To ćemo valjda rutinski proći.
Rutinski ha?
To ćemo valjda rutinski proći.
Rutinski ha?
Rutinski ha?
Pa da.. Taktika, u Bugarskoj ih zbuniš lošom igrom, i onda im upikneš, gol u zadnjim minutama, a Zagrebu ćemo ih natrpat.
haha, ugl. jako loša igra, ja sam prezadovoljan rezultatom 1:1, ali ipak očekujem da ćemo na kraju proći dalje, ako ništa bar će u Zagrebu publika biti 12. igrač (možda)
Rutinski...
ovo može samo dinamo
jao kako imaju srece haha
ali drago mi je, jer su ovi Bugari pokazali da su nitkovi, jer su se valjali cijelo vrijeme...
Dječak plavi je miljenik sreće, što reći, zasluženo, borili su se ipak žestoko, bravo !!!!
drugi bugarski gol je ruka cista bila, a dinamovu igru prije nego sto su ovi dobili crveni necu ni komentirati, ovo poslije sto su pokazali je prolazno (zadovoljavajuce)...
na kraju mislim da je ovo penal bio na zeki-peki...
bravo, za katastrofu od igre, kod jednih i drugih
Ludogorec je bio bolji u obje utakmice, ali konačno da i nas malo sreća posluži!
toooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Što reći, koju posluku porati, kome?
Katastrofa igra, Stvaro što kažete, sreća je daleko na Dinamovoj strani bila, ali kvaliteta pobjegla u maglu.
drugi bugarski gol je ruka cista bila, a dinamovu igru prije nego sto su ovi dobili crveni necu ni komentirati, ovo poslije sto su pokazali je prolazno (zadovoljavajuce)...
na kraju mislim da je ovo penal bio na zeki-peki...
Slažem se osim sa penalom na Peki. Po meni se na usporenoj snimci jasno vidi da je igrač prvo lijepo izbio loptu, a Peko je pokušao simulirat. Uostalom, nebitno, pobjeda je pobjeda ma kakva ona bila. Drago mi je da su prošli! :)
"ludogorac" kako bi nas komentator rekao je pokazao dobro igru u prvoj utakmicu, bolji je bio od dinama u svakom slucaju... u drugoj utakmici isto dobra igra sve do crvenog kartona, onda pocinje nepotrebno odugovlacenje ...
Kako mi je drago da su ovi padavičari ispali
Grčevi ih love, bacaju se..odugovlače.. i onda ledeni tuš u zadnjoj tisućinki.. savršeno. ^^
Sudac je kreten, produži tekmu na 5 minuta, i umjesto da u 95 svira kraj on pusti da se još igra.
Sudac je kreten, produži tekmu na 5 minuta, i umjesto da u 95 svira kraj on pusti da se još igra.
Da, a od tih 5 min se igralo valjda 2-3 min jer su bugari mučki odugovlačili..
Zato jer su se u tih 5 minuta 2 minute valjali po terenu.Da se nisu valjali igralo bi se pet minuta i prošli bi dalje.Da sam je njihov trener ostavija bi ih da side na travnjaku cilu noć.
To je tak u skoro svakoj utakmici pa se u produžetcima ne prave još produžetci tako veliki.
Pa zar je moguce bit ovakvo smece od kluba, puj je*ate takav klub, u prvoj zabit u 93', sad u 98'. Nebi mi bilo krivo su bili bolji, da su zavrijedili proc, al ovako ciganski proc stvarno...Jos cacic govori kako ovi kasni golovi govore o stabilnosti i o kvaliteti momcadi. A moj cacicu, ne zasluzujes trenirat mlade pionire
To je tak u skoro svakoj utakmici pa se u produžetcima ne prave još produžetci tako veliki.
Slažem se sa narečenim, nego sam ja nešto načuo da kada četvrti sudac pokaže koliko će se minuta kao još igrati, to je u stvari "minimalno toliko minuta", a glavni sudac može po potrbi/osobnom nahođenju produžiti xy minuta bez posebnih objašnjavanja bilo kome, bar sam ja izvukao takav zaključak iz narečenog !!
Jedna od najgorih utakmica koje sam gledal. Doslovno mučenje lopte, igrači stoje, ne mrdaju nikam po tom terenu, a ovi pak ludogorci padaju ko jabuke, užasno iritantno! Da se mene pita ja bi izbacio i jedne i druge...
Igra užas, možda malo na kraju ličilo na nešto.
Al drago mi je da su pobjedili, jer ovi šugavci se valjali po terenu, valjda u zadnjih 5 minuta dobili 3 žuta zbog odugovlačenja itd.
Ma ne brinite decki, sad ce Maminjo dovuc nekog tamnoputog gastrabajtera da spasi situaciju :D
zanimljivije bi bilo gledat kriket nego ovakav gadljiv nogomet
Ovo kak je Dinamo zabio se isto desilo našoj repci kad im je Turska zabila gol a nadoknada istekla.
zanimljivije bi bilo gledat kriket nego ovakav gadljiv nogomet
Barem smo vidjeli 5 golova.
U svakom slučaju, Čačić nije pravo riješenje za Dinamo!
Mislim da će sada Maminjoj uredovati, i da će protiv Sherifa biti puno bolje igra
hahaha najjača scena kad svi igrači Ludogoreca legnu na pod kad su primili gol, kao da ih je netko sve postrijeljao
btw. zašto se ne napravi nova tema, ili ne preimenuje ova trenutna, u naslovu stoji prošla sezona :D