- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Iskreno ne bi ga volio vidjeti u Barci lik ima pace u rangu Merzesackera.

Zanimljiva tekam igramo 343 dosta ofanzivno.Lijepo izgleda iako proitvnik nije najbolji.
Paco zabio nakon par minuta aNeymar ne može da mu treba za život.
SLUŽBENO : Enrique je ovo zadnja sezona u Barci i neće nastaviti dogodine.
Nadajmo se da su naši već dogovorili sa Sampaolijem inače...
SLUŽBENO : Enrique je ovo zadnja sezona u Barci i neće nastaviti dogodine.
Nadajmo se da su naši već dogovorili sa Sampaolijem inače...
Lijepa vijest!
Se okrece janjac sutra u kataloniji?Mozda jos veceras... lol
1-3, op op
Las Palmas nanjušio krv, nadam se da će poniziti real ovdje.

Glavni sudac odličan, al ovi realovi plaćenici samo gledaju da ispune kvotu. Ono nije vidjelo penala. Šteta, u dvije utakmice su se izvukli. Ajde, barem će ih Celta natrpati ako budu igrali ovako.

Majku im jadnu pa nebi ekao da nivjam za Real ove sezone od sramote.Ovo je prekšrilo svaku mjeru.Govna dabogda porckali svi skupa sa pnealđijom koji od nemoći simulira cijelu utakmicu.
Real večeras zreo za 5 komada u mreži. Šteta za penal, da ga nije bilo ne bi bilo ni pogotka za 3-3.
Zaista je smiješno vidjeti kako je Ronaldno nemoćan protiv drugorazrednih igrača. Dobro komentator reče na Skysport2 "he didnt do anything today, exept scoring two goals to save one point"
Btw, vidjet ćemo kakav će biti Real protiv Eibara u gostima. Eibar dobro igra protiv slabijih ekipa kući, što je realno Real u ovom trenutku.
Zanimljivo je kako Barcelona i u krizi dodje u sansu za 2 trofeja, mozda i tri tko zna. Jedno je sigurno Real ce pricekat jos par godina za Ligu
Evo frend mi napisa, inače hardcore RM fan i kaže: "kakav je ono penal za Las Palmas, to je smiješno", odgovorio sam mu: "jednio što je smiješno nemoć Reala kad se Ramos mora bacati kao golman da bi obranio udarac RUKAMA i još ne dobije crveni za to"
Dakle, od sad titula ovisi samo o nama. Ako pobjedimo svaku od idućih 13 utakmica prvi smo! :D
Pogledao sada ponovo sažetke....Po meni nijedan penal nije trebao biti tako da se to poništava.
Zaleđe Ronalda kod Moratinog gola nije bilo koliko sam vidio ali je bilo zato Iscovo kod gola.
Uz to Real dao gol nakon ne postojećeg kornera.
EDIT
Čist penal za Las Palmas Realov je poklonjen.Sramota
A oni se opet žale na suce iako je samo jedna greška kontra njih bila.
Ovisimo samo o sebi to je najbitinije.Reala sad igra protiv Eibara u gostima i onda nakon toga protiv Bilbaoa u gostima tu bi mogli prosuti bodove ako ne i protiv Betisa protiv kojega igraju kući.
Mi igramo protiv Celte kući pa Deportiva očekujem da to bude kamilica jer je ovo prilika stoljeća.
Dakle, od sad titula ovisi samo o nama. Ako pobjedimo svaku od idućih 13 utakmica prvi smo! :D
Ako me pamćenje dobro služi, RM ima i dalje utakmicu manje.
Svejedno ako Barca dobije sve do kraja a to uključuje i Real...
Hvala
Hvala
Treba tebi dati crni karton. Postaviš pitanje u prikladnu temu, ako je nema imaš forum hr.

Hvala
uzimaju, ali ne tebi nego firmi u kojoj radis
El Classico ce prelomit prvenstvo
El Classico ce prelomit prvenstvo
Malo bih te karikirao, preformulirao u tvojoj tvrdnji!
Duljina klupe, možebitni umor igrača, trenutna forma i nepredviđene ozljede su faktori koji će kreirati rasplet!
U slučaju "Španjolskog" stila i kvalitete suđenja, nebih se volio osvjedočiti na utakmici te važnosti!

Neki link za snimku jučerašnjeg meča? Al da je u FHD-u i da nije ruski komentator.

Neki link za snimku jučerašnjeg meča? Al da je u FHD-u i da nije ruski komentator.
Ova stranica ti je dobra, u njoj možeš gledati cijele utakmice, a možeš i samo djelomično.
Ova stranica ti je dobra, u njoj možeš gledati cijele utakmice, a možeš i samo djelomično.
Tko zna što ovi spremaju...Nadam se da to neće biti Kloop ili nekakv takv krvnik koji priprema igrače za maraton i bezglavo trčanje po terenu da bi na kraju imao pola tima ozlijeđenog.
Dobar je J.K. Mada bi ja volio vidjeti samo Sampiolia.