FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.802
|
čitano: 6.686.332
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
antimadridista kaže...
Barcelonista kaže...
antimadridista kaže...
Barcelonista kaže...

Na stranu sve, jel ti stvarno mislis da bi dovodjenje klopa u Barcu sve rijesilo, odnosno da bi svi ovi igraci koje imamo se preporodili i da bi barca igrala vrhunski? Ili Pep, svejedno.

Da.

Amin, isto zelimo klubu. Ali ja ne vjerujem. Bilo bi moguce uz neku radikalnu reformu. Ali da se samo trener promjeni, nevjerujem i nadam se da sam u krivu.

Klop i Pep su uspjeli al nijedan skoro da nema igraca u citiju i lpoolu kojeg su zatekli. Sa takvim scenarijem mogu zamisliti njihov uspjeh u barci.

Nije ni Valverde zatekao puno igrača, klub mu je doveo svakog koga je poželio i od apsolutno nikoga nije izvukao maksimum.

Nije Valverde nijednog doveo. I znam da ti to znaš i opet pišeš laži. ZAŠTO?

15 godina
Barcelonista kaže....

Nije ni Valverde zatekao puno igrača, klub mu je doveo svakog koga je poželio i od apsolutno nikoga nije izvukao maksimum.

Znači tvojom logikom, Pep i Klopp su doveli igrače u svoje klubove i zato im je lako, a Valverde nikoga nije doveo?

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
8 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Barcelonista kaže....

Znači tvojom logikom, Pep i Klopp su doveli igrače u svoje klubove i zato im je lako, a Valverde nikoga nije doveo?

kakve veze imaju Pep i Klop sa ovim. svaki klub zasebno. Nema tu logike, samo ljudi i hijerarhija.

I to znas vrlo dobro, siguran sam, al namjerno kontriras. Pep nikad nije zelio ni simpatisao Ibrahimovica, pa je doso. Kako?

Imas i drugacijih primjera. Procitaj Fergusonovu biografiju.

6 godina
protjeran
FC Barcelona

Mislim da ni nosonja ne može tu ništa u slučaju da Grizman primi i odmah vrati loptu u sekundi? A plaćen 100 milijuna? I tako svi u Barci, ako izuzmemo Messija i De jonga. Suarez primi , ali i odmah izgubi pa njega ne računam. Ostalo su većinom alibi igrači od kojih nema panje. Čast Dembeleu, ali on igra toliko da sam ga i zaboravio kao igrača Barce. Zašto Fati ne igra više? Generalno, postali su dosadni i ako u skoro vrijeme nešto ne promjene , a ne da igraju stalno "na rubu rike", stavljam ih na led? 

16 godina
Abidal ponudio samo 10 mil za Olma...klosar
15 godina
Mitch kaže...

Koliko taj dečko uopće vrijedi?! Al bez onog povećanja cjene ako je Barca zainteresirana za njega.

Imali smo takvi kao on i nisu se baš naigrali.

Pametan čovjek primjećuje sve. Glup za sve ima poneku zamjerku.
12 godina
x18x05x kaže...
Mitch kaže...

Koliko taj dečko uopće vrijedi?! Al bez onog povećanja cjene ako je Barca zainteresirana za njega.

Imali smo takvi kao on i nisu se baš naigrali.

transfermarkt, a to im je svima orjenitr kaze 35milja eura

15 godina
Mitch kaže...

Pa Dinamo je pod pritiskom. Ne vjerujem da će Olmo ići za neke velike novce kad je u zadnjoj godini ugovora i sam Olmo je rekao da odlazi. Znači klubovi će nuditi nisku lovu u startu. Nije netko lud da daje 40 milijuna kad je situacija jasna kao dan.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
antimadridista kaže...
Mitch kaže...

Pa Dinamo je pod pritiskom. Ne vjerujem da će Olmo ići za neke velike novce kad je u zadnjoj godini ugovora i sam Olmo je rekao da odlazi. Znači klubovi će nuditi nisku lovu u startu. Nije netko lud da daje 40 milijuna kad je situacija jasna kao dan.

Nema to veze. Nitko u nogometu ne zeli zapoceti pregovore ovako, pogotovo kada imas jos 3-4 kluba s ponudama. Takoder, ne bi bio presedan da Dinamo Olmu da velik signing fee za malo produzenje ugovora i proda ga na ljeto kad nije free agent.

Siguran sam da su samo naljutili i Danija, i starog i agenta i Dinamo. Barcelona je ta koja je napravila gresku i sada to ne zele priznati ovim debilnim ponudama. Volio bih da ode u Atletico za 35 bas zato. 

12 godina
FC Barcelona

ma nek ide dečko gdje hoće samo da ispuni svoj potencijal, pa makar to i ne bila barca.

mislim da bi mu iduca stepenica trebala bit neki klub kao borussia ili bayer.

14 godina
Mitch kaže...
antimadridista kaže...
Mitch kaže...

Nema to veze. Nitko u nogometu ne zeli zapoceti pregovore ovako, pogotovo kada imas jos 3-4 kluba s ponudama. Takoder, ne bi bio presedan da Dinamo Olmu da velik signing fee za malo produzenje ugovora i proda ga na ljeto kad nije free agent.

Siguran sam da su samo naljutili i Danija, i starog i agenta i Dinamo. Barcelona je ta koja je napravila gresku i sada to ne zele priznati ovim debilnim ponudama. Volio bih da ode u Atletico za 35 bas zato. 

Gledao sam Dinamo, čitaj Olma u dvije domaće utakmice Lige Prvaka, i ono što sam vidio vrlo mi se dopalo bez pol frke 
No, da i ode u neki klub ranga Barcelone, moj je skroman subjektivan stav, još najmanje dvije sezone igrati ili u Dinamu ili nekom klubu po kvaliteti između, ali u jednoj od Liga petice, eventualno moguće Škotskoj Premiership ili Portugalskoj Sagares nešto!  
Olmo je super igrač, ali nekako i ne za top ekipu, jer bi vrlo vjerojatno ionako grijao klupu neke dvije sezone i stagnirao sa razvojem u pravog ubojitog igrača! 

ATJ Lučko
6 godina
protjeran
Mitch kaže...

Nisam se baš Olma nagledao, ali sam nešto ipak vidio. Može li on biti gori od Alenje, Kutinja, Rakitića (znam, ovaj je radilica) pa čak i Grizmana sada? Kako biti gori od onih koji se ni ne primjećuju, gotovo ne primjećuju?

15 godina
FC Barcelona

Tko prenosi danasnju super kup utakmicu, ne vidim ju u ponudi ni na SK, ni na areni ?

15 godina
zabranjeniples kaže...

Tko prenosi danasnju super kup utakmicu, ne vidim ju u ponudi ni na SK, ni na areni ?

Nitko od naših. Imaš ovdje na satelitu par kanala. 

13 godina
protjeran
FC Barcelona

Dani Alves je i dalje svemirski brod za sve nase desne bekove.

11 godina
protjeran
FC Barcelona

Igram FIFU al se okrenem kad cujem publiku...Cini mi se tako da smo i napadali i stalno imali neke sanse i polusanse...

This time next year we'll be millionaires
15 godina
FC Barcelona

Messi bi trebao primati i Valverdeovu plaću

15 godina
FC Barcelona

Ovaj ATM je njemu omiljen, trpa ih uvijek.

15 godina
FC Barcelona

Kakav Isus Bog nogometa

15 godina
FC Barcelona

Sad jel sudac ćorav ili ne, ali poništit čist gol je umijeće. Iz svakog kuta se vidi da je rame.

15 godina
FC Barcelona

Kakva krađa. Sramota.

15 godina
FC Barcelona

Još jedan gol poništen. 

Jel se vama dešava npr; kad Barca zabije ne veselite se jer čekate VAR da odradi svoje i ako bude gol prođe te ona draž za slavljem gola?!

15 godina
FC Barcelona

Ovo nije normalno. Kako je ovo bilo zaleđe?

15 godina
FC Barcelona

VAR nas je pokrao za dva čista gola i onda se ovo dogodi...

ali Bog me j*bo ako mi nemamo najgoru obranu u Europi.

13 godina
protjeran
FC Barcelona

Ovaj je golman placen 35mil eura. Cirkus.

15 godina
FC Barcelona

Umjesto 3-1 za nas 2-3 na njih. 

15 godina
FC Barcelona

Valverdeova Barcelona mi je ubila volju za nogometom. Sve najgore u životu mu želim.

16 godina
FC Barcelona

Upravo sam prvi put u zivotu ugasio Barcinu utakmicu prije kraja. Strasno...

11 godina
protjeran
FC Barcelona

Jel ko pratio Umtitija...Lik igra za Atletico

This time next year we'll be millionaires
15 godina
KingNothing kaže...

Upravo sam prvi put u zivotu ugasio Barcinu utakmicu prije kraja. Strasno...

Ja ne gasim, nego surfam na mobu i bacim oko. Prije je to bio praznik kad Barca igra, sad jedva čekaš da završi utakmica.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice