FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.808
|
čitano: 6.692.207
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
FC Barcelona

Puno ljudi govori kao previše plaćamo za Suareza. Gleda se to na krivi način. Da je Alexis ostao, Suarez nebi došao, a na Alexisu se zaradilo 40 milijuna eura. Dakle praktički Barca plaća razliku Alexisa i Suareza, Suarez je nejgova zamjena, a ta razlika između tih transfera će biti 30-40 milijuna.

Ne možete očekivati da su prodali Alexisa i umjesto njega za te novce što se dobije kupiti stopera, to nema smisla.

Stoper će se kupiti drugim novcem, Barca je već prodala dosta igrača i prodati će ih još. Nemojte zaboraviti da su otišli Puyi, Valdes, Cesc, Alexis, vrlo vjerojatno će i Xavi. Oni su imali ogromne plaće i tu Barca sad ima prostora.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Po meni Pedro je tehnički jači od Tella, a Tello je brži od njega. Al kad Tello svaki put isto radi, dobi loptu i gurne si i pretrčava igrača, a to mu uspije od 20 puta možda 2 ili 3 puta.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
15 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
Ma je, ali opet mislim da Tello moze vise pokazati izvan Barce, negdje gdje se igra brzo, na kontre... A Pedro, svake sezone sve losiji, je li to nedostatak motiva ili je rano poceo sagorijevati. Opet, on je bio kao stvoren za pravu tikitaku i sad se izgubio...
Real eyes realize real lies...
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ma samo da Suarez dodje sto pre,da bi mogli da dovedemo stopere. {#}

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

A neznam, vidjeti ćemo kako će igrati ove sezone, nije Pedro loš, samo je ima oto razdoblje gdje je loš bio haha.

Žarko želim vidjeti Alcantaru, dečko je bio odličan u Celti.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
17 godina

to sve stoji sa placama. ali mi trebamo stopera ko ozeblo sunce.

napad sa suarezom sigurno izgleda opasno, ali samo ako on bude igrao krilo. bilo koje, nije bitno, neymar moze igrat oba. tek tada moze doc do izrazaja i rakitic kojeg smo doveli.

It's not who u are, it's who u know.
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Nakupilo se 30 igraca u klubu od kojih 18 igra a ovih ostalih 12 prima masovne place.

Treba ih rastjerati sve i nezalim uopce za prodaju Alexisa jer citam da je cijena 45 miliona a Udinese dobiva 2-3 miliona.

Treba dati priliku Deaulofeu i Adami na krilima a Alexis ionako nije za tu poziciju.

15 godina
FC Barcelona

Rafinha bi mogao biti ugodno iznenađenje ako mu se pruži šansa. Ima i iskustvo Primere iz prošle sezone, a talenta mu ne nedostaje. Po meni, po samom talentu nije ništa lošiji od brata.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.7.2014 21:47 (antimadridista).
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Kad smo vec kod Thiaga Alcanatare mislim da ce se on vratiti nazad u Barcelonu kada njemci polude i otjeraju Guardiolu.

15 godina
Boixus Nois PS kaže...

Kad smo vec kod Thiaga Alcanatare mislim da ce se on vratiti nazad u Barcelonu kada njemci polude i otjeraju Guardiolu.

Ni jedan se ne treba vraćat u Barcu. Thiago ni pod razno.

http://www.neobux.com/?r=inoxzg,
15 godina
Boixus Nois PS kaže...

taj se ni ne treba vraćati. On je ionako izjavio da on Barci "ništa ne duguje". Što će on u klubu koji ništa za njega nije napravio kako on kaže...

17 godina
x18x05x kaže...
Boixus Nois PS kaže...

Ni jedan se ne treba vraćat u Barcu. Thiago ni pod razno.

antimadridista kaže...
Boixus Nois PS kaže...

taj se ni ne treba vraćati. On je ionako izjavio da on Barci "ništa ne duguje". Što će on u klubu koji ništa za njega nije napravio kako on kaže...

ajme meni koji ste vi ekstremisti. ja bih thiaga volio vidjeti vise neg ista nazad u barci

15 godina
Obi Wan kaže...

ajme meni koji ste vi ekstremisti. ja bih thiaga volio vidjeti vise neg ista nazad u barci

Ja nebi volio. On je dobar igrač no ne i odličan. Previše drži loptu u nogama. Nije mi jasno zašto su vratili Deulofeu-a.? Najveći sebičnjak poslije Robena.

http://www.neobux.com/?r=inoxzg,
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.7.2014 22:01 (x18x05x).
15 godina
Obi Wan kaže...

Ne vidim zašto ekstremisti, pa jeli smiješno da jeda mladi igrač kojega je Barca odgojila kao igrača, dala mu svo potrebno znanje u svojoj akademiji, da on tako ružno priča o klubu? pa jedan Mascherano je zavolio taj klub i nikad nebi ovakve gluposti pričao, a došao je tu kao već stariji igrač.

meni netko tko priča ružno o klubu nikako ne zaslužuje igrati za taj isti klub. No dobro, svatko ima svoje mišljenje po pitanju toga.

17 godina
antimadridista kaže...
Obi Wan kaže...

Ne vidim zašto ekstremisti, pa jeli smiješno da jeda mladi igrač kojega je Barca odgojila kao igrača, dala mu svo potrebno znanje u svojoj akademiji, da on tako ružno priča o klubu? pa jedan Mascherano je zavolio taj klub i nikad nebi ovakve gluposti pričao, a došao je tu kao već stariji igrač.

meni netko tko priča ružno o klubu nikako ne zaslužuje igrati za taj isti klub. No dobro, svatko ima svoje mišljenje po pitanju toga.

slusaj... po meni je smijesno sto njega nisu mogli stavit tih 18 ili koliko vec utakmica da mu dignu klauzulu. tako dakle, ja bih rekao da su oni digli ruke od njega i on je rekao da njima vise nista ne duguje. za mene je to ok. on sigurno voli barcu od sveg srca i nece je nikad prestat voljeti. tako da, mozda je vise to rekao zbog tuge i zalosti. jer meni je sigurno zao i necu nikad prezalit njegov odlazak. vjeruj mi kad ti kazem da sam ga cim sam dobio priliku doveo na fm-u

javier je drugi tip igraca. on je takav i takav ce ostat gdje god igrao.

14 godina
antimadridista kaže...
Obi Wan kaže...

Sta je toliko ruzno pricao ? Da im nije nista duzan pa nije naravno koliko su ono dobili za njega?

Truno je na klupi dok su se drugi vukli po terenu i bili korisni ko lanjski snjeg , ja bih isto sve poslao u 3pm jer danas jesmo tu di jesmo posto su dvije sezoni igrali igraci koji su trebali grijati klupu ili se prodati.

twice the pride double the fall
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.7.2014 22:16 (dad0r).
15 godina
Obi Wan kaže...

slusaj... po meni je smijesno sto njega nisu mogli stavit tih 18 ili koliko vec utakmica da mu dignu klauzulu. tako dakle, ja bih rekao da su oni digli ruke od njega i on je rekao da njima vise nista ne duguje. za mene je to ok. on sigurno voli barcu od sveg srca i nece je nikad prestat voljeti. tako da, mozda je vise to rekao zbog tuge i zalosti. jer meni je sigurno zao i necu nikad prezalit njegov odlazak. vjeruj mi kad ti kazem da sam ga cim sam dobio priliku doveo na fm-u

pa ne vidim kao je tu klub kriv, može biti jedino trener koji mu nije dao šanse. Da je frustriran, to razumijem jer je talentiran i zaslužio je igrati više, ali je glupo od njega kriviti cijeli klub za to. Da je odigrao 10-ak utakmica više, on bi danas bio igrač Barce.

17 godina
antimadridista kaže...
Obi Wan kaže...

pa ne vidim kao je tu klub kriv, može biti jedino trener koji mu nije dao šanse. Da je frustriran, to razumijem jer je talentiran i zaslužio je igrati više, ali je glupo od njega kriviti cijeli klub za to. Da je odigrao 10-ak utakmica više, on bi danas bio igrač Barce.

pa dobro... trener, klub, kako god okrenes, netko je zakazao. samo da zakljucim... kao sto ti rece, svako ima pravo na svoje misljenje, ali sad dizat hate protiv momka mislim da nije lijepo.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

da imamo zdravu upravu, znaci upravu koja gleda ono sta joj triba, a ne zbog marketinga, imali bi ovakvu momcad. nemojte me napast, govorin ovako, znan da je vjerojatno bilo tesko al eto..

ter Stegen(Bravo) - Alves(Montoya), Pique, Bartra(stoper), Alba(Adriano) - Busi(Masche), Thiago(Fabregas), Iniesta(Rafinha) - Alexis(Deulofeu), Messi(Munir?), Neymar(Pedro)

u zagradi su zamjene, eto. nije mi jasno kako se ovo nemoze ostvarit, pa niko njih ne tira da kupuju ono sta in netriba ili da prodaju igrace, nije mi jasno nikako

HŽV
15 godina
neaktivan
Pique trenutno na World Series of Poker, zasad digao 140k$ ... Komentar: "Looks like he's trying to raise money to buy a defender."
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

izbacilo ga je

HŽV
13 godina
neaktivan
rookica19 kaže...

da imamo zdravu upravu, znaci upravu koja gleda ono sta joj triba, a ne zbog marketinga, imali bi ovakvu momcad. nemojte me napast, govorin ovako, znan da je vjerojatno bilo tesko al eto..

ter Stegen(Bravo) - Alves(Montoya), Pique, Bartra(stoper), Alba(Adriano) - Busi(Masche), Thiago(Fabregas), Iniesta(Rafinha) - Alexis(Deulofeu), Messi(Munir?), Neymar(Pedro)

u zagradi su zamjene, eto. nije mi jasno kako se ovo nemoze ostvarit, pa niko njih ne tira da kupuju ono sta in netriba ili da prodaju igrace, nije mi jasno nikako

Adama, Rakitić (mislim da računaš samo Barcinu školu), Dongou..

Al ugl, Barca ima najlošiju školu stopera, odnosno cijele defenzivne linije uključujući golmana, rasturaju u vezi i napadu..

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Jer 2 nisu zanimljiva :D

Ne mogu se nagledati ovakvih njegovih videa,s kojom on to lakocom radi,nevjerovatno....svim srcem za Argentinu,za Messija,ako i to osvoji,komotno se moze oprostiti do nogometa :D

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.7.2014 1:09 (barcafan12).
13 godina
Hrvek1909 kaže...
rookica19 kaže...

Adama, Rakitić (mislim da računaš samo Barcinu školu), Dongou..

Al ugl, Barca ima najlošiju školu stopera, odnosno cijele defenzivne linije uključujući golmana, rasturaju u vezi i napadu..

Pa Valdes je Barcina skola... Dosta im je jedan golman svakih 10-15 godina, ali nazalost sada nisu nikog izbacili.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
11 godina
neaktivan
N3N0 kaže...
Pique trenutno na World Series of Poker, zasad digao 140k$ ... Komentar: "Looks like he's trying to raise money to buy a defender."

Pique-u je ona njegova totalno pomutila razum. Kako se samo obrukao u Brazilu i odrigao šarlatanski... Barci pod hitno treba barem jedan (ako ne može 2) stoper u rangu jednog Godina, koji puno radi a manje se promovira.

Moram priznati da mi onaj štrkljavi pilić Bartra nikako nije legao, te ako na njega ozbiljno računaju, jaooo nam se... Nadam se da je Enrique skužio šta radi Argentinski ministar odbrane na poziciji zadnjeg veznog, koja je u biti njegova prirodna pozicija.

15 godina
neaktivan

Rekao sam prije SP, dok je kod nas u obrani igrao J.M. vidjelo se da covjek zna, smiren je dosta, cesto je uklizavao (kao i sad na SP, medutim to je puno lakse raditi na centru nego u kaznenom prostoru). Malo i Busquetsa previse hvalite, po meni dosta mekan za pravog DM-a, istina covjek lijepo igra, ali kad je on zadnji put nakon kornera ili ubacaja skocio i izbacio loptu kad je vec visi od pola obrane, tu bi trebao biti najjaci poslije Piquea? Masche jadan barem skoci, jbg nizak je :P.

EDIT: komentar o Alexisu, otprilike dijelim mišljenje.

"He's a likeable, hardworking chap. Nothing against him. I wish him all the best at Arsenal. But ultimately he never fitted Barcelona. He has 3 Champions League goals in 3 seasons. 2 against an atroscious Leverkusen side which we beat 10-2 over 2 legs and 1 tap-in from half a yard against Benfica. That's it. He's a scorer of great goals (Madrid, Atletico) but not a consistently great goalscorer. About 95 % of his goals are team plays where he provides the last pass into the net. He doesn't threaten the box with his own individual plays as much as Barca would require from its wide forward when Messi is heavily marked against organized teams. Ultimately he's more of a traditional winger or even attacking midfielder who likes to create and occasionally ship in a few goals rather than a reliable goalscorer who can constantly keep centerbacks on their toes. With Messi's tendencies to play more and more like an attacking midfielder however we need a reliable world class striker who doesn't rely so much on service from others. I'm more than happy that we're replacing Alexis with Suarez. Who is by far the best striker in world football and overall a top 5 player in the past 12 months. It's a major upgrade."

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.7.2014 13:21 (N3N0).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Sluzbeno! R.I.P. Pepe. {#}

13 godina
FC Barcelona
29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.7.2014 13:50 (KiX777).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Welcome, el pistolero {#}

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Welcome Suarez!

{#}

I always tell the truth.Even when I lie.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice