zbog cega su brisani moji postovi u ovoj temi?
GNK Dinamo Zagreb
- poruka: 4.700
- |
- čitano: 966.272
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jel sad jako plačeš zbog toga?
Jesu naši vrhunske budale, riskirali živote i doživotni zatvor zbog dokazivanja? Čisto ludilo. Ali, vidjet ćemo rekli bi slijepci.
Nove informacije iz Atene. Otisci ubojice pripadaju grčkom državljaninu? - Index.hr
Najbolje od sveg toga je sto su Grci sami sebe zeznuli, znaci neki od Grka je na instagramu objavio post nekog lika koja jako jako jako slici na ovog koji je umro, i taj lik je normalno u nekoj lokvi od krvi i jos dodatno napisao teksts, naravno to je sve nakon nekog vremena izbrisano ali ljudi su stigli poslikat post... Ali kak god, obje strane strpat u zatvor na bar god dana i sprasit im neku veliku novcanu kaznu.
"Seljačine [napali] klince noževima, ali kad su im razbili glave je bila šturka do (?)metamorfoze
Kad nas sretnete poželjet ćete da ste ostali u Hrvatskoj."
Ovo je dobra vijest: https://sportklub.n1info.hr/nogomet/preokret-nista-od-feyenoorda-ivanusec-ostaje-u-dinamu/
Ivanušec ima ugovor do 2026-e i stvarno je bilo sulodo ga prodavati. Uskoro bi mogao vrijediti još koji milijon više (da ne govorim da nam je sada igrački neophodan) i za godinu dana ga prodati. Već sada krenuti u potragu za zamjenama za njega.
Zaraditi na Šutalo + postotak koji smo dobili od Gvardioal + lova od nadam se barem lige Uefa i pokriveni smo za sezonu
Dogovoriti se sa Petkovićem i Livakovićem da potpišu nove poboljšane ugovore i neka završe karijere u Dinamu.
Upravo to. Bio bi to savrsen potez. Ne treba Dinamu nista, imaju sve. Koja bi to romantika bila da ostanu stozerni igraci.

Uz odsutne!!!
\o\o/\o/

zbog cega su brisani moji postovi u ovoj temi?
Isto kao što su i Panzerovi na temi Hajduka.
Nemaš što raditi u ovoj temi - ako hoćeš komentirati HNL utakmice imaš temu za to, ako hoćeš o Hajduku, imaš temu za to, ako hoćeš općenito o nogometnim temam imaš Sve o nogometu.
Trolati nemoj nigdje, jer onda znaš što slijedi.
https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/transferi/sn-doznaju-kraj-transfer-sage-godine-dvije-mlade-zvijezde-konacno-potpisuju-za-dinamo-i-odmah-stizu-na-maksimir-15364208 , dolaze nam pojačanja iz Lokomtive , nadam se da Ivanušec neće otići , on je trenutno najbolji igrač Dinama , nebi ga smjeli pustit ispod 15-20milijuna eura . a i iskreno zaslužuje jači klub nego feyenoord .
.
Od tragedije postaje komedija. U današnje vrijeme interneta ne znaš šta stavljaš u prilog onda odi na plac prodavat salatu. Ak nije komedija onda je, u šta vjerujem, samo prpaganda i nije smirivanje strasti nego huškanje i podpaljivanje.
Svakim danom su sve gori i od portala sa nama bliskog istoka. Rene Bitorajac završio u grčkim vijestima o ubijenom navijaču: Ovo je huškanje - Index.hr
Ma ignoriraj te gluposti, uostalom nema to veze s ovom temom.
https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/transferi/sn-doznaju-kraj-transfer-sage-godine-dvije-mlade-zvijezde-konacno-potpisuju-za-dinamo-i-odmah-stizu-na-maksimir-15364208 , dolaze nam pojačanja iz Lokomtive , nadam se da Ivanušec neće otići , on je trenutno najbolji igrač Dinama , nebi ga smjeli pustit ispod 15-20milijuna eura . a i iskreno zaslužuje jači klub nego feyenoord .
Da, bilo bi odlično da Ivanušec ostane barem do kraja polusezone, no teško je očekivati da će ga ikada prodati za iznose koje spominješ. To je malo neralno očekivati.
Dovođenje Stojkovića i Kačavende će biti najbolji potez u ovom prelaznom roku (samo se prvo mora i ostvariti - razvuklo se to kao neka trakavica).
Majer je uvijek bio bolji od Ivanušeca a prodan je za 12M, tako da je i 12 za Ivanušeca deal iz snova.
Nadam se da će uskoro biti dovedeni Kačavenda i Stojković.
Samo je pitanje da li mogu zajedno igrati njih dvojica i Baturina ili će ih koristiti u rotaciji.
Zanimljiv članak na tu temu: https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/klubovi/dinamo/moze-li-maksimirski-tercet-buducnosti-igrati-zajedno-s-tim-pitanjem-se-suocio-i-ciro-i-imao-je-legendarni-odgovor-15362695
Iako ovaj post ne zaslužuje da bude u ovoj temi, pošto se oni tamo u Grčkoj deklariraju kao BBB (a oni su ništa doli običnih kriminalaca i huligana), moram ovo tu pisati, jer bi svagdje drugdje bio offtopic.
Vidim da su obitelji huligana počeli plakati i moliti Plenkovića i Milanovića za pomoć... čak vidim da je i otvoren račun za pomoć našim predragim Hrvatima u Grčkoj.
Po portalima cjelokupna priča polako dobiva twist, ispada na kraju da su to ipak sve odreda dobri dečki koji su se slučajno, unatoč zabrani našli u Grčkoj i s palicama, noževima, molotovljevim koktelima (koje su našli slučajno) išli braniti bratske navijače od Grčkih huligana.
Komentari na portalima prepuni su podrške našim hrabrim dečkima te zazivanja cjelokupnoga državnoga vrha i nesposobne Grčke policije, Rvate opet polako trese kolektivna amnezija te se opet okupljaju pomoći našim palim herojima.
Našim palim herojima u Grčkoj poručujem da izvuku pouku iz ne tako nam davne priče iz Zambije, te da se deklariraju kao ..... tako dobivaju dodatnu pravnu i moralnu zaštitu od svih foba koji pokušaju išta reći protiv njih.

Iako ovaj post ne zaslužuje da bude u ovoj temi, pošto se oni tamo u Grčkoj deklariraju kao BBB (a oni su ništa doli običnih kriminalaca i huligana), moram ovo tu pisati, jer bi svagdje drugdje bio offtopic.
Vidim da su obitelji huligana počeli plakati i moliti Plenkovića i Milanovića za pomoć... čak vidim da je i otvoren račun za pomoć našim predragim Hrvatima u Grčkoj.
Po portalima cjelokupna priča polako dobiva twist, ispada na kraju da su to ipak sve odreda dobri dečki koji su se slučajno, unatoč zabrani našli u Grčkoj i s palicama, noževima, molotovljevim koktelima (koje su našli slučajno) išli braniti bratske navijače od Grčkih huligana.
Komentari na portalima prepuni su podrške našim hrabrim dečkima te zazivanja cjelokupnoga državnoga vrha i nesposobne Grčke policije, Rvate opet polako trese kolektivna amnezija te se opet okupljaju pomoći našim palim herojima.
Našim palim herojima u Grčkoj poručujem da izvuku pouku iz ne tako nam davne priče iz Zambije, te da se deklariraju kao ..... tako dobivaju dodatnu pravnu i moralnu zaštitu od svih foba koji pokušaju išta reći protiv njih.
Bravo, svaka ti je na mjestu.
Kažu odvjetnici pa to su sve obiteljski ljudi, nisu oni htjeli ponijela ih je atmosfera.
Kažu roditelji pa to su djeca, 17, 18, 19 godina, imajte milosti.
Kažem ja, navijač, to su kriminalci i huligani, a sada i teroristi.
Što sada glumatamo, zna se s kojim su ciljem tamo išli, da bi nekome razbili glavu jer to je njihov đir i smisao života. Nema to sad veze jesu li BBB ili Torcida ili netko treći iz druge države, svi oni imaju svoje huligane i krimose koji nisu navijači i koji su tu samo pod izlikom navijanja, a u biti liječe svoje frustracije i probleme koje su "naslijedili" iz loših porodica, društva itd. Navijač je netko tko voli svoj klub i tko sve što radi radi u ponos i čast svom klubu i zato bi ih mediji i svi trebali prestati zvati navijačima jer oni to nisu. To što idu na utakmice ne čini ih navijačima. Isto kao što onog mafijaša iz mog grada ne čini vjernikom što je svaku nedjelju na misi u prvom redu. To je samo krinka i pranje savjesti od svih sranja koja svjesno rade.
Pitanje svih pitanja je gdje je Sinčić sada kad ga Grčka treba?
p.s. na.ebali smo kad dođe čika Miro
Ovo što rade AEK nije normalno , osuđujem nasilje i žao mi je ono što se desilo njihovom navijaču , ali tko su oni da nama sole pamet i traže od UEFE da nas se izbaci iz europe ? Grčka daleko više ima probelema sa huliganima , nije ovo prvi smrtni slučaj koji se desio tamo , a ni dan danas nije razjasnilo tko je opće počinio to zlodjelo , znam da će mi sada neki pisat da boysi nisu smjeli biti tamo i ja se slažem stime , ali nitko ne spominje AEK-ove navijače koji su na stadionu čekali boyse i bili spremni za tučnjavu , napominjem ne podržavam taj ultras svijet i nikad neću , ali mi smeta što nama sada Grci sole pamet , a prije par godina kada su igrali protiv naše reprzetacije su skoro zapalili molotovljevim koktelima naše navijače (među kojima je bilo i djece) i oni nama sole pamet ? Ispričavam se što sam malo skrenio sa teme , nadam se da ćemo sutra razbiti AEK i da se više ovakve stvari neće dešavati u navijačkom svijetu .
Jedno sranje ne opravdava drugo. To su dječje "tko je prvi počeo" priče. Oni su gori od nas pa nas to ebolira... ne ide to tako. Oni imaju sve adute sada i kroje pravila igre... jbg.
U pamet drugi put.
Zakaj zagađivati ovu prelijepu temu sa toxičnim sadržajem huliganizma??
Ostavite se moraliziranja, dežurnog dušebrižništva, svjetskih briga,...ionak' ne možete niš promijeniti.
Nadam se da je trener Bišćan, brodo proučuio protivnika. Kako se kreće, po kojoj strani idu centar-šutevi, kako organiziraju napad....
Najgore je igračima. Bojim se, al se nadam da neće biti ništa loše pod njih na grčkom putovanju.
Grci puno zabijaju. Tobože je ta ekipa nepoznanica. Ne, nije. Samo ju treba dobro proučiti.
Nadam se da je to stručni štab već učinio. BTW, kao laik i navijač, Dinamovac može zaključiti da su ipak naši igrači veće nogometne face.
Petko je zabio Brazilu, Livi najbolji svjetski golman, vezni red odmah ispod razine Ademija, obrana nam vrijedi pravo bogatstvo....
Neka naša momčad ostane što duže ne okupu, najbolje da nikoga ne prodamo. Dolazi Kačavenda, Stojke još uvijek kalkulira.
Mogli smo ih imati već prošle godine, al ono...nije bilo smjelosti kod Uprave.
Da je barem kapetan Ademi ovdje. A, i Orša. Pregazili bi AEK kao plitak potok.
Kako god bilo, dobra temkma dolazi. Naši prolaze.
Zakaj zagađivati ovu prelijepu temu sa toxičnim sadržajem huliganizma??
Ostavite se moraliziranja, dežurnog dušebrižništva, svjetskih briga,...ionak' ne možete niš promijeniti.
Nadam se da je trener Bišćan, brodo proučuio protivnika. Kako se kreće, po kojoj strani idu centar-šutevi, kako organiziraju napad....
Najgore je igračima. Bojim se, al se nadam da neće biti ništa loše pod njih na grčkom putovanju.
Grci puno zabijaju. Tobože je ta ekipa nepoznanica. Ne, nije. Samo ju treba dobro proučiti.
Nadam se da je to stručni štab već učinio. BTW, kao laik i navijač, Dinamovac može zaključiti da su ipak naši igrači veće nogometne face.
Petko je zabio Brazilu, Livi najbolji svjetski golman, vezni red odmah ispod razine Ademija, obrana nam vrijedi pravo bogatstvo....
Neka naša momčad ostane što duže ne okupu, najbolje da nikoga ne prodamo. Dolazi Kačavenda, Stojke još uvijek kalkulira.
Mogli smo ih imati već prošle godine, al ono...nije bilo smjelosti kod Uprave.
Da je barem kapetan Ademi ovdje. A, i Orša. Pregazili bi AEK kao plitak potok.
Kako god bilo, dobra temkma dolazi. Naši prolaze.
Tko ovako priča/piše? Poznajem puno Zagrepčana i niti jedan tako ne govori, tako da mi zaista nije jasno što ti to glumiš? Od mene češ uvjek dobiti TD samo zbog toga tvoga glumatanja.
Imam osjećaj da će današnju utakmicu dobiti onaj koji je više nabrijan, sa obzirom na situaciju koja je. Volio bih da je to Dinamo, ali nekako mislim da Bišćan nema ono "nešto" da ih dovoljno nabrije. Dabog da griješim!
Sretno plavi večeras!
Bez domaće pobjede s 2-3 gola razlike, jako teško će Dinamo proći dalje jer uzvratna utakmica će biti pod ogromnim pritiskom na suca, a u takvim situacijama olako se potežu kartoni i sude penali.
S Grcima nam nikada nije bilo lako (ne samo Dinamu), a ovo sada je ekstremna situacija.
Dinamo igra dobro, Ljubičić briljira, a Petković opet komplicira i mrljavi.
Dinamo bi zaista trebao kupiti pravoga rasnoga napadaća,a Petkovića lagano u penziju ili ga uvaliti nekome.
Zadnjih pola sata sporo i lošije.
Ružno je reći, ali s ovakvom igrom bolje nisu ni zaslužili.
Bravo Dinamo, čestitke protivniku koji je bio bolji, hvala našem Vidi koji je preuzeo ulogu u zadnjim sekundama igre.
Jako loš Dinamo u drugom poluvremenu, realno zaslužili smo izgubiti sa više razlike , meni nije jasno zašto nama Ristovski igra stopera ?

Ružno je reći, ali s ovakvom igrom bolje nisu ni zaslužili.
Nije ružno, sramota. Nakon prvog poluvremena ovo... Mihajlo, dosta loše, meni kao laiku. Možda nisam vidio dobro.
Ovome na klupi puno toga nije jasno jer očito nije dorasao zadatku. Brzo će on odletjeti.
Drugo poluvrijeme je samo dokaz da Bišćan nema "ono" da ih nabrije, te da nastave još jače derati.
Realno gledajući, Dinamo je puno kvalitetniji od protivnika, ali nemaju želju da ginu na terenu.
Petković se cijelu utakmicu vukao po terenu ko krepana kokoš i nije mi jasno zašto ga se toliko dugo tolerira u momčadi?
Jako "smrdi" na totalni raspad sistema u uzvratu.
Pad u 2. poluvremenu kao u svakoj utakmici ove sezone. Momčad posložena loše. Čačić je za Bišćana Mourinho. Meni je nevjerojatno da se u drugom poluvremenu taktika svela na gađanje Baturine dugim loptama. Dinamo je po kadru barem jednako dobar kao AEK, po mom mišljenju je bolji. Doma ovako kukavički odigrati, to je potpis trenera.