerojatno ima hrpetina klauzola u ugovoru).

Ako kojim slučajem Kimi opet osvoji naslov sa Ferrarijem to će Fernandu bit pljuska samo takva:)

Ne očekujem to, Alonso je puno uvjerljiviji u brisanju poda s Massom no što je to bio Kimi, al vidjećemo... Drago mi je jer će konačno ljudi moć komparirati njih dvoje. Kimi je brz, al mislim da je ipak po stepenice ispod Alonsa. U svakom slučaju bolji od Masse.

nisam se prestao igrati jer sam ostario, već sam ostario jer sam se prestao igrati
17 godina
neaktivan
mrfkap knojre kaže...

U svakom slučaju bolji od Masse.

Od Federa je trenutno bolje 50% grida:)

Da, bit će zanimljivo vidjet dva vrhunska vozača u istom bolidu pa će nam bit puno toga jasnije.  Nadam se samo da neće bit podmetanja, štopanja u boxu i sličnih gluposti.

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.9.2013 14:58 (F1-IVO).
14 godina
neaktivan

da, radi tog djetinjastog ponašanja Alonso je izgubio prvenstvo. Kimija cijenim jer je izuzetno čist vozač, nikad ga nisam vidio da nekog blokira , a da ne pusti dovoljno mjesta da ovaj ostane na stazi.

nisam se prestao igrati jer sam ostario, već sam ostario jer sam se prestao igrati
14 godina
odjavljen

Ne mogu vjerovati da su dali nogu Massi i uzeli Kimija. Nekako sam jako skeptičan glede toga. Ferrari nije spreman za dva vrhunska vozača.

Ali ipak, s obzirom da sam navijač Ferraria, nadam se da sam u krivu i da će druge godine obojica pružiti vrhunske rezultate bez podmetanja jedan drugome.

17 godina
neaktivan
formula1live kaže...

Ne mogu vjerovati da su dali nogu Massi i uzeli Kimija.

Ja ne mogu vjerovat da Baby odavno nije dobio nogu iz Maranella:)

14 godina
F1-IVO kaže...
mrfkap knojre kaže...

U svakom slučaju bolji od Masse.

Od Federa je trenutno bolje 50% grida:)

Da, bit će zanimljivo vidjet dva vrhunska vozača u istom bolidu pa će nam bit puno toga jasnije.  Nadam se samo da neće bit podmetanja, štopanja u boxu i sličnih gluposti.

da,da bit ce zanimljivo vidjeti dva vrhunska vozaca u istom timu.joooj jedva cekam da vidim dali je alonso odrastao!!

da nebi bilo kao u mclarenu sa haml..

<!-- Facebook Badge START --><a href="https://www.facebook.com/lange.langaj" target="_TOP" style="font-family: "lucida grande",tahoma,verdana,arial,
15 godina
lange kaže...
F1-IVO kaže...
mrfkap knojre kaže...

da,da bit ce zanimljivo vidjeti dva vrhunska vozaca u istom timu.joooj jedva cekam da vidim dali je alonso odrastao!!

da nebi bilo kao u mclarenu sa haml..

Kamo sreće! To bi značilo da će godinu nakon toga Alo dobiti pedalu iz momčadi. {#}

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
17 godina

Lol

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.9.2013 18:40 (redrum781).
17 godina

Zanimljiva poruka Lotusa

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
15 godina

i mene boli :(

bili su odlican par...

no kako sam rekao da nakon mihajla cu navijati za kimija, mislim da nema razloga da ne navijam i dalje...a i jos ajde isao je u ferrari (za kojih sam navijao svojedobno), a i alonso mi je drag, stoga FORZA FERRARI!

sva sreca da nije isao u mclaren jer bi ga zapalio...

ostaje vidjeti tko ce mi ostati u mom renolicu, da dode hulk ne bi bilo lose, ali da li je on materijal za puno pobjeda i prvenstvo? sumnjam...

volio bi vidjeti massu tamo sta bi napravio, a grozana van, na njegovo mjesto pereza ili tako nekoga...mozda di restu?

16 godina
Meni je ovo savrsen tandem, nije mi pretjerano bitno da su najbolji, ali bilo bi ih super vidjet ko dobre kolege
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. https://www.facebook.com/MandicPhoto
15 godina
Mitch kaže...
Meni je ovo savrsen tandem, nije mi pretjerano bitno da su najbolji, ali bilo bi ih super vidjet ko dobre kolege

Ha! {#} We shall see... Još ni ova sezona nije završila, a već imamo toliko toga uzbudljivog i zanimljivog za očekivati od iduće! :) Živjela F1! {#}

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
16 godina
Mr. Fugitive kaže...
Mitch kaže...

Ha! {#} We shall see... Još ni ova sezona nije završila, a već imamo toliko toga uzbudljivog i zanimljivog za očekivati od iduće! :) Živjela F1! {#}

tako je dolaze kosilice!!

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.9.2013 21:23 (Makić).
17 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...
sva sreca da nije isao u mclaren jer bi ga zapalio...

Vidiš meni je nekako žao što Kimi nije sa McLarenom osvojio naslov. Neznam zašto ali nekako mi je pasala kombinacija hladne momčadi iz Wokinga (barem su meni tako djelovali + kombinacija sive i crne boje:)) i njega koji je slovio kao hladan i osoba koja teško ili nikako ne pokazuje emocije (barem javno. Za njegova 4 zida neznam).

16 godina

Tako je, upravo i ja vidim Kimija u McLarenu, ali navijački sam presretan što je u Ferrariju :)

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. https://www.facebook.com/MandicPhoto
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice