FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.811
|
čitano: 6.693.850
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Re: FC Barcelona
TheDarkSide kaže...
toma20 kaže...
x18x05x kaže...

Kakve su to nebuloze o dolasku onog panja iz reala u Barcu?

panj  je bolji od cijelog vaseg veznog reda zajedno haha,a i nista od toga jer mu u ugovoru stoji da ne smije direktno proci u barcu

Za gomesa je definitivno izmislio nogomet, od inieste nije bolji ,a rakitic i ovi ostali dalo bi se diskutirat, samo ima tu nesrecu da igra trenutno u realu di djeli poziciju sa dosta drugih dobrih igraca.

naravno da nije bolji od Inieste napisao sam to bezveze,jer ne mozes za takvoga igraca napisati da je panj...

11 godina
protjeran

Za transfere odogovara izvršni direktor Roberto.Prije njega je bio Zubizareta.Znamo kako je on završio a tako će i ovaj...

A isco je igrač koji ne može igrati u nijednomjačem klubu jer lik melja loptu 2 dana i ništa ne napravi i uz to ne igra obranu.

This time next year we'll be millionaires
13 godina
toma20 kaže...
TheDarkSide kaže...
toma20 kaže...
x18x05x kaže...

Kakve su to nebuloze o dolasku onog panja iz reala u Barcu?

panj  je bolji od cijelog vaseg veznog reda zajedno haha,a i nista od toga jer mu u ugovoru stoji da ne smije direktno proci u barcu

Za gomesa je definitivno izmislio nogomet, od inieste nije bolji ,a rakitic i ovi ostali dalo bi se diskutirat, samo ima tu nesrecu da igra trenutno u realu di djeli poziciju sa dosta drugih dobrih igraca.

naravno da nije bolji od Inieste napisao sam to bezveze,jer ne mozes za takvoga igraca napisati da je panj...

A nez sta da ti kazem, ocito neki navijaci barce i dalje imaju visoko misljenje o svom gomesu kad je jedan isco za njih panj :D

Origin ID: ReaLazio
15 godina
FC Barcelona

U Barci svi vezni igrači ispaštaju zbog taktike Luis Enriquea. On doslovno preskače vezni red. Pa čak ni Busquets, Iniesta ne igraju na uobičajenoj razini kao prošlih sezona, kako će onda Gomes koji je mlad i novi igrač u ekipi igrati na razini?

Enriqueova takitka je daj loptu onoj trojici naprijed dok je vezni red tu da pokriva i radi bez lopte. Zbog toga svi veznjaci ispaštaju u njegovu sistemu. Nije slučajnost da su doslovno svi veznjaci pali u formi i ne igraju na razini. 

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.2.2017 17:52 (antimadridista).
13 godina

Ja mislim da je taj gomes kao i iliramendi, zablistao jednu sezonu jer mu se tako potrefilo i sve poslozilo, i to je to...mozda bi se tu sta promjenilo da je drugi trener, al sumljam.

Vi kako je krenulo trebat ce te revolt da smijenite cijelu vasu upravu, pocevsi od trenra, iako mislim da na ljeto ide, pogotovo nakon ovog debakla od PSG-a..a i pitanje kako ce se uzvrat zavrsit.

15 godina

To je od milja, svi igrači koji igraju za real su panjevi. Da taj igrač nešto valja bio bi u prvom sastavu a ne na klupi.

Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
14 godina
FC Barcelona

Illaramendei igra dobro u real sociedadu.Imaju dobrih igraca Canales,zurutuza ,bregara, granero..Ponekad su trn u oku kada treba otkinut bodove kao jos par timova u la ligi valencia ,villareal...Takvi timovi su mi najdrazi jer znaju priredit show realu i barci...A nekad pukne petarda ali jbg i zo je nohomet bitno da decki igraju srcem

13 godina
x18x05x kaže...

To je od milja, svi igrači koji igraju za real su panjevi. Da taj igrač nešto valja bio bi u prvom sastavu a ne na klupi.

Pogledaj malo tko igra u realu trenutno pa mi reci di bi igrao? Real je izbacio klasicnom CAM-a, igraju modric, kross i casemiro, ako izbaci casemira fali nam destuktivac, a krosa i modrica sigurno nece izbacit radi isca koji je zapravo CAM koji treba imat dosta slobode.

15 godina
FC Barcelona
Isco je lijen igrač. Mislio sam da ima potencijala zamijeniti Iniestu u Španjolskoj ali nije ni blizu. Slabo radi bez lopte i nije ništa napredovao otkad je došao iz Malage u Real.

Thiago Alcantara je za njega izmislio nogomet. Čovjek je najbolji igrač Bayerna ove sezone.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina
antimadridista kaže...
Isco je lijen igrač. Mislio sam da ima potencijala zamijeniti Iniestu u Španjolskoj ali nije ni blizu. Slabo radi bez lopte i nije ništa napredovao otkad je došao iz Malage u Real.

Thiago Alcantara je za njega izmislio nogomet. Čovjek je najbolji igrač Bayerna ove sezone.

A nije ljen, nego je drugi tip igraca, on je fanzasista kojem treba puno slobode u kretanju i otvorena uloga, da navlaci igrace na sebe dribllanjem i kontrolu lopte koju stvarno ima

14 godina
FC Barcelona

Thiago i koke bi trebali biti buducnost spanjolske repke ali ne dobivaju bas toliko prilika nego se vuce fabregas i xabi alosno , nazalost proslo je vrijeme xavia,torresa i ville.

13 godina

Xabi alonso prolazi, al covjek je jedan jedini, pass igra, posebno duge diagonalne lopte, pregled igre...savrseno, i kao navijaci barce mislim da ce te slozit...on xavi i inesta najbolji vezni red ikada spanjolske.

14 godina
FC Barcelona

isko bi mozda bio od pomoci barci kada bi iza njega bili mascherano i busqets i msn naprijed ALI zavisi kako bi to postavio trener  barem bi ja ovako napravio da sam trener i opet ono ALI isko je dobro dosao samo ako dolazi badava nikako drugacije jer ima hrpa igraca za 25 mil. koja moze obavljat posao kao on a da ne pricam o igracima za 40-50mil koji su jos bolji i iskusniji.Samo gledajte City ove sezone nisu nista iduce ce uzet pl ako ostane guardiola.

15 godina
FC Barcelona
Zadnje vijesti u Španjolskoj kažu da je Sampaoli opsjednut Messijem i da ga želi trenirati pod svaku cijenu.
Već je imao tu priliku u Argentini ali je prihvatio posao u Sevilli par mjeseci prije nego je Argentina tražila novog trenera.

Idealan trener za nas po mom mišljenju, gledam Sevillu redovno i to je onaj pravi nogomet kakav nam treba, čovjek je škola Marcela Bielse i učio puno od Pepa.
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Mislim raditi neki video i evo složio sam sad od prilike listu igrača koji bi mogli doći u Barcu...

Znači po jedan iz svake linije će doći...

Obrana:

Bellerin

Cancelo

Aurier

Lemos

Sredina:

Coutinho

Verratti

Beranrdo Silva

Napad :

Laccazzete

Mahrez

Ove napadače sam stavio eto reda radi...Laccazzete se uvijek spominje a Mahreza eto jer Barca osim Messija nema desnog krila i to nam je problem pa eto neka moja opcija koja nije baš realna ali eto...

Ajde nadopišite još kojeg igrača.

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.2.2017 20:22 (Boixus Nois PS).
14 godina
FC Barcelona

Francesco moreno iz la corune se spominje , kyle walker iz tottenhama...Sve su ovo neke spekulacije i zavisi koliko ce se Lucho jos zadrzat na klupi ali mislim da od iduce sezone preuzima netko drugi npr. Koeman.Napadace nezz opet ce dovest nekog bedaka ili mladog neiskusnog vezistu , umjesto da kupe kvalitetnog iskaljenog igraca.

13 godina
protjeran
laurent blanc se spominje kao enriqueov nasljednik. jad i bijeda :(
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Pa kao i uvijek od svih mogućih rješenja Barcelona uzme najgore, kako od trenera tako do igrača. Kakva je uprava ne bi me čudilo da ne dovedu nikoga i produže ugovor Enriqueu, eto, jer on radi dobar posao kako oni kažu.

Kao što sam i rekao realno ovoj ekipi u svakoj liniji osim golmana treba barem po jedan igrač. Zamislite sredinu da uspiju nekako vratiti Alcantaru i još dovedu Verattija/Coutinha, opet bi dominirali sredinom, ali bojim se da nećemo vidjet takvu klasu, nadam se da se varam.

11 godina
protjeran
Nadam se da je ovo 343 a ne 433 sa panjem na beku.
13 godina
protjeran
mathieu igra, a to znaci da atletico zabija barem 1 gol.
10 godina
neaktivan
FC Barcelona

3-5-2?

artuditu
14 godina
FC Barcelona

Ako ovu ne dobijete, bude bilo svašta u svlačionici danas! 

Jedna mini anketa, a ja sam za stavku, teško pa do boda! Pobjeda, egal ili poraz?! 

0 Strahoviti poraz hendikepom!
0 Minimalan poraz!
1 Teško egal, pa do boda!
2 Minimalna pobjeda!
0 Pobjeda hendikepom!
ATJ Lučko
14 godina
neaktivan
Pa iskreno ne očekujem pobjedu barem ne sa ovim sastavom,ali sve osim poraza bi bilo super s obzirom na trenutnu formu Barce i Atletica
13 godina
FC Barcelona

ne razumijem mathieua na beku pored živih i zdravih albe i dignea.. ljudi moji...

Ayee!
10 godina
neaktivan
FC Barcelona

HD stream bez ikakvog register?

artuditu
13 godina
protjeran
livefotballol
13 godina
protjeran
savic ima traume od suareza
10 godina
neaktivan
FC Barcelona

Alba na klupi Mathieu u prvih 11.?

artuditu
13 godina
protjeran
enrique neka podnese ostavku na poluvremenu.
13 godina
mogu sretni bit ako x izvuku s ovakvom "igrom"..
Ayee!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice