Dinamo 2010/11 zaključana tema

poruka: 792
|
čitano: 126.009
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
RE: Dinamo 2010/11
muhaqeri kaže...

jel sutra navijamo za našeg imenjaka ili za hajduk?

Ma za rumunje, pa neću valjda za tovare.....dabogda da popušili 0:5

Dinamo živi vječno
15 godina
neaktivan
Kora kaže...
muhaqeri kaže...

jel sutra navijamo za našeg imenjaka ili za hajduk?

Ma za rumunje, pa neću valjda za tovare.....dabogda da popušili 0:5

i to uz poznatu u?i.u?i,u?i tovara,tovvaarrrraaaa

15 godina
protjeran
Dinamo 2010/11

Nego šta hahah, uh vidi vidi moj eksterni mi dao TD hahah, e ništa od filmova za tebe do kraja tjedna hahha

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.8.2010 14:45 (Kora).
16 godina
neaktivan
Dinamo 2010/11

Niti cu navijat za Hajduk niti cu gledat tekmu,ali dopustit cu si slobodu da upalim televizor 5 minuta prije kraja i nadam se da cu umrjet od smjeha

17 godina
neaktivan
Kora kaže...

Nego šta hahah, uh vidi vidi moj eksterni mi dao TD hahah, e ništa od filmova za tebe do kraja tjedna hahha

hahaha T:0

Peace and Love _ Frankenstein Build
15 godina
neaktivan
Verbatim kaže...
Kora kaže...

hahaha T:0

pošteno

15 godina
protjeran
Dinamo 2010/11

A svejedno će tovari sad u prvom kolu da popuše i niš od Europa Lige hahah

Dinamo živi vječno
17 godina
neaktivan
Kora kaže...

Smijeh   Prema prikazanoj igri u I. pluvremenu, tovari igraju nogomet o kojemu Dinamo može sanjati. Cool

Pun stadion, tri komda.....

15 godina
protjeran
Verbatim kaže...
Kora kaže...

Smijeh   Prema prikazanoj igri u I. pluvremenu, tovari igraju nogomet o kojemu Dinamo može sanjati. Cool

Zavidim im jedino na punom stadionu, ničem drugom. I Dinamo je jučer u drugom poluvremenu igrao fantastičan nogomet pa opet niš. Kud ovaj bukureštanski golman nije branio juče za Šerif haha. A šta svejedno će i ove sezone tovari bit drugi, to im je jednostavno u krvi - biti drugi.

Dinamo živi vječno
17 godina
neaktivan
Kora kaže...

Zavidim im jedino na punom stadionu, ničem drugom. I Dinamo je jučer u drugom poluvremenu igrao fantastičan nogomet pa opet niš. Kud ovaj bukureštanski golman nije branio juče za Šerif haha. A šta svejedno će i ove sezone tovari bit drugi, to im je jednostavno u krvi - biti drugi.

Hajduk ima uigranu momčad, starog trenera, motiv više(100 g).

Dinamo je u depresiji, prodaje igrače jer ne žele igrati u HNL-u, skandali oko namještanja, Maminjo, .....itd

Bit će zanimljiv sutrašnji ždrijeb Namigiva

17 godina

kaj je da je, hajdukova igra (danas) je imala glavu i rep, za razliku od dinamove igre jučer.. hajdukovci bi jučer silovali one jadne moldavce a dinamo ni gol iz igre nije mogao zabiti..

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
17 godina
neaktivan
nixass kaže...

kaj je da je, hajdukova igra (danas) je imala glavu i rep, za razliku od dinamove igre jučer.. hajdukovci bi jučer silovali one jadne moldavce a dinamo ni gol iz igre nije mogao zabiti..

da, još je Dinamo (Zg)  imao pozitivan rezultat, a Hajduk je morao loviti rezultat.

Vidjeti ćemo kako će to izgledati u sljedećem europskom izazovu.

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.8.2010 23:22 (Verbatim).
15 godina
neaktivan
Verbatim kaže...
nixass kaže...

da, još je Dinamo (Zg)  imao pozitivan rezultat, a Hajduk je morao loviti rezultat.

Vidjeti ćemo kako će to izgledati u sljedećem europskom izazovu.

vidim da ti se danas dobro popravila krvna slika,valjda si se prije tekme dobro pomolio,he,he,a mi smo preslabo navijali za Dinamo B

15 godina
protjeran
nixass kaže...

Pa daj jesi ti normalan??!!  Dinamova igra jučer nije imala ni glavu ni rep?! wtf?! Pa igrali su fantastično, jedino što nije valjalo jučer, tj valjalo je ali za Šerifčane jest onaj njihov golman, mislim da je zaista odigrao utakmicu karijere, na žalost Dinama. Ali daleko od toga da je Dinamo igrao loše, daj ne lupetaj gluparije.....

Dinamo živi vječno
16 godina
neaktivan
Verbatim kaže...
Kora kaže...

Smijeh    Prema prikazanoj igri u I. pluvremenu, tovari igraju nogomet o kojemu Dinamo može sanjati.  Cool

Da, da... Tako je! Krcat stadion, 3 komadaCool

Dinamo može samo sanjat o tome...Osmijeh

[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
15 godina
protjeran
Dinamo 2010/11

Pazi ti ovo, zato što sam navijao za rumunje i to napisao u temi Dinamo 2010/11, dobio sam masu TDa, omfg pa zar je ovo tema  Hajduk 2010/11?!

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.8.2010 23:55 (Kora).
17 godina
Kora kaže...
nixass kaže...

Pa daj jesi ti normalan??!!  Dinamova igra jučer nije imala ni glavu ni rep?! wtf?! Pa igrali su fantastično, jedino što nije valjalo jučer, tj valjalo je ali za Šerifčane jest onaj njihov golman, mislim da je zaista odigrao utakmicu karijere, na žalost Dinama. Ali daleko od toga da je Dinamo igrao loše, daj ne lupetaj gluparije.....

al ga trekeljaš..

kakva je to fantastična igra gdje u nedostatku ideje igrači sa 30ak metara od suparničkog gola loptu vraćaju prema obrani umjesto da napadaju bokovima ili okomito po sredini? kakva je to fantastična igra di obrana ne može proć bez primljenog gola a napad bez zabijenog (nemoj se vadit na golmana, pogle kaj je dudu radio takvima)? daj me ne nasmijavaj..

napadači su katastrofa. dodo i sivonjić su za 2. HNL, slepichka (kako dobar filter na BUGU Smijeh) tu i tam nekaj napravi al uglavnom je ko fliper. rukavina je igrao dobro po mom mišljenju, bar nije gubio lopte ko "neki".

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
15 godina
protjeran
nixass kaže...
Kora kaže...
nixass kaže...

al ga trekeljaš..

kakva je to fantastična igra gdje u nedostatku ideje igrači sa 30ak metara od suparničkog gola loptu vraćaju prema obrani umjesto da napadaju bokovima ili okomito po sredini? kakva je to fantastična igra di obrana ne može proć bez primljenog gola a napad bez zabijenog (nemoj se vadit na golmana, pogle kaj je dudu radio takvima)? daj me ne nasmijavaj..

napadači su katastrofa. dodo i sivonjić su za 2. HNL, slepichka (kako dobar filter na BUGU Smijeh) tu i tam nekaj napravi al uglavnom je ko fliper. rukavina je igrao dobro po mom mišljenju, bar nije gubio lopte ko "neki".

Sam malo, jesi ti siguran da govoriš ovdje o nogometu? Jer mi se čini da si ti gledao ovu utakmicu, ali u nekoj paralelnoj stvarnosti

Dinamo živi vječno
15 godina
neaktivan
Kora kaže...

Pazi ti ovo, zato što sam navijao za rumunje i to napisao u temi Dinamo 2010/11, dobio sam masu TDa, omfg pa zar je ovo tema  Hajduk 2010/11?!

he,he dok ti skužiš......počni i ti stiskat TD

17 godina
muhaqeri kaže...
Kora kaže...

bolesne glave..

čim netko nije za dinamo, automatski je za hajduk? bolesno..

btw, ja sam iz zagreba i navijam za dinamo odkad znam za sebe, al ovo više nije za gledat..

17 godina
Kora kaže...

Sam malo, jesi ti siguran da govoriš ovdje o nogometu? Jer mi se čini da si ti gledao ovu utakmicu, ali u nekoj paralelnoj stvarnosti

nisi smiješan nimalo.. naprotiv

15 godina
neaktivan
nixass kaže...
muhaqeri kaže...
Kora kaže...

bolesne glave..

btw, ja sam iz zagreba i navijam za dinamo odkad znam za sebe, al ovo više nije za gledat..

da su glave bolesne to sigurno,a to kaj je neko iz zagreba i navija za hajduk to je tebi normalno?

16 godina
neaktivan
LoL
Pa nisam ni ja iz Barcelone, a ipak navijam za Barcelonu...

Zašto nebi netko iz Zg-a navijao za Hajduk? Baš 'blesavo'...
15 godina
protjeran
Dinamo 2010/11

Uskoro Mamić odlazi,mozda ce tada Dinamo vidjeti Europu!

Elite Spammer
15 godina
neaktivan
Šef kaže...
LoL
Pa nisam ni ja iz Barcelone, a ipak navijam za Barcelonu...

Zašto nebi netko iz Zg-a navijao za Hajduk? Baš 'blesavo'...

pa da, stanovnici Madrida navijaju za Barcelonu, odlično rezoniraš

16 godina
neaktivan
Znaš kako kažu - SS ili se nije desilo
:)

Ne vjerujem da će Maminho otić... Previše on 'voli' svoj Dinamo... :P
15 godina
protjeran
Šef kaže...
Znaš kako kažu - SS ili se nije desilo
:)

Ne vjerujem da će Maminho otić... Previše on 'voli' svoj Dinamo... :P

Ode on,i to brzo. Šutim

Elite Spammer
15 godina
neaktivan
Dinamo 2010/11

kako hajdukovce muči Mamić,imate vi svoje mutikaše pa o njima komentirajte

17 godina
muhaqeri kaže...
nixass kaže...
muhaqeri kaže...
Kora kaže...

bolesne glave..

da su glave bolesne to sigurno,a to kaj je neko iz zagreba i navija za hajduk to je tebi normalno?

po nekim lokalpatriotskim tinejđerskim svjetonazorima i nije baš normalno..

no svakako nije neprihvatljivo niti čudno, kamoli nenormalno..

kada se igra u europi, svaki naš klub mi je drag, između ostalog i zbog koeficijenta. u hr ipak simpatiziram dinamo.

15 godina
protjeran
nixass kaže...
muhaqeri kaže...
nixass kaže...
muhaqeri kaže...
Kora kaže...

bolesne glave..

po nekim lokalpatriotskim tinejđerskim svjetonazorima i nije baš normalno..

no svakako nije neprihvatljivo niti čudno, kamoli nenormalno..

kada se igra u europi, svaki naš klub mi je drag, između ostalog i zbog koeficijenta. u hr ipak simpatiziram dinamo.

Ma svi sad uzdižu Hajduk nakon ovogga, a nitko ni da spomene onu najveću sramotu hrvatskog klupskog nogometa, one dvije utakmice Hajduka protiv Debrecena, daj hajdukovci sakrijte se ispod kreveta.  Miiiii bi tili velikog `ajduka! 

Nixas, počni ti bolje pratiti košarku, neidu ti najbolje postanalize nogometnih utakmica :))))

Dinamo živi vječno
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice