Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 30.792
|
čitano: 4.119.430
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Kutak za ljubitelje Formule 1

A šta mislite da nađemo neka dva forumaša koja će nam komentirati prijenos.

Da nekako složimo sliku sa nekog strema-a a da zvuk bude "naš" (nadam se da shvaćate što hoću reći.

Mislim, nebi bilo čak ni loše da stream kasni i po par minuta, ako će raditi, ipak želim naš jezik na komentarima.

Siguran sam da bi IVO i miki komenitrali bar kao i ona legendarni duo sa htv-a ako ne i bolje...

14 godina
neaktivan

I ja bi,kad mi  nebi bilo 16 godina,i kad mi nebi ko ima skakat po kuci,haha

Za tu nadogradnju pričekat ćemo ožujak, a ova nadogradnja će nam to omogućiti nadogradnjom sustava nadogradnji.
17 godina

A ako netko zna kako ovo napraviti mogli bi nešto skombinirati...

17 godina
neaktivan
Re: Kutak za ljubitelje Formule 1
rooswelt1991 kaže...

Da nekako složimo sliku sa nekog strema-a a da zvuk bude "naš" (nadam se da shvaćate što hoću reći.

Mislim, nebi bilo čak ni loše da stream kasni i po par minuta, ako će raditi, ipak želim naš jezik na komentarima.

Siguran sam da bi IVO i miki komenitrali bar kao i ona legendarni duo sa htv-a ako ne i bolje...

Ne moraju ni biti "pravi" komentatori - ako imaš izvor s kvalitetnim komentarima dovoljan je i netko tko je voljan prevoditi s tog stranog jezika.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
17 godina

Ma nebi bilo problem pripremiti nešto materijala , samo da netko priča za vrijeme utrke, da ne slišam nekog koga pola toga ne razumijem...

14 godina
neaktivan

Haha,pa ako bi neko uspia gledat BBC onda je prijevod najmanji problem...{#}

Za tu nadogradnju pričekat ćemo ožujak, a ova nadogradnja će nam to omogućiti nadogradnjom sustava nadogradnji.
15 godina
Kill Frenzy kaže...
RuskeGTT kaže...

ma jedan program, koji mijenja IP i tako mozes gledati streaming...samo sta neki dan kad sam testirao, mi svakih minutu - minutu i pol stala slika i trebalo je F5...

Slika stoji zvuk ide :D

ha cuj, meni neki dan radilo sve perfektno ali trajalo samo minutu dve...danas je tako kako ti kazes, sad dali imaju kakve poteskoce ili ne neznam...prvi put kad sam to probao (pred par mjeseci) je radilo sve super

16 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...
Kill Frenzy kaže...
RuskeGTT kaže...

ma jedan program, koji mijenja IP i tako mozes gledati streaming...samo sta neki dan kad sam testirao, mi svakih minutu - minutu i pol stala slika i trebalo je F5...

ha cuj, meni neki dan radilo sve perfektno ali trajalo samo minutu dve...danas je tako kako ti kazes, sad dali imaju kakve poteskoce ili ne neznam...prvi put kad sam to probao (pred par mjeseci) je radilo sve super

već je netko u ovoj temi napisao kako se može gledat,samo treba ovaj programčić,uključi se i onda se može gledat bbc

Zena zmija sedi za sankom, takne mi pivo zviznem je sakom
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.3.2011 18:01 (al zagorec).
17 godina
rooswelt1991 kaže...

Jedan moj frend ima na blogtv.com nekakav svoj radio.

Na toj stranici bi se dalo napravit, al treba nam netko tko je voljan komentirat.

When the power of love overcomes the love of power the world will know peace. Music is my religion.
14 godina
neaktivan
Xbox360 Modder kaže...
rooswelt1991 kaže...

Jedan moj frend ima na blogtv.com nekakav svoj radio.

Na toj stranici bi se dalo napravit, al treba nam netko tko je voljan komentirat.

Budaa iz mog razreda isto ima radio,pa se mozda moze i preko toga :P

14 godina
neaktivan

Double post,ali,evo tip kaze da bi mogli to sredit,i za qualy ako bi trebalo...samo bi morali na skypeu pricat i to bi islo ravno u eter normalno...
ako bi ja moga uvatit BBC stream na njihovoj stranici (sto mogu),ja bi moga,al triba bi mi neki pro za F1 haha

A zvukk asni nesto malo,ovisi od neta,ali ispod pola minute,cak imanje (ja sam uzeo najgori sceranij xD)

7 Moze,slusali bi
4 Ne,glupa ideja...
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.3.2011 22:53 (insomniac).
16 godina
RuskeGTT kaže...

Neznam zašto ali mi niti jedan proxy ne radi sa proxy liste.Šta god da upišem u firefox piše da  sadržaj nije dozvoljen u mom području :D

14 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...
RuskeGTT kaže...

Neznam zašto ali mi niti jedan proxy ne radi sa proxy liste.Šta god da upišem u firefox piše da  sadržaj nije dozvoljen u mom području :D

Ako je rijec o BBC streamu,pogledaj moj post,par stranica unazad

Molio bih vas da glasate na ovo iznad,jer ne isplati se mucit se dvi ure,da niko nebi slusa...lol

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.3.2011 22:44 (insomniac).
17 godina

Kvragi, opet ste me krivo razumili{#}

Ja sam mislio ne radio, več da "uzmemo" neki stream (npr bbc-ov) i umjesto njihovog zvuka da ubacimo naš, dakle ne radio, već "domaći stream"{#}

Mislim, ja ću slušati vjerovatno i radio, ali ovo je bila moja prvobitna misao...

15 godina
al zagorec kaže...
RuskeGTT kaže...
Kill Frenzy kaže...
RuskeGTT kaže...

već je netko u ovoj temi napisao kako se može gledat,samo treba ovaj programčić,uključi se i onda se može gledat bbc

pa to sam i radio i kao sta sam rekao, 1 dan mi je radilo sve perfektno ali samo minutu dve...drugi dan mi radilo s time da se slika zamrzavala a audio isao...

jos tko ima ovakve probleme?

isprobao sam u operi, u lisici, neznam vise sta kako...

14 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...

Kvragi, opet ste me krivo razumili{#}

Ja sam mislio ne radio, več da "uzmemo" neki stream (npr bbc-ov) i umjesto njihovog zvuka da ubacimo naš, dakle ne radio, već "domaći stream"{#}

Mislim, ja ću slušati vjerovatno i radio, ali ovo je bila moja prvobitna misao...

Neznam za to,mozda se moze nsto sredit,bas cu se raspitat...ali bilo bi zajebano sredit zvuk i sliku
Zamisli button se razbije i odnese pola grida,vi to vidite na streamu,a cujete nas pola minute kasnije xD

Ali kvaliteta videa bi bila hebeno losa,bar mislim

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.3.2011 0:53 (insomniac).
17 godina
neaktivan
al zagorec kaže...

Provjereno i radi odlično:)

World Championships: 7, GP started: 269, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,441
16 godina
neaktivan

Okanite se strimova i satelitski, još dan vremena prije 1. treninga.

Po vama, najveći favorit za prvu utrku je:

14 Red Bull.
12 Ferrari.
6 McLaren Mercedes.
5 Mercedes.
0 Renault.
Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!
15 godina
F1-IVO kaže...
al zagorec kaže...

zasto meni nece :( tj oce ali se blokira kroz par minuta...

17 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

Nemam pojma. Evo sad sam gledao MotoGP snimku i nešto snimao digitalcem pa ću uploadat da vidite kvalitetu (mada je teško ocjenit kad je snimano digitalcem na ekranu).

World Championships: 7, GP started: 269, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,441
15 godina
neaktivan

Samo ti stavi da vidimo kako to izgleda

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
17 godina
RuskeGTT kaže...
F1-IVO kaže...
al zagorec kaže...

Upravo instalirao, radi odlično, slika ok. THX na linku.

Poslije jebanja nema kajanja.
15 godina

u kojem browseru gledate?

koliko dugo ste gledali? mozda niste mu dali dovoljno vremena da crkne :D

17 godina
neaktivan

Evo video:

Morao sam smanjiti rezoluciju i kvalitetu videa jer baš mi se neda uploadat 160mb na jubito ovim puževim uploadom.

Uglavnom tek toliko da (ako je moguće) steknete neki dojam kvalitete.

15 godina

mogao si snimiti nekim programom, cam studio i slicno...

uglavnom, sad sam ponovno instalirao expat, pokrenuo bbc one i radi...za sad 3-4 min bez stekanja...

JEDVA CEKAM da pocne F1...unese mi novi smisao u zivot, pracenje svaki drugi vikend, itd. ufffffffff

17 godina
RuskeGTT kaže...

poslije reseta kompa sve je proradilo i baš gledam dokumentarac preko 10 min u jako dobroj kvaliteti. Rješenje za formulu 1 je nađeno :)

15 godina
F1-IVO kaže...

Evo video:

Morao sam smanjiti rezoluciju i kvalitetu videa jer baš mi se neda uploadat 160mb na jubito ovim puževim uploadom. Uglavnom tek toliko da (ako je moguće) steknete neki dojam kvalitete.

This video contains content from Dorna Sports, who has blocked it on copyright grounds. Sorry about that. hahaha
15 godina
RuskeGTT kaže...

e da, ja sam mislio da sam procitao "caku" oko BBC-a na ovom forumu...

dakle situacija je ovakva:

Evo ovako, ovu sam foru pokupio sa interneta...
Vjerojatno nije 100% sigurna, zato ne preporučujem da ovo radite, neću odgovarati za bilo koju štetu...

Kao što svi znamo, BBC je jedna od najboljih TV kuća za pratiti F1, ali nemožemo baš naći mjesto gdje gledati....
ako niste znali, BBC ima live prijenos BBC one-a koji prenosi uživo kvalifikacije i utrku...
Na njihovom iPlayer-u je najavljeno da će biti live svi treninzi...
Kao što većina zna kad odete na njihovu stranicu piše da nismo u dobroj zoni...
Isprobao sam CCa 10 proxy servera i nijedan nije radio, pogledao sam po internetu i pronašao Expat Shield, http://www.expatshield.com/,
lijepo se program skine, usnimite na komp, te kada hoćete aktivira, nisam točno siguran po kojem principu radi, no eto, ja mogu gledati BBC... na njihovom player-u, nema zastajkivanja,
http://www.bbc.co.uk/bbcone/watchlive/
katkada iskoči koja reklama, ali mislim da je podnošljivo, ak previše smeta samo isključite poslije prijenosa...

KAO ŠTO REKOH, nisam siguran kako radi, zato sam i sumnjičav, predlažem da to nikako ne radite, ali ako vam je jedini izvor programa MaxTV koji će 100% blokirati
ostale programe koji prenose F1 kako bi arena mogla (ako dobije licencu) zarađivati na nama...

IZVOR: http://forum.f1-hr.com/viewtopic.php?f=1&t=3436&p=253255#p253255

ja sam to probao, radi, samo ne vidim nigdje BBC sport kanala (ali ako je kako kolega gore kaze da se to emitira na BBC 1 i da se samo logo kanala promjeni u BBC sport - onda je to to!)

nadam se da ce i vama raditi!!!

evo vidite da sam ja 1. stavio ovaj trik sa expat shieldom :P

15 godina

dakle program za BBC ONE je sljedeci:

Formula 1
2011, The Australian Grand Prix - Qualifying

05:00–07:30

13:00–14:15   (R)

Formula 1
2011, The Australian Grand Prix - Race

06:00–09:00

13:00–14:55   (R)

DODATI 1 sat, dakle Q su u 06:00, a trka u 07:00

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.3.2011 16:36 (RuskeGTT).
16 godina

Napisao si da na iplayer-u će bit samo kvalifikacije!

Znači od trke ništa na iplayeru?

Expat Shield radi ko podmazan :D

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice