- Sad su crveni bliže vrhu, nadam se da Alonso bude dobro stisnuo Seba, sada više nema što izgubiti, sad ili od naslova ništa, a on to zna jako dobro.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
- Sad su crveni bliže vrhu, nadam se da Alonso bude dobro stisnuo Seba, sada više nema što izgubiti, sad ili od naslova ništa, a on to zna jako dobro.
U Ferrariju su onda stvarno optimisti ako misle da imaju šanse protiv kombinacije Vette+Red bull sa ovakvim bolidom i pristupom utrkama, da ne govorim o jadnim isprikama već par sezona u vidu pogrešne kalibracije aero tunela, utjecaja Venere na putanju Jupitera...itd:)
Navijač sam Ferrarija više od 20 godina i čini mi se tj. ne čini nego je tako a to je da se povijest opet ponavlja. Moglo bit opet doći sušno razdoblje od gotovo 20-ak godina (eto 5 godina je prošlo u hipu).
Puno toga šepa u redovima crvenih: vodstvo je katastrofalno, bolid šlampavo sklopljen, jedan od vozača samo nepotrebno troši gume i benzin...ma lista je predugačka da bi se napisalo šta sve ne štima. Da se razumijemo, nisam ljubitelj Alonsa i ne podnosim ga ali jedino on je trenutno svjetla točka a i pitanje je kad će mu dop.izdit pa će pokupit kufer i pobjeć iz momčadi. Vjerojatno već i bi da nema 2 naslova sa Renaultom iza sebe i pare koje dobiva kod crvenih.
Naslov je izgubljen odavno i to kad jednostavno nisu bili u korak sa RB-om i ostalim momčadima. Sad im stvarno treba čudo da ga osvoje ali čuda se ne događaju svaki dan.
- A slažem se potpuno, bilo je to sve drugačije u doba Jeana Todta, Rossa Brawna i Michaela Schumachera.
- U Belgiji je Alonso napravio čudo, nadam se da može i sad napravit nešto slično, pogotovo što sada nastupa pred navijačima Ferrarija, sve je moguće, Alonso bude iskoristio sve što mu se pruži.
- Ostaje da vidimo.
Imam osjecaj da nam slijedi odlicna trka!
Za razliku od Ive ja vjerujem u Ferrari do zadnje. Nadam se sutra pobjedi Alonsa i da mali švabo ispadne iz utrke, bio bi već red.
Gdje gledati sutra Formulu 1 a da slika valja? (na stream mislim)
Gdje gledati sutra Formulu 1 a da slika valja? (na stream mislim)
Pa čovjek ti je na prošloj stranici postao 720p HD Sky F1 stream...
Sutil kažnjen zbog ometanja Hamiltona sa +3 mjesta na gridu pa umjesto 14-tog mjesta starta 17-ti.
Napokon.... Put Monze...
posa me ometa u svemu, srića pa se radi 3. smjena tako da se utrka prati i nadam se da neću zapspat od umora ka i zadji put na pola utrke :)
Contract signed: Raikkonen joins Ferrari
Kimi Raikkonen drives 2014 for Ferrari again.
The cat is out of the bag: Kimi Raikkonen returns in the coming season well back to Ferrari. How RTL.de learned in Monza, the Finn said to have signed a contract with the Scuderia already last Wednesday. Along with Fernando Alonso in 2014 so that he will make the most exciting combination of drivers of Formula 1.
Nadam da je istina
Je li moguće da nemamo streama za danas?
Ne bi baš volio sve nade polagati u to da će se pojaviti cutest_squirrel na Twitchu (jer je stream trenutno offline)...
Već sam se uplašio...:)
Bezbroj puta spominjani Expat Shield+ BBC je uvijek tu, a i prijenos je meni osobno bolji i simpatičniji.
BTW, počela je i kiša na Monzi.
Već sam se uplašio...:)
moze pitanje: sta onda kad upisem password, baci me na 1 stream, je to taj? trenutno se vrte neke gluposti...100% je to za trku?
ispravak: bile reklame, sad je sky
SVAKA CAST :)
Pocela kisa lagano padati!
Meni na tom streamu slika trokaje često, nije zvuk. Jel vama?
Ovdje mi ne laga za razliku od gornjeg linka, možda nekome pomogne.
Moj je 720p a tvoj 576i:)
ja isto na ovom gledam. ne šteka uopće za razliku od gornjeg. pass je isti
Đaba kad zapinje.
Nebi htjeo biti zlosutan, ali bilo bi lijepo kad bi imali neke alternative u slučaju pucanja...
Hitno,
Jel ima tko stream da je prevodi hrv. komentator , znam sve sto se desava o sptv., ali jel kreator neko strema ili tak nes..
Koji je PASS na tom linku?
Imate sopcast kao alternativu, tamo je uvijek stabilna veza i dobra slika.
Đaba kad zapinje.
koji browser korists?
cini mi se da u chrome radi bolje nego u fireofxu, ali nisam siguran
Imate sopcast kao alternativu, tamo je uvijek stabilna veza i dobra slika.
daj link :)
Koji je PASS na tom linku?
Isti pass kao gore.