Tko kaže da mamić nezna s transferima--2.000 luđaka(navijača),za 20 000 kulturnih i pravih navijača
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
HAHAAAAAAAAAAAA tooooooooo , fantastičan Dinamo , pre dobra utakmica , pre dobra igra , stvarno vrhunski Dinamo , samo tako nastavite !!!!!!!! :) .
GOTOVO!!!
2:0! Ovakvu Dinamovu utakmicu nisam gledao od.. ne znam!
od partizana!
NAPRIJED PLAVI,pjesma se ORI,
bodri vas CIJELI STADION!!!
TISUĆE SRCA SAD ZA VAS KUCA,
JER DINAMO JE ŠAMPION!!!!
OLE OLE OLE OLE OLE
Fantastična utakmica,Sammir i Rukavina su odlično odigrali ali trebamo dati veliki respekt Vahidu Halihodžiću koji je od naših plavih momaka stvorio solidne europske igrače i ako ovako nastave mogli bi gledati Modre u Ligi Prvaka.BRAVO DINAMO,čestitke CIJELOM KLUBU A NAJVIŠE VAHI!!!AJMO PLAVI
Trener s mudima,vjera igraca u sebe,mrvica srece,najbolja tekma jos od ajaxa amsterdamu
Jedina sramota je onih 2-3 tisuce picki koji su okrenuli leda igracima i treneru a i svom klubu,zbog 1 osobe,dobro je reko blazicko postoje i drugi nacini za borbu,zasto torcida nije radila takve stvari a izborila se za kodeks,propustit najvecu dinamovu pobjedu jos od partizana u maksimiru
Ovako dobro postavljeni Dinamo nisam videl duuugo. Svaka čast. Odlična europska tekma. S ovakvim pristupom mogu proći skupinu
Trener s mudima,vjera igraca u sebe,mrvica srece,najbolja tekma jos od ajaxa amsterdamu
Prije bi rekao od Partizana u Zagrebu (5:0), u Amsterdamu nisu odigrali baš tako flawless (primili 2 gola)
Općenito je devedesetih bilo odličnih tekmi.. Celtic 3:0 u Zagrebu također.
Konačno se opet u europi rasturaju jaki protivnici. ^^
GOTOVO!!!
2:0! Ovakvu Dinamovu utakmicu nisam gledao od.. ne znam!
od partizana!
Ma dobro, al ovo je ekipa iz lige petice, i to ne bilokakva
Odlična utakmica.Skoro sam se rasplakao od sreće
Bio sam na tekmu
Ovako dobro atmosferu nisam vidio dugo...svi smo navijali, nije bilo nikakvih seljackih ispada.....tribine ppune....Dinamo je igrao prehebeno...Sammir i Rukavina briljirali...Kelava takodjer dobar.....Igrali smo bez vecih pogresaka...I zasluzili smo apsolutno pobjedi....
Dinamo samo sibaj dalje sa ovom igrom...i doci cemo jako daleko..!!!
aaaaaaa!!! Zaboravio sam gledati
Već dugo nisam vidio ovakav Dinamo (stvarno dugo). Svaka čast igračima i treneru.
Prije bi rekao od Partizana u Zagrebu (5:0), u Amsterdamu nisu odigrali baš tako flawless (primili 2 gola)
Općenito je devedesetih bilo odličnih tekmi.. Celtic 3:0 u Zagrebu također.
Konačno se opet u europi rasturaju jaki protivnici. ^^
Ja sam mislio sto se tice opcenito u zadnje vrijeme a ne samo na maksimiru
Veseli se plavi puče, jer ovakvi trenuci slavlja su rijetkost, zbog neprestanog medijskog bombardiranja zagrebačkog Dinama(na hrvatskom jeziku alternatora), sa strane nesklonih glasila javnog priopćavanja(počesto možemo reći javnog općenja sa glupošću, narcisoidnošću i dijaboličnošću), gdje se jedan čovjek svodi na najveću moguću mjeru javne poruge, samo zato što ultimativno vjeruje u ono što radi.
Naime, tko se usudio najjačoj(tako se barem deru glasići oni bedblubojsića sa sjeverne tribine prije bojkota utakmica kluba sa maksimirske ljepotice od stadiona) i najluđoj(valjda se to gleda u odnosu na zatvoren odjel jedne ustanove na zapadu grada sa Save, koji neki zovu Agram) ekipi uzeti onoga Josipa koji je više volio kladionicu, nego Dinamo, ali je zločestim plavim dečecima bio uzor(?), valjda zato što je s plavim dečkićima zločestog ponašanja pio onu vrstu soka od hmelja. Tko se usudio nakon veličanstvene pobjede nad židovskim klubom iz Amsterdama, u samoj zračnoj luci kraj Zagreba prije koju sezonu, uprtiti prstom u tzv. BBB i reći da su oni državni neprijatelji, te da žele preko Dinamo rušiti Hrvatsku. Što se npr. moglo vidjeti ove godine kada su na maksimirskoj ljepotici ti BBB izbili oko jednom državnom organu reda i mira, samo zato što je radio svoj posao…par dana poslije kada su plavci došli u raciju udruge BBB, imali su što za vidjeti, naime na jednoj od baklji veličalo se jednog okorjelog kriminalca koji je naručio jedno ubojstvo novinara…takvi su ti BBB; plaćenici strane obavještajnih službi, koji rade na destabilizaciji našeg glavnog grada Zagreba i vječne nam i jedine domovine Hrvatske.
Bravo puleni Mamića Zdravka, on je jedini vjerovao u vas, a ne ovi tzv. navijači koji izdaju Dinamo za par hokejaških utakmica, tamo neki igrača koji ganjaju pločicu po ledu, te u međuvremenu slikaju se goli sa hokejaškom opremom, promovirajući time tobožnja životinjska prava i slične bizarnosti „prijatelja životinja“, koji su prijatelji životinjama kao i one feministkinje ženama koje se ne briju ispod pazuha samo zato da tako pruže otpor „muškim šovinističkim i sekstičkima svinjama“.
….Samire sa dva slova „M“ u prezimenu ne zaboravi tko je jedini vjerovao u tebe, za vrijeme tvoje krize, dok su lažni „purgeri“ stalno te pljuvali samo zato što si stranac, te tamnije puti, jer tobože u Dinamu smiju igrati samo domaći dečki. Jorge Sammire, da nije bilo devet života izvršnog dopredsjednika Dinama ti danas, ne bi dobio devetku kao ocjenu i bio igrač utakmice…
…oh, ova pobjeda je veličanstveno djelo gospodina Zdravka Mamića, doduše malo sa otrovnim jezikom, ali je on egzemplarni primjer kako čovjek na kraju uspije u životu, kada se strastveno preda jednoj ideji, te njoj posveti cijeli svoj život kao Zdravko, koji je uz Dinamo bio dobar niz desetljeća, prošavši sve etape navijačke ljubavi prema jednom klubu, od običnog navijača do samo vrha vodstva kluba. Napadaju ga samo oni koji mrze sve plemenito u životu, te oni koji još razmišljaju u balkanksim(i zapadno-balkanskim okvirima), te im je vrhunac života dovesti onu dudatu Laru iz videoigre do kraja nivo, nakon tri uspješna izveden skoka, te dva pucnja iz samokresa(na hrvatsko-srpskom bi rekli pištolja, ali to je već problem Evropljana, koji ne žele biti Europljani).
...te mi na kraju ostaje jedna želja, a ta je da oni BBB, do kraja života ustraju na svom bojkotu svim mogućih Dinamovih zbivanja, te im svima šaljem lizalicu, ako nikad više se ne pojave na Maksimiru, jer nikome ne trebaju osim svojim platišama, koji su ih izmanipulirali, kao što u obližnjem zoološkom vrtu timaritelj majmuna izmanipulira iste kada im donose banane.
Veseli se plavi puče, jer ovakvi trenuci slavlja su rijetkost, zbog neprestanog medijskog bombardiranja zagrebačkog Dinama(na hrvatskom jeziku alternatora), sa strane nesklonih glasila javnog priopćavanja(počesto možemo reći javnog općenja sa glupošću, narcisoidnošću i dijaboličnošću), gdje se jedan čovjek svodi na najveću moguću mjeru javne poruge, samo zato što ultimativno vjeruje u ono što radi.
Naime, tko se usudio najjačoj(tako se barem deru glasići oni bedblubojsića sa sjeverne tribine prije bojkota utakmica kluba sa maksimirske ljepotice od stadiona) i najluđoj(valjda se to gleda u odnosu na zatvoren odjel jedne ustanove na zapadu grada sa Save, koji neki zovu Agram) ekipi uzeti onoga Josipa koji je više volio kladionicu, nego Dinamo, ali je zločestim plavim dečecima bio uzor(?), valjda zato što je s plavim dečkićima zločestog ponašanja pio onu vrstu soka od hmelja. Tko se usudio nakon veličanstvene pobjede nad židovskim klubom iz Amsterdama, u samoj zračnoj luci kraj Zagreba prije koju sezonu, uprtiti prstom u tzv. BBB i reći da su oni državni neprijatelji, te da žele preko Dinamo rušiti Hrvatsku. Što se npr. moglo vidjeti ove godine kada su na maksimirskoj ljepotici ti BBB izbili oko jednom državnom organu reda i mira, samo zato što je radio svoj posao…par dana poslije kada su plavci došli u raciju udruge BBB, imali su što za vidjeti, naime na jednoj od baklji veličalo se jednog okorjelog kriminalca koji je naručio jedno ubojstvo novinara…takvi su ti BBB; plaćenici strane obavještajnih službi, koji rade na destabilizaciji našeg glavnog grada Zagreba i vječne nam i jedine domovine Hrvatske.
Bravo puleni Mamića Zdravka, on je jedini vjerovao u vas, a ne ovi tzv. navijači koji izdaju Dinamo za par hokejaških utakmica, tamo neki igrača koji ganjaju pločicu po ledu, te u međuvremenu slikaju se goli sa hokejaškom opremom, promovirajući time tobožnja životinjska prava i slične bizarnosti „prijatelja životinja“, koji su prijatelji životinjama kao i one feministkinje ženama koje se ne briju ispod pazuha samo zato da tako pruže otpor „muškim šovinističkim i sekstičkima svinjama“.
….Samire sa dva slova „M“ u prezimenu ne zaboravi tko je jedini vjerovao u tebe, za vrijeme tvoje krize, dok su lažni „purgeri“ stalno te pljuvali samo zato što si stranac, te tamnije puti, jer tobože u Dinamu smiju igrati samo domaći dečki. Jorge Sammire, da nije bilo devet života izvršnog dopredsjednika Dinama ti danas, ne bi dobio devetku kao ocjenu i bio igrač utakmice…
…oh, ova pobjeda je veličanstveno djelo gospodina Zdravka Mamića, doduše malo sa otrovnim jezikom, ali je on egzemplarni primjer kako čovjek na kraju uspije u životu, kada se strastveno preda jednoj ideji, te njoj posveti cijeli svoj život kao Zdravko, koji je uz Dinamo bio dobar niz desetljeća, prošavši sve etape navijačke ljubavi prema jednom klubu, od običnog navijača do samo vrha vodstva kluba. Napadaju ga samo oni koji mrze sve plemenito u životu, te oni koji još razmišljaju u balkanksim(i zapadno-balkanskim okvirima), te im je vrhunac života dovesti onu dudatu Laru iz videoigre do kraja nivo, nakon tri uspješna izveden skoka, te dva pucnja iz samokresa(na hrvatsko-srpskom bi rekli pištolja, ali to je već problem Evropljana, koji ne žele biti Europljani).
...te mi na kraju ostaje jedna želja, a ta je da oni BBB, do kraja života ustraju na svom bojkotu svim mogućih Dinamovih zbivanja, te im svima šaljem lizalicu, ako nikad više se ne pojave na Maksimiru, jer nikome ne trebaju osim svojim platišama, koji su ih izmanipulirali, kao što u obližnjem zoološkom vrtu timaritelj majmuna izmanipulira iste kada im donose banane.
Ti si puko ko kruška........
Skidam kapu,moj naklon
Još nevjerujem koliko dobro je Dinamo igrao i da su izgubili igra je i dalje vrhunska stvarno nisam već dugo uživao ovak u nogometu.
Dinamooooooooooooooooooooooooooo
Ne slazem se s nicim, no moram priznati da volim citati tvoje postove, koliko god to cudno zvucalo. Imas prerigorozan stav...no svakako da je zanimljivo za citati, barem meni.
ovo je jedan od najsretnijih dana u mom životu!
Gerfilde...
1. Kako ti se da, nisam vidio tvoj post da je ispod 200 riječi
2. Tako je, još mi samo treba da se Mamića uzdiže među svetce. Ne govorim ja da on ne voli Dinamo, ali čovječe, ti ili si glup ili ne želiš vjerovat, ali svi znaju čijim je parama gospon Mamić plaćao sve svoje transfere. Naravno, parama građana grada Zagreba. A sad, reci mi, jeli sav novac od prodaja igrača išao u tu istu kasu nazad.
Šta ću sve doživjet, da se od Mamića, seljačine gladnih očiju, mentalno nestabilne osobe, pravi nekog dobrotvora.
Učinio je on dosta dobrog za Dinamo, ali samo ako je pritom još više dobrog za sebe radio.
Pa jel ti znaš koliko se milijuna gođišnje izdvaja iz proračuna grada Zagreba na Dinamo, a koliko na druge klubove (ne samo nogometne). Pa daj se zapitaj gdje sav taj novac ode?
Ajd sad da ne počinjemo OFF TOPIC: Skakao sam od sreće nakon utalmice, skoro sam zaplakao, odmah se u glavi odigravaju razni scenariji, šta ako prođe, osvoji...uglavnom dugoooo nisam bio ovako ponosan na modre.
Ali Fly boy nisi tu u pravu što se tiče novca od grada Zagreba, najmanje novaca od Grada Dinamo dobiva. Par milijunčića godišnje, sigurno ispod 10, da se poplaća voda, telefon i ost režije, mislim da čak to nije dosta ni da se struja plati preko cijele godine što grad daje Dinamu, jer reflekktori kad se upale troše JAAAAAKO mnogo struje. Tak da.......tu se ne slažem s tobom. Dinamo živi isključivo od svoje prodaje igrača vjeruj, kao uostalom i svi klubovi na Balkanu, nisu tu iznimka ni mnogi klubovi iz lige petice. Pogledaj samo Mallorcu, plasirali se u Europa Ligu prošle godinem a UEFA ih suspendira iz Europe zbog problema s lovom.
Za tvoju informaciju:
Početkom 2008. objavljeno je da Dinamo dobiva još 23 milijuna kuna godišnje i od Grada, od čega se devet milijuna kuna službeno izdvaja za održavanje maksimirskog stadiona premda je suma puno veća. Kada se tome pribroji oko šest milijuna kuna godišnje za poticaj izvrsnom sportu, plus nekoliko milijuna kuna godišnje od Turističke zajednice Grada Zagreba, dolazi se do zapanjujućih brojki - samo u prošloj godini Dinamo je od Grada dobio gotovo 40 milijuna kuna, a približan iznos godišnje dobivao je cijelo jedno desetljeće.
Dakle, godišnje održavanje stadiona (dakle svi računi i sve, sve)iznosi 9 milijuna kuna.
Sad razmisli malo pa reci da li i u Kranjčevićevoj reflektori troše struju i vodu. Dinamo dobiva više para nego sve ostale sportske organizacije/klubovi/udruge u Gradu zajedno. Opravdano?
Šta grad (i porezni obveznici) zauzvrat dobivaju od Dinama. Tu i tamo pokoju dobru utakmicu s europskim klubom. Sam prosudi jel to dovoljno. Također uračunaj da Dinamo NE PLAĆA porez državi.
A o Maksimiru da ne pričamo. Ruglo grada, a najskuplji stadion na svijetu.
Uostalom, evo ti pa pročitaj: http://www.jutarnji.hr/konacna-racunica-za-dinamov-stadion--za-maksimirsko-ruglo-100-milijuna-eura/742272/
Sad da ne bude zabune, navijam za Dinamo otkad znam za sebe, imam doma sto dinamovih dresova itd, al jbga razum ispred srca.

Svatko plaća , ali Dinamo ne plaća porez - da ne bi bilo zabune .
Tako je bilo prije krize , sumnjam da se sad nešto promjenilo .
Svatko plaća , ali Dinamo ne plaća porez - da ne bi bilo zabune .
Tako je bilo prije krize , sumnjam da se sad nešto promjenilo .
"Također napominjemo da su svi organi kluba i svi članovi pojedinih klupskih tijela birani u skladu sa važećim zakonskim propisima Republike Hrvatske, te u skladu sa klupskim Statutom.
Ne postoji bezgrešan profesionalac u bilo kojem poslovnom okruženju, uključujući i sportske kolektive. Te su činjenice, svjesni i članovi Izvršnog odbora, Nadzornog odbora i Skupštine kluba kada valoriziraju rad profesionalaca koji čine Uprave kluba.
Pod ravnanjem aktualne Uprave kluba: Dinamo je u posljednjih 5 godina osvojio 10 od 12 hrvatskih titula, te igrao 4 puta zaredom u UEFA Europskoj Ligi. Dinamo je ključni „proizvođač“ igrača za nogometnu reprezentaciju Hrvatske i stožerni klub hrvatskog nogometa. Dinamo je financijski najstabilniji i najorganiziraniji sportski klub, te sportski klub koji uplaćuje najveći iznos PDV-a godišnje u proračun Republike Hrvatske."
nakon partizana dugo sam čekao taj osjećaj, i dočekao sam ga, danas je lijepo biti navijač dinama