GNK Dinamo Zagreb izdvojena tema

poruka: 4.707
|
čitano: 968.840
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
GNK Dinamo Zagreb

A šta reći, imam dojam da nam je stvarno falilo malo za novo evropsko proljeće
Glupi penali protiv RBS-a i Milana, minimalno zaleđe Drmića kod gola protiv RBS-a. Danas da smo izdržali još malo nakon gola Petkovića...
Svaka čast igračima i stručnom stožeru
Navijanje danas fenomenalno.

3 godine
GNK Dinamo Zagreb

Mene je Dinamo čak pozitivno sinoć iznenadio.

Nisu obrukali predragu nam Domovinu Hrvatsku.

Bolja igra nego kroz obje tekme, protiv Milana i Salzburga.

Vjerojatno im Chelsea leži po načinu igre.

Chelsea inače nema nekakve dobre navijače kao nekada.

U Engleskoj je tu Liverpool broj 1.

To su pravi fanatici, na razini Hajdukovih i Dinamovih navijača.

Logika je najjednostavniji način da samouvjereno dođeš do krivoga zaključka.
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.11.2022 6:16 (Zaporožac).
3 godine
Re: GNK Dinamo Zagreb
Milka30 kaže...

................Ja sam i dalje glup ko ....c i nastaviti ću pisati po Vuku Karađiću,jer samo ja mislim da je to fora i da če me napokon ekipa pustiti da se igram sa njima u pjesku!

Nije Vuk Karađić smislio tu idiotariju, Vuk Karadžić je pravilo ''piši kao što govoriš, a čitaj kao što je napisano", poznato kao ''Adelungov princip'', preuzeo od njemačkog filologa i gramatičara, Johana Kristofa Adelunga.

Eto, PZKWF ili kako već, nas je htio istrolati, no u suštini je mali neobrazovani siromaščić željan pažnje. 

11 godina
GNK Dinamo Zagreb

Evo, o ovome sam pisao u postu prije neki dan. 

Ti prebogati klubovi koji su uništili radničku klasu koja je dolazila na stadione, nemaju iskrene navijače, al ipak se pojavio jedan.

Čelsijevac nije htio mado, nego je ostao slaviti sa našim navijačima.

Izvor.

Veliki lajk za ovoga lika. Vjerujte taj bi lik dao sve trofeje svojeg Čelsija za sekundu Dinamovog Sjevera.

dzg
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.11.2022 22:13 (PzKpfw).
11 godina
GNK Dinamo Zagreb

Dinamo ima novi dres. Zlatni dres. Spoj generacija. 

Mlinka na predstavljaju. Mlinka i danas bolje igra od mnogih mlađih igrača.

Da smo njega imali u Ligi Šampiona ove godine, bilo bi bolje.

Lajkam dres, te legendarnog Mlinku u tom dresu.

dzg
3 godine
GNK Dinamo Zagreb

Alkoholičar je bio dok je igrao kao i Baka Slišković 

Nisu dali pola na terenu koliko su mogli zbog neurednoga života..

Pazi ti PZWCKF, Mlinarić sa 62 na grbi igra i sad "bolje" nego "neki"  mlađi 

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.11.2022 13:08 (Zaporožac).
11 godina
GNK Dinamo Zagreb

Danas igramo kontra ŠI. Vodi ih dobar dečko, naš dečko M. Cvita. Samo, osobno kontra Dinama ne bi mogao igrati čak ni u videoigri. Prejake su to emocije.

Nema malih i velikih temki, ku'š razbu, nego samo malih i velikih klubova kao i igrača. Dinamo iz Zagreba je veliki klub sa velikim igračima. Dinamo je evropska nogometna velesila.

Titula šampiona države ne dobiva na derbijima koji su onako naelektrizirani da se počesto iz vida izgubi poštenje, fair play igra.

Dinamovci mogu glasovati za igrača polusezone. Izravna, direktno, demokratski.

Tu je anketa.

Moj glasi je išao Bruni, ioako mi nije baš najdraži igrač. 

Kupite Dinamov zlatni dres. Spoj generacija.

Baš je guba.

dzg
10 godina
protjeran
GNK Dinamo Zagreb

boys-i će vjerojatno opet pjevati : Ši, Ši ... popuši!

11 godina
GNK Dinamo Zagreb

Čista pobjeda Dinama kao suza. Mina, Drma i Petko. Čak i gostujući igrači igraju za nas.

Nema nikakvih repova, nema povišenih tonova, prava jesenska nogometna večer.

Dinamo juri ka još jednom naslovu šampiona, te se sprema za novu veliku evropsku sezonu.

Dajemo u HNL, čak tri gola po tekmi. Maxmilano marljivo smo efikasni.

Dinamo rula.

dinamo i ŠI su prijateljski klubovi. Mi smo prijatelji sa svima koji to žele.

dzg
11 godina
GNK Dinamo Zagreb

Sveukupno je 20 poziva za razne selekcije repki došlo u Dinamo. To nema ni jedan klub na ovim područjima, te to samo pokazuje koliko je naš Dinamo moćan.

To je uz Kup, prvenstvno, Evropu, nešt kao 4 fronta na kojoj Dinamo igra.

Neizmjeran je doprinos i trag koji naš Dinamo ostavlja na cijelu našu sveopću zajednicu.

Uspjehe repke možemo gledati kao i uspjeh Dinama, jer je velika većina igrača potekla u Dinamu. Znači, Dinamo nije samo kostur nacionalne vrste, nego čak više od toga.

Ako je repka bila među najboljim selekcijama svijeta, onda je i Dinamo svjetski prvak.

Što u stvari naš klub i jest.

dzg
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.11.2022 19:33 (PzKpfw).
10 godina
protjeran
PzKpfw kaže...

.

Ako je repka bila među najboljim selekcijama svijeta, onda je i Dinamo svjetski prvak.

Što u stvari naš klub i jest.

"Logično!" - Čombe (lud, zbunjen, normalan)

11 godina
GNK Dinamo Zagreb

"Ima logike!"- Reufik Refko Mehmeda Mujkić (lud, zbunjen, normalan)

11 godina
GNK Dinamo Zagreb

Navijači Dinama i svi oni koji za to tebe misle da jesu, mogli su demokratski u anketi s strane kluba, dati svoj glas onom igrači za kojeg misle da najbolji u dosadašnjem dijelu sezone:

1. Miša

2. Petko

3. Liva

Dinamovi navijači su prepoznali tko je najviše pridonio igri.

Nema dobre obrane, a ni napad bez čvrste veze između kao poveznice koja povezuje.

dzg
14 godina
GNK Dinamo Zagreb

Brutalna utakmica jućer.

Odlična polusezona: 13 pobjeda, 2 nerješene i samo jedan poraz uz gol razliku 48:17. Tri gola po utakmici.

I to sve igrajući na tri fronte, dvije utakmice tjedno. 30 ukupno odigranih utakmica u polusezoni

Bravo Dinamo!!!

11 godina
GNK Dinamo Zagreb

Lijepo je biti Dinamovac ovih dana, kolosalno jurišamo prema novom naslovu prvaka.

Jučer je svaka skoro lopta išla u gol.

Od 9,10 udaraca po golu (-ovisno koji izvor gledamo), 7 je završilo u golu.

Emereli pokazuje svoju klasu.

@C64

Nastavno na tvoj comm., mi smo čak na 4 fronte, jer pored HNL, Evrope, Kupa i repku možemo računati kao jednu frontu.

dzg
11 godina
GNK Dinamo Zagreb

Vezano za današnju pobjedu, tj, prolazom na Japanom, na Interentu se mogu naći zanimljiv crtice o našem klubu:

Mi smo kllub koji je proizveo najviše igrača u finalu Svjetskog prvenstva u Rusiji, te klub koji je proizveo najviše igrača koji će igrati četvrtfinale Svjetskog prvenstva u Katru. 

Da ne spominjemo najboljeg mladog obramenog igrača svijeta našeg Joška, kojeg je Dinamo afirmirao.

Od Dinama do zvijezda.

Bravo za naš Dinamo Zagreb!!

dzg
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.12.2022 23:20 (PzKpfw).
11 godina
GNK Dinamo Zagreb

Ak' nekoga zanima izašao je novi Dinamov kalendar za 2023. godinu, Diši za Dinamo.

To je tradicija, jer postoji nemali dio Dinamovaca koji žele baš taj kalendar imati za kalendar.

BTW, slike su mrak. Pogotovo ona sa Ademijem.

dzg
11 godina
GNK Dinamo Zagreb

a mogli su bar zidove oprat prije slikanja :D

11 godina
GNK Dinamo Zagreb

U jeku nogometni groznice...

Zanimljivo je pogledati malo statistiku vezano za aktualno SP, te koliko koja nogometna škola ima igraća u 1/2 Mundijala.

Ne, moram ni reći tko je prvi. Dinamo Zagreb

Omladinska škola Dinama radi odličan posao. Imamo 10 predstavnika, dok je drugi pratitelj omladinska škola MC, sa pet predstavnika.

Eto, tko je najbolji svijetu. -Dinamo Zagreb!!

dzg
13 godina
GNK Dinamo Zagreb

Bas me zanima hoce li sta reci ovaj trolcina Pzkfgh na dokaz da mafija jos uvjek vlada Dinamom?

Tek kada ti komarac sleti na jaja,shvatiš da se problemi ne rješavaju nasiljem!
12 godina
protjeran
GNK Dinamo Zagreb

Maminjo dodao gas hah

11 godina
GNK Dinamo Zagreb

Pzf izvijesti nas malo o stanju u klubu...Jel nam onaj lopov opet pokušava unistiti klub? Malo sam zbunjen, to je sve lopovska banda postavljena od njega i sada on tu bandu zeli smijeniti? Jos dobro i funkcioniramo s obzirom tko nam sve truje klub.

7 godina
GNK Dinamo Zagreb

Dinamo je tvornica novca. Ogromna tvornica novca. Bilo koji "biznismen" želi uć u to. Neću baratat sa pojmovima koje ne razumijem, ne želim ih naučit. Totalno je nebitno. Poanta je da ih sve treba raspustit jer su strvinari i iskoristit Dinamov kapacitet. Privatizacija jako dobro zvuči, samo i to treba znat napravit, nisam siguran da postoji renomirani stručnjak koji će to napravit da je najbolje za klub i narod, a ne za njega i njegov džep.

AMD,........is that baba Su trying to sell us dog sh*t or what?
11 godina
GNK Dinamo Zagreb

Hm, ovo nije tema o Upravi Dinama, nego o sportskom segemetu GNK DZG-a.

Pročitajte prvi post, te će te vidjeti kako je zamišljena ova tema.

Zašto se trolla i dolazi provocirati nas Dinamovce??

BTW, navijam da se Joško proda za što veće pare, npr. 250 milijune evra, da naš Dinao dobije što veći dio.

Imamo pravo na 20%. Nije loše. Za Livu dobijemo 30m evra, itd...

dzg
3 godine
PzKpfw kaže...

BTW, navijam da se Joško proda za što veće pare, npr. 250 milijune evra, da naš Dinao dobije što veći dio.

Imamo pravo na 20%. Nije loše. Za Livu dobijemo 30m evra, itd...

250...

Nego, mislim da je Dinamo najbolji klub na svitu, i želim vam još deset godina ubiranja eVra 

@gkelekov Da nije bilo domovinskog rata, Hrvatska bi sada bila 3-4 godine bliže ostatku svijeta !
14 godina
GNK Dinamo Zagreb

Očekujem da se, ako oboje naprave transfere ove godine, za Livu i Guardiola ukupno dobije cca 30m eura. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
3 godine
Hexfire kaže...

Očekujem da se, ako oboje naprave transfere ove godine, za Livu i Guardiola ukupno dobije cca 30m eura. 

Ako dobijete, svaka čast.

Onda to "uložite" u izgradnju normalnog stadiona, a ne da vam se cijela EU smije.

Sramota.

Izgleda meni da Mamići još drmaju tamo po vašem klubu.

@gkelekov Da nije bilo domovinskog rata, Hrvatska bi sada bila 3-4 godine bliže ostatku svijeta !
14 godina
Ma da, najbolje da trošimo svoje pare, a Plenki već traži majstore.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
Zaporožac kaže...

Onda to "uložite" u izgradnju normalnog stadiona, a ne da vam se cijela EU smije.

Što misliš da klub nema troškova? Ulaže se tamo gdje se isplati, za klub stadion nije investicija već nužno zlo.

14 godina
jozef kaže...
Zaporožac kaže...

Što misliš da klub nema troškova? Ulaže se tamo gdje se isplati, za klub stadion nije investicija već nužno zlo.

Za normalni klub je investicija, ali za Dinamo je nužno zlo jer dolazi 500 ljudi u prosjeku na tekme. 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice