- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Posrali su sami sebe jer su platili toliko novca za jednog igraca. A sad da li ce uprava posrat Barcelonu svojim sljedecim odlukama to nam ostaje da vidimo.
Da mu je klazula 100 milijuna onda bi nas posrali
Neymar je osao u PSG da zatvori onu veliku rupu sta im je Barca napravila u LP.
Najviše kod Neymara me smeta što se prošlo kroz xyz govana da se njega dovede, muljanja (kojih na kraju ipak nije bilo) ovo ono i onda ovakav dovršetak.
Uprava se baš posrala na sebe.
A Couthino i Dembele sigurno ne dolaze.
Najviše kod Neymara me smeta što se prošlo kroz xyz govana da se njega dovede, muljanja (kojih na kraju ipak nije bilo) ovo ono i onda ovakav dovršetak.
Odlican komentar, muljali su muljali i na kraju je muljator Neymar stariji smuljao sve. Ko do podne s vragom tikve sadi, od podne mu se o glavu razbijaju.
Coutinho izgleda gotova stvar... Bit ce predstavljen prije Gampera.
Uprava Liverpoola je rekla da je odbila svaku ponudu i da Coutihno ostaje igrač L'poola u 2017-18.
Uprava Liverpoola je rekla da je odbila svaku ponudu i da Coutihno ostaje igrač L'poola u 2017-18.
i nasi su rekli da neymar nikud ne ide i pique je rekao da neymar nikud ne ide, od "slucaja neymar" ne vjerujem vise nikome.
Ma ovo je veleizdaja. Cijela katalonija je na nogama. Sto posto je i Perez tu nesto skuhao. :D
Jedino mi je zao svinja koje ce ti barbari ubiti kako bi glave bacili u teren. Primitivci :(
Zašto vi Realovci toliko kmečite? Pa Neymara nije bilo na Bernabeu pa smo vas lagano pukli 3-2.
U svakom slučaju ovo je najbolji mogući ishod za Barcelonu.. dobili smo 222m eura za kojih možeš dovesti 3 kvalitetna igrača ili u najmanju ruku 2.
Ni jedan igrač, pa ni Messi ne vrijedi 222m.
Dybala i Dembele te Coutinho nemaju.
pa sta ima veze, da je on htio mogao je reći "ne"-
ja bih volio u nasem dresu vidjeti nikolu vlašića (nije zajebancija), al da ga dovedemo i posaljemo jednu sezonu negdje na posudbu, decko je zvijer, brz je, jak je ko tenk, dobar dribler. sigurno ga mozemo dovesti za 10mil eura sto je smijesna cijena.
ja bih volio u nasem dresu vidjeti nikolu vlašića (nije zajebancija), al da ga dovedemo i posaljemo jednu sezonu negdje na posudbu, decko je zvijer, brz je, jak je ko tenk, dobar dribler. sigurno ga mozemo dovesti za 10mil eura sto je smijesna cijena.
To ćeš teško vidjeti jer je njegov stari prepametan da to dopusti.
Barca je dobila 222 milje a ne mora dovesti nikoga jer ima top igrace u la masiji, tamo ih od malena uce igrati taj stil i kad nastupe u prvih 11 mogu zmirecki odigravati kombinacije.
Za Dyabalu je izvješena cijena od 140 milja, pa eto tko voli nek izvoli ga uzet za te bjesne pare....
Tako de će Barca za nekog od njih iskrcat brdo love....
Barca je dobila 222 milje a ne mora dovesti nikoga jer ima top igrace u la masiji, tamo ih od malena uce igrati taj stil i kad nastupe u prvih 11 mogu zmirecki odigravati kombinacije.
Fakat si smiješan već s ovim La Masija itd.
Tko je uopće to govorio ikad? Barca je izbacila više igrača koji su zabili gol u LP nego bilo koji drugi klub u povijesti, a nemaš pravo kenjat po La Masiji kao navijač kluba koji ima najsmiješniju školu u Primeri i općenito Europi zadnjih 30 godina.
Loše prolazno razdoblje i to je to, ali tvoja glupost očito nije prolazna
Odustalo se od Coutinha, ide se po Hazarda.
Roman traži 150 milki...smiješno
Inače Dortmund je izvjesio cijenu za Dembelea od 100 milijuna + igrač od interesa. Samo smo mi i Real u igri (ako Real ne uzme Mbappea i proda Balea)
Nisam bas pratio tog igraca, kakav je u obrani?

Super marker i jako brz, idealne godine i ima 6 sezona Primere u nogama. Procjenjen na 22 milki, uzeli smo ga za 30. Dosta dobar transfer, super zamjena za ovo rasulo Vermaelen+Mathieu itd.
Isto je tako bitno reći da smo ovime oslabili tradicionalno neugodan i nesretan Sociedad! :D
Izgleda da ćemo igrati Pique - Martinez - Umtiti iza, odnosno 3-4-2-1....Marlon na klupi.
No ovo je možda znak da Mascherano ide u Juve.
Super marker i jako brz, idealne godine i ima 6 sezona Primere u nogama. Procjenjen na 22 milki, uzeli smo ga za 30. Dosta dobar transfer, super zamjena za ovo rasulo Vermaelen+Mathieu itd.
Isto je tako bitno reći da smo ovime oslabili tradicionalno neugodan i nesretan Sociedad! :D
Izgleda da ćemo igrati Pique - Martinez - Umtiti iza, odnosno 3-4-2-1....Marlon na klupi.
No ovo je možda znak da Mascherano ide u Juve.
Sto nije 32 miliona eura jer mu je klauzula 32M? Takoder mislim da je dobar posao jer svakako treba jedan stoper koji moze uletiti umjesto Piquea ili Umtitija a ovo je super onda.
Ma nema sanse da se igra sa 3 stopera. Cemu onda dovodenje Semeda? Sve vise se pise o tome da je to vec rijesena stvar pa eto vidjet cemo uskoro.
Jedino ako si mislio da Semedo igra ispred stopera nesto kao krilo ali mi to nema puno logike bas.
MONEYmar
Veza je Iniesta busquets rakitic roberto ako se igra 3-4-3.
Ma bit ce tu jos pojacanja pa cemo tek vidjeti tko ce biti u vezi. Mislim da je obrana jedina sigurna:
-------------MATS
Semedo-Pique-Umtiti-Alba
-----Busq- ?pojacanje? ili Roberto
Nesto ovako? Ovisno normalno tko ce doci ali najvise se spominju Dembele kojeg bi ja jako volio vidjeti a evo sad i Mbappe takoder, pa i Coutinho. Ovo gore je po meni ono sto je nekako sigurno + Messi i Suarez naprijed. Znaci ostaje upitnik u vezi, lijevom krilu i jos jednom veznom/polu spici ovisno o taktici. 8/11 su mi sigurni a vjerujem da ce ako dovedu jos 2 pojacanja oba biti u prvih 11.
Išlo bi navodno Gomes + Rafinha + 60 mil.
Druga opcija je Dembele, treća Hazard.
Ipak 32 milje... nadam se da ce biti dobra kupnja.
Barcelona has paid Iñigo Martínez's release clause (32M). Everything is closed. The player will sign for 5 years. (@albert_roge)
Ponavlja se prošlo ljeto, transferi kao grom iz vedra neba (Gomes i Denis - Inigo, Semedo donekle)..
Ono što treba pojačat, navode se neka velika imena, na kraju će doć Soudani popunit LW
Išlo bi navodno Gomes + Rafinha + 60 mil.
Druga opcija je Dembele, treća Hazard.
Dybala kao i Griezman igraju na Messijevoj poziciji, i po karaktersitikama to je taj tip igraca. Mali brzi dribleri koji sa krila ulijecu u sredinu i jure prema golu. Tako da ne znam gdje bi i jedan i drugi igrali, taman da ih dovedu.