Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 30.793
|
čitano: 4.123.674
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Kutak za ljubitelje Formule 1
Pudge kaže...

Meni cak ni ne ide na zivce toliko KERS (ima nekakvog smisla i nije lose). Glupa stvar je sto traje 6 s po krugu (da mi je znati koji je debil to smislio) - pa, kad ga vec imaju, neka traje dok se ponovno ne napuni, valjda je to logicno. Takodjer je ogranicavanje broja okretaja totalna glupost, ali svejedno manja od ukidanja V10 (kako ih je samo lijepo slusati). Zatim, nedostatak nadolijevanja goriva je totalna glupost i nema svrhe. Takodjer nije dobro sto postoji samo jedan dobavljac guma. DRS isto nije toliko los, ali kad bi ga se moglo uvijek koristiti (kada vozac hoce). Stvarno se medju svemu ovome svojski trudim da nadjem barem jednu BAŠ dobru stvar. Jedino mozda grafike koje pokazuju sve sto se na stazi dogadja.

Ukupna prošla sezona je bila BAŠ dobra stvar, kao i sasvim solidan početak ove sezone...a to je ono glavno. Sva pravila i ostale gluposti...je, ima moronskih, ima i dobrih, kako ih je uvijek bilo u povijesti tako ih ima i sada, ali ako je sezona dobra i zanimljiva onda je sve ispalo ok.

Iako se generalno slažem sa tvojim postom, sa ovim boldanim ipak baš ne, tj slažem se, ali gledam to na drukčiji način.

E da, i ono kad kažeš da je nešto logično...logika jako varira od osobe do osobe.

17 godina
neaktivan

http://gol.hr/clanak/rubrika/automoto/video-alonso-je-trazio-da-hamiltona-kazne.html

izgleda da je spanjolsko govno opet išlo plakat mamici...

15 godina
neaktivan
mislav_01 kaže...

http://gol.hr/clanak/rubrika/automoto/video-alonso-je-trazio-da-hamiltona-kazne.html

cek to coulthard misli, ko zna dal je tako ili ne?

naravno da je on mclarenova beba

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.4.2011 19:12 (dmanz).
16 godina
Kutak za ljubitelje Formule 1

a nista novo za placljivka,nit prvi a bome ni zadnji put..al ionako nema efekta to njegovo plakanje,nit ikog zanima{#}

Australija-6,5/10,Malezija-7/10
17 godina
mislav_01 kaže...

Ovo su gluposti! Vjerojatno pogrešno preveden tekst!

Hamilton je nakon utrke izjavio da je bio svjestan kako je Alonsa nedopušteno blokirao višestrukim naglim mijenjanjem pravca u istom krugu i da je očekivao ovakvu kaznu. Čak je potvrdio kako je za kaznu saznao prije kraja utrke tako da mi se ovaj članak sada čini još smješnijim.

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
16 godina
neaktivan

gledal sam intervju sa Hamiltonom odmah nakon utrke i nigde ni riječi nije bilo o tome kaj si sad napisal.. tak da ne verujem u to.. ni najmanje. Da je Alonso odigral žalbu nebi me čudilo. No nije.. on je isto izjavil da je sve ok...  Sve to novinari tarlahaju.

Nema bombe do napalm bombe
17 godina
neaktivan
miki1981 kaže...

Ukupna prošla sezona je bila BAŠ dobra stvar, kao i sasvim solidan početak ove sezone...a to je ono glavno. Sva pravila i ostale gluposti...je, ima moronskih, ima i dobrih, kako ih je uvijek bilo u povijesti tako ih ima i sada, ali ako je sezona dobra i zanimljiva onda je sve ispalo ok.

Iako se generalno slažem sa tvojim postom, sa ovim boldanim ipak baš ne, tj slažem se, ali gledam to na drukčiji način.

E da, i ono kad kažeš da je nešto logično...logika jako varira od osobe do osobe.

Sezona je bila odlicna, ali to nije bio povod mog komentara. Povod su bila glupa pravila - pogotovo ona koja se ticu vec spomenutog vremena koristenja KERS-a i DRS-a.

Ali isto tako mislim da bi prosla sezona imala jednaku kvalitetu kad bi imali V10, neogranicene okretaje, KERS, DRS, dolijevanje goriva itd, ali ono sto je mozda ucinilo sezonu zanimljivijom je sustav bodova.

"Oh, yeah, it was sooo easy, I can't believe it... No, it wasn't" (Mika)
15 godina
protjeran

Najava VN Kine. Dobra mjuza, spiker koma... 04.00 ujutro, nema sanse. Ukinite taj kers i ders i Kobayashi FTW {#}

Bolje 100 godina zivjeti kao lopov, nego 7 dana kao siromah - KraDeZe \m/
17 godina
neaktivan

Cossie na 20000 rpm.....impresivno!!!

(video ima koju godinu ali uvijek ga rado pogledam i zastane mi dah kad dođe na 20k okretaja)

World Championships: 7, GP started: 270, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,441
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.4.2011 0:51 (F1-IVO).
17 godina
neaktivan

E 20.000 je broj koji treba postaviti kao gornju granicu broja okretaja... Ionako je bit svega iz motora izvuci maksimum. Jest da bi im trebao po jedan motor pri svakoj promjeni guma... hehe

"Oh, yeah, it was sooo easy, I can't believe it... No, it wasn't" (Mika)
17 godina
neaktivan

Sitno do prvog treninga:

Sauberov volan i pojašnjenje raznoraznih điđa na volanu:

World Championships: 7, GP started: 270, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,441
16 godina
moderator

ovo je više gamepad koji samo usput služi i za skretanje :D

TROLLBUSTER /// ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///
16 godina

Evo ja se dignuo na 2. trening, kako je prvi prošao ?

Jedno pitanje: da li su gas i kočnica na volanu ili pedale i da li se volan okreće za samo 90 stupnjeva ili više ?

Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.4.2011 7:42 (perkoxcar).
17 godina
perkoxcar kaže...

Jedno pitanje: da li su gas i kočnica na volanu ili pedale i da li se volan okreće za samo 90 stupnjeva ili više ?

Rezultati treninga Rezultati treninga
Hehe... Gas i kočnica nisu na volanu nego na uobičajenim mjestima - Dakle, papučice!

Da! Volan se okreće samo cca. 90 stupnjeva. Bilo bi smiješno da u nekoj "jačoj" krivini F1 vozači moraju "vintati" volanom 2-3 kruga.

17 godina
cro_blue kaže...
perkoxcar kaže...

Hehe... Gas i kočnica nisu na volanu nego na uobičajenim mjestima - Dakle, papučice!

Da! Volan se okreće samo cca. 90 stupnjeva. Bilo bi smiješno da u nekoj "jačoj" krivini F1 vozači moraju "vintati" volanom 2-3 kruga.

Ne baš. Može se oko 180 stupnjeva (otpriliko onoliko koliko se može okrenuti a da se ne mora ruka odvojiti od volana ni u jednom trenutku) u jednom smjeru. Vidi malo snimke iz Monte Karla.

14 godina
neaktivan
Schumix kaže...
cro_blue kaže...
perkoxcar kaže...

Ne baš. Može se oko 180 stupnjeva (otpriliko onoliko koliko se može okrenuti a da se ne mora ruka odvojiti od volana ni u jednom trenutku) u jednom smjeru. Vidi malo snimke iz Monte Karla.

Ispravak,U monacu ima potrebe za tolikim lockom (cak jedino tada koriste veci full lock na bolidu)

Ali u ostalim stazama nema potrebe za tim,i neces ih vidjet da okrecu volan za vise od...90-120° Osdim ako ispravljaju neki masivni oversteer

Za tu nadogradnju pričekat ćemo ožujak, a ova nadogradnja će nam to omogućiti nadogradnjom sustava nadogradnji. - - - - - - - - - - - - Mosin-Nagant: When out of ammo, it makes a great pike, war club,
17 godina
Schumix kaže...

Baš kao i svaka komponenta na bolidu Formule 1, i upravljač je flexibilan.

Jednom davno sam gledao neki Allianzov prilog o tome gdje su tada, zajedno s BMW Williamsom, objašnjavali kako se podešava volan.Između ostalog, objasili su koliki je krug okretanja bolida i koliko se volan (po potrebi) može podesiti.

15 godina
neaktivan
Mercedes jako dobro izgleda trenutno mora da su nesto uspjeli napraviti na bolidu. Heidfeld opet slupao prednje krilo, drugo danas
Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
15 godina
cro_blue kaže...
Schumix kaže...

Jednom davno sam gledao neki Allianzov prilog o tome gdje su tada, zajedno s BMW Williamsom, objašnjavali kako se podešava volan.Između ostalog, objasili su koliki je krug okretanja bolida i koliko se volan (po potrebi) može podesiti.

Pred 15 ak minuta kad se Heidfeld razbio se moglo vidjet da im se u Kini volan vrti za malo više od 180 stupnjeva u svakom smjeru.

A na prošloj utrci se moglo vidjet da Petrov više voli kad se volan može okrenut po nekoliko krugova na svaku stranu...{#}

14 godina
neaktivan
miki1981 kaže...
cro_blue kaže...
Schumix kaže...

Pred 15 ak minuta kad se Heidfeld razbio se moglo vidjet da im se u Kini volan vrti za malo više od 180 stupnjeva u svakom smjeru.

A na prošloj utrci se moglo vidjet da Petrov više voli kad se volan može okrenut po nekoliko krugova na svaku stranu...{#}

Pa procitaj moj post malo iznad,tocno to sam ja i reka lol

EDIT:Moze neko napisat trenutbni poredak...ja sam u skoli i nemogu installat plugin na kompu

Za tu nadogradnju pričekat ćemo ožujak, a ova nadogradnja će nam to omogućiti nadogradnjom sustava nadogradnji. - - - - - - - - - - - - Mosin-Nagant: When out of ammo, it makes a great pike, war club,
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.4.2011 9:15 (insomniac).
15 godina
neaktivan
1 Vettel 2 Hamilton 3 button 4 Rosberg 5 Schumacher 6 Massa 7 Sutil 8 Heidfeld
Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
16 godina

1.VET

2.HAM

3.BUT

4.ROS

5.MSC

SLOWWWWWW{#}

Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.4.2011 9:21 (perkoxcar).
14 godina
neaktivan
explorer 4 kaže...
1 Vettel 2 Hamilton 3 button 4 Rosberg 5 Schumacher 6 Massa 7 Sutil 8 Heidfeld

Zahvaljujem

17 godina
miki1981 kaže...

Haha... Predajem se... OK! Može se okrenuti, samo što uvijek nema potrebe za tolikim okretanjem! {#}

16 godina
neaktivan

Viđe bola Mercedesa, malo bolje 'zgledaju...

Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!
15 godina
Smooth Operator kaže...

Viđe bola Mercedesa, malo bolje 'zgledaju...

Stvarno da, bilo je i vrijeme, samo ne znam koliko je to realan pace, jer npr MSC je napravio taj 1 leteći i ako se dobro sjećam odmah u box, dok su ovi ostali napravili malo više krugova. Međutim kako bilo da bilo čini se ipak dobar napredak kod njih i nadam se tomu jer to samo može značiti uzbudljivie utrke.

Inače ne znam tko je pratio a tko nije, ali HRT je ispred Virgina bio danas i to laganini, mislim da to em pokazuje priličan napredak HRT-a međutim isto tako i probleme Virgina. Lotus od početka seone nije ono što sam se nadao da će biti, i što su najavljivali, i sada ako se konačno ostvare HRTove najave mogli bi oni biti jako blizu Lotusu.

A s druge strane možda im samo odgovara ova staza sa ogromnim pravcem...

15 godina

ne ocekujem nis od mercedesa, jer su pokazali da nisu za baciti na treninzima, dok u Q i utrkama nemaju srece/brzine/itd. neznam

15 godina
neaktivan

Poceo me nervirati ovaj Hamilton,na svakom interview-u kaze da su bolji od red bulla i da mogu da stignu, a tokom utrke nista ne pokazuje..

I'm rapper. Screamer. Singer. I'm the dopest.
15 godina
Aliser kaže...

Poceo me nervirati ovaj Hamilton,na svakom interview-u kaze da su bolji od red bulla i da mogu da stignu, a tokom utrke nista ne pokazuje..

Ma to je pumpanje PR-a. Tako da jednom kad ih budu stigli mogu reć: rekli smo vam.

Naravno samo ih još moraju stić...ali vjerojatno hoće negdje tijekom sezone, McLaren je često ( ne uvijek, ali često ) imao fantastičan napredak kroz sezonu, i kad je trebalo održati prednost ali i kad je trebalo loviti performanse bržih. Samo ostaje pitanje da li će ih uhvatiti tijekom ove ili neke druge sezone, i da li će biti na vrijeme da bi nešto postigli.

Ali izjave same po sebi su koma, meni je to katastrofa, kao što sam već i pisao prije...ok moćda ih uhvatiš, moćda i ne, moćda su oni stvarno saom proizvođač pića, a vi prava trkaća momčad, ali hej, kompa, trenutno ( a i lani, a ni preklani nije bilo puno bolje, ili u brojkama, prošli put kad je McLaren bio ispred RBR-a na kraju sezone je bila 2008 godina!!!) te šiju na daleko i široko, pa bili što god da bili.

14 godina
neaktivan
cro_blue kaže...
miki1981 kaže...

Haha... Predajem se... OK! Može se okrenuti, samo što uvijek nema potrebe za tolikim okretanjem! {#}

Evo,nakon dosta trazenja,nasa san video

na 0:53 pogledajte hulkenberga

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice