Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 30.793
|
čitano: 4.123.858
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Formula 1, ona prava, ne igra:)
Bladepu kaže...

Samo se pitam koliko je para Glock/Toyota stavio u džep...... Sramota!!!

Jednostavno je-nestal!
Čudno i meni ali ipak nepravedno bi bilo da je Hamilton izgubil.
Ovo nikad nisam videl, nikad prije, kaj je to bilo
Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
17 godina
neaktivan
Formula 1, ona prava, ne igra:)

Hamilton NIJE zaslužio naslov prvaka ma što ljudi pričali.

Ovo je čista NAMJEŠTALJKA, samo što naravno neće nitko to priznati.

Evo sad govore da Glock usporio zbog toga što nije mijenjao gume, naravno, ni slučajno da netko kaže da je namještaljka a zapravo jeste.

Ne može sebi McLaren dopustiti da Hamilton 2x zaredom izgubi naslov prvaka i normalno moraju radit namještaljke.

Kako mi je žao Masse, a kako sada još više prezirem Hamiltona.

Sve sam očekivao, ali da moraju namještat to nisam ni zamišljao.

Velika šteta.

Hamilton jedino namještanjem može osvojiti naslov prvaka, šteta.

16 godina
neaktivan

potpisujem Smijeh

namjestaljka sto posto  Viče

evo sta je bilo BogatašBogatašBogataš pare i samo pare

vazda
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.11.2008 20:10 (CroGrid-8800gt).
17 godina
neaktivan
Prison Breaker kaže...

Evo sad govore da Glock usporio zbog toga što nije mijenjao gume, naravno, ni slučajno da netko kaže da je namještaljka a zapravo jeste.

Ne može sebi McLaren dopustiti da Hamilton 2x zaredom izgubi naslov prvaka i normalno moraju radit namještaljke.

Velika šteta.

Slažem se s tobom,a sve je moguće ali ne vjerujem 12 sekundi prednosti je imao i odjednom ovo što se dogodilo!!Viče Massa je zaslužio naslov prvaka jer je stvarno super vozač!
ASUS P5Q DELUXE INTEL CORE 2 DUO E8500 NVIDIA 9800 GX2 SEAGATE BARRACUDA 320GB CORSAIR TWIN2X2048-6400C4 CORSAIR HX 620W Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
17 godina
neaktivan
Razer_Copperhead kaže...
Prison Breaker kaže...

Velika šteta.

Slažem se s tobom,a sve je moguće ali ne vjerujem 12 sekundi prednosti je imao i odjednom ovo što se dogodilo!!Viče Massa je zaslužio naslov prvaka jer je stvarno super vozač!
 POTPISUJEM Smijeh
17 godina
CroGrid-8800gt kaže...

potpisujem Smijeh

namjestaljka sto posto  Viče

evo sta je bilo BogatašBogatašBogataš pare i samo pare

Nisam rekel da nije, i meni je to nerazjašnjivo, fajkat sreća za Hamiltona ali još nisam onaj svoj jer ovo je bila uber trka!
Koja sezona, to je teško ponoviti...
Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
17 godina
neaktivan

Massa je zaslužil naslov, al morat će se usrećiti pobjedom pred domaćom publikom. Bilo bi dobro da Bernie progura onaj svoj sustav 'medalja'. Mislim respect, Hamiltonu, korektno je odvozil sezonu, ali ipak nije zaslužil ovo. I meni je ovo sa glockom sumnjivo...

Međusobna djelovanja i veze među podsustavima zovu se sučelja, ili na hrvatskom interface. Nema potrebe da se strgam od učenja kad i ovak prolazim...
17 godina
neaktivan

Hamilton, opet je imao srece.

AMD Phenom 9950 2,6(OC3,0) /Zalman 8700LED/), DFI LanParty DK790FX M2RS, 2X 2GB OCZ, Reaper 1066MHz, Club3D Radeon 4870, Hiper 730W.
17 godina

Posljednja sam 2 kruga bio na koljenima, koji bullshit, Massa je trebao biti prvak, a Hamilton, sad će barem moći starom kupovat skupe aute pa da ih ovaj redom razbijaCool

...something diabolic
17 godina

Uzas, jako sumnjiv zavrsetak! Pa da je vozio na felgama ili gumama od bicikle nebi tako usporio i izgubio brzinu. Hm. A Hamilton je odvozio supski, bojo se svake bube na stazi. Hamilton SUCKS

Gigabyte P35-DS3R,Socket775/Intel Core 2 Duo E4400/4GB DDR2,800MHz,Kingmax/Segate,320GB,7200rpm 16MBcache/Gigabyte 8800GTS 320/CHIEFTEC,GPS-500AB-A/Thermaltake MiniTyphoon,CL-P0268/Chieftec AF-1225S,120/Chieftec AF-0925S/Chieftek TK92/Kućište Chieftec SG-01B,midi/LG FLATRON,19"/Trust WirelessDS-3250
16 godina
neaktivan

Po današnjoj vožnji Hamilton NIKAKO nije zaslužio naslovVičeVičeViče, potpuno je puko. Kakva je to vožnja za svjetskog prvaka

E kako mi je žao Masse. Prvo crijev u Singaporeu, a sad taj vražji Glock. E da i motor u Mađarskoj. Nije pošteno!!!! MASSA TI SI PRVAK

***Stargate Atlantis*** Sheppard: All I have to do is climb up,and I'm in. Teyla: Climb the tower? Is that even possible? Sheppard: Sure! Batman did it all the time. Piece of cake. ***Stargate Atlantis***
17 godina
neaktivan

ljudi moji koja utrka.

Svaka čast Vettelu što je obišao Hamiltona, a i Kubica je manijak, on ovu dvojcu obilazi, a za krug zaostaje.

Svaka čast Massi, za mene je on prvak. Skakao sam po kući kau u boksu ferrarija dok nisam skužio šta se desilo.

17 godina
neaktivan

Je ma daa a po vama je vjerojatno HDZ kriv za ovo sve...urote i zavjere svuda di se okrenes...điiizzz

P35-DS4 // Q6600 @ 3.5Ghz // Corsair DDR2-1066 // 8800GTX
17 godina
neaktivan

Zanimljiva su vremena Glocka u zadnjih par krugova!!Samo u zadnjem je naglo usporio i to u zadnjem sektoru?!

Gigabyte EP35-DS3,C2D E8500,Sapphire HD4850 dual slot fansink,Corsair XMS2 (2x1gb) 800mhz,Corsair TX650w,Thermaltake Soprano
17 godina

Ako se ne varam Glock je u zadnjem krugu imao 12 sek prednosti ispred Hamiltona a na kraju zaostao 6. Sad se ja pitam ko je tu lud... Makar je vozio na slicku kisa je padala i prethodna 2-3 kruga a kad je hamilton izasao iz boksa bio je 9,5 sek iza Glocka znaci jos je Glock ubrzavao... Svaka cast mitu i korupciji koja je odlucila ovu napetu sezonu.

amd athlon64 x2 5400+ @ 2,8 Ghz ASRock ALiveN570SLI-eSATA2 2x2gb Kingmax 800 Mhz XFX 9600 GT 512 MB GDDR3 xxx-edition
17 godina
neaktivan
uopce me ne cudi kaj je hamilton na kraju opro glocka, zas??

e pa zato sta covjek po mokrom sa gumama za suho nemoze bit brz niti blizu kao covjek koji imas gume za mokro.

ista stvar se deslia i u spa oni koji su isli promijenit gume u zadnjem krugu iplatilo im se!!!

sto se tice vettela i hamiltona svaka cast vettelu na obilasku hamiltona ali tu je djelomicno kriv i kubica koji je iso obilzait one koji su krug ispred njega.
intel q6600@3.8GHz,500gb hard,4gb ram@840MHz 4-4-4-12 corsair520w, 4870 1GB oc
17 godina
neaktivan

e boreti nemogu vjerovat da je Glock takav manijak, ono stvarno treba bit piz...a od čovjeka i pustit Vettela i Hamiltona i onda Hamilton pobijedi. 

da zna vozit pobijedio bi pravedno ovo je stvarno kukavički, al pare čine svoje.... Svaka čast Massi čovjek je najjači..

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
17 godina
protjeran

Ljudi moji glock je bio na suhim gumama a staza je bila mokra od kiše koja je počela padati pred kraj utrke...

te vaše teorije zavjere nemaju uporišta....

AMD Turion 64 X2 Dual-Core Mobile Technology TL-58 - 1.9 GHz ATI Mobility Radeon HD 2600 2GB RAM 160GB HDD + 320GB My Book
17 godina
neaktivan
Prince-Artas kaže...

Ljudi moji glock je bio na suhim gumama a staza je bila mokra od kiše koja je počela padati pred kraj utrke...

te vaše teorije zavjere nemaju uporišta....

Pa šta si mislio da će oni priznati da je ovo namještaljka? Pa normalno da neće.

Nego eto, našli su traljav izgovor, kao "bio je na suhim gumama". 
Ma jeli, na suhim gumama, a kako to da onda uspori točno onda kad je Massa prešao startnu liniju, a ne prije toga?

Pa mislim, očito je da je namještaljka samo što će se svi potrudit da to sakriju, a većina će i nasjest na te njihove laži.
17 godina
neaktivan

Mislim svatko ima pravo da vjeruje što hoće, ali činjenice ne idu baš Glocku u prilog. Prije svega imao je 12ipol sekundi prednosti na ulasku u zadnji sektor. Krug je recimo bio 1:40, dakle zadnji sektor je oprilike 35 sekundi. Kako čovjek u 35 sekundi uspije izgubit 18???? Da je vozio na bicikli manje bi zaostao. Da ne govorim da do tog zadnjeg mističnog zavoja nije imao gotovo nikakvih problema. Nisam ja neki veliki obožavatelj Masse da se razumijemo, ali tužno je kad se nešto ovako dogodi, a komentatori to još pokušavaju prikriti.

Why so serious???
17 godina
protjeran

Gle sav se razgovor preko radija može čuti u cijelosti i osim ako tu čujem naredbu da glock pusti hamiltona neću vjerovati u SF zavjere.

Ti vjerojatno oćeš reći da je mclaren imao nekog proroka koji je predvidio da će se glock naći na 4 mjestu krug prije kraja pa su oni ispod stola prije utrke bacili neki dogovor....

AMD Turion 64 X2 Dual-Core Mobile Technology TL-58 - 1.9 GHz ATI Mobility Radeon HD 2600 2GB RAM 160GB HDD + 320GB My Book
17 godina
neaktivan

Suhe gume jedini su razlog.

17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Suhe gume jedini su razlog.

Nažalost suhe gume nisu bile jedini razlog, sve se lijepo vidjelo u utrci, ali eto, kad moderator nešto napiše onda ne smijem njemu proturiječiti, ali ja sam svoje ionako rekao u postovima iznad a i većina se složila.

Uostalom tko se normalan tko je gledao utrku ne bi složio?
Jedino fanovi Hamiltona i McLarena.
17 godina
neaktivan

kad smo vec kod toga(veliki sam fan ferrarija nemojte me krivo shvatit) sta mislite da prosle godine isto tako mozda nije bilo namjesteno da Hamiltonu otkaze mjenjacka kutija i nekim cudom proradi nakon 1min dosta da zavrsi 7 tocno kako treba Kimiju da osvoji naslov.

Bolje proliti malo s Parkinsonom, nego zaboraviti popiti s Alzheimerom.
17 godina
neaktivan

navodno je trulli takodjer bio na suhim gumama i napravio isto vrijeme kao glock (1:44) u zadnjem krugu, cak 20ak sec sporije nego prethodni...znači očito je kiša pojačala na jednom djelu..ali da ne pametujem...vidit ćemo sutra šta će reć za ta vremena. sumnjam da je neko nekom platio ili da postoji neka teorija zavjere:)..mislim da jedan glock uopće nije bio svjestan šta se radi iza njega i šta sve ovisi o njemu. eto navijao sam za massu ali sta sad...vise srece drugi put. prosle godine je ferrari imao vise srece

17 godina
neaktivan

Moderator sam samo kad pišem plavom bojom, a to ni nema veze s raspravama uostalom pa nemoj insinuirati gluposti.

Što se zavjere tiče, ne znam kako objašnjavate da je sve tako savršeno isplanirano sa svim vozačima i Bogom osobno da se dogodi kako se dogodilo... valjda ste vi profesionalni vozači i svaki dan vozite bolide oko kuće.

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.11.2008 0:25 (naxeem).
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

... valjda ste vi profesionalni vozači i svaki dan vozite bolide oko kuće.

Ne, nego imamo oči i vidimo što se događa na stazi i u kojem vremenu.

Kako to da se Glocku smanji brzina odjednom točno onda kad je Massa trebao biti svjetski prvak?
Ni prije ni poslije toga, nego točno tada, kako to?
Dali se to ikad prije dogodilo u Formuli 1?
Koje su šanse da se to dogodilo sasvim slučajno?
17 godina
neaktivan

Uu, zanimljiva  rasprava oko kraja formule 1. Tako i treba. Cijela sezona je bila zanimljiva, a kraj pogotovo.

Što se tiče Glockovog propuštanja vettela i hamiltona..uuu...mislim da bi to trebalo istražiti, i ako se utvrde nepravilnosti, kazniti glocka sa zabranom nastupa iduće sezone.

Ova priča sa gumama baš i ne drži vodu pošto kiša nije počela padati dva zavoja prije kraja i to baš kad su se u tim zavojima našli vettel i hamilton, već 5 krugova prije. Tako da su 3-4 kruga prije kraja već svi bili na intermediama, a Glock je tek dva zavoja krije kraja utrke "izgubio" 12 sekundi prednosti. Svatko tko je gledao utrku može to vidjeti.

Ok, nije baš urota globalnih razmjera. No svakako je situacija za razmatranje.

Hamilton je nepravedno dobio prvenstvo pošto je ove sezone na nekoliko utrka radio tako početničke greške da je to strašno. Iskreno, Hamilton mi nije materjial za svjetskog prvaka. Jednostavno nema tu sigurnost kad je potrebno. Pa ne vozi on prvi puta utrku da ne zna kako se treba ponašati pred kraj, te da treba ostati hladne glave.

Zato će Alonso iduće sezone biti prvak! hehe :)

There's too many self-Indulgent wieners in this city with too much bloody money!
17 godina
neaktivan

ma daj.... uzas uzas i uzas.... glocka treba glockom Namigiva salim se ali zbilja je lik sumnjivi i po meni pokvareni i trebalo bi ga dobro kazniti i istraziti kaj je on (su oni) zmuljali. ako je mclaren vec kral podatke od ferrarija  onda me nebi cudilo, posto su pokvarena gamad, da su i sad nekaj zmuljali prek leda i na stetu ferarija. ma zameril mi se mclaren s ovom titulom jos vise, a toyota mu se prikljucila. zakaj je tak tesko biti posten u danasnje vrijeme??

17 godina
neaktivan

Da imaš 0či ali ne vidiš ili neželiš da vidiš, Ti i ostali ovdje sa vašim teorijama o zavjeri očito ne shvaćate kolika je razlika u trakciji, ubrzanju, brzini prolaska stazom u ovakvim uvjetima sa gumama za suho ili intermidiate gumama u sportu gdje se mjeri brzina prolaska stazom u tisućinkama sekunde,usporedi vremena Trullija i Glocka u zadnjem krugu iste gume, cijeli zadnji krug cilj McLarena odnosno Hamiltona nije bio Vettel nego upravo Glock jer je bio na slicku jer se predpostavljalo da će biti znatno sporiji što je bilo i istinito , a što se tice plaćanja mita Glocku sjetite se Monze.

Massa(Ferrari) je izgubio naslov u Valenciji i Singapuru tu su bodovi koji nedostaju.

Nisam fan Hamiltona, žao mi je Masse zaslužio je naslov ali..., inače navijam za Raikkonena bez obzira za koji tim vozi, prije njega to je bio Nigell. moram priznati da od timova preferiram Ferrari, ali jednostavno ove godine su previše griješili i to im se obilo o glavu.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice