FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.812
|
čitano: 6.696.790
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: FC Barcelona
Barcelonista kaže...

Dybala kao i Griezman igraju na Messijevoj poziciji, i po karaktersitikama to je taj tip igraca. Mali brzi dribleri koji sa krila ulijecu u sredinu i jure prema golu. Tako da ne znam gdje bi i jedan i drugi igrali, taman da ih dovedu.

U pravilu postoje 2 krila...

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
FC Barcelona

Coutinho + Dembele

11 godina
protjeran
FC Barcelona

Ma Dybala je precjenjen kao i Pogba...Kad igraš za Juve i gdje si kao najbolji igrač u ligi a dao si 11 golova u prvenstvu od kojih je 5 iz prekida onda to nešto govori...A i utakmica finala LP je pokazala sve...

Mislim svaka čast njemu ali rađe bi dao 100 miliona za Coutinha nego za njega...

Ovaj Iningo je odličan stoper...Valjda su naši preipremili i ostale transfere da se ovo riješi...Dembele i Seri i to je to.

100 miliona Dortmundu i 35 Nici i to je to.

Nadam se da ste svijesni da je Seri u svakom segmentu igre prošle sezone statistčki nadigrao Verrattia a to nešto govori.

Neznam koliko je ovo vjerodostojno ali...

This time next year we'll be millionaires
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.8.2017 16:08 (Boixus Nois PS).
8 godina
protjeran
Boixus Nois PS kaže...

Ma Dybala je precjenjen kao i Pogba...Kad igraš za Juve i gdje si kao najbolji igrač u ligi a dao si 11 golova u prvenstvu od kojih je 5 iz prekida onda to nešto govori...A i utakmica finala LP je pokazala sve...

Mislim svaka čast njemu ali rađe bi dao 100 miliona za Coutinha nego za njega...

Ovaj Iningo je odličan stoper...Valjda su naši preipremili i ostale transfere da se ovo riješi...Dembele i Seri i to je to.

100 miliona Dortmundu i 35 Nici i to je to.

Nadam se da ste svijesni da je Seri u svakom segmentu igre prošle sezone statistčki nadigrao Verrattia a to nešto govori.

Neznam koliko je ovo vjerodostojno ali...

Taj Dybala je dobar igrac, ali mi nije jasno da ga stavljaju u istu recenicu sa Messijem, Neymarom, Cristianom, Hazardom, nije on taj nivo. Coutinho je vec nesto drugo, pakleni igrac, jedan od kandidata za zlatnu loptu nakon ere Messija i Ronalda, cim taj dobije loptu na 30m od gola gol visi u zraku, ma lijepi mu se lopta za nogu, gust ga je gledati. Mislim da bi bilo dobro za nogomet da doje u Barcu, pa da se vidi ili je ili nije, nogomet treba takve igrace na najvecoj pozornici.

Ako Real ne kupi Mbappea i Hazarda volio bih da barca dovede Coutinha i Dembelea i da bude 15 bodova na kraju prvenstva ispred Reala. Trebam gledat Asensia i Kovacica, a mogu gledati prave majstore, samo sto je onaj Perez majmun...

...
11 godina
protjeran

Dobar igrač ali ga guraju gdje nije mjesto...Ni blizu svijetske klase...Neznam da je rješio 5 utakmica osim Barce kad je dao 2 gola ali 2 puta ostao sam na 5 metara od gola...

Coutinho je bolji od njega daje 20-ak golova u cijelos sezoni uz nevrojne asistencije,driblinge i golove iz vana...Takav nam treba.

A što fali Asensiu i Kovačiću?Obojica bi trenutno bila starteri u Barci...

Mbappe u Real a Dembele u Barcu...Iako se ne bi čudi da se sogodi obrnuto jer Barci treba LW a Realu RW.

8 godina
protjeran
Boixus Nois PS kaže...

Dobar igrač ali ga guraju gdje nije mjesto...Ni blizu svijetske klase...Neznam da je rješio 5 utakmica osim Barce kad je dao 2 gola ali 2 puta ostao sam na 5 metara od gola...

Coutinho je bolji od njega daje 20-ak golova u cijelos sezoni uz nevrojne asistencije,driblinge i golove iz vana...Takav nam treba.

A što fali Asensiu i Kovačiću?Obojica bi trenutno bila starteri u Barci...

Mbappe u Real a Dembele u Barcu...Iako se ne bi čudi da se sogodi obrnuto jer Barci treba LW a Realu RW.

Dobri su Asensio i Kovacic, ali nisu oni ti koji mogu da iznesu sezonu na svojim ledjima, mozda budu za par godina, trenutno ne. Real si mora kao minum na startu sezone postaviti cilj da uzme primeru, LP i kup. Cak mislim da bi trebali probati srusiti svoj rekord od 5 uzastopno osvojenih LP i probati uzeti 6. Zato treba dovesti prave, opake, prekaljene igrace, a ne nekakave Asensije i Kovacice...

...
13 godina
neaktivan

Al ga ovaj Evil trolla.. stari nije ti ovo 1950. godina ;)

15 godina
Hrvek1909 kaže...

Al ga ovaj Evil trolla.. stari nije ti ovo 1950. godina ;)

Da barem zna trollati, ovako nakon svakog posta ispada glup.

All truly great thoughts are conceived by walking.
16 godina
FC Barcelona

TRANSFER UPDATE |

-Coutinho to Barcelona is imminent. Liverpool have accepted a bid of 100m+variables. Player could be presented at the Gamper. Salary rumoured to be 7.5 million/year.

-Iñigo Martínez to Barcelona is also nearly done. Player has not travelled with his team. Barcelona tried to offer Samper OR Munir in exchange but Sociedad refused, so club will have to pay the buyout clause of 32 million. Valverde reportedly does not like Umtiti.

-Marlon could be loaned out.

-Dembélé is also close. An exchange of Deulofeu might take place as Dortmund are interested in the player.

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Fantastične vijesti...

Ima logike da Rakitić ili Roberto igraju veznog to jest poziciju Xavija a Coutinho zamjeni Iniestu...

Dembele budući najbolji na svijetu...

Inigo i Umtiti će biti stoperski par za dosta dugo godina a imamo još Piquea i dobrog Marlona koji može biti ekstra...

Ugalvnom ako je ovo istina fantastičan posao .

15 godina
Boixus Nois PS kaže...

Fantastične vijesti...

Ima logike da Rakitić ili Roberto igraju veznog to jest poziciju Xavija a Coutinho zamjeni Iniestu...

Dembele budući najbolji na svijetu...

Inigo i Umtiti će biti stoperski par za dosta dugo godina a imamo još Piquea i dobrog Marlona koji može biti ekstra...

Ugalvnom ako je ovo istina fantastičan posao .

Zašto mu se Umtiti ne sviđa? Jedan od najbolji igrača prošle sezone.

14 godina
Izvor?
15 godina
Tomy Lee kaže...
Izvor?

Marca. Nije njima vjerovati.

10 godina
FC Barcelona

Dembele 

Coutinho 

Seri

Inigo

Navodno zelje od uprave. Ova imena se jedina i vrte po medijimam samo sto je od danas u tu pricu upao i Seri. Daj Bože da ovako bude 

Barcelona - Mes que un club
13 godina
protjeran
FC Barcelona

emre mor u interu za 12mil eura. odlican igrac!

8 godina
protjeran
FC Barcelona

Dybala u Barcu za 120m, hmm, ne mislim da je to igrac kojeg barca treba, niti mislim da vrijedi toliko, ali eto...

...
13 godina
protjeran
FC Barcelona

meni nije jasno kakve to skaute mi imamo, dembele je prosle godine presao u borussiju za smijesnih 15mil eura, i sad cemo ga platit minimalno 70mil eura, dybala je presao u juve prije 2 godine za 30mil eura i sad cemo ga mozda platiti 120mil eura, tielemans je ove godine presao u monaco za 20mil eura, vjerojatno cemo ga htjeti kupiti za 2,3 godine i onda cemo ga platiti 100mil eura, mor je presao u inter za 12mil eura, njega cemo htjeti dovesti za 4,5 godina kad messi bude na zalasku karijere...ja se ne sjecam kad smo zadnji puta mi kupili mladog igraca za 15,20mil eura pa da mu je vrijednost skocila 2,3 puta...

11 godina
protjeran
FC Barcelona

Samo se nadam da kloca Dybalu neće dovoditi...Prvo jer nema svoju pozciju u Barci a kao drugo lik je prevara od igrača za te novce koji spominju...Dao5-6 golova iz igre u cijeloj sezoni Seria A...

Mandzukic je klasa za njega.

Dembele,Iningo,Seri i još jedan tipa Coutinho i to je to...A teško da će LFC pustiti Coutinha a da nisu nekakvi veliki novci tako da se njemu puno ne nadam.

10 godina
Boixus Nois PS kaže...

Samo se nadam da kloca Dybalu neće dovoditi...Prvo jer nema svoju pozciju u Barci a kao drugo lik je prevara od igrača za te novce koji spominju...Dao5-6 golova iz igre u cijeloj sezoni Seria A...

Mandzukic je klasa za njega.

Dembele,Iningo,Seri i još jedan tipa Coutinho i to je to...A teško da će LFC pustiti Coutinha a da nisu nekakvi veliki novci tako da se njemu puno ne nadam.

Nisi gledao Dybalu u Palermu ocito. A imao je i dobrih partija u Juventusu. Decko je odlican i u danasnjem nogometu on vrijedi 80M sigurno. On kada bi dosao ne bi nesto puno pokazao prvu sezonu ali kasnije kada bi se naviknuo derao bi, kao i svaki igrac koji dodje u Barcelonu, pritisak igra veliku ulogu, kasnije ako ima kvalitetu eksplodirat ce. Dybala nema bas samopuzdanja i to je to ali ima neosporan talent. U svakom slucaju ja bi vise volio vidjeti Dembelea i takav tip igraca nam trenutno bas i treba.  

Ja se nadam Dembeleu i Coutinhu, vjv ce njih dovest. Realno LFC se nista ne pita ako igrac zeli otic.

10 godina
FC Barcelona

http://www.goal.com/hr/news/6838/main/2017/08/05/37568472/neymar-sr-optu%C5%BEio-barcelonu-nisam-htio-podle%C4%87i-njihovoj?ICID=HP_FT_1 Neposivo mi je drago sto je Neymar zajedno sa svojim pametnim taticom otisao iz Barcelone

9 godina
neaktivan
FC Barcelona

Također mi je drago da je bahati padavičar otišao, nikad mi nije bio nešto drag. Imao je dosta dobrih momenata ali i puno ''utakmica u leru''. Ovo s njegovim starim je samo šećer na kraju.

Što se tiče odštete mislim da se sve ovo previše razmahalo sa ciframa, kamo ide ovaj sport?? Ako se uskoro tome ne stane na kraj onda će se kroz koju godinu za igrača kalibra Antolić nuditi 500 mil. €? Bolesno 

8 godina
neaktivan
Nema Serija ni na klupi u Nice veceras. Zna li neko jel povreda ili...
11 godina
protjeran

Suspendiran...I ja sam se ponadao...Tako piše 

11 godina
protjeran
FC Barcelona

Loša partija Dembelea...Dosta izgubljenih lopti...Iako je namjestio jednu mrtvu za Castra.

14 godina
neaktivan
Kako bi Barca igrala da dovedu i Coutinha i Dembele? S Messijem u sredini a ova dvojica na krilima ili Dembele lijevo Messi desno i Coutinho u vezi, šta mislite?
10 godina
barcafan12 kaže...
Kako bi Barca igrala da dovedu i Coutinha i Dembele? S Messijem u sredini a ova dvojica na krilima ili Dembele lijevo Messi desno i Coutinho u vezi, šta mislite?

Vjerovatno bi Coutinho isao na Iniestino mjesto.

Opet pitanje je da li je njima uopce u planu dovest tu dvojku, nekako mi je neralno za nasu upravu da sad potrese sve novce. Naravno nadam se da ce dovest 3 top pojacanja ali budite spremni na sve jer ja sam se pripremio na najgore  

Ako do kraja prijelaznog roka vidim 2,3 igraca tipa : Coutinho/Dembele/Dybala/Griezmann/Seri bit ce to jako uspijesno ljeto i ne znam da li bi tko u tom slucaju trebao zamjeriti nesto ovim idolima u Barci.

11 godina
http://bleacherreport.com/articles/2725894-dani-alves-says-neymar-told-him-to-move-to-psg-in-july

Neymar je rekao Dani Alvesu još u srpnju da napušta Barçu, savjetovao je Danija da i on prijeđe u PSG iz Juventusa...

Zadnji odjeljak mi je vrh vrhova:

Per ESPN, Alves added that neither he nor Neymar arrived for a big payday in France.

"We are not moved by money," said Alves. "Few people leave their comfort zone, and we are Brazilians. Brazilians do that."

Kako god, šupački potez Neymara, njegova odluka je bila kao grom iz vedra neba da odlazi iz Barçe...
15 godina

Ni prvi a ni zadnji Brazilac koji je napravio takvo nešto. Zaboraviti Neymara i okrenuti se budućnosti. 

11 godina
neaktivan
FC Barcelona

Znači utorak ili srijeda Coutinho 'naš'?

11 godina
https://instagram.com/p/BXWpADUh0Hn/

Molim vas pogledajte koju fintu je odradio Coutinho protiv Herthe iz Berlina i kako je fino servirao Salaha za pogodak...

👏👏👏👏👏👏👏
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice