Uz njega sam i zavolio Hajduk. R.I.P Legendo
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kada umrem umotan u bilo, na Poljud odnesite mi tilo ... Počivaj u miru legendo !!!
Daj pa ovi ni Vinogradarce ne mogu dobit!
Trenutno 1:1 nakon prvih produžetaka. Još 15 minuta pa ako ni od toga ništa onda nek izgube na penale jer nisu ni zaslužili dobit.
Utakmica se nepotrebno produžila 4 minute, prvi produžetak još minutu...kao da gledam Dinamovce protiv Dugog sela davnih dana.
Btw ovo je gif penala: http://i.minus.com/iSASYvn3yJBVf.gif (ćini mi se da i nije baš bio penal ali nisam gledao nego vidim komentare da nije bilo ni govora).
Dinamo i Rijeka su rješili svoj protivnike sa 5:0 i sa 3-1.
EDIT:
Fala onoj stvari! Hajduk zabio za 1:2. Kouassi za Hajduk. 1:3 - Kiš.
EDIT:
Gotovo! 1:3
Bome sudac nas je pomazio s penalom!!
Sreća prati hrabre.
Čuj ni vinogradar ne mog dobit, e dečki Hajduk ove godine osvaja kup, nadamo se bar. Bencun je u odličnoj formi, al šteta sad je ozljeđen.
U nedilju svi u koprivnicu
U nedilju svi u koprivnicu
Ideš li ? Idem i ja :D
Naravno :)
NK Slaven Belupo izdao je priopćenje za utakmicu u kojemu navodi "Obavit će se detaljan pregled gledatelja na ulazima na tribinu i provjeravati njihov identitet. Za one, za koje se utvrdi da su navijači Hajduka neće moći ući na stadion".
Pa gdje mi to živimo? Ovo je gore od Sjeverne Koreje. Po kojem to zakonu oni mogu potjerati bilo kojeg navijača Hajduka sa stadiona dok god ne radi nerede? mogu jedino zatvoriti gostuuću tribinu, ali tko može zabraniti bilo kome da kupi pojedniačno ulaznicu i sjedne na tribinu? Što će se na ulazu utvrđivati tko je navijač Slavena, a tko Hajduka, možda neki kviz o Slavenu ili slično?
Privatna liga, neznam zašto se čudiš?
Torcida je na stadionu, White Stonesi su im navodno kupili karte.
Ajmo bijeli danas, razvalite Paminja za Cocu !!!HŽV
Torcida i Boysi na istoj su tribini, jedni do drugih. Sve to namjerno zbog Mamića i njegovih zakona, "vaučera" koje mijenja kako njemu paše kao i sve drugo u našem nogometu.
nećeš razbojniče! Danas su Torcida i BBB zajedno ovom akcijom pokazali tko su zapravo najveći huligani u ovoj državi i našem nogometu.
ima li kakav stream?
ima neko mozda link za stream ?
evo ja sam nasao neki jadni
http://www.drakulastream.eu/static/popups/18714304560790.html
Kouassi beast
1-1
Iako je na prvu ruku izgledao offside, nije bio... Ajmo Hajduče po gol!
2:2!!!!!!
Ekipa, ima li koji dobar link, a da je slika ok, za današnji derbi ?
Ja samo znam za ovo. Samo hrabro, HŽV.
Zahvaljujem!!
Ako bude još kakav link, nek se nabaci.
LP
javlja mi forbidden access to server...
kako stojimo?
Hajduk gubi 1:0.
kaže Blažičko da su ispraznili tribinu nakon vrijeđanja Mamića. To ti je naš nogomet koj idrži našmrkani smrad. Dok on na sve strane vrijeđa koga poželi.
uf, dinamo danas stvarno dobar.
naši nemogu priliku stvorit, a kad i dođu u dobru situaciju netko opali(pašalić) nebu pod oblake
al brza, dobra tekma.
edit: kakva sramota u drugom poluvremenu.
stvarno očajno, al prestat igrat i dozvolit protivniku da te puni poput kante za smeće...strašno.
tim više najvećem rivalu, kakav šamar!
svaka čast dinamu al hajduk poput trećeligaša izgleda u drugom dijelu.
svim igračima a ne plaća za ovaj mjesec. nedopustivo.