Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 30.822
|
čitano: 4.160.407
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Kutak za ljubitelje Formule 1

na 28.2 E se nalaze streamovi BBC-a na kojima je i Formula1 (trenutno je kriket, rugby... ) sad dal je to BBC Sport ili samo neki krnji oblik BBC Sporta  nisam siguran, bitno da je F1 u čitavoj BBC raskoši kad dođe vrijeme.. :)

Antena je 90 cm.

edit: glede alonsa - očekujem demant te ukoliko ga nebude onda je ipak prstokazić smeće kojem želim svako F1 zlo kaj se može desiti - guma, motor, gorivo, hidraulika, kaciga, topla piva, ovjes itd.. {#}

Nema bombe do napalm bombe
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.2.2011 9:20 (Dodi NAPALMIKUS).
15 godina
Re: Kutak za ljubitelje Formule 1

A tko zna koliko u svemu tome ina istine... Nekako pokusavam vjerovati da nije sve tako jako iskvareno, iako se nebi cudio da je...

pwn too much... http://bfbcs.com/stats_pc/agent_00klc
17 godina

Na android marketu F1 2011 Timing App: https://market.android.com/details?id=com.softpauer.f12011

Can you count, suckers? I say, the future is ours... if you can count!
17 godina
17 godina
neaktivan

Zamislite kaosa, artificial rain inc in 2mins, a svi bjeze u boxeve izadju van a ono na ekranu piše just joking :DDDD

16 godina
neaktivan

ma day.. glupost totalna

Nema bombe do napalm bombe
15 godina

Ja podržavam, ali u nekom utopijskom riješenju. Dakle da se to automatizira i randomizira na neki način da nikako ne može doći do namjernog pokušaja sabotiranja i/ili poguravanja određenih momčadi i/ili vozača.

Ali preveliki su novci u igri da se to nebi na taj način iskoristilo, tako da u tom slučaju ne podržavam. Ne treba nam, pored svih zakulisnih igrica i dogovora, o kojima ionako malo znamo, još jedan način na koji se može orkestrirati ishodom utrke po nečijoj volji.

Ali opet...zvuči zanimljivo, samo da nema tih "interesnih" skupina i dogovora.

15 godina

Svaka ekipa jednu ili dvije utrke u sezoni ima kontrolu nad prskalicama. Maksimalno dva paljenja po maksimalno 10 minuta, isključivo na cijeloj stazi, prvi krug lagano špricanje, kasnije se pojačava. Zadnjih 10 krugova nema uključivanja prskalica. Npr. {#}

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
17 godina
neaktivan

ma joj, smiješno. Još im mogu dati da pokupe bonus na stazi pa da mogu kornjaču ispaliti na bolid ispred sebe ili proliti ulje da se ovaj iza otkliže.

iddqd
14 godina
neaktivan

Mozda bi bilo dobro,ali samo da ide na random,lol

Lose je sta,kad oni predvidjaju "pravu" kisu,mogu rec "ocekujemo laganu kisu za 15 minuta" Kao sto ej bilo na Spa ove godine pa ono,pola grida otislo u zadnjoj sikani,lol

Ako kazu za 10 minuta umjetna kisa,svi u box,i svi spremni,to se opet vracamo na situaciju ko kad je suho

Jer veci dio uzbudjenja zbog kise je,kad ona pocne niotkud padat,ili ih iznenadi,pa se moraju dovuc do box na suhim gumama

Za tu nadogradnju pričekat ćemo ožujak, a ova nadogradnja će nam to omogućiti nadogradnjom sustava nadogradnji.
17 godina
neaktivan

Ako umjetno inducirana kiša neće pomoći u začinjavanju utrke, uvijek postoji mogućnost uvođenja demolition derbyja...  :)

Ne znam ja ništa, ja sam ovdje biciklom
14 godina
neaktivan

Pa da HRT pocne dobivat utrke,lol

Za tu nadogradnju pričekat ćemo ožujak, a ova nadogradnja će nam to omogućiti nadogradnjom sustava nadogradnji.
15 godina

Bernie, a i ostali naravno, se nikako ne žele odreći novaca od Bahreina, pa su svakakve kombinacije moguće.

16 godina

Senzacija: Formula 1 vozit će se kod Zagreba? LINK

15 godina

Stalno kruze te neke price, ali nikad nista od Hrvatske općenito, ne samo F1 staze. Dobro znate kako kod nas stvari funkcioniraju, tako da je ovakvo sto neostvarivo. Kod nas pali samo korupcija, vlastiti interesi i HDZ.

pwn too much... http://bfbcs.com/stats_pc/agent_00klc
15 godina
Jack Sparrow kaže...

Senzacija: Formula 1 vozit će se kod Zagreba? LINK

prestigao si me :P

iskreno neću se nadat da bude bilo nešto od toga, iako mislim da bi se to isplatilo da naprave

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
17 godina

Prvi travnja je nešto uranio ove godine...

Can you count, suckers? I say, the future is ours... if you can count!
17 godina
moderator

Tilke donio nacrte staze koja bi se trebala graditi kraj Bistre

Dužina 4.470 metara, najduža ravnina 1.240 (uz poseban produžetak za dragstere i sl.)...

Nekih 68.000 mjesta za sjedenje, a ukupni kapacitet 150.000 gledatelja...

Planira se da bi se vozile utrke WTCC-a i GT-a, i Moto GP (svi kažu da nije realno očekivati i F1, čak ni u mašti)

Cijena: 250.000.000 eura

Sve u svemu - jedna teško ostvariva maštarija

...
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.3.2011 13:29 (Miro).
16 godina
neaktivan
Miro kaže...

Tilke donio nacrte staze koja bi se trebala graditi kraj Bistre  Dužina 4.470 metara, najduža ravnina 1.240 (uz poseban produžetak za dragstere i sl.)...

Nekih 68.000 mjesta za sjedenje, a ukupni kapacitet 150.000 gledatelja...

Planira se da bi se vozile utrke WTCC-a i GT-a, i Moto GP (svi kažu da nije realno očekivati i F1, čak ni u mašti)

E, kad bi to bilo, onda bi imo 15 minuta biciklom do staze.... he he he he...

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
15 godina
staza, kod nas, za F1 će se dobit isto kao i ostavka vlade...
92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
14 godina
neaktivan
Ma bernie je namirisa pare .. Ko zna što će još bit od toga ..
17 godina
neaktivan

Hm sve Tilkeove staze su super zanimljive,tako da će biti i ova,je možeš misliti.Postoji li na ovo stazi nagib?Barem 1%

Za zahvaliti postoji gumb HVALA!
17 godina
odjavljen
Miro kaže...

ma nemože bit cijena toliko

stazu za f1 je lako napravit,to je najmanji problem...sve u svemu lako je sve napravit samo je pitanje da li nam to treba u rh,čemu gadit i uništavat zemlju

WM-Titel: 7 GP-Starts: 269 GP-Siege: 91 Podiumsplätze: 154 Pole-Positions: 68 Schnellste Runden: 76 WM-Punkte: 1.441
14 godina
neaktivan

Previse mi ta staza lici na Austin GP

15 godina

nije ovo austin...

a prvi i zadnji zavoj (ako su to ovi skroz desno na slici) mi jako jako lice na A1 ring u austriji...isto tako prvi i zadnji zavoj na toj stazi...

kako god smatram da grobnik zavrijeduje utrku f1, radi njegove povijesti i tradicije, a ne neka znj staza koje jos ni nema...na grobniku imas odlicnu bazu, samo treba sredit i pare ulozit...

poslat cu tilketu mail da ode na grobnik izviditi

17 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

nije ovo austin...

a prvi i zadnji zavoj (ako su to ovi skroz desno na slici) mi jako jako lice na A1 ring u austriji...isto tako prvi i zadnji zavoj na toj stazi...

kako god smatram da grobnik zavrijeduje utrku f1, radi njegove povijesti i tradicije, a ne neka znj staza koje jos ni nema...na grobniku imas odlicnu bazu, samo treba sredit i pare ulozit...

Inače HAKS zajedno s investitorima kreće u izgradnju nove staze upravo zbog toga jer nemaju nikakve "udjele" u Grobniku,tj. sa stazom i oko staze nisu rješeni imovinsko-pravni odnosi.

Za zahvaliti postoji gumb HVALA!
17 godina

Počelo je.

isto ko i sa google-om u hr.

nadam se da svi skupa griješimo

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
17 godina
neaktivan

Čim vidim prezime Jergović entuzijazam mi naglo splasne.

World Championships: 7, GP started: 269, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,441
15 godina
tandara kaže...
RuskeGTT kaže...

nije ovo austin...

Inače HAKS zajedno s investitorima kreće u izgradnju nove staze upravo zbog toga jer nemaju nikakve "udjele" u Grobniku,tj. sa stazom i oko staze nisu rješeni imovinsko-pravni odnosi.

e ovo zadnje nisam znao...

meka hrvatskog sporta radi pyzdarija je izbacena iz planova...jbg

doduse nije ni zg blizu, ali neznam, meni je grobnik - grobnik

15 godina

dakle evo moje kratke analize staze i (kopiranih) zavoja

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.3.2011 14:56 (RuskeGTT).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice