HNK Hajduk Split izdvojena tema

poruka: 2.471
|
čitano: 714.207
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
Re: HNK Hajduk Split
Hajduk umire vječno!...žalosno ali je tako!
8 godina
HNK Hajduk Split

S ovakvon igron, dinamo ce otic na 20 bodova do kraja prvenstva. Prodat moufia, dialla i kalika za pocetak i stavit bilo koga od nase dice da igra.

15 mjeseci
protjeran
HNK Hajduk Split

Hajduk je na putu samouništenja. Model udruge, odnosno gotovo pa sekte čije se dogme ne smiju propitkivati, je promašen i jedini je krivac za ovaj cirkus koji više priliči nekom seoskom klubu.

Akagi, Kaga, Sōryū, Hiryū, Shōkaku, Zuikaku
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.9.2024 21:27 (Kido Butai).
13 godina
Ma da udri sad po Hajduku svi odreda…Pajaču smrade jedan 35 min je tek proslo!
AUDIOFIL
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.9.2024 20:51 (volegradele).
15 godina
Pokojni Tuđman i Mamić skupa da vode derbi nebi bili ovako pristrani ko ovaj Pajač. Ovo je cirkus.

Zadnja 2 derbija sa stranim sucima, bez obzira na poraze Hajduka, suđenje je bilo top. Ali zašto bi nastavili tako kad se možemo vratiti na tvorničke postavke?
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
Trpaj Markaneee
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina
HNK Hajduk Split

Marko, Marko i Marko. Jedan zna pucat, druga dvojica baš i ne.

Tko se na peticu opeko i na 2042isticu puše.
15 godina
Livaja je jedna od najvećih legendi Hajduka ikad. To što je ostao u klubu u ovakvom stanju dok on igra na svjetskom nivou, to ga čini još većim. Jednostavno čovik u kojem sebe vidi svako ko ima južnjačko srce.
13 godina
Ajmooooooooooooo…napokon.::.bravo svi!!
AUDIOFIL
11 godina

akcija..tj ubacivanje i samo "otkrivanje i čitanje igre" Livaje je bilo predivno za vidit. 

čestitke, iako smatram da je Dinamo igrao bolje i pokazao više, eto rezultat je u korist Hajduka.

(BTW da odma hejtere maknem sa one stvari - ne pratim nešto posebno nogomet, niti me nešto posebno zanima, niti sam BBB...čisto opažanje drugog poluvremena koje sam gledao)

Steam ID: Engineer ; Origin ID: DadEngineer
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.9.2024 22:13 (MasterG).
15 godina
MasterG kaže...

akcija..tj ubacivanje i samo "otkrivanje i čitanje igre" Livaje je bilo predivno za vidit. 

čestitke, iako smatram da je Dinamo igrao bolje i pokazao više, eto rezultat je u korist Hajduka.

(BTW da odma hejtere maknem sa one stvari - ne pratim nešto posebno nogomet, niti me nešto posebno zanima, niti sam BBB...čisto opažanje drugog poluvremena koje sam gledao)

Nakon gola Hajduka Dinamo puno bolji, pogotovo nakon izlaska Livaje i isključenja Dialla. Ali cijelo prvo poluvrijeme i sve do gola u 70. minuti, Hajduk je bio konkretnija ekipa.

11 godina
antimadridista kaže...
MasterG kaže...

Nakon gola Hajduka Dinamo puno bolji, pogotovo nakon izlaska Livaje i isključenja Dialla. Ali cijelo prvo poluvrijeme i sve do gola u 70. minuti, Hajduk je bio konkretnija ekipa.

Mislim gle, kao što sam rekao, niti me nešto zanima nogomet niti sam BBB...ali ovo što si izjavio apsolutno nema smisla, barem meni...sorry , možda sam ja nešto krivo gledao, ali Dinamo je općenito bio poprilično bolji u drugom poluvremenu (prvo nisam gledao iskreno).

Razumijem da je i Hajduk imao šanse u drugom poluvremenu, ne kažem da nije...ali Dinamo je imao ipak imao konkretnije i češće je ulaio u 16...valjda ne možeš negirat da je Rog je dva puta fulao maltene "samo golman na golu, gdje ga je mogao pitat koju stranu hoćeš" scenu.

al ok, uvažavam da sam možda ipak malo pristran s obzirom da sam iz Zagreba (ponavljam, ne pratim nogomet toliko niti me nešto posebno zanima tko osvoji ligu)...čestitke Hajduku na trenutno 1. mjestu HNL..doduše možda (vjerojatno) vas Rijeka skida

15 godina
HNK Hajduk Split

Imao je Hajduk odmah na početku 2. poluvremena onu šansu Pukstasa kad mu je s noge skinuo Ristovski u zadnji trenutak čist gol. Dinamo je tek nakon gola Hajduka počeo igrati. Na kraju kad se zbroji je Dinamo stvorio više šansi, ali vremenski se to sve izdogađalo u zadnjih 20-ak minuta. Većinu utakmice nisu imali ideje. Realno ovo je Jakir popušio jer Dinamo ovakvog Hajduka mora pobjeđivati, imaju puno bplju ekipu. Gattuso ga je pročitao. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.9.2024 22:40 (antimadridista).
16 godina
HNK Hajduk Split

Bitno da je ekipa sa Index.hr foruma pisala: Dinamo - Hajduk 0:3 

13 godina
Realno je Dinamo bolji i imao je posjed ali do 2 sanse Roga nije imao nista konkretno,Hajduk je napokon iskoristio i izdrzao do kraja..idemo dalje ..dugo je prvenstvo…sad gledamo Bayern!😃
AUDIOFIL
11 godina
antimadridista kaže...

Imao je Hajduk odmah na početku 2. poluvremena onu šansu Pukstasa kad mu je s noge skinuo Ristovski u zadnji trenutak čist gol. Dinamo je tek nakon gola Hajduka počeo igrati. Na kraju kad se zbroji je Dinamo stvorio više šansi, ali vremenski se to sve izdogađalo u zadnjih 20-ak minuta. Većinu utakmice nisu imali ideje. Realno ovo je Jakir popušio jer Dinamo ovakvog Hajduka mora pobjeđivati, imaju puno bplju ekipu. Gattuso ga je pročitao. 

Ok...slažem se, Puškasova šansa je bila TOP..ali ajmo ovako...

Hoćemo li ignorirati dvije, maltene iste šanse (ako ne i bolje) Roga?

Znam da statistika ne pokazuje realno baš uvijek...ali mislim da je danas bila realna.

9 godina
Hajduk konkretan i kontrolirao utakmicu, obrana izvesna i bez stresa sve do gola. Nakon toga se povlaci i ceka kraj.
Dinamo ima jalovi posjed (do gola cak ne puno veci) i bezidejno, pomalo pokusaji na individualnu kvalitetu.

Nakon izlaska livaje i smiiijesnog crvenog kartona dinamo jako stisao al opet stihijski napadi, kaoticni

Po meni hajduk bolja momcad, statistika a posjed pogotovo su kurbe varljive
3 godine
HNK Hajduk Split

Kvalitetno taktički odrađena utakmica i zaslužena pobjeda.

Čestitam.

合氣道
13 godina
HNK Hajduk Split

Crveni karton za Diala, tri utakmice pauze, pa zar ja jedini vidim odlicnu stvar za Hajduka (barem te tri sljedece utakmice)?

Da je još i Kalik dobio crveni.....

Tek kada ti komarac sleti na jaja,shvatiš da se problemi ne rješavaju nasiljem!
15 godina
Bez ikakvog razloga napali, vrijeđali, gađali bocama Hajdukove predstavnike na zapadnoj tribini u loži Maksimira. Na kraju su morala 3 reda stražara biti ispred njih da ih zaštite. Najbolje se vidi u ovom videu.
Da se ovako nešto dogodilo na Poljudu ljudima iz Dinama, mogu mislit kako bi se digli svi na noge i kako bi nas se nazvalo divljacima...

17 godina
moderator
HNK Hajduk Split

Jel se možda zna koji model iPhonea je Gattuso poklonio ekipi (ako se netko negdje pohvalio i uslikao, pa se tako "otkrilo" - ukoliko su ih već dobili u ruke)?

...
9 godina
Marko kaze da je 15pro
Inace najgluplji poklon ikad hahaha
17 godina
moderator
sporttest kaže...
Marko kaze da je 15pro
Inace najgluplji poklon ikad hahaha

Meni je to simpatičan potez trenera. Jasno da je za neke igrače koji zarađuju 50 k ili 100k mjesečno kao da im je platio kavu, ali nisu svi tako dobro plaćeni, osobito pomoćno osoblje. Obično se igrače "nagradi" vođenjem na večeru u neki skuplji restoran, a ovako su dobili svojevrsni suvenir koji im ostaje kao uspomena (iako će možda završiti kao poklon curi, rodbini i sl.) na GG.

...
15 godina
Rakitić i Livaja kvalitetom klasa iznad HNL-a. Da je još par takvih umjesto raznih Kalika i Dialla...

Durdov će biti veliki izlazni transfer za par godina.
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.9.2024 21:40 (antimadridista).
15 mjeseci
protjeran
antimadridista kaže...
Rakitić i Livaja kvalitetom klasa iznad HNL-a. Da je još par takvih umjesto raznih Kalika i Dialla...

Durdov će biti veliki izlazni transfer za par godina.

Hajduk već sad ima bolje igrače od ta 2 panja, tj. ima ih od početka sezone. Tu se Gattuso nešto inati, nejasno zašto.

Akagi, Kaga, Sōryū, Hiryū, Shōkaku, Zuikaku
3 godine
HNK Hajduk Split

Nisam ni znao da Bruno nema ni 17 god. 

Već je on psihofizički spreman igrač za našu ligu, kao što su u njegovim godinama bili Bokšić, Bilić, Boban, Šuker itd.

Sad bi upravi najgluplje bilo prodati ga, da prođe kao Pjaca, Rog i slični.

合氣道
9 godina
Ne inati se nista
Ako mislis da je hrgovic bolji od dialla tu se varas
Gattusu sa te strane treba defanziva a ne napad
A hrgovic je defanzivno uzas, jos uvik gori od dialla
15 godina
sporttest kaže...
Ne inati se nista
Ako mislis da je hrgovic bolji od dialla tu se varas
Gattusu sa te strane treba defanziva a ne napad
A hrgovic je defanzivno uzas, jos uvik gori od dialla

Je možda kad igraš na Maksimiru protiv Dinama ali kad igraš kod kuće protiv Gorice koja je najgora ekipa u ligi, onda ti ne treba defanzivan bek noji promaši svako dodavanje na 5 metara. Trebaju ti igrači koji su dobri na lopti i da se stišće obruč oko protivnika i nedaš mu disati. A osim toga nije ni da je Diallo u obrani Maldini. Drugo poluvrijeme bez njega je pokazalo sve.

15 godina
HNK Hajduk Split

Highlight ove uzasne utakmice je ovaj neodgojeni balavac koji pljuje na Ivana Rakitića uz aut liniju. Cijelu utakmicu niti jedna pjesma o svom klubu, samo ubij tovara. Iskompleksirani grad na maksimum.
https://x.com/SamoHajduk27/status/1840473637381361801?t=wf9u6E8EV8_6LJ8A1HQd0w&s=19

Europska prijestolnica kulture

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.9.2024 22:04 (antimadridista).
3 godine
antimadridista kaže...

Highlight ove uzasne utakmice je ovaj neodgojeni balavac koji pljuje na Ivana Rakitića uz aut liniju. Cijelu utakmicu niti jedna pjesma o svom klubu, samo ubij tovara. Iskompleksirani grad na maksimum.
https://x.com/SamoHajduk27/status/1840473637381361801?t=wf9u6E8EV8_6LJ8A1HQd0w&s=19

Europska prijestolnica kulture

Lol, ajde da podebljano kaže barcelonista ali baš antimadridista... a i prioriteti su na mjestu "samo ubij tovara" a smeta tek način navijanja, protiv suprotnog krda a ne za svoje, i to je čudno i za presudu o... Btw. jel' svi navijači  imaju ovako promoćurne zaključke kod stupnjevanja iskompleksiranosti gradova? Ono, popneš se na kilimandžaro pa procijeniš da čitava afrika ima alpsku klimu... a tek hiperbola s balavcem koji pljuje i europskom prijestolnicom kulture, epski, idem odmah pisati pritužbu europama, katastrofa.

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.9.2024 1:48 (notloB).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice