FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.808
|
čitano: 6.692.409
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
EraserHead kaže...

Pa i Ronaldo je promašio penal i to u finalu 2008 ako se ne varam. Sve je to ljudski i Messi nikada za mene neče biti tragičar. Jučer je dodao asistenciju za gol i imao vrlo izglednih prilika.

16 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

pogedajte sportsku naslovnicu Index.hr-a, pa to je raj za Barcine hejtere.

Baš sam pogledo inex hr, pa ja ne mogu vjerovat koji hejteri tamo rade. I sigurno Messi nije bio najgori igrač utakmcie, jesu oni gledali svu 11 ili su samo imali pik na Messija.

Sramota od portala.

15 godina
neaktivan
Đapa club kaže...

Pa i Ronaldo je promašio penal i to u finalu 2008 ako se ne varam. Sve je to ljudski i Messi nikada za mene neče biti tragičar. Jučer je dodao asistenciju za gol i imao vrlo izglednih prilika.

Da,ali su mu penali ahilova peta u inače savršenom nogometašu.

Someday we'll find it...the website connection...
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.4.2012 15:48 (EraserHead).
16 godina
neaktivan

lol ja mislio da na linku piše Leo Messi shows the world his weakness ass.

16 godina
FC Barcelona
Jel se zna sta je bilo sa piqeom? Nisam bas citao temu od pocetka prepiranja...
15 godina
legend kaže...

uglavnom nikakva ozbiljnija ozljeda,spreman je za nastavak sezone.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
legend kaže...

Negdje sam pročitao da je odvezen odmah sa stadiona u bolnicu, i da su prvi nalazi pokazali da nema nikakvih težih posljedica...

Pročitao sam milion članaka o sinošnjoj tekmi, pa ti nemogu linkati sad...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ma nadam se da će Pique bit dobro, jer udarci u glavu su opasni, njegove ruke kad je pao su skroz "omlohavile" kao da je bio umro, ja sam se već bio uplašio. Želim mu brz oporavak.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Malo offtopica nekuvecer igrali Lakersi s Orlandom valjda i frajer namjerno rokne tipa laktom u glavu tip potres mozga dobio

When you are halfway up,you are always halfway down
15 godina
carcharodon kaže...

Malo offtopica nekuvecer igrali Lakersi s Orlandom valjda i frajer namjerno rokne tipa laktom u glavu tip potres mozga dobio

da,to je bilo Oklahoma vs. Lakers, ona budala Ron Artest je to napravio,dobio je 7 utakmica kazne za to.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ma nije normalan 7 utakmica trebo bi na hladenje koji mjesec ono nije bio obican udarac ono je UFC style

15 godina
protjeran
FC Barcelona

LOLČUGA

Dinamo živi vječno
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ma koji Artest i Valdes - to su amaterčine

Pa naš reprezentativni golman Joey Didulica je na sudu morao platiti odštetu od 60,000 eura za nanošenje ozlijeda jer je složio lawaree-a u derbiju. Nema sirovine do naše sirovine{#}

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
15 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...

Ma koji Artest i Valdes - to su amaterčine

Pa naš reprezentativni golman Joey Didulica je na sudu morao platiti odštetu od 60,000 eura za nanošenje ozlijeda jer je složio lawaree-a u derbiju. Nema sirovine do naše sirovine{#}

jbtoe kad ne ubi covjeka, joj kako znaju sportasi ponekad neprezni biti uff

16 godina
FC Barcelona
malo zanimljivosti...

Real Madrid central defender Raul Albiol (26) is on a list of possible transfer targets for this summer or for next year. [ecodiario]

Barcelona have so far this season hit 44 times the woodwork #fcblive Messi hit posts or bar 15 times.

David Villa yesterday met ESP coach Del Bosque and told the coach he'll be ready for the Euro. Barcelona think he will be back mid-May.

Guardiola is having lunch with Barcelona president Sandro Rosell at the latter's home to discuss his future.

Petr Cech (Chelsea): "Barcelona is the best team in the world, we couldn't play any other way."

Belletti (ex-Barcelona -Chelsea): "The current Barcelona team is not invincible, but is ETERNAL. Visca el Barça!"

Chelsea's 18.3% possession against Barcelona over two legs is the lowest in the CL this season (Plzen 23% vs Barcelona).
Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
17 godina
FC Barcelona

Evo još jedne provokatorske {#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Taman cuo da Pep ide ca vjerojatno u city??? moze li ko potvrditi ufff sve gore i gore..... ali vrati cemo se...

Mes que un club!
14 godina
FC Barcelona

Hrpa gluposti i ne ide Pep nikud sigurno prva losa sezona nakon 6 godina izivljavanja na

konkurenciji , a svi se ponasaju koda je kraj svijeta.

Stvarno mislim da sad ovo pljuvanje po Meesiu je van svake pameti lik prvi put u 6 godina

ne odigra na razini i svi seru , a tek su mu 24 i kaj je vec sve napravil...cisto licemjerje

Najvise seru fanovi RM-a , a istina je da niti sad ih nebi pobjedili da Barca nije odigrala

jako lose.

twice the pride double the fall
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.4.2012 20:38 (dad0r).
15 godina
dad0r kaže...

Hrpa gluposti i ne ide Pep nikud sigurno prva losa sezona nakon 6 godina izivljavanja na

Stvarno mislim da sad ovo pljuvanje po Meesiu je van svake pameti lik prvi put u 6 godina

ne odigra na razini i svi seru , a tek su mu 24 i kaj je vec sve napravil...cisto licemjerje

Najvise seru fanovi RM-a , a istina je da niti sad ih nebi pobjedili da Barca nije odigrala

jako lose.

Nemoj se čudit ali dosta barcinih "fanova" je sad protiv messia, pišu po facebooku kako je posta loš i tako to...

http://modelling-tutorials.blogspot.com/
14 godina
sirka666 kaže...
dad0r kaže...

jako lose.

Nemoj se čudit ali dosta barcinih "fanova" je sad protiv messia, pišu po facebooku kako je posta loš i tako to...

Pa znam to su cisti licimjeri i cinici i fakat mi nije jasno cemu to sve sad

twice the pride double the fall
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

ja i  smatram da svi barcini navijaci (osim onih sezonskih (ovi po fb su vjerojatno sezonski),koji ce sad navijat za chelsea,real ili bayern,ovisi ko osvoji LP)trebamo messia postovati,bez obzira da covijek i cijelu sezonu odigra "nikako",jer sto je on dao za ovaj klub to se nemoze izmjeriti,bez obzira koliko penala falio (jbg nismo svi ronaldo da damo 30-50% penala u sezoni)

16 godina
FC Barcelona

ah, već sam se ponada da ću morat navijat za chealse,

al ne kaže se da švabe uvik dobivaju zaništa...

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
15 godina
FC Barcelona

Ajde baš mi je drago za Bayern jer su apsolutno zaslužili finale. Bili su bolji od Reala koji ništa nije pokazao. Bravo za Bayern.

Onaj Ćosić uopće nije bio sumnjiv, svaka druga Real.

14 godina
FC Barcelona

Kako sam sad sretan sta je real ispo.  :D

14 godina
FC Barcelona

Sretan sam kao kad ih Barca ispraši...{#}

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

neizmjerna sreca,kako bi oni rekli,real je imao evidentan sudacki vjetar u leda,bayern je tesko zakinut ali CHristina je tragicarka utakmice i pravda je pobijedila

16 godina
neaktivan
Mene nije uopće zaanimalo tko će u finale ako ne ide Barca. Jedina pozitivna stvar je što "neutralno" gledam finale :D
Roses are #FF0000 violets are #0000FF all my base are belong to you.
15 godina
FC Barcelona

A baš sam mislio da bude finale Bayern-Barcelona, al jbg bar mi Bayern prošao...{#}

15 godina
neaktivan
Ipak imamo FCB u finalu.
We Are Barcelona, We Come, We See, We Conquer!
14 godina
FC Barcelona

Samo mi je zao prica se da ce Pep otic :(

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice