FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.807
|
čitano: 6.689.983
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: FC Barcelona
Sudac perfektan. Nijedna greska. Kriterij odlican. PSG ih nadigrao u svakom segmentu. Laku noc.
11 godina
protjeran
Enrique pakuj kofere zadnje 2 sezone LP smo ispali zbog tebe i tvoje igre dodaj Messiju pa sto bude.

Jednostavno nemamo upravu da dovede vrhunskog igraca i gotovo.

Nadajmo se prodaji Arde,Rafinhe,Denisa,Gomesa i Mathieua pa da se docedu vrhunski igraci.
This time next year we'll be millionaires
11 godina
protjeran
Da Barca nema za čim žaliti.
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ovo je realna slika današnje Barce, samo je bilo pitanje vremena kada će ih realnost udariti u glavu, danas se to i dogodilo, PSG je bio 3 koplja bolji i čak je i ovih 4-0 dobar rezultat s obzirom na stanje na terenu, uputiti 1 udarac u okvir gola je neprihvatljivo. Nadam se da će navijači Barce organizirati neki prosvjed ispred stadiona te zahtijevati smjenu Enriquea i njegovog vodstva što prije jer ovo je žalosno šta lik radi od kluba. Hebeš onu prvu sezonu gdje je momčad igrala super pa su i trofeji bili tu, lik tu nema 10% zasluge, uvijek je bio očajan trener to će i biti.

Ako i kup osvojimo možemo biti zadovoljni i reći da je sezona bila uspješna, a ako na ljeto ne vidim neke promjene počevši od trenera, sportskog direktora pa do igrača prestajem gledati Barcu, jer ovo je bezobrazluk prema navijačima što rade. 

11 godina
protjeran
A stvarno čujem li na ljeto priče od Bartemua i Roberta da nemaju novaca ili neke takve priče otići ću tamo i pobit ih obojicu.

Dobra stvar je da Enrique ide.
Vidi se koji igrači su za odstrijel.

Nadajmo se da prodati pola ekipe i novu momčad sklopiti.

Ako treba prodati nekog od MSNa pa se strpiti sezonu i imati vrhunske igrace na svakoj poziciji a ne ovako gledati klaunove da kaljaju Barcino ime.
10 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nisam gledao tekmu, ali sudeci po rezultatu bolje da i nisam! Vidio sam 2:0 poluvrijeme i cuo da je Gomes imao 1v1 sansu koju nije znao iskoristiti. Dakle, ovaj poraz je odlican za ovu ekipu. Da su izvukli 2:2 i u sljedecoj tekmi prosli na x ili 1 razlike, provukli bi se i tako bi se mozda provlacili do tko zna kada i uprava bi na kraju mozda i bila zadovoljna pa nebi bilo previse promjena. Ovako, dobijes odmah u prvoj tekmi osmine finala šamar koji ti znaci ''jednostavno ste losi''. I to je sada vrijeme kada se odlucuju promjene koje moraju uslijediti. Navijam za Barcu od 1998. i znam da ovo nemogu stic, ne radi se o Dinamu, PSG je ozbiljna momcad. Prvo treba metlu dobiti Luis Enrique, covjek koji je sjeo na klupu Barce bez ikakvog trenerskog ucinka i sa Barcom nije nista napravo, po pitanju igre, onaj trofej LP ne gledajte. Nakon njega, sljedeca metla ide Neymaru. Mlad decko za kojeg bi se u sekundi nasao klub koji ce ga platiti 200mil € za koje Barca moze itekako sloziti ponovno stroj od momcadi. Ako ostane Neymara, a htjet ce dovest neku ''zvijezdu'' previse ce se razvlacit sa placama igraca i to ce na kraju lose ispast za klub. Messi-a se ne smije prodat ni pod kod cijenu, Neymar je taj koji mora otici. Budimo realni, od kada je dosao u Barcu nije odigrao utakmicu za koju bi mu se trebala skidat kapa do poda. Da, imao je odlicnih tekmi, ali nista vise od toga, ima talenta, ali neka ga pokazuje u drugoj momcadi. Barca mora dominirati u sektoru u kojem je to radila godinama, a to je vezni red. Ovaj Gomes, cekam dan kad on dobije metlu zajedno s Mathieuom. PSG plati Draxlera 40mil €, a mi Gomesa 35mil€, kako je to uopce moguce? Onaj tko ga je doveo moze zajedno s njime dobiti metlu. Sad treba pametno odigrat i odabrat dostojnog trenera za Barcu

artuditu
11 godina
protjeran
Sredina dobiva utqkmice to smo vidjeli.
13 godina

Mislim da efektivno LP je gotova za vas? Osim uz neko veliko čudo i da zabite 5 golova s tim da ne primite ni jedan..sta mi se cini kao znanstvena fantastika. Taj vas gomes, pa taj nije ni za dinamo, sve ovo mirise kao kad je bio 7up od bayerna. Ako vas trener ne dobije otkaz na kraju sezone, onda definitivno trebate se zapitat kakvu upravu imate. Nikakav hejt, samo moje osobno neutralno misljenje nevezano sta sam navijac reala.

Origin ID: ReaLazio
10 godina
FC Barcelona

Sada ce svi pljuvati Enriquea ali sa pravom. Pa budimo realni covjek sramoti Barcelonu kao da je osrednji klub zadnjih godinu dana, dovodi pojacanja koja uopce kvalitetom nisu primjerena nosti dres Barcelone, onda ta ista pojacanja forsira iako i budala koja se ne kuzi u nogomet ne bi davala sanse konju koji nije napravio nista u 30 utakmica a Ardu Turana drzala na klupi, halo?! Isto tako svaka budala kuzi da je Vidal za dva koplja bolji od Roberta, Enrique? Ne. Sada ce tek shvatiti koliko je Vidal bio dobar. Enrique nema nikakv autoritet niti snaznu ruku koja moze utjecati na igrace, nos za dovest igraca mu je jedan od milijun, treba znat iskesirat par stotina milijuna za klase poput Alacera,Gomesa i ostatak druzine. Dao je i brdo love za Ardu pa kada ga koristi? 70% vremena provodi na klupi. Uprava je jos sposobnija, nagadjanja za igrace poput Verrattia ce uvjek biti jer je Barcelona dominantan klub i svjetski poznat brend, oce li se ostvarit? Nece dok je Enrique u klubu niti dok uprava ne dobije mozak. Barcelona niti igra dominanto niti ima neki niz pobjeda pod Enriqueam, nista, neprepoznatljivo. Messi je spasio sto se moglo ove sezone ali to je to, dalje nece moci. Liga otpisana vrlo vjerovatno, sad ovakav poraz od PSGa, pa mozemo se pozdravit od LP i to u ovako ranoj fazi natjecanja. Žalosno... Barcelona je poznata po dominaciji u Španjolskom prvenstvu, Ligi prvaka, osvajanju najvecih natjecanja ali jednostavno to sve nekako koci predugo, ajde da ispadnu u polufinalu, ajde da im Real bjezi dva tri boda, Rekli bi dopustivo, losa forma, neka lagana kriza.. To sbi se tada moglo reci za klubove poput Barcelone. Sada? Ispadanje u ovoj fazi lp,laliga,nogomet koji igraju? Nije ovo losa forma a bome ni lagana kriza, to je neznanje ljudi koji su zaduzeni za klub i vodjenje istog. Ne bude li promjena Barcelona ce ispast iz grupe elitnih klubova, a na dominaciju, unikatnost i ljepotu nogometa mogu zaboravit. Halo PSG da te pobjedi 4-0 na samom pocetku zone ispadanja, PSG koji je Barceloni bio klijent za samaranje, e pa onda se mozes zapitat u cemu je problem..Ajde da je samo PSG di su oni osrednji klubovi u LaLigi, ma hadje necemo o necemu sto svi znaju napamet..Vrlo jednostavno, ciscenje se treba napravit od uprave do igraca. Ovaj poraz je mozda dobro i dosao, mozda im dodje iz guzice u glavu. U svakom slucaju Barcelonaje u jako losoj situaciji samo neki to ne zele priznat ali to je istina i treba je prihvatit.

Barcelona - Mes que un club
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.2.2017 23:17 (el.šef).
11 godina
protjeran

Identična situacija...A i sam Enrique nije produžio ugovor (Hvala Bogu) tako da se znalo da svakako ide na kraju sezone.

Bit će velikih smjena na ljeto jer ječovijek osramotio Barcelonu sa svojim pojačanjima koja nisu vrijedna Getafea.

17 godina
FC Barcelona

Couldn't resist.

Anyway, htio sam i PSG pohvalit. Sjećam se prijašnjih susreta Barce i PSG-a, i moram reći PSG nije nikad ovako igrao. Sigurno potpis Unay Emerya, a to je čovjek koji koliko čujem nije niti jednom dobio Barcelonu sa Sevilom u 20 i nešto susreta, ali ovoga puta se osvetio sa stilom. Koliko su vam samo loptu puta oduzeli, to je nevjerojatno bilo. Skoro svaki Barcelonin napad je završio oduzimanjem lopte i pokretanjem kontre PSG-a. Messi je bio skroz bespomoćan, čak su mu uzeli loptu par puta 20-30 metara od Barceloninog gola, a jedno takvo oduzimanje je završilo i golom PSG-a. Još je rano za išta reći, ali ako PSG ovako bude igrao i u nastavku Lige Prvaka, mogli bi vrlo lako do finala doći.

Fortune favours the brave
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.2.2017 23:48 (Hyperion).
11 godina
protjeran
Bolji su bili i kad izgubiš tako nemaš puno žaliti kao npr protiv Malage,Villarreala i sličnih.

Ljude grade ekipu godinama ove godine mogu daleko dogurati.
16 godina
FC Barcelona

Ne znam čemu tolika polemika, vidjelo se da će doć "Bayernovski" poraz Enriqueu kad tad...čovjek je totalna dilajla, rađe bi Slavenu Biliću dao Barcu nego njemu.

Problem je što ni nema nikakvih izbornika sada. Najbolje je da se dovede Xavi i gradi ekipa hebiga.

16 godina
Predator003 kaže...
barcafan12 kaže...
Ako Messi opet ne izvede neku magiju nemamo šta tražiti protiv ovakvog PSGa

Šta ne izvodi upravo magiju nevidljivosti? 

Pa da, istu onu koju Ronaldo izvodi na svakoj od posljednjih 30ak tekmi...

Ne kužim zašto se naglašava Messi u svakom članku, a Ronaldo koji ne igra finale EP je junak...

Napadaču, pogotovo krilu, netko treba dovest loptu...Barca toga osim u Iniesti koji je star više nema, a Ronaldo to nije imao dugo u svom veznom redu, pogotovo u Portugalu....čak i dijele ovog debila Gomesa koji na kvartu ne bi igrao.

10 godina
neaktivan
Barca silovana u gradu ljubavi, na Valentinovo.
17 godina
protjeran
matrix777 kaže...

Naš najbolji sportski novinar osmislio je prigodan hashtag

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.2.2017 9:46 (Prince-Artas).
14 godina
matrix777 kaže...

Čitao sam jedan komentar na jednom portalu koji glasi ovako; 

"Barca nije silovana, ona je drage volje dala"! 

Gledao sam utakmicu, netko je bio za neprepoznati! 

ATJ Lučko
13 godina
ATJLučko kaže...
matrix777 kaže...

Čitao sam jedan komentar na jednom portalu koji glasi ovako; 

"Barca nije silovana, ona je drage volje dala"! 

Gledao sam utakmicu, netkoje bio zaneprepoznati

da, nekome se to dogodi jednom svako toliko i svi se malo uznemire pa to prođe i tako, dok je netko drugi ušao u kontinuitet neprepoznatljivosti pa više nitko ni ne piše o tome jer je to odavno prestala biti vijest :)

Ayee!
16 godina
FC Barcelona

Baš mi je drago da se ovo sad desilo jer će maknut amatera na vrijeme....

Mathieu, Gomes, Turan/Rakitic, Munir, Paco.....tesko ce to bit prodat

8 godina
protjeran
FC Barcelona

Real je bolji od barcelone i to je to.

...
16 godina
Evil Access kaže...

Real je bolji od barcelone i to je to.

Kakav sad Real? Slažem se, ali ne vidim kakve veze to ima u ovom trenutku...niti su igrali zajedno nit ne znam.

Loš trol

11 godina
protjeran
Nadajmo se da će Real proći u LP i pasti u prvenstvu tako da bar i prvenstvo i kup osvojimo sto bi bio dobar uspijeh
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Iskreno, mi da nemamo Messija krocili bi istim putem kao Milan. On je spasio sve sta je mogao ove godine ali neke stvari su puno vece od toga.

I always tell the truth.Even when I lie.
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Nadajmo se da će mrtvi Roberto otići sa funckije direktora kao i Enrique sa funcije trenera jer mi se gade obojica...

Jednostavno te 2 funcije nas ubaijaju godinama...Umjesto da se lagano pripremao teren za smjenu generacije i dovođenjem vrhunskih mladih igrača oni su dovodili panjeve...

Umjesto Ousmanea Dembelea kojem predviđaju da će biti najbolji igrač na svijetu za koju godinu oni su doveli Paca Alcacera i to su ga platili punio više nego Dortmund Dembelea.

A da ne govorim o propuštenim prilikama poput Hummelsa,Draxlera,Verratia,Bellerin,Kroos,Jesus,Lemos,Asensio,Kovačić,Mahrez,Thiago Silva i još 100 igrača koji su mogli biti dovedeni da imamo sposobnu upravu.

Pa koji to ozbiljan klub na poziciji desnog beka ima igrača koji je u 2 sezone odigrao 5 utakmica a drugi bek je vezni igrač?

To je sramotno što rade umjesto da iskeširaju novce za ono što treba oni dovode debilne igrače za 40 miliona a kad treba dati 50 za vrhunskog igrača onda nema ih na mapi.

14 godina
Boixus Nois PS kaže...
Nadajmo se da će Real proći u LP i pasti u prvenstvu tako da bar i prvenstvo i kup osvojimo sto bi bio dobar uspijeh 
Boixus Nois PS kaže...

Nadajmo se da će mrtvi Roberto otići sa funckije direktora kao i Enrique sa funcije trenera jer mi se gade obojica...

Jednostavno te 2 funcije nas ubaijaju godinama...Umjesto da se lagano pripremao teren za smjenu generacije i dovođenjem vrhunskih mladih igrača oni su dovodili panjeve...

Umjesto Ousmanea Dembelea kojem predviđaju da će biti najbolji igrač na svijetu za koju godinu oni su doveli Paca Alcacera i to su ga platili punio više nego Dortmund Dembelea.

A da ne govorim o propuštenim prilikama poput Hummelsa,Draxlera,Verratia,Bellerin,Kroos,Jesus,Lemos,Asensio,Kovačić,Mahrez,Thiago Silva i još 100 igrača koji su mogli biti dovedeni da imamo sposobnu upravu.

Pa koji to ozbiljan klub na poziciji desnog beka ima igrača koji je u 2 sezone odigrao 5 utakmica a drugi bek je vezni igrač?

To je sramotno što rade umjesto da iskeširaju novce za ono što treba oni dovode debilne igrače za 40 miliona a kad treba dati 50 za vrhunskog igrača onda nema ih na mapi.

Ključne riječi, NADAJMO SE?!?! 

Svi znamo što je i tko Nada, ali nadati se je jedno, dobro, pozitivno, pa "makar i susjedu krepala krava", ali željeti nekome loše, je vrlooooo loše kolega! 

Nema mi u komentare kolega antimadridista, nešto se je zagubio, vjerojatno od tuge napio, pola grada polupao?! 

Ah da, gdje je nestao čovjek, odnosno MSN, odnosno vaše Božanstvo??????? 

Bitće, negdje se po Parizu izgubio, luta dječarac, traži puta do doma ????? 

ATJ Lučko
13 godina
neaktivan
A to je već prožvakana tema, njihova priča je da u Barci mogu igrati samo određeni igrači, koji razumiju filozofiju kluba, koji su tehnički potkovani bla bla i onda dovedu najlosijeg veznog igrača u Barci ikad Gomesa, a sa njim u paketu Paco koji će se baš naigrat pored Suareza, a isto masno plaćen. I ko tu koga onda. U zadnjih 3 godine jedina prava pojačanja su Suarez i Umtiti ostalo je sve prosjek pa čak i lošije od toga.

Eto baš me zanima kakve će promjene napravit na ljeto, ako ne smijene Enriquea nek se ubiju svi redom. Vidim da već njegovog pomoćnika Unzuea proglašavaju nasljednikom, nemam ništa protiv čovjeka osobno, više je doprinio od Enriquea ali ne hvala, Barci treba trener s dugogodišnjim iskustvom,autoritetom i znanjem, a ne bivši igrači,golmani, pomoćnici i slično. Valjda su već shvatili to do sada.
11 godina
protjeran
Thiago 2 gola i asistencija.
Bitno da je ostao Fabregas još pola sezone a ovaj je prodat.

Grimaldo i Thiago su nam mogli biti glavni igrači već sada a oni nisu uopće u klubu.

Uz gore spomenute propuste i ova 2 su kapitalne greške zbog kojih ćemo izpaštati u budućnosti.

16 godina
Pa nije mi toliko žao Barce, koliko mi je žao Messija što nema dinastiju...
11 godina
protjeran
Dobit će messi sada pojačanje iz eibara na desnom beku koji će nadomjestiti alvesa.
16 godina
Boixus Nois PS kaže...
Dobit će messi sada pojačanje iz eibara na desnom beku koji će nadomjestiti alvesa.

Mislio sam na karijeru...bilo bi lijepo ga vidjeti s toliko trofeja kako bi upotpunilo njegova neopisiva individualna postignuća.

Šteta što nije imao konstantno dobru ekipu, ali hebiga, godine i Španjolci.

Da su Xavi, Iniesta i Messi bili u Man Utd...to bi bila dinastija i prva obrana Lige Prvaka, još pod Alexom Fergusonom sigurno.

No tu je uvijek novac prije gradnje ekipe...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice