GNK Dinamo Zagreb izdvojena tema

poruka: 4.863
|
čitano: 1.144.583
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: GNK Dinamo Zagreb
morbida kaže...

istina da nas je sudac zeznio,ali ja svejedno necu gledat na takav nacin,da smo mi zabili svoje prilike i da onaj panj neprima glupe golove nebi se opce doveli u situaciju da pricamo o sucu,istina da je sudac debil,ali trebale su se iskoristiti nase prilike,pa opce nebi pricali o sucu

Sudac je nenamjernu ruku Roga u prvom poluvremenu tolerirao pa zasto ne bi i ovo na kraju. Osim toga, u utakmici protiv Hajduka doznali smo da se ni namjerno igranje rukom ne sudi, pa zasto bi nenamjerno.

Sudac je utakmicu odsudio bez greske a Mamicev ispad u intervjuu nakon utakmice je za kazniti i klub i trenera.

10 godina
neaktivan
BlueMax kaže...
morbida kaže...

istina da nas je sudac zeznio,ali ja svejedno necu gledat na takav nacin,da smo mi zabili svoje prilike i da onaj panj neprima glupe golove nebi se opce doveli u situaciju da pricamo o sucu,istina da je sudac debil,ali trebale su se iskoristiti nase prilike,pa opce nebi pricali o sucu

Sudac je nenamjernu ruku Roga u prvom poluvremenu tolerirao pa zasto ne bi i ovo na kraju. Osim toga, u utakmici protiv Hajduka doznali smo da se ni namjerno igranje rukom ne sudi, pa zasto bi nenamjerno.

Sudac je utakmicu odsudio bez greske a Mamicev ispad u intervjuu nakon utakmice je za kazniti i klub i trenera.

Koju si ti utakmicu gledo?Rogova ruka je sudena,bila je i jos jedna sudena ruka,ali se nemogu sjetit o kojem je Dinamovom igracu rjec.

https://www.youtube.com/watch?v=1EAHz5PgHa0
10 godina
neaktivan
BlueMax kaže...
morbida kaže...

"To jednostavno nije bio prirodan položaj ruke, a gledajući kriterij talijanskog suca, gdje on Marku Rogu u gotovo istoj situaciji sudi igranje rukom na 20 metara, greška je još veća. Dakle trebao je suditi ili obje situacije ili nijednu. U slučaju te zadnje situacije, Milivojevićeva ruka nije bila u prirodnom položaju jer je odvojena od tijela i to s dlanom podignuta skoro u visini lica. Ne znam je li to sudac mogao vidjeti. Namjere nema, ali igrač je odgovoran za položaj svoje ruke jer je na taj način proširio volumen svoga tijela i zbog toga je to kazneni udarac", kaže Oko Sokolovo

15 godina
GNK Dinamo Zagreb

Zoran Mamic kaze nakon utakmice: Sudac nije sudio dva penala i gol je postignut iz zaleda.

Zoran Mamic nakon utakmice protiv Hajduka kaze: Sudac je bio najbliži.  Ja to s klupe nisam mogao vidjeti.

Dinamo je ostecen i bio je bolji, ali dvostruki kriteriji nisu u redu.

BE HAPPY 要開心 : )
15 godina
GNK Dinamo Zagreb
I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it, is what you do with the gift of life that determines who you are. -Mewtwo
14 godina
GNK Dinamo Zagreb

Ne pratim bas klubski nogomet i nisam bas upucen u situaciju,ali zanimaju me dvije stvari vezane uz Dinamo:

-Zasto je Eduardo uopce kupljen?Pa zar nije valjao onaj mladi Dinamovac koji je branio prije njega?

-Koja je uloga Machada UOPČE?Čovjek je samo smetnja u timu,star je i drzak+još što nema pojma od kada je dosao u Dinamo!

16 godina
Milka30 kaže...

Ne pratim bas klubski nogomet i nisam bas upucen u situaciju,ali zanimaju me dvije stvari vezane uz Dinamo:

-Zasto je Eduardo uopce kupljen?Pa zar nije valjao onaj mladi Dinamovac koji je branio prije njega?

-Koja je uloga Machada UOPČE?Čovjek je samo smetnja u timu,star je i drzak+još što nema pojma od kada je dosao u Dinamo!

Machado igra zadnjeg veznog, drzi posjed i salje loptu na krila...nesto kao Busquets

Jezina isto nije nesto bolji od Eduarda...koji stalno igra toplo hladno, a hladno je uvijek u europskim tekmama nazalost..

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://facebook.com/MandicPhoto
11 godina
Milka30 kaže...

-zato što se prije dvije godine na silu išla sklepati ekipa koja je trebala nešto predstavljati u europskim okvirima(da ne bi bili kanta za napuvacanje), a Braća su imala ponešto novaca na računu GNK, pa zakaj nešto ne potrošiti.

GNK svoju mladost i ostale mlade igrače na želi forsirati, jer oni "nemaju vremena" za stvaranje momčadi, nego je bitno da su što bliže europskom izlogu, te uz "legiju stranaca" stavljaju ponekog klinca koji ubrzo proigra i u našoj repki svog uzrasta, te veliki igrači vide našu djecu, te ju kupuju za male pare, a netko okreće "janjetinu" na račun toga.

Ovom rukodstvu Dinama nije imperativ prirodno slaganje momčadi i rezultat, nego preprodaja igrača.

Šef nije manager, nego poduzetnik koji preprodaje igrače kao da su stoka, a treneri i ostalo nogometno osoblje su kauboji koji trebaju tu "stoku" dovesti u red. Međutim, ni to ne znaju, nego ih drogiraju, pa ponekad se zna dogoditi da poneki igrač rokne na testiranju sa strane UEFA.

Sve u svemu GNK se skrumpirao u LP, pa sada mu se mora negdje i vratiti, pa ga eto pokradaju suci.

Mučki sudac.

Ostaje nada da će ovi kauboji jednog dana otići iz GNK, te da će se vratiti NK Dinamo, onima kojima i pripada, svojim navijačima.

Da ne bi bilo zabune, nisam neprijatelj Dinama,a nisam ni BBB(bilo koje frakcije) nego Braće. Običan sam navijač Dinama, tj. dinamovac.

Panzerkampfwagen
16 godina

Nisam pratio tekmu, nego idem jučer da vidim kakv gol smo primili, pa to je prežalosno, iz mrtvog kuta dobijemo, užas.

A dobro smo stajali cijelu tekmu, a sudac se pogubio totalno. Greška za greškom.

Al što je tu je...

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/ http://www.mcsi-design.net/
11 godina
protjeran

Dobra predstava Dinama, zaslužili su barem bod. Teško će sada i do 3. mjesta u grupi, nakon ovog poraza.

Nego, čitam da je Inter snimao Pjacu i da su ozbiljno zagrizli.

E sad, ako nakon suspendiranog Ademija, prodaju Pjacu i eventualno Soudanija ili Pivarića opet su na vraćaju na početak,

tj. postaju prosječna ekipa. Onda opet čekat da se razvije Ćorić ili neki od juniora, i tako ukrug. 

15 godina
GNK Dinamo Zagreb

Eto Dinamo doživio i poraz u Hrvatskoj ligi protiv Rijeke (nakon 50 utakmica bez poraza). Ajde barem se prvenstvo zakuhava, Dianamo trenutno 3. ekipa. Opet primili gol bezveze kao i protiv Olympiakosa. Naravno presudio je crveni karton u prvom poluvremenu (Taravel specijalac ), kao i umor u drugom poluvremenu, vjerovatno iz utakmice protiv Olympiakosa. Loš tjedan za Dinamo, ali bolje da je sada došao. Sad treba ozbiljno shvatiti sljedeće utakmice jer neće biti lako. Dolazi težak period i treba dobro pripremiti momčad.

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.10.2015 17:20 (fighterZu).
10 godina
neaktivan
GNK Dinamo Zagreb

Treba nam golman,sad će neko reć to je Ježini prvi kiks svakom se desi,ok desi se,ali to njemu nije prvi kiks,on je kikso bezbroj puta,samo što se tog niko neće sjetiti,zato i je doveden Eduardo,koji je isto panj,kojeg golmana bi povama trebo Dinamo dovest na zimu?sto se tice onog golmana iz Zagreba,mislim da je on jos premlad za Dinamo.

14 godina
GNK Dinamo Zagreb

Šta je Ježina kiksao? Eventualno je mogao istrčati kod prvog gola, ali teško mi reći jer sam samo vidio snimku na brzinu.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
GNK Dinamo Zagreb

Dinamo već jako dugo ima problem sa golmanima. Čuj Eduardo nije loš golman, ima on u repetoaru majstorskih obrana, ali i kikseva. Isti je slučaj bio sa Kelavom. Zadnji pravi golman je po meni bio Koch. Ježina i Eduardo su još i OK, samo se sjetite onoga poljaka što je Dinamo doveo.

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.10.2015 17:26 (fighterZu).
10 godina
neaktivan
fighterZu kaže...

Dinamo već jako dugo ima problem sa golmanima. Čuj Eduardo nije loš golman, ima on u repetoaru majstorskih obrana, ali i kikseva. Isti je slučaj bio sa Kelavom. Zadnji pravi golman je po meni bio Koch. Ježina i Eduardo su još i OK, samo se sjetite onoga poljaka što je Dinamo doveo.

slažem se sa tobom,Eduardo je imo dobirh trenutaka,naprimjer protiv Hajduka nas je on spasio,ali nama treba golman koji će konstantno biti dobar golman,a ne jednu utakmicu loše ,a drugu dobro branit.

10 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Šta je Ježina kiksao? Eventualno je mogao istrčati kod prvog gola, ali teško mi reći jer sam samo vidio snimku na brzinu.

nisam gledo utakmicu,ali na internetu svi pišu kako je kriv za 2 gol.

14 godina
neaktivan
GNK Dinamo Zagreb

koja ekipica. Strašno

stravica stravica
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.10.2015 18:06 (hitmanovich).
14 godina
morbida kaže...
Hexfire kaže...

nisam gledo utakmicu,ali na internetu svi pišu kako je kriv za 2 gol.

Koliko sam vidio, lopta je dirala nekog od dinamovaca, promijenila smjer i iznenadila ga. Glupo je kriviti ga za tako nešto.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina
GNK Dinamo Zagreb

U takvoj tekmi kad vodiš 1:0, dobiti na ovakav glup način isključenje je dno dna. Treba ga i klub kaznit, jer Rijeke do crvenog nigdje nije bilo, i to je bio ključni trenutak tekme. Inače čisto sumnjam da bi izgubli.

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/ http://www.mcsi-design.net/
11 godina
GNK Dinamo Zagreb

Hm, evo ga. Već se šuška o mogućoj prodaji Dinamove mladosti(Čorić, Pjaca...). A, kakav onda oni misle prezimiti u Europi. Vjerojatno, kao iz onoga vica. Dinamo će prezimiti u Europi, kada dođe ledeno doba.

Koja je svrha ovog Dinama, igrati  Europu i biti prvi u Hrvatskoj, da bi se što bolje mogli preprodati igrači?

Nažalost, čini se da je tako.

Panzerkampfwagen. Dinamo Zagreb iznad svih. Dinamovac!
16 godina
PzKpfw kaže...

Hm, evo ga. Već se šuška o mogućoj prodaji Dinamove mladosti(Čorić, Pjaca...). A, kakav onda oni misle prezimiti u Europi. Vjerojatno, kao iz onoga vica. Dinamo će prezimiti u Europi, kada dođe ledeno doba.

Koja je svrha ovog Dinama, igrati  Europu i biti prvi u Hrvatskoj, da bi se što bolje mogli preprodati igrači?

Nažalost, čini se da je tako.

Žalosno je to , ali trebao si se već s tim pomiriti. Iako sam s "drugog kraja sela" i ne podržavam rad trenutne uprave, moram komentirati da igrači prerano odlaze. 
Nebi to smijelo tako funkcionirati. Argumenti tipa "što će u Hnl-u, tko to prati", "bolje da igra u jačoj ligi" ne drže vodu. Treba se ugledati na model Porta i barem pričekati sa prodajama dok dečki ne skupe dosta iskustva i da mogu odmah konkurirati u većim klubovima. 

Kovačić ti je savršeni primjer, isto će i Čorić za kojih 15 milja otići, Pjaca za 10+, Pivarić za 10 (i meni je ovo smiješno , ali hoće, lijevi bekovi su ultra traženi), Henriquez isto 10ak. 
Trenutna momčad Dinama je potencijalno bolja nego što je bila za vrijeme Ćorluke, Modrića i Eduarda. Samo taj potencijal trebaju dečki iskoristiti..Za Ćorića i Henriqueza sam siguran da hoće , a i Pjaca će ukoliko ga neće toliko seljakati s pozicijama. On je krilo i to je to , nikakva špica(ss) kako ga Mamić zna gurnuti.. 

10 godina
neaktivan
GNK Dinamo Zagreb

Adriana Šempera za prvog golmana!!!

16 godina
morbida kaže...

Adriana Šempera za prvog golmana!!!

Jučer je stvarno pokazao da je odličan , brz, siguran.. Baš sam frendu govorio kako se prašina digla oko Delača , golmana koji mene osobno nije niti u pola impresionirao kao ovaj golman. Potencijal ogroman, treba to početi u lakšim utakmicama "brusiti" odnosno dati mu kojih 90 minuta.

10 godina
neaktivan
GNK Dinamo Zagreb

3 poraza zaredom,treba li Zoran Mamić dati ostavku?

13 godina
morbida kaže...

3 poraza zaredom,treba li Zoran Mamić dati ostavku?

Nadam se da je ovo sarkazam... 3 poraza i odmah ostavka, samo u HNLu. Mada nikad nije niti trebo bit postavljen za trenera.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
14 godina
GNK Dinamo Zagreb

Čovjek se dokazao tekmama u LP da zna što radi. Nisam gledao tekmu, ali prethodne dvije su izgubljene spletom okolnosti, a ne zato jer trener radi loš posao.

13 godina
GNK Dinamo Zagreb

9 minuta nadoknade? Ne pamtim kad sam to zadnji put vidio...

Ubi bene, ibi patria.
11 godina
GNK Dinamo Zagreb

Hm, treba ,treba ionako je Zoki, preko veze došao do toga posla, kao i Čačke u Dinamu, te sada u repki, samo zato jer je zajedno kartao sa Velikim Vođom.

Narod se raduje, al' se bojim da je ovo sve režija Tatte, kako bi se malo prvenstvo učinilo zanimljivo. Ionako, mamićevci drži cijeli naš nogomet u svojim uzdama.

Dinamo nije sada pošteni klub, al' nadam se da će to jednom postati. Kada odu The Braća.

Panzerkampfwagen. Dinamo Zagreb iznad svih. Dinamovac!
17 godina
moderator
16 godina
Kad im se prikljuce Coric, Semper i Brekalo, osvajaju 100%
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://facebook.com/MandicPhoto
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice