Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 30.793
|
čitano: 4.120.503
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Kutak za ljubitelje Formule 1

Idem na varijantu BBC streama sa Astre 28.2 E. Postavil antenu, nabavil Skystar2 karticu ulovil BBC streamove i čekam da počne.

Ima li ko iskustva s tom karticom- Need help.. (koji software, gdje chanal liste skinut i to) ?

Nema bombe do napalm bombe
15 godina

ljudi jeste mozda razmisljali da BBC sport prenasa F1? posto vidim da ga nema u popisu na live streamingu, postavljam si pitanje dali ga stavljaju privremeno ili ga uopce nema? ili se neki BBC pretvori u doba prijenosa u BBC sport (kao nekad nas HRT3 ili koji je vec bio

17 godina
Re: Kutak za ljubitelje Formule 1
RuskeGTT kaže...

ljudi jeste mozda razmisljali da BBC sport prenasa F1? posto vidim da ga nema u popisu na live streamingu, postavljam si pitanje dali ga stavljaju privremeno ili ga uopce nema? ili se neki BBC pretvori u doba prijenosa u BBC sport (kao nekad nas HRT3 ili koji je vec bio

Koliko mi je poznato vrti se na BBC 1 koji se emitira samo za UK. Emitiraju preko zemlje i preko nekog zeznutog astra satelita koji pokriva samo UK. Čitao sam o likovima koji su uz pomoć dvometarskog satelitskog tanjura i raznih drugih điđa meni nerazumljivih lovili bbc 1

Can you count, suckers? I say, the future is ours... if you can count!
15 godina

e da, ja sam mislio da sam procitao "caku" oko BBC-a na ovom forumu...

dakle situacija je ovakva:

Evo ovako, ovu sam foru pokupio sa interneta...
Vjerojatno nije 100% sigurna, zato ne preporučujem da ovo radite, neću odgovarati za bilo koju štetu...

Kao što svi znamo, BBC je jedna od najboljih TV kuća za pratiti F1, ali nemožemo baš naći mjesto gdje gledati....
ako niste znali, BBC ima live prijenos BBC one-a koji prenosi uživo kvalifikacije i utrku...
Na njihovom iPlayer-u je najavljeno da će biti live svi treninzi...
Kao što većina zna kad odete na njihovu stranicu piše da nismo u dobroj zoni...
Isprobao sam CCa 10 proxy servera i nijedan nije radio, pogledao sam po internetu i pronašao Expat Shield, http://www.expatshield.com/,
lijepo se program skine, usnimite na komp, te kada hoćete aktivira, nisam točno siguran po kojem principu radi, no eto, ja mogu gledati BBC... na njihovom player-u, nema zastajkivanja,
http://www.bbc.co.uk/bbcone/watchlive/
katkada iskoči koja reklama, ali mislim da je podnošljivo, ak previše smeta samo isključite poslije prijenosa...

KAO ŠTO REKOH, nisam siguran kako radi, zato sam i sumnjičav, predlažem da to nikako ne radite, ali ako vam je jedini izvor programa MaxTV koji će 100% blokirati
ostale programe koji prenose F1 kako bi arena mogla (ako dobije licencu) zarađivati na nama...

IZVOR: http://forum.f1-hr.com/viewtopic.php?f=1&t=3436&p=253255#p253255

ja sam to probao, radi, samo ne vidim nigdje BBC sport kanala (ali ako je kako kolega gore kaze da se to emitira na BBC 1 i da se samo logo kanala promjeni u BBC sport - onda je to to!)

nadam se da ce i vama raditi!!!

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.2.2011 0:01 (RuskeGTT).
16 godina

Potvrđujem da ova fora sa VPNom radi...BBC iPlayer sam uspio otvorit i može se gleat. E a sad čekat Australiju...e i btw  čini mi se da je BBC 2 zapravo BBC sport...jer tamo sad upravo prenose neki kriket i mislim da sam vidio da piše BBC Sport...

Raise hell in heaven
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.2.2011 1:25 (St0ka).
15 godina
neaktivan

Evo formulo ljupci ( i moj tata je među njima ) vesela vijest : http://www.net.hr/sport/page/2011/02/24/0760006.html  , znaći F-1 opet na HTV-u ! 

I'm from Hollywood
16 godina
neaktivan

Još je to daleko od finalnog rješenja za prijenos. I njih muče novci (a kog ne muče)?

Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!
17 godina
woodgamesfx kaže...

Evo formulo ljupci ( i moj tata je među njima ) vesela vijest : http://www.net.hr/sport/page/2011/02/24/0760006.html  , znaći F-1 opet na HTV-u ! 

Vidim rijetko tko pročita više od zadnja dva posta na forumu...

http://www.bug.hr/forum/post/sport/kutak-ljubitelje-formule-1/1724562.aspx

http://www.bug.hr/forum/post/sport/kutak-ljubitelje-formule-1/1725986.aspx

15 godina
redrum781 kaže...
woodgamesfx kaže...

Vidim rijetko tko pročita više od zadnja dva posta na forumu...

http://www.bug.hr/forum/post/sport/kutak-ljubitelje-formule-1/1724562.aspx

http://www.bug.hr/forum/post/sport/kutak-ljubitelje-formule-1/1725986.aspx

A ni sam članak nije pročitao do kraja jer piše na HTV-u {#} Zaprepaščujuća količina površnosti...

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
17 godina
Mr. Fugitive kaže...
redrum781 kaže...

A ni sam članak nije pročitao do kraja jer piše na HTV-u {#} Zaprepaščujuća količina površnosti...

Ja se već ponadao Prasićku i Novaku kad je napisao opet na HTV-u {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.2.2011 12:55 (redrum781).
15 godina

Ja zalim za Grobnikom{#}.Mogli smo ici svake godine gledat F1 u Hrvatskoj,a zbog sugavih vlasnika staze to necemo{#}

- {CRO}IvanoiLe http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/%7BCRO%7D%20IvanoiLe/
17 godina
neaktivan
ivanoile kaže...

Ja zalim za Grobnikom{#}.Mogli smo ici svake godine gledat F1 u Hrvatskoj,a zbog sugavih vlasnika staze to necemo{#}

Grobnik je od F1 trke bio i ostat će daleko kao Mađarska od mora.

Nažalost.

World Championships: 7, GP started: 269, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,441
15 godina
F1-IVO kaže...
ivanoile kaže...

Nažalost.

To je kada nema ulaganja u samu stazu.Prijatelj mi radi tamo i vec im je ove godine otkazano par utrka zbog lose kvalitete staze(rezovi iz kojih skoro pa raste trava su nasred staze).Imaju dovoljno zarade da obnove stazu barem dio ali nista ne rade.

Bas mi je drago da Australija otvara F1 2011 sezonu,kao i prije{#}

16 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
ivanoile kaže...

Nažalost.

Fućkaš Grobnik. Mi zagorci još malo pa gradimo stazu u Bistri. Samo se čeka Tilke da dovrši taj projekt već jednom.

*** Gentlemen, Start Your Engines ***
17 godina
neaktivan

Grobnik (grobnička staza), niti Rijeka (moj voljeni rodni grad) a niti Hrvatska nisu niti približno sposobni da ugoste (i to iz godine u godinu) događaj kao što je utrka F1. Razloga je mnogo, ali da ne nabrajam navesti ću par. Kao prvo, Hrvatska je budimo realni (koliko god je lijepa), tek državica, i to državica čiji je opstanak svake godine sve neizvjesniji; zaduženiji smo sve više i više, a o ulasku i izlasku iz krize se ne može niti pričati, jer je Hrvatska u krizi od samih svojih početaka, samo je tada sve bilo prekrivano novčanom pomoći izvana itd itd. Ali da se ne udaljavamo previše... Kao drugo, grobnička staza je samo stazica u usporedbi s stranim stazama na kojima se valjda svakodnevno održavaju neka događanja. Ne kažem da je loša, jer nisam stručnjak za procjenjivanje kvalitete staza, njihovih izvedaba i sl., ali ne treba biti stručnjak za vidjeti da jedina infrastruktura uz stazu jesu boksevi i još neke kućice (nisam bio neko vrijeme gore pa nisam siguran, ali ne vjerujem da se nešto novo izgradilo). A za formulu 1, osim naravno savršene staze, odličnih uvjeta za vozače, publiku, novinare i brojnih drugih, treba cijeli kompleks zgrada, parkirališta i čega sve ne u okolici staze. Kao što znamo, svega toga nema niti u tragovima na Grobničkom polju.

Ok, rekao bi netko, par kilometara dalje je Rijeka. Jest, Rijeka je par kilometara dalje, ali što s Rijekom? Rijeka je jedan doista lijepi grad i drago mi je što sam rođen i živim u njemu, ali Rijeka je grad kojemu je uništena sva industrija, uskoro i brodogradnja, tj. grad kojemu bez ogromnih ulaganja prijeti  životarenje, a ne napredak i tome slično. Pa tko ne zna za ovu komediju koja se događa oko Mediteranskih igara i naše kandidature po stoti put. I kako bi dolazio na Grobnik 'oktanski cirkus'? Aerodrom Krk je jedva na životu, ne zna se da li će se zatvoriti ili ne, avioni na njemu su česti kao oaze u pustinji. Po ljeti je malo bolje, ali to je to. A osim toga, udaljen je 30ak kilometara od staze.

Zagreb je pak predaleko da bi bio centar za primanje F1 timova, novinara itd... Da me se ne shvati krivo, nemam ništa protiv te smiješne ideje, i bio bih sretan kao malo djete da kod nas dođe F1, ali ipak smatram da će Hrvatska prije otplatiti svoj vanjski dug nego što će se F1 utrka održati na Grobniku...

16 godina

haha grobnik

a ovo s lokalnim hm...bilo pre pre super,cini mi se nekako nemoguce aliii ko zna...drzim fige za to

17 godina

Ah kad već nemožemo u Hrvatskoj imat trku nek je bar blizu (vidi sliku) 

Znam da je fora prastara al taman mi je nekak sad legla.

Kaj se Grobnika tiče, kao i svega kod nas, previše je tu ruku koje treba podmazati, ni Berni ni F1 nemaju tolku lovu...

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.2.2011 22:31 (redrum781).
15 godina
neaktivan
redrum781 kaže...

Kaj se Grobnika tiče, kao i svega kod nas, previše je tu ruku koje treba podmazati, ni Berni ni F1 nemaju tolku lovu...

I zasto sada ismijavati Sloveniju ako je mala, barem su bolji narod od nas, imaju radna mjesta i u EU su. Mislim ono {#}

Win Osama in hide and seek
17 godina
J3ckYYY kaže...
redrum781 kaže...

I zasto sada ismijavati Sloveniju ako je mala, barem su bolji narod od nas, imaju radna mjesta i u EU su. Mislim ono {#}

Pa valjda se možemo malo našalit, ne?

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.2.2011 23:09 (redrum781).
16 godina
neaktivan

Ultimativni marketinški potez bi bio napraviti stazu koja ide preko 3-4 otočića, i ponavljati ono Zemlja 1000 otoka!

Samo 100 milijarda € uloga, ali možemo se zadužiti! {#}

Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!
15 godina
Smooth Operator kaže...

Ultimativni marketinški potez bi bio napraviti stazu koja ide preko 3-4 otočića, i ponavljati ono Zemlja 1000 otoka!

Samo 100 milijarda € uloga, ali možemo se zadužiti! {#}

Ili damo u koncesiju ta 3-4 otočića od naših 1000 nekom rusu pa nek on uloži i napravi sve. On kupi pare na stazi, a mi na svemu ostalome.

17 godina
neaktivan
Riker kaže...

Grobnik (grobnička staza), niti Rijeka (moj voljeni rodni grad) ...

sve stoji

+ ni Rijeka ni cijela rivijera nemaju dovoljno hotelskih kapaciteta za smještaj tog mora ljudi koji bi došli na utrku. Moš zamislit... team Lotus u kampu u Uvali Scott, novinari u Omorici u Crikvenici (hotel 2*), Bernie u Bonaviu, Ferrari, Mercedes, McLaren i Red Bull u Opatiji (a Dujmić se buni "aš delaju kažin" {#}) a svih ostalih 100 000 ljudi u zimmer frei od Zadra do Umaga) {#}

iddqd
17 godina
neaktivan

Budimo realni, 1/3 hrvatskih građana preživljava s oko 2000kn (a i manje) mjesečno...A stanje je sve gore i gore. Tako da nam jedino ostaje da gledamo F1 na tv-u, premda i to postaje sve teže koliko raste pretplata.

15 godina

Jos malo pa cemo morati zamisljat utrku F1{#}

15 godina
badmad kaže...
Riker kaže...

Grobnik (grobnička staza), niti Rijeka (moj voljeni rodni grad) ...

sve stoji

+ ni Rijeka ni cijela rivijera nemaju dovoljno hotelskih kapaciteta za smještaj tog mora ljudi koji bi došli na utrku. Moš zamislit... team Lotus u kampu u Uvali Scott, novinari u Omorici u Crikvenici (hotel 2*), Bernie u Bonaviu, Ferrari, Mercedes, McLaren i Red Bull u Opatiji (a Dujmić se buni "aš delaju kažin" {#}) a svih ostalih 100 000 ljudi u zimmer frei od Zadra do Umaga) {#}

Ma Dujmić kakv je skupa sa bagrom iz Ike bi u tom slučaju skratili vrijeme do kad smiju bit otvoreni kafići na 22h za vikend, a i maximalni broj gostiju po kvardartu stana bi limitirali, a naravno i buku koju dotični genreiraju...

SVe samo da ubiju turizam.

15 godina

evo nase regionalne televizije preko neta...pa ce valjda tu biti F1, ako ne na HTV...

http://www.nettelevizor.com/TV-kanali-iz-Hrvatske.htm

http://www.nettelevizor.com/Televizija-Jadran-Split.html (mislim da su rekli da ce na ovoj biti)

16 godina
neaktivan

Alonso je govno od čovjeka!!!!

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
16 godina
neaktivan
mtopol kaže...

Šta je sad radio?

16 godina
neaktivan
Smooth Operator kaže...
mtopol kaže...

Šta je sad radio?

ne sada nego prije, dok je bio u Mclarenu s Hamiltonom... tražio je od R.Denisa da Hamiltonu sabotiraju bolida, da mu uliju manje goriva prije utrke inace ce ih prijaviti FIA-i....

LINK

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
17 godina
neaktivan
Dodi NAPALMIKUS kaže...

Idem na varijantu BBC streama sa Astre 28.2 E. Postavil antenu, nabavil Skystar2 karticu ulovil BBC streamove i čekam da počne.

Ima li ko iskustva s tom karticom- Need help.. (koji software, gdje chanal liste skinut i to) ?

Cekaj malo, kaj je BBC vidljiv odavde na Astri 28.2E? Kaj se BBC ne nalazi na Astra 28.2E beamu koji je fokusiran na Britaniju i gotovo neuhvatljiv van Britanije, Nizozemske i ostalih njima blizih prostora? Koju velicinu antene imas?

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.2.2011 18:52 (brentaal).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice