FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.811
|
čitano: 6.692.642
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
FC Barcelona

Pohvalio bi Busquetsa, jedini je igrač koji uvijek odigra na istim nivou. U svakoj utakmici on je odličan.

17 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
Jack Sparrow kaže...

Pohvalio bi Busquetsa, jedini je igrač koji uvijek odigra na istim nivou. U svakoj utakmici on je odličan.

Nije posteno izjednacavati ovu utakmicu sa ostalim. Ovdje skoro pa i nije bio potreban.

The only thing I put before me is do re.
16 godina
VirtUoso kaže...

Nije posteno izjednacavati ovu utakmicu sa ostalim. Ovdje skoro pa i nije bio potreban.

zato je i zabio?!{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.4.2012 1:28 (Jack Sparrow).
15 godina
FC Barcelona
itekako je bio potreban,da nije zabio onaj prvi gol vjerojatno nebi ni zabili cijelu utakmicu :D
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Mene je sramota ovakvih navijaca koji dodju provocirati i trljati tu nesto u nos..navijac sam Chelsea-ja, ali nebi tu dosao provocirat i bruka me kad vidim sta tu neki ljudi pisu..

Ja bi pop*zdio da mi neko dodje u temu i ovak se nasladjuje..nezreli ste..

Decki su stvarno lavovski odigrali..svaka cast..Drogba je tolika igracina da bi mu ja ponudio jos vecu placu i ugovor, i ostavio srce na terenu, kad je trcao za loptom pao i ustao za pola minute tek..:D

Jos nesto, svaka cast na onoj hladnokrvnosti Ramiresa, prelijep gol, a posebno Torresa, ja to nebih mogao dati, mislim da bi mi se noge slomile od pritiska..

PS: I mene je presjeklo kad se onesvijestio, tak je bar izgledalo, reko pa ne jos jedna tragedija..

PPS: Ovo je utakmica..Gdje svake sekunde cekas oces past u komu..

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.4.2012 1:37 (brane47).
17 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
VirtUoso kaže...

zato je i zabio?!{#}

Bez obzira na gol, ovo nije utakmica gdje se Busquets iskazao. 

The only thing I put before me is do re.
15 godina
neaktivan
Balvan8 kaže...
antimadridista kaže...
Balvan8 - ne odgovaraj na takve postove. Zanimljivo je kako govori o nekom nesportskom ponašanju Messija i Sancheza, a o Lampardu i Drogbi se šuti. pokušaj samo zamisliti što bi to bilo da se neki igrač Barce onako izležavao u ove dvije utakmice. Ali zanimljivo, u temi o Chelseaju nije došao reći za to ponašanje određenih igrača Chelseaja,nego je došao ovdje pričati o Barci. Već drugi put je isti lik dokazao da ima dvostruka mjerila kad su u pitanju Barca i ostale momčadi i ne namjeravam se uopće upuštati u neku raspravu sa njime. Takvi likovi gledaju utakmice samo da bi vidjeli kako se ponašaju igrači Barce.

Ma znam ja sve to al moji živci više nisu kao nekada... jebiga godine... da imam palicu ili neki balvan pri ruci ko zna što bi bilo  {#}

Al najsmješnije mi je kada čitam na forum.hr, nitko ne pljuje po Drogbi kada se valja, nego to zovu "rutinsko uzimanje vremena", "zasluženi predah", "ako može cijela Barca može i on"....   dok se zna šta pričaju o Barci i njenim igračima.

Molim te, nemoj.

Da li se zaustavljala utakmica kada je Drogba bio na podu. Ne tek naknadno, da li se Lampard bacio kada ga je Messi obim rukama gurnuo tokom kada je bio držan ponovo obim rukama za nogu od Busquets. Da li je nastala strka oko penala, ne Drogba se okrenuo sa smiješkom na licu te izašo iz 16terca.

I čemu uopće uspređivanje, već sam objasnio te vaše kontra ''argumente'' i pojednostavljanje činjenica.

17 godina
neaktivan
Balvan8 kaže...

nitko ne pljuje po Drogbi kada se valja, nego to zovu "rutinsko uzimanje vremena", "zasluženi predah", "ako može cijela Barca može i on"....  dok se zna šta pričaju o Barci i njenim igračima.

Kada barca bude imala ovakvog glavnog doktora da trči igračima u pomoć kao moj omiljeni Chelsea onda padajte koliko vas god volja

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.4.2012 1:38 (Paolo2612).
15 godina
FC Barcelona
@vgetik - s čime da ti uzvratim nego "kontra" argumentima kad uvijek pričaš isključivo o Barci? da,Messi se ponio nesportski. Jesi zadovoljan sad? Iritantno je kad dođeš tu sa nekim argumentima nesportskog ponašanja,a vidljivo je da je i ova druga ekipa imala par slučajeva u kojim se ponijela nesportski.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.4.2012 1:41 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
s čime da ti uzvratim nego "kontra" argumentima kad uvijek pričaš isključivo o Barci? da,Messi se ponio nesportski. Jesi zadovoljan sad?

Problem je što vaš argument u stilu ako ovaj to radi zašto to nebi i ja, iako takvo ponašanje nije etično. U primeri se podijelo otprilike 2000 kartona po sezoni, to je skoro duplo više nego i jedna druga liga, osim talijanske koja stoji negdje na 1500. Ako pratiš malo druge lige vidjet ćeš da navijači ne toleriraju prgavo ponašanje igrača izuzev južne amerike, gdje smatraju da se pobjeđuje pod svakim ciljem te dopuštaju da ti moš stati pred loptom i mahat ko lud dok se ne odlučiš kad ćeš pucati tokom penala. S tim da najviše igrača iz J.A dolaze upravo u primeru i da val navijača upravo sve više toleriraju takvo ponašanje.

Dakle, ono što očekujem kao kontra argument da li je uredu od igrača da se valja po podu i na taj način pomogne svojoj ekipi, te ako jest da li bi se navijači trebali ljutiti ako se to etiketira pogrdnim imenom.

15 godina
FC Barcelona
Upravo si opet ponovio ono što me najviše iritira kod tebe i tvojih postova u ovoj temi. Citirao si moj post,ali samo dio njega,i to si izostavio baš onaj dio o kojem sam pričao,onaj u kojem sam rekao da se i ona druga ekipa u nekim trenucima ponašale nesportski. Znači citiraš što tebi odgovara i na to pišeš nekakve odgovore i nastavljaš sa svojom pričom. Neda mi se uopće dalje u raspravu sa tobom,vidim da je suvišno.
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.4.2012 2:01 (antimadridista).
17 godina
FC Barcelona

Drago mi je da se nakon 5 sati i netko od navijaca Chelsea ukljucio. Vama cestitam na prolazu.

A vi drugi sto trolate temu i pisete gluposti koje nemaju veze ni s utakmicom a jos manje barcom bi mogli malo uciti od njih.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Je li jos netko ovdje praznovjeran i ima rituale tokom utakmice?

Nevjerojatno sto je Di Mateo izvukao od igraca, koliki trud, volju i zelju..

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.4.2012 2:17 (brane47).
17 godina
mrzech kaže...
svaka cast... treba znati biti velik u pobjedi, ali i u porazu.

Guardiola: "That's the beauty of sports, sometimes you laugh, sometimes you cry."
Guardiola: "Messi will have some bad hours, he's very competitive. We got here because of Leo. He's an example for all of us."
Guardiola: "First feeling? An immense sadness. Congrats to Chelsea for the great job they did."

Eto jedan lijep primjer gospodina. A da je to bio nor. Murinjo garantiram da bi mu bili krivi suci kao i do sada u svim važnim utakmicama koje je izgubio dok je vodio Chelsea ili Real.

Al zanimljivo je kako se svi naslađuju kada Barca popuši neku tekmu, koliko mržnje samo ima. Hebote da je Barca pobijedila opet bi $rali kako su nepošteno pobijedili, uvijek bi našli neki razog.

Pa hebote koliko je Barca u zadnje 3,4 godine osvojila trofeja, a koliko Real i Chelsea zajedno? Ajde tko zna neka napiše, baš me zanima. I jel im tko šta pričao kada su ovi pušili ka*u svih tih godina? Nitko im ništa nije progovorio. Pa bilo bi tužno da Barca svake godine sve osvoji.

Jadno...

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein
16 godina
VirtUoso kaže...

Bez obzira na gol, ovo nije utakmica gdje se Busquets iskazao. 

Nemaš pojma samo ću to reći. On je svoju ulogu odigrao savršeno, ovaj gol koji je dao mu je još samo jedan dodatan plus.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Sta je to messi nesportski napravio? ja pojma nemam:D

Znam samo da je bila situacija di je on na podu lampard iznad njega u raskoraku i tu dolazi cecs neku pravdu tjerati e sudac tu nije imao isti kriterij morao je sankcionirat to ponasanje ali nije

Messi je tolika igracina da sta god on napravio ne moze biti nesportski vec samo u zaru borbe{#}(cak i onaj gol protiv atletica sam mu oprostio nakon onih 5 komada njemcima ma malog jednostavno ne mozes mrziti ako njega ne volis ne volis nogomet)

When you are halfway up,you are always halfway down
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.4.2012 10:35 (carcharodon).
15 godina
FC Barcelona
http://modelling-tutorials.blogspot.com/
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Evo nesto za nas,a posebno za antimadridistu

25.4.1947. - U Amsterdamu se rodio Johan Cruyff, legendarni veznjak i trener Barcelone, koji je u dresu Barçe zabilježio 143 nastupa

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Znam da statistika u ovom slučaju nije toliko bitna, al ovo je stvarno nevjerojatno da su imali tako malo dodavanja. Ako ništa barem je Chelsea oborio rekord. {#}

http://sportsport.ba/ino_fudbal/xavi-imao-66-dodavanja-vise-od-chelsea-ali/79301

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.4.2012 12:44 (Balvan8).
15 godina
FC Barcelona

pogedajte sportsku naslovnicu Index.hr-a, pa to je raj za Barcine hejtere.

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kaže moj tata danas da mu je baš žao što je Barcelona izgubila i da mu se sviđa njihova igra od noge do noge. 

16 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Kaže moj tata danas da mu je baš žao što je Barcelona izgubila i da mu se sviđa njihova igra od noge do noge. 

pozdravi tatu

Na sreću nitko nije preživio (c) Saša Kopljar@@@@@@@@ http://www.youtube.com/user/0rdreSacre?feature=mhum
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Poštedit ću se čitanja zadnjih desetak stranica topica... vjerojatno ima puno hejterskih postova i naslađivanja od strane hejtera Barce i možda pokojeg navijača Chelsea...

Nemam što zamjeriti igračima, dali su sve od sebe. Messija ne ide, pa ne ide protiv Chelsea. Onakav antinogomet i autobus u šesnaestercu nisam u životu vidio. Gadi mi se to, ali to je nebitno, Chelsea je ostvario što je želio i to je nogomet.

U nastavku svim srcem navijam za Bayern. Želim im da dignu kantu na svom stadionu...

A Barca treba uzeti taj kup, odigrati što bolje do kraja prvenstvo i okrenuti se novoj sezoni. Trebat će ispraviti mnogo toga iz ove...

I nadam se da je/će sa Piqueom biti sve u redu.

16 godina
antimadridista kaže...

pogedajte sportsku naslovnicu Index.hr-a, pa to je raj za Barcine hejtere.

index.hr je i inace opcepoznat kao dno dna hrvatskog kvazinovinarstva... to valjda citaju samo oni koji nikad nisu culi za knjigu ili koji ne znaju pronaci nista drugo, a ovo im je bilo u favoritesima kad su kupili komp od cige iz susjedstva.

evo reakcije navijaca nakon gola torresa... 

http://www.fcbarcelona.com/football/first-team/detail/article/champions-attitude-at-camp-nou

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
16 godina

jučer sam gledao utakmicu sa par prijatelja koji su svi navijali za barcu i pokušavao im objasniti zašto se protiv takve ekipe ne igra se 3 napadača. tko se zadnji smije...

kao i uvijek, super igra barce, ali i vrhunska obrana chelsea, i to sa rošadom kakvu dugo nisam vidio. sreće je bila na chelseavoj strani, možda zbog ovreba. svejedno, mislim da će biti teško u finalu protiv bilo koga, jer neće biti dosta prvotimaca, a klupa im je kratka već 2 sezone.

čestitke barci na dobroj igri, ali ne pobijedi uvijek najbolji. vidimo se opet nadam se.

15 godina
neaktivan

Baš glup članak.

Someday we'll find it...the website connection...
15 godina
neaktivan
CreaToR kaže...
Praetorian1 kaže...

pozdravi tatu

valjda mamu {#}

sori na dp ali nisam mogo izdržat{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.4.2012 15:29 (EraserHead).
14 godina

Bolje bi bilo da si izdržao.

15 godina
neaktivan
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

ma bolje... neka se ovi hejteri okrene drugom klubu... Barca je igrala muski, i izgubila muski... nije bilo srice... nije ih islo... svo zlo u tome... osobno bi volija da su skinuli to prokletstvo lige prvaka o dva uzastupna osvajanja al jbg.

Mozda nisu najbolji na svijetu sluzbeno, ali ih se i dalje svi boje...

Triba nam napadac da nadomjesti villu... i poradit na tim 100% prilikama i nema straha...

Nakon svih ovih trofeja ljudima jednostavno fali motivacije i kreativnosti...

Sta se tice faula terry-a... Ja bi mu skinija kapetansku traku, jel covik stalno radi gluposti, i da nisu imali ovakve srice(a jedino ih je srica spasila), on bi bija kriv za ne odlazak u finale...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice