HNK Hajduk Split izdvojena tema

poruka: 2.613
|
čitano: 795.598
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
4 godine
HNK Hajduk Split

Što će joj šminka na utakmici ?

Bolje da je ponijela dva čokančića votke. To joj ne bi uzeli.

合気道 五段 Me, myself and I
12 godina
Re: HNK Hajduk Split
antimadridista kaže...
Stvar je u tome da HNS želi baklje na stadionima i točka. Lova im samo kapa od kazni koje plaćaju klubovi. Ljudi unose cijelu artiljeriju na stadione i budu prekidi po 10 minuta. Naravno da je to namjerno dopušteno.

Prošle godine sam bio s curom na derbiju na istočnoj tribini i njoj su na ulazu pokupili svu šminku i sve što je nosila sa sobom. A na istoj toj utakmici prekid od 15 minuta zbog artiljerije koja je ispaljena sa sjevera i gostujuće tribine.

Yep slazem se. Ocito da se odredjenoj ekipi sve dopusta. Na maksimiru su mojoj sestri dva puta uzeli plasticnu bocu vode jer je "preopasna" a onda gledamo kako ekipa puca vatromet na sjeveru

7 godina
Re: HNK Hajduk Split
Zaporožac kaže...

Bolje da je ponijela dva čokančića votke. To joj ne bi uzeli.

Hahaha, da, uzeli bi... Sta mislis da nisam vec probao nekoliko cokancica travarice ugurat curi u torbicu? Uostalom ne smijes bit pijan u okolici stadiona jer ti dodu nadrkani civilci ili ovi cak u uniformi, pa ajde pusi. Kum popio jebeni radler 20m od stadiona, baci limenku u kos, evo ih, hocete puhat. Kaze hocu, napuse 1.1 jer je eksirao doslovno 13 sekundi prije toga. Covjek zavrsio pravo sto je najgore i kaze im ali morate cekati 15 minuta jer sam tek popio zadnji gutljaj alkohola, kaze mu nimalo isfrustrirani gospodin u plavom odjelu, ne ne, idete s nama u stanicu. I ode on, mi udemo, i ja na stadionu kupim sam sebi 6 piva i sjednem na tribinu i pijem. Javlja se jadan nakon 45 minuta da su mu dali zabranu i kaznu, a ide samo samnom na utakmice kad je na moru (znaci jednom, max dvaput godisnje, ja mu placam clansku). I to je kao okej...

EDIT: Zapravo zelim se jos osvrnut na par postova prije mog, jel netko primijetio kako ni na jednoj europskoj utakmici nije bilo bakljade? Vodio curu prvi put, opremio ju sa salovima da stavi preko usta i nosa ako bude zadimljeno, kad ono nista. Nisam vise ona stara Torca da znam sve dirove jer mi nekak postalo previse ulaziti na utakmicu u 30. minuti i prepipan od tjemena do pete, pogotovo sa njom, pa ne znam zasto je to tako bilo, zato odem na istok skroz uz Torcu da bar mogu urlat s njima. 

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 23:21 (Simke8.1).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice