Naravno, ponekad su malo uvrijedljivi komentari al mora mu se priznati da se trudi jako biti glup.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koliko tek moraš biti ''inteligentan'' kad se slažeš s njegovim budalaštinama, genije će se prepoznati
Klub za koji navodno navija obrani naslov prvaka Europe a on dolazi prvo ostaviti svoj posrani komentar ovdje, koji teški kompleksi jebote
Ajmo Valverde posloži ovu momčad i idemo pokazati tko je istinski najbolja momčad.
Onako glupo? Barca nije Bila ni blizu prolaska, Juve ih je nadigrao u svakom segmentu nogometne igre i još k tome Barca u 180 minuta nije zabila gol. Barcino ispadanje je sve samo ne glupo, vec je bilo jedino realno nakon prikazanog.
Pozdrav iz Madrida.
nit si ti u madridu nit je ta slika iz madrida
Pozdrav iz Madrida.
nit si ti u madridu nit je ta slika iz madrida
Uh, ovo ga boli.
Nu koga sam sreo u Madridu. Kada ih ne mozes pobjediti, pridruzi im se.
Odustajem, vidi se da je tip blago retardiran.
Sta se svadate s trollom, lik vjerojatno navijao za Barcu do 2013. sad navija za Real, mijenja se kako vjetar puse.
Klasicni bandwagon....msm kakav kompleksas moras bit da uopce ides navijat za najtrofeniji klub ikad. Kaj si se rodio u Madridu ili ispod Ronaldovih jajca? Pogotovo ako si postao biti fan od 2009. jer Real je zbilja bio prosjecan na EU sceni tada. Nikakva igra, bully ball i baloni. Klasicna overrated engleska momcad bi se reklo. Sve dok nije dosao Ancelotti.
Smijesno. Ignore i bok.
Ne kuzim zasto ulazite u konflikte s ljudima ispod vlastite inteligencije. Samo trosite jednaku kolicinu sive tvari koje oni nemaju.
A ako mu je uzor Ramos, onda nemam druge rijeci. Tipican neobrazovani primitivac.
Ljudi koji koriste "mi" kada govore o nekom tamo klubu iz Spanjolske mi govore o kompleksima.
Nisam navijac niti jednog kluba osim svog lokalnog, ali sam simpatizer nekih, izmedju ostalog i Real Madrida. Pratim Real od 1996. godine, kada je Davor potpisao za njih. Odlicnu ekipu sastavili te godine, Suker, Redondo, Sedorf, Roberto Carlos, Mijatovic, mladi Raul, Hiero, na zimu dosao Panucci, gust za gledati bio. Onda usput malo naucis o povjesti, o slavnoj proslosti i kada su opet postali prvaci Europe 1998. godine nesto je kliknulo na svoje mjesto. Real Madrid nekako dobro zvuci, bjeli dresovi i nekako sve oko toga kluba je nakako poeticno...
Ljudi koji koriste "mi" kada govore o nekom tamo klubu iz Spanjolske mi govore o kompleksima.
Nisam navijac niti jednog kluba osim svog lokalnog, ali sam simpatizer nekih, izmedju ostalog i Real Madrida. Pratim Real od 1996. godine, kada je Davor potpisao za njih. Odlicnu ekipu sastavili te godine, Suker, Redondo, Sedorf, Roberto Carlos, Mijatovic, mladi Raul, Hiero, na zimu dosao Panucci, gust za gledati bio. Onda usput malo naucis o povjesti, o slavnoj proslosti i kada su opet postali prvaci Europe 1998. godine nesto je kliknulo na svoje mjesto. Real Madrid nekako dobro zvuci, bjeli dresovi i nekako sve oko toga kluba je nakako poeticno...
Sve mi se čini da si ti rođen 1996 god. Poetično i real ne idu u istu rečenicu.
Sreca barci da nije naletila na Real u finalu. Ako je juve dobio barcu 3-0, a Real Juve 4-1, onda to znaci da bi Real dobio barcu 7-1. Ludo.
Real ima komplekse od barce i redovito izgube, tako da real ne bi vidio titulu da je barca bila s druge strane, e sad što razmišljaš kao neki klinac to je problem u tvojoj glavi.
Sreca barci da nije naletila na Real u finalu. Ako je juve dobio barcu 3-0, a Real Juve 4-1, onda to znaci da bi Real dobio barcu 7-1. Ludo.
Real ima komplekse od barce i redovito izgube, tako da real ne bi vidio titulu da je barca bila s druge strane, e sad što razmišljaš kao neki klinac to je problem u tvojoj glavi.
Redovito i osvajanje Prvenstva i/ili Lige Prvaka, nemaju veze s vezom.
Na ovo tvoje pisanje, ja bih mogao poentirati, Barcelona bi osvojila Prvenstvo da nema Real Madrida, a Ligu Prvaka da nema Juventusa, najmanje, budi blago rečeno!
A ako i dalje budeš branio svoj stav, na što imaš apasolutno pravo i ja ga poštivam i cjenim, budemo za nekih slabih tri mjeseca ponovno mogli pratiti razvoj situacije na sve tri fronte!
Ja kažem da zbog cjelovitosti u kontinuitetu kako sa trenerom tako i sa popisom igrača, Real Madrid će biti iduće sezone opet legitimni pretendent za osvajanje Prvenstva, a možda i obranu obrane naslova Lige Prvaka!
Barcelona ima sva apasolutna prava svojom igrom mene demantirati, pa da vidimo tko ima srce i dušu za megdan ?!
Redovito i osvajanje Prvenstva i/ili Lige Prvaka, nemaju veze s vezom.
Na ovo tvoje pisanje, ja bih mogao poentirati, Barcelona bi osvojila Prvenstvo da nema Real Madrida, a Ligu Prvaka da nema Juventusa, najmanje, budi blago rečeno!
A ako i dalje budeš branio svoj stav, na što imaš apasolutno pravo i ja ga poštivam i cjenim, budemo za nekih slabih tri mjeseca ponovno mogli pratiti razvoj situacije na sve tri fronte!
Ja kažem da zbog cjelovitosti u kontinuitetu kako sa trenerom tako i sa popisom igrača, Real Madrid će biti iduće sezone opet legitimni pretendent za osvajanje Prvenstva, a možda i obranu obrane naslova Lige Prvaka!
Barcelona ima sva apasolutna prava svojom igrom mene demantirati, pa da vidimo tko ima srce i dušu za megdan ?!
nije barcelona prvenstvo izgubila radi reala vec radi sebe, komotno smo trebali dobit i prvi classico kao i neke bezvezne utakmice koje smo popusili doma (alaves)
nadalje, budi siguran da je barca dobila reala u nokaut fazi lp, ne bi se vi proveselili nešto
protiv juventusa smo popušili jer nam ni najmanje ne pašu u igri pa su nas nakantali ko majmune
Da sudac nije onako sramotno pokrao PSG barca ne bi niti igrala s juventusom. Ovdje neki imaju pamcenje od amebe. I ovdje neki ne vide razliku imedju prvenstvene utakmice koja ne znaci nista i utakmice u ligi prvaka, upravo zato je Real daleko najvise puta postao prvak europe, jer su najbolji kada je najvaznije, a ne u nekakvoj prvenstvenoj utakmici koja nista ne odlucuje. HVALA MADRID!!!
Da sudac nije onako sramotno pokrao PSG barca ne bi niti igrala s juventusom. Ovdje neki imaju pamcenje od amebe. I ovdje neki ne vide razliku imedju prvenstvene utakmice koja ne znaci nista i utakmice u ligi prvaka, upravo zato je Real daleko najvise puta postao prvak europe, jer su najbolji kada je najvaznije, a ne u nekakvoj prvenstvenoj utakmici koja nista ne odlucuje. HVALA MADRID!!!
Imaš obraza to napisat nakon što ste pokrali Bayern?
PSG je najpoštenije popio 5 golova. A za penal su si sami krivi šta su uopće išli dirat nekog iz MSN svetog trojstva.
PSG je najpoštenije popio 5 golova. A za penal su si sami krivi šta su uopće išli dirat nekog iz MSN svetog trojstva.
U dvije tekem Real vs Bayern vise je odluka bilo na stetu Reala.
Pogledaj ovo, nemoj pisati gluposti, pa smiju ti se ljudi jadan nebio...
Hahahahaha, pa tebi se smiju ljudi. Svi pamte samo to da je Real zabio gol iz zaleđa. Ništa drugo. Kao i prethodna finala. Mogu ti stavit identičan video za PSG - Barca. Nitko nije službeno rekao da je Barca nepošteno prošla, čak ni od bivših sudaca i nogometaša čije je mišljenje svakako relevantnije nego pristrano tvoje.
Ali dobro, samo ti slavi...
Same story here .
Klub koji se u zargonu naziva UEFALONA, tako ga zove 90% planete nesto prica o postenju i sudjenju... Sjeti se samo tekme protvi Chelsea 2009... Sada opet protiv PSG... UEFALONA, sta drugo reci.
Tko o čemu kurva o poštenju. Na ruke jedne ruke se mogu jedva nabrojati utakmice koje je Real Madrid - Lopovski klub dobio bez ponekog sudačkog poguranca ove sezone, bilo u prvenstvu, bilo u LP. O prije da ne pričamo, toliko o tome....
Proslavite si ovo dobro jer ćete opet nekih 5 godina čekati na prvenstvo
kakav je ovaj lik kralj hahahah,bolji si od humoristicnog programa hrvatske televizije ne daj se ti sta oni pisu samo nastavi
SAMO BOG,HRVATI,REAL MADRID I EVIL ACCESS
Ja pisem golu istinu koju neki ovdje ne zele cuti, Juvnetus u Italiji, Bayern u Njemackoj i Barcelona u Spanjolskoj su ciganski klubovi, to svi znaju samo se vi pravite ludi. Ali dobro, svakom njegovo...
pa kvaliteta tvojih postova je jednaka istoimenoj knjizi
Ja pisem golu istinu koju neki ovdje ne zele cuti, Juvnetus u Italiji, Bayern u Njemackoj i Barcelona u Spanjolskoj su ciganski klubovi, to svi znaju samo se vi pravite ludi. Ali dobro, svakom njegovo...
Hahah pa ovo je nevjerojatno.
Realovac se žali o suđenju, šta se sve još neće desit danas
Umjesto što komentirate te gluposti što pišu djeca od 15 godina i onaj neumorni penzioner od 70 godina, bolje da bacimo osvrt na poruku kralja Laporte.
Znači, čovjek je apsolutno u pravu, Real će se moći uspoređivati sa Barcom kada budu napravili 2-6 na Nou Campu i osvojili sve što se može osvojiti u sezoni. Također, slažem se da ovaj pijun treba dati ostavku i raspisati izbore jer sve što su dotaknuli su pretvorili u s***nje, eto čini se sada da i ugovor sa Qatarom ima mrlja. Još sam se čudio što je Sandro Rosell 'pomeo' ostale kandidate na izborima, ali sad je jasno, muljatori i kriminalci; i još nesposobni. Pa nije Pepac bez razloga sa svojim timom pobjegao glavom bez obzira. Mene ne zanima privatni život Joana Laporte, ja samo znam, dok je on bio na čelu, da je bila idila!
Čisto sumljam da se klubu s 12 LP, od toga 3 u 4 godine s obranom LP po prvi put u povijesti i najboljim igračem svih vremena Cristianom Ronaldom cilj uspoređivat s malograđanskim klubom poput Barcelone koji se nakon 5 slavnih godina počinje micat s radara na idućih 50 godina, kao što im i priliči.
Čisto sumljam da se klubu s 12 LP, od toga 3 u 4 godine s obranom LP po prvi put u povijesti i najboljim igračem svih vremena Cristianom Ronaldom cilj uspoređivat s malograđanskim klubom poput Barcelone koji se nakon 5 slavnih godina počinje micat s radara na idućih 50 godina, kao što im i priliči.
Hm ako je Barcelona "malograđanskim klub" što je onda real?? Jer kolko ja vidim taj real konstano prima porciju od "malograđanskog kluba". Najbolji igrač svih vremena Cristiano Gaynaldo??? Možda, ako si peder.