To su ti dupli aršini za Barcu. Svaki igrač kojeg Barca želi je instant 20mil skuplji najmanje od njegove realne vrijednosti. Sličan problem ima i Real i City i PSG, mada čini mi se da je kod Barce to najprepoznatljivije
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
To su ti dupli aršini za Barcu. Svaki igrač kojeg Barca želi je instant 20mil skuplji najmanje od njegove realne vrijednosti. Sličan problem ima i Real i City i PSG, mada čini mi se da je kod Barce to najprepoznatljivije
Mislim cak da mu je otkupna klauzula 22mil eura.
Što mislite o Olmu u Barci..gledao sam ga x puta u živo ove godine na Maksimiru i dečko je dva nivoa iznad ove lige, volio bi da mu daju šansu u Barci, kao prvo prošao je školu kao drugo zna jezik, a i igračkim sposobnostima uz vrhunske suigrače vjerujem da bi mogao biti i još bolji... Treba ga uzeti dok je još relativno jeftin
On se mora razvijat. Znaci dobra liga i negdje gdje ce garantirano startat. Igrao je u LP jako dobro, ali ni blizu konstantan kao u HNLu. Ta konkurencija ga ocekuje u Primeri i Premiershipu, ne ova iz HNLa.
Idealan je za Ajax, Dortmund, mozda Atl. Madrid...ali sigurno ne Barcu.
Meni je Olmo kao neka lošija verzija Coutinha. Ne mislim to u lošem smislu. Isti tip igrača koji se ubacuje između linija. Niti je klasični veznjak niti krilo. Dakle, ono je što je u nas Messi. Ne vidim gdje bi on uspio u Barci ako ni Coutinho nije, s obzirom na profil igrača kakav je on i to da imamo Messija.

Hmmm izgleda da je Dani Olmo iduci igrac kojeg ce unistiti Ernesto Valverde.
Meni je Olmo kao neka lošija verzija Coutinha. Ne mislim to u lošem smislu. Isti tip igrača koji se ubacuje između linija. Niti je klasični veznjak niti krilo. Dakle, ono je što je u nas Messi. Ne vidim gdje bi on uspio u Barci ako ni Coutinho nije, s obzirom na profil igrača kakav je on i to da imamo Messija.
Tak si to napisao ko da Messi ima 23 godine. Ako Olmo i dođe logično je da ode na posudbu negdje gdje će redovno igrati. Sigurno ga ne planirjau kupiti za prvih 11. I za godinu dvije tri kad će možda doseći nivo koji mu se predviđa, se vrati u Barcu.
Tak si to napisao ko da Messi ima 23 godine. Ako Olmo i dođe logično je da ode na posudbu negdje gdje će redovno igrati. Sigurno ga ne planirjau kupiti za prvih 11. I za godinu dvije tri kad će možda doseći nivo koji mu se predviđa, se vrati u Barcu.
Ne znam, nije on neki mladić kojega bi se trebalo kupiti za posudbu. On već sad treba igrati u ozbiljnom klubu s obzirom na njegovu kvalitetu. Ne u nekom Getafeu ili Osasuni. S obzirom da se već dokazao u Ligi Prvaka. Da je čisto krilo nebi imao nista protiv jer to Barci treba. Ako ga i kupe nadam se da to može odigrati.

ne znam, volio bi da se vrati kuci ali opet nisam siguran kolko je on sad potreban. Nama puno vise treba top klasa stopera i centarfora nego jos jedno krilo/ofenzivni vezni ala coutinho
Ja ne gledam bas HNL a Dinamo sam malo pratio u LP...On je vise kao neka poluspica...E sad gdje oni to misle ugurati na Camp Nou jer ta pozicija ovdje ne postoji...
Djeluje ozbiljna ova prica o Olmu.
Zasto Umtiti ne igra? Kad je u formi onda je u top 5 stopera na svijetu. Vidal nekad pliva u obrani, al u 750 minuta ima 5 golova i asistenciju. To je vrhunska statistika za box to box midfieldera. Zasluzio je puno vecu minutazu.
Evo Griezmann sam i debeli supak mu ne da loptu.
Neda mi se ni gledat utakmicu do dtoga je doslo...dat cu im sansu jos 20 minuta pa gasim
U prvih 20 min Suarez je sjebao 4 akcije. Bas me zanima koliko ce ih biti do kraja utakmice.
EDIT: Evo dobili smo gol preko njega. Bravo Debeli!
Nema više riječi za opisat ovu prejadnu Barcu.
Eto ga, Clement Lenglet - najgori stoper u povijesti kluba je usrao jos jedan gol. Kinez nam zabije, pa ovo nema nigdje.
Klasika. Imali dvije odlicne prilike za 3 1. Zavrsilo 2 2.
Realno smo postali ekipa koju se ne isplati gledati. Lenglet ima IQ bundeve. Ma nema se tu što više ni reći, strast je splasnula. Čak je i ono sinoćnje, treće, dosadno sučeljavanje za izbore, zanimljivije od Barcine tekme. Nekad su me poštovali/poslušali u kući kad sam rekao - nema serije, večeras igra Barca, a sad sve više me isprdavaju da kako to mogu gledati???? Još će mi nazvati i Hrabri telefon?
S guštom ću se opiti i proslaviti kad ova baskijska gnjida ode iz kluba.

Doći će bolja vremena!
S guštom ću se opiti i proslaviti kad ova baskijska gnjida ode iz kluba.
Za čije novce?
Barca je skupina starijih elitnih igraca i mladih, nezrelih i neodgovornih ali vrlo talentovanih igraca. izuzev de jonga i roberta i sameda koji bas nisu izrazito kvalitetni ko De jong. Jedino kod grizmana imamo sve u praketu.
Nije ovo nimalo zahvalna situacija, taman da nas zajedno guardiola i klopp trreniraju. Ko god dodje dobro ce se napatiti.
Nadajmo se najboljem a ocekujmo najgore.
Al ima dosta i do povreda. Vidjeelo se sinoc kod prvog gola koliko znaci Alba. Kad bi se samo sada arhur vratio i umtiti etablirao, vjerujem da bi bilo dosta bolje.
Barca je skupina starijih elitnih igraca i mladih, nezrelih i neodgovornih ali vrlo talentovanih igraca. izuzev de jonga i roberta i sameda koji bas nisu izrazito kvalitetni ko De jong. Jedino kod grizmana imamo sve u praketu.
Nije ovo nimalo zahvalna situacija, taman da nas zajedno guardiola i klopp trreniraju. Ko god dodje dobro ce se napatiti.
Al ima dosta i do povreda. Vidjeelo se sinoc kod prvog gola koliko znaci Alba. Kad bi se samo sada arhur vratio i umtiti etablirao, vjerujem da bi bilo dosta bolje.
Koliko godina su imali Pedro, Busquets i Pique koji je došao iz Uniteda u prvoj Pepovoj sezoni? Nezreli igrači koji su blistali zbog Pepove taktike i vodili klub do triplete. Koliko godina i iskustva imaju Trent i Robertson kod Kloppa? Ovo što gledamo nema apsolutno nikakve veze sa neiskustvom. Dosta je bilo prodavanja magle.

Nemojte ga citirati. Trola na najjače.

Koliko godina su imali Pedro, Busquets i Pique koji je došao iz Uniteda u prvoj Pepovoj sezoni? Nezreli igrači koji su blistali zbog Pepove taktike i vodili klub do triplete. Koliko godina i iskustva imaju Trent i Robertson kod Kloppa? Ovo što gledamo nema apsolutno nikakve veze sa neiskustvom. Dosta je bilo prodavanja magle.
Jebogati, procitaj fino prije nego repliciras.
Hocemo li se se to raspravljati o profesionalizmu perda i dembelea. Isto godina pedro kod pepa i dembele kod ernesta, al ostalo...
Trent je rijedak talenat. U 20 godina se pojavi, nema smisla ga uzimati za argument.
Srce batce je vazda bio vezni red. Falice nama jos dva igraca pored de jonga da bi se u buducnosti mogli boriti za titule iz sezone u sezonu. Osim ako se arthur ne dozove.
Na stranu sve, jel ti stvarno mislis da bi dovodjenje klopa u Barcu sve rijesilo, odnosno da bi svi ovi igraci koje imamo se preporodili i da bi barca igrala vrhunski? Ili Pep, svejedno.
Na stranu sve, jel ti stvarno mislis da bi dovodjenje klopa u Barcu sve rijesilo, odnosno da bi svi ovi igraci koje imamo se preporodili i da bi barca igrala vrhunski? Ili Pep, svejedno.
Da.

Da.
Amin, isto zelimo klubu. Ali ja ne vjerujem. Bilo bi moguce uz neku radikalnu reformu. Ali da se samo trener promjeni, nevjerujem i nadam se da sam u krivu.
Klop i Pep su uspjeli al nijedan skoro da nema igraca u citiju i lpoolu kojeg su zatekli. Sa takvim scenarijem mogu zamisliti njihov uspjeh u barci.
Da.
Amin, isto zelimo klubu. Ali ja ne vjerujem. Bilo bi moguce uz neku radikalnu reformu. Ali da se samo trener promjeni, nevjerujem i nadam se da sam u krivu.
Klop i Pep su uspjeli al nijedan skoro da nema igraca u citiju i lpoolu kojeg su zatekli. Sa takvim scenarijem mogu zamisliti njihov uspjeh u barci.
Nije ni Valverde zatekao puno igrača, klub mu je doveo svakog koga je poželio i od apsolutno nikoga nije izvukao maksimum.

Kako je i sam Wenger sinoc rekao.
Bez dinamike, snage i izgradenog sustava zadnjih 30 metera.Odnosno Barcina igra je jalova,slaba, ne postojeca i igra se na messija i tjt.