Dinamo 2011/12 zaključana tema

poruka: 951
|
čitano: 111.107
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Dinamo 2011/12
Balvan8 kaže...

To ćemo valjda rutinski proći. {#}

Rutinski ha?

16 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Rutinski ha?

Pa da.. {#} Taktika, u Bugarskoj ih zbuniš lošom igrom, i onda im upikneš, gol u zadnjim minutama, a Zagrebu ćemo ih natrpat. {#}

haha, ugl. jako loša igra, ja sam prezadovoljan rezultatom 1:1, ali ipak očekujem da ćemo na kraju proći dalje, ako ništa bar će u Zagrebu publika biti 12. igrač (možda) {#}

16 godina
neaktivan
Dinamo 2011/12

Rutinski... {#}

16 godina
Dinamo 2011/12

ovo može samo dinamo

13 godina
neaktivan
Dinamo 2011/12

jao kako imaju srece haha {#}

ali drago mi je, jer su ovi Bugari pokazali da su nitkovi, jer su se valjali cijelo vrijeme...

14 godina
Dinamo 2011/12

Dječak plavi je miljenik sreće, što reći, zasluženo, borili su se ipak žestoko, bravo {#} !!!!

ATJ Lučko
15 godina
neaktivan
Dinamo 2011/12

drugi bugarski gol je ruka cista bila, a dinamovu igru prije nego sto su ovi dobili crveni necu ni komentirati, ovo poslije sto su pokazali je prolazno (zadovoljavajuce)...

na kraju mislim da je ovo penal bio na zeki-peki...

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | origin: rebelszuka
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.7.2012 22:46 (rebelsy).
16 godina
neaktivan
Dinamo 2011/12

bravo, za katastrofu od igre, kod jednih i drugih

One bright morning when my work is over I will fly away home ...Bob Marley
16 godina
neaktivan
Dinamo 2011/12

Ludogorec je bio bolji u obje utakmice, ali konačno da i nas malo sreća posluži! {#}

13 godina
neaktivan
Dinamo 2011/12

toooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

15 godina
Dinamo 2011/12

Što reći, koju posluku porati, kome?

Katastrofa igra, Stvaro što kažete, sreća je daleko na Dinamovoj strani bila, ali kvaliteta pobjegla u maglu.

Počeo sam od ničega, i još uvijek imam večinu od toga
17 godina
neaktivan
rebelsy kaže...

drugi bugarski gol je ruka cista bila, a dinamovu igru prije nego sto su ovi dobili crveni necu ni komentirati, ovo poslije sto su pokazali je prolazno (zadovoljavajuce)...

na kraju mislim da je ovo penal bio na zeki-peki...

Slažem se osim sa penalom na Peki. Po meni se na usporenoj snimci jasno vidi da je igrač prvo lijepo izbio loptu, a Peko je pokušao simulirat. Uostalom, nebitno, pobjeda je pobjeda ma kakva ona bila. Drago mi je da su prošli! :)

15 godina
neaktivan
Dinamo 2011/12

"ludogorac" kako bi nas komentator rekao je pokazao dobro igru u prvoj utakmicu, bolji je bio od dinama u svakom slucaju... u drugoj utakmici isto dobra igra sve do crvenog kartona, onda pocinje nepotrebno odugovlacenje ...

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | origin: rebelszuka
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.7.2012 22:51 (rebelsy).
16 godina

Kako mi je drago da su ovi padavičari ispali

Grčevi ih love, bacaju se..odugovlače.. i onda ledeni tuš u zadnjoj tisućinki.. savršeno. ^^

Jhva Elohim Meth.
15 godina
neaktivan
Dinamo 2011/12

Sudac je kreten, produži tekmu na 5 minuta, i umjesto da u 95 svira kraj on pusti da se još igra. 

16 godina
Praetorian1 kaže...

Sudac je kreten, produži tekmu na 5 minuta, i umjesto da u 95 svira kraj on pusti da se još igra. 

Da, a od tih 5 min se igralo valjda 2-3 min jer su bugari mučki odugovlačili..

Jhva Elohim Meth.
16 godina
neaktivan
Dinamo 2011/12

Zato jer su se u tih 5 minuta 2 minute valjali po terenu.Da se nisu valjali igralo bi se pet minuta i prošli bi dalje.Da sam je njihov trener ostavija bi ih da side na travnjaku cilu noć.

15 godina
neaktivan
Dinamo 2011/12

To je tak u skoro svakoj utakmici pa se u produžetcima ne prave još produžetci tako veliki.

13 godina
Dinamo 2011/12

Pa zar je moguce bit ovakvo smece od kluba, puj je*ate takav klub, u prvoj zabit u 93', sad u 98'. Nebi mi bilo krivo su bili bolji, da su zavrijedili proc, al ovako ciganski proc stvarno...Jos cacic govori kako ovi kasni golovi govore o stabilnosti i o kvaliteti momcadi. A moj cacicu, ne zasluzujes trenirat mlade pionire

16 godina
Evo sad sam došo sa stadiona.

UŽASSSSSSSSSSSS

I da prođemo u LP bolje da ne prođemo, samo sramotimo HR
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
14 godina
Praetorian1 kaže...

To je tak u skoro svakoj utakmici pa se u produžetcima ne prave još produžetci tako veliki.

Slažem se sa narečenim, nego sam ja nešto načuo da kada četvrti sudac pokaže koliko će se minuta kao još igrati, to je u stvari "minimalno toliko minuta", a glavni sudac može po potrbi/osobnom nahođenju produžiti xy minuta bez posebnih objašnjavanja bilo kome, bar sam ja izvukao takav zaključak iz narečenog {#} !! 

ATJ Lučko
16 godina
Kakvu sreću smo imali.
Katastrofalna igra svih!
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
14 godina
Dinamo 2011/12

Jedna od najgorih utakmica koje sam gledal. Doslovno mučenje lopte, igrači stoje, ne mrdaju nikam po tom terenu, a ovi pak ludogorci padaju ko jabuke, užasno iritantno! Da se mene pita ja bi izbacio i jedne i druge... {#}

13 godina
neaktivan
Dinamo 2011/12

Igra užas, možda malo na kraju ličilo na nešto.

Al drago mi je da su pobjedili, jer ovi šugavci se valjali po terenu, valjda u zadnjih 5 minuta dobili 3 žuta zbog odugovlačenja itd.

If there's one thing I can't tolerate, it's cheap imitations of my work - Red John
15 godina
Dinamo 2011/12

Ma ne brinite decki, sad ce Maminjo dovuc nekog tamnoputog gastrabajtera da spasi situaciju :D

Počeo sam od ničega, i još uvijek imam večinu od toga
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.7.2012 23:16 (nul-3).
16 godina
neaktivan
Dinamo 2011/12

zanimljivije bi bilo gledat kriket nego ovakav gadljiv nogomet

One bright morning when my work is over I will fly away home ...Bob Marley
15 godina
neaktivan
Dinamo 2011/12

Ovo kak je Dinamo zabio se isto desilo našoj repci kad im je Turska zabila gol a nadoknada istekla.

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.7.2012 23:30 (Praetorian1).
13 godina
neaktivan
Dinamo 2011/12

If there's one thing I can't tolerate, it's cheap imitations of my work - Red John
14 godina
neaktivan
Cerina15 kaže...

zanimljivije bi bilo gledat kriket nego ovakav gadljiv nogomet

Barem smo vidjeli 5 golova.
U svakom slučaju, Čačić nije pravo riješenje za Dinamo! 
Mislim da će sada Maminjoj uredovati, i da će protiv Sherifa biti puno bolje igra 

15 godina
Volvox kaže...

hahaha najjača scena kad svi igrači Ludogoreca legnu na pod kad su primili gol, kao da ih je netko sve postrijeljao {#}

btw. zašto se ne napravi nova tema, ili ne preimenuje ova trenutna, u naslovu stoji prošla sezona :D

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice