padavičari, simulanti, šetači i klovnovi su konačno napustili rusiju i sada možemo gledati pravi nogomet
Hrvatska nogometna reprezentacija
- poruka: 2.622
- |
- čitano: 467.914
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
padavičari, simulanti, šetači i klovnovi su konačno napustili rusiju i sada možemo gledati pravi nogomet
Ma sve pet, al brate Belgija s onakom igrom isto klinac...7 igrača u obrani stalno. 4 u zadnjoj liniji i 3 na halfovima. Užas za gledat.
Ma sve pet, al brate Belgija s onakom igrom isto klinac...7 igrača u obrani stalno. 4 u zadnjoj liniji i 3 na halfovima. Užas za gledat.
a mislim.. igrali su prvo poluvrijeme podjednako, drugo su se naravno zatvorili jer su vodili 2-0. Nije to bila loša taktika
I sami ‘special one’ , tj. Jose Mourinho je rekao da je 2-0 najgori odnosno najnesigurniji rezultat u nogometu, opustiš se misleći ‘gotovo je’, pa ti uvale dva...
Joj majko mila ja vise ne mogu gledati ovu nasu "igru".
Kakva je ovo igra? Jesu Danska i Rusija stvarno toliko bolje da smo mi prisiljeni se samo dodavati u obrani i napucavat loptu naprijed protivniku da ju osvaja i ide u kontru? I onda kazu mi moramo igrat protiv bunkera. Meni ovo izgleda kao da mi igramo bunker. Katastrofa. I jos da to sljaka, nego svaka nasa lopta zavrsi kod rusa, svaki njihov izlazak, dodavanje, nabacivanje dolazi do njihovih igraca i opasno je po nas gol.
Strinica nebi ni komentirao vise, suvisno je nakon svih ovih godina.
Nece se ovo dobro zavrsiti osim ako ne izvade te motke iz guzica koje imaju vec utakmicu i pol.
Rebic je jedini koji igra i koji gine, da svi igraju i 50% kao on imali bi sad vec 2 gola razlike.
SKd
FBs CDd CDd FBs
DMs DMs
WMa CMa WMa
DLFs
Flexible counter
Ako promijenimo u ovo, zabijamo rusiji jos dva gola do kraja...ako ne...
Mi smo europski brazil u jebote i to sam cuo od studia komentare
ajmoooooooooo više jel imate muda ili su vam žene na terenu
dobijamo ovo u produzecima...igramo meni nekoc omiljenu taktiku, 4411...mandzo zabija u produzecima...
VIDAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Sve ono sto je protiv Portugala 2016. ispromasivao iz skokova sada se vratilo TOOOOOOOO
Gledam utakmicu, moram na "jedno mjesto" pa nikako !!!!!
Kazem si; "ma utakmica je malo usporila tempom, idem ja tamo"!
Ma samo što sam se ustao, korner gledam i NE VJERUJEM, G O O O O O O O O O O L!!!!!!!
Sada samo stisnuti mi autobus još drugi produžetak, nekako !
Samo čvrsto u obrani!
Valjda ce jos izgurat 15 min... Uff, odose mi godine zivota zbog ovog usranog nogometa
Ma treba jos jedan pa da to mirno privedu kraju a ne da drhtimo do zadnje sekunde! A Rusi su zreli za jos koji da im se utrpa.
Jebote pa jel ovo moguce. Pa koliko glup moras bit da koristis ruku na rubu 16metara. A i ovaj suba se mogo barem bacit ili istrcat na ubacaj
Koji komentar kazati za BUDALU?!?!
U 115' on sjebe i strojovođu i vlak i cijelu prugu !!!!
Nisam se ovoliko uznojio ni kad sam drva cjepo.
Ljudi moji ja sam siguran sada da smo svjetski prvaci!!
Nisam se ovoliko uznojio ni kad sam drva cjepo.
lmao
Na stranu greska Pivarica, ali gdje je obrana u skoku?
Nebitno sada sve, repriza danske po svemu i evo nas u 4 najbolja...
Ode sad drmnut 4. pivo i jedano 2 normabela dok nisam odapeo
Suba, Suba, Suba..I samo, samo Suba...
AL nas Bogami i sreća mazi dobrano.
P.S. dajte ispalite Gorštaka iz topa
Momci bez euforije molim vas jer nakon eurofrije uvijek loše završimo , idemo probat dobit tu Englesku , treba ponoviti igru iz 2 poluvremena ( čak i bolje ) pa šta bude bude . Nadam se da je sa Vrsaljkom i Subom sve uredu , iako na klupi imamo isto jako kvalitetnog golmana Kalinića .
Momci bez euforije molim vas jer nakon eurofrije uvijek loše završimo , idemo probat dobit tu Englesku , treba ponoviti igru iz 2 poluvremena ( čak i bolje ) pa šta bude bude . Nadam se da je sa Vrsaljkom i Subom sve uredu , iako na klupi imamo isto jako kvalitetnog golmana Kalinića .
Koja euforija, top 4 ekipe na svijetu... prije 2g Amke Camkinc je skoro unistio cijelu generaciju.
Probat? Bas sam danas rekao bratu da, prema vidjenom, nijedna od repki koje su ostale nije nepobjediva. A ova nasa na ovom svjetskom pokazuje neku dosad nevidjenu kvalitetu! I ne, to nije sreca.
Probat? Bas sam danas rekao bratu da, prema vidjenom, nijedna od repki koje su ostale nije nepobjediva. A ova nasa na ovom svjetskom pokazuje neku dosad nevidjenu kvalitetu! I ne, to nije sreca.
Istina ali ono čega se ja bojim je da neće moći odigrati 90 minuta kao danas 2. poluvrijeme.
Ako nije sreca sto su nam se poklopile sve losije ekipe,osim Argentine koja je podbacila,onda ja neznam sta je sreca.Svaka cast nasima,ali sljedeca tekma ce pokazat kakvi smo.Jer budimo realni,jedna Danska,Island ili jos bolje Rusija,nisu na nivou kao npr Engleska,Francuska,Brazil i sl.Sad ce svi reci pa Brazil je ispao.Istina,ali ona Belgija je imala vise srece nego pameti.Da je bilo jos 5min,popili bi jos jedan gol.Jebo ja takav nogomet kada stavis 10 igraca u 16metara,pa ti daj gol.To nije kvaliteta,nego nemat muda pokazat kako se igra.Grcka je mala beba za Belgiju sto se tice bunkera.
Ako nije sreca sto su nam se poklopile sve losije ekipe,osim Argentine koja je podbacila,onda ja neznam sta je sreca.Svaka cast nasima,ali sljedeca tekma ce pokazat kakvi smo.Jer budimo realni,jedna Danska,Island ili jos bolje Rusija,nisu na nivou kao npr Engleska,Francuska,Brazil i sl.Sad ce svi reci pa Brazil je ispao.Istina,ali ona Belgija je imala vise srece nego pameti.Da je bilo jos 5min,popili bi jos jedan gol.Jebo ja takav nogomet kada stavis 10 igraca u 16metara,pa ti daj gol.To nije kvaliteta,nego nemat muda pokazat kako se igra.Grcka je mala beba za Belgiju sto se tice bunkera.
Lega. Ako si bolji i vjestiji u toj igri koju zovemo nogometom onda nema bunkera koji neces rasturiti. Ako nisi zdravo! Kada se u nogometu bude ocjenjivalo kao u umjetnickom klizanju onda svaka cast i Brazilu i ... ne znam kome jos. Da ponovim ako si bolji i vjestiji onda moras znati i moci rasturiti i najjaci bunker! A meni se ovo svjetsko prvensto svidja iz razloga sto zaista nema nekog izrazitog autsajedera za napucavanje i po mom misljenju teza o laksoj "grani" zrijeba ne pije vodu.
ajmoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo gori Malešnica alealealeale alealealeale
sorry na šit kameri al jebes mi sve ponosan sam sto sam Hrvat, imamo vatreno srce ko nitko na svijetu
https://drive.google.com/file/d/1vlC8mw3hjuKfhw_gEp7uX17NOMbksKGf/view?usp=sharing
Englezi znaju napravit taktiku po pravilu. Ne smijemo labavo s njima...
Gluposti.
Za većinu ljudi koji se razumiju u nogomet to je bila tekma (Brazil vs Belgija) finale prije finala.
Dakle, Belgija je vrhunska ekipa.
nemaš sportskog, nogometnog iskustva pa pišeš kako pišeš. ali, tko će ti večeras zamjeriti.
Hrvaaaaaaaaaatska..osvojit ćemo Enjgljesku kao Danci 852 godine.
Ko je to loš ? ne razumijem ? Spanjolci, Rusi, Danci, Argentina... kako los sve mu ljubim ? Svatko danas zna igrat nogomet. Vise ni Saudijska Arabija nije neko za nabijanje gol razlike. Unistit Argentinu, proci izrazito cvrste Dance. Naletit na domacina koji je prethodno izbacio spanjolsku... smijesno je govorit o slabim ekipama. Opet, slabiji dio zdrijeba... pa zasluzili smo ga sa 9 bodova, ako je vec slabiji.
Da je bilo, sta bi bilo, dogodilo se kak se dogodilo i gotovo.