Dinamo 2009/10 zaključana tema

poruka: 157
|
čitano: 38.854
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
RE: Dinamo 2009/10
SPAWNK4MPER ti mama kaže...

prodana utakmica.

uefa se preočito hoće rješiti dinama.

ovo je za plakati- drugi gol nitko nije ni pokušao protestirati zbog zaleđa.

treći gol je priča za sebe. golman hvata ko curica od 5 godina, onaj zakucava sebi u mrežu. prestrašno.

nek odu svi skupa u tri papirnate maramice.VičePlač

Evo i Dinamo je izgubio kod kuće...

Ali reci mi molim te zašto bi se jedan Ajax borio za Dinamo...imali su siguran prolaz i odmarali su igrače za nacionalnu ligu gdje hvataju vodećeg Twentea.

Niko vam nije kriv osim mamića i promašenih "pojačanja"....

16 godina
moderator
Dinamo 2009/10

Dobro je da smo ispali! S takvim lopovima bolje i da nemamo posla! Osmijeh

Šalim se, meni je nebitno što se u Amsterdamu dogodio teatar. Daleko mi je žalosnije da nismo uspjeli pobjediti doma i onda s ponosom i prezirom gledati na "pošteni Zapad".

Ključni detalj kada se vidjelo da nešto nije u redu bio onaj kada na prvoj utamici protiv Anderlechta nije dosuđen i više nego evidentan penal na Mandžukiću. To je bio trenutak koji bi usmjerio tu utakmicu prema pobjedi, a i sve sljedeće bi imale drugačiji značaj...

Nije nam suđeno da išta dobijemo na poklon, pa čak ni kada to zaslužujemo, zato moramo biti dvostruko bolji nego što jesmo, da bismo stekli status u EU koji donosi respekt.

16 godina
protjeran
Miro kaže...

Nije nam suđeno da išta dobijemo na poklon, pa čak ni kada to zaslužujemo, zato moramo biti dvostruko bolji nego što jesmo, da bismo stekli status u EU koji donosi respekt.

Uefa je toliko dugo podnosila divljanja boysa po europi pa mislim da se to može smatrati poklonom :)

15 godina
neaktivan
Dinamo 2009/10

Svi mi znamo da je DINAMO prejak za HNL a još uvijek nije dovoljno jak za europu ili baš nema sreće

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.1.2010 13:19 (caky).
15 godina

Nije stvar u tome da nema sreće. Jednostavno nema kontinuitet jakih utakmica, to je problem u cijelom HNL-u, ne samo Dinamu. Preko vikenda igra protiv raznih Zadara, Šibenika, Međimurja i onda u europi naleti na Arsenal, Tottenham ili nekog trećeg i naravno da je pušiona..

Jedina jača utakmica je ona protiv Hajduka. Bez jake lige nema ni rezultata u Europi.

Žrtva nepouzdanosti kontracepcije
16 godina
moderator
nontryer kaže...

Nije stvar u tome da nema sreće. Jednostavno nema kontinuitet jakih utakmica, to je problem u cijelom HNL-u, ne samo Dinamu. Preko vikenda igra protiv raznih Zadara, Šibenika, Međimurja i onda u europi naleti na Arsenal, Tottenham ili nekog trećeg i naravno da je pušiona..

Jedina jača utakmica je ona protiv Hajduka. Bez jake lige nema ni rezultata u Europi.

Kakvo takvo rješenje bila bi Liga 10 - pa bi barem bilo četiri derbija s Hajdukom!

15 godina
neaktivan
Miro kaže...
nontryer kaže...

Kakvo takvo rješenje bila bi Liga 10 - pa bi barem bilo četiri derbija s Hajdukom!

I Liga 12 je mnogo bolje rjesenje od onoga sto imamo sada

16 godina
Da nemamo toliko majmunčina koje rade nerede rekao bih da bi jedna regionalna liga bila daleko najbolje rješenje.

Slovenija, BiH, Hrvatska, CG i Srbija...
When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
16 godina
neaktivan
Dinamo 2009/10

Istina je da Dinamo nema puno jakih ili jacih utakmica u HNL-u, ali nemaju ni drugi klubovi koji cesto ostvare zapazene rezultate. Dinamo na treningu moze napraviti 2 ekipe koje ce igrati jacu utakmicu nego sto Dinamo igra s vecinom klubova u HNL-u. Mislim da je liga 10 ili 12 uredu i da se moze prezimiti u Europi, samo se treba prihvatit posla i pametnije kupovat...

Ništa nije tako neefektivno kao efikasno izvođenje aktivnosti koje nisu potrebne.
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.1.2010 13:09 (Maximus).
16 godina
protjeran
Dinamo 2009/10

Dinamo odlično prodaje a loše kupuje...

Ako Cipar može 2 godine zaredom imat predstavnika u LP onda može i Dinamo bar EL igrati i nakon Božića....iako im igra za razliku od budžeta nije nimalo europska....

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.1.2010 12:15 (Prince-Artas).
16 godina
neaktivan
Prince-Artas kaže...

Ako Cipar može 2 godine zaredom imat predstavnika u LP onda može i Dinamo bar EL igrati i nakon Božića....iako im igra za razliku od budžeta nije nimalo europska....

Sto se tice stranaca slazem se, al Mamic ipak zna kupiti mlade talente made in CRo, i njih poslije dobro preprodati

15 godina
neaktivan
zlo kaže...
Prince-Artas kaže...

Sto se tice stranaca slazem se, al Mamic ipak zna kupiti mlade talente made in CRo, i njih poslije dobro preprodati

a težine u ovako male domovine,to ne možeš ne vidjeti jer ako se popneš na velebit možeš sve utakmice u hrvatskoj pratiti,a i tu je bilo propusta s nekim igračima.

stvarno je mamiću teško vidjet,not.dok oni drugi isto vide to što im je pred nosom,mamić već ima lovu da ih uzme,pa je sad on tu nešto pametan,glupost.

a jedina dobra stvar u dinamu je škola,mladi igrači su ono što i drži dinamo,što igrom a što prodajom.

16 godina
moderator
Prince-Artas kaže...

Da bi se došlo do LP treba, između ostalog, imati koeficijent - kod nas Dinamo ga stvara i za sebe i za sve druge, no baš nitko ne pomaže pri stvaranju nacionalnog koeficijenta, dok kod drugih nije tako.

A i kad bi kojim čudom dogurali do LP - gdje bismo igrali? Najbolji stadion koji prima malo više gledalaca je u Splitu (s tim da imaju grozno loš travnjak)...

Opaska o lošoj kupnji ti je besmislena - izvrsno se kupuje u mlađim uzrastima, a starije se kupuje kad se mora neko mjesto pokrpati. Kako se kupuje jeftino (od 300 k do 2M) onda i ne možeš očekivati čudo. Čak i da se pokuša kupiti netko 100% dobar, mlađih godina, i za to dati 5 do 10M - takav igrač ne bi došao u Dinamo, jer takav će rađe čak i za nešto manju lovu otići u neku veliku ligu.

Uostalo, reci, jel po tebi dobro kupuju u Juventusu? U Milanu? U Liverpoolu? Koliku su lovu oni potrošili, a opet ne mogu postiči rezultate kakve su nekada imali...

Lako je mudrovati sa strane...

I ja bih volio da imamo bolju igru u EL, ali za sada sam prezadovoljan s kontinuitetom - tri godine za redom mi igramo u EL i svake godine imamo sve bolje rezultate. Već i to je uspjeh!

15 godina
neaktivan
Dinamo 2009/10

sve je to istina za koeficjent i da to dinamo sam radi,ali nije meni liga prvaka toliko važna jer je to čista utopija da se dinamo može "igrati" s velikim klubovima.nama bi trebalo biti proritet da igramo europsku ligu svake godine i tamo šta napravimo.nekad kad se pozloži i ne proda prebrzo,će biti bolje a nekad lošije,pa ni najveći klubovi nemaju stalno trofeje,a dinamo ih ima praktički svake godine.to bi sve opet bilo ok,i ja sam u principu nekad i govorio da dinamo radi dobar posao,ali...sad taj ali dolazi na naplatu.ali nisam zadovoljan kad mamić govori da je najbolji "manager" na svijetu a onda dovede "papa",grka koji kad je dolazio svi smo vidjeli statistike,i znali da je zabio jedan jedini gol sezonu prije,a on kaže da je to perverzno pojačanje.i šta sad,plaća se igrač koji se nigdje ne može prodati ili mu se daje odšteta.pa se onda dovedu balabani i šokote kojih se kasnije tjera i opet isto,pa sad cufre,sreća što je lik pozitivac u cijeloj priči pa je pristao na manje.može on sad reći skupi su,pa što si ih doveo i dao im toliko love,pogotovo za stare potrošene i bolesne igraće,kakav je šokota bio.dinamo je najbolje kupovine ostvario s mladim igračima jer ih je onda dobra škola još mogla izbrusit i napraviti pravi dijamant kakav je bio da silva.ljudi, možda slučajno,zaborave da je on stranac i da je došao ko klinac iz brazila,dakle ta kupovina je bila više nego dobra.sumarum bi bio,nije problem u kupovini stranaca,nego u kupovini igraća kojima je istekao rok ili kojih se više ne može ništa naučiti,a još su uz to i skupi za plačati,dok će mlađi igraći napredovati i još puno naučiti,a pogotovo,da ponovim ono s dinamovom školom,kad imate odličan rad s mladima.prema tome,nije mamić najbolji nego pravi puno grešaka,a još uz to se i petlja u struku i zato je brata stavio dolje na klupu da bolje suflira,e to su apsolutno neprihvatljive stvari,jer je tako otjerao jednog odličnog trenera koji je dobivao i ajaxe i ostvario odlične rezultate u novijoj povijesti,ivankovića.

i još samo jedna stvar,kad bi se ostavio tenerskog posla i kad bi prestao prati lovu po argentini i sl.,onda bi bio dobar i odličan čak za dinamo,ali onda bi bio manje dobar za sebe.i zato privatizacija,pa kad bude gazda/e htjeli klub koji če biti uspješan,koji će poslovati po zakonu i plaćati poreze i ulagati u stadion,onda će i biti,a ako to želi biti mamić,neka ga kupi pa mu onda nitko ništa ne može reči.uostalom,tako je u cijeloj europi pa i šire.

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.2.2010 7:25 (shimano).
16 godina
moderator
shimano kaže...

.sad taj ali dolazi na naplatu.ali nisam zadovoljan kad mamić govori da je najbolji "manager" na svijetu a onda dovede "papa",grka koji kad je dolazio svi smo vidjeli statistike,i znali da je zabio jedan jedini gol sezonu prije,a on kaže da je to perverzno pojačanje.i šta sad,plaća se igrač koji se nigdje ne može prodati ili mu se daje odšteta

Banaliziraš - sve se događalo u fazi kada je bilo upitno ostaje li nam Mandžukić, imali smo iza sebe period s lošom realizacijom, tražilo se rješenje... Najbolje bi bio u tom trenutku - Kalinić (gledano u HNL-u, a bio je i na tržištu)! Jel ti misliš da bi takav transfer bio moguć? Jasno da ne bi (niti bi igrač htio, niti bi ga se moglo platiti koliko bi trebalo). Onda je bio u igri još Zec - ali samo za transfer se tražilo 3 milijuna. I što sada? Uzeti nekog nedokazanog mladca? A već se trebalo krenuti u pretkola za Eu ligu. Pojavio se u tom trenu opcija da dobijemo igrača bez odštete u zrelim godinama, s dobrom reputacijom (iz 2006. g). To što je Papa ima lošu statistiku u posljednoj godini nije tako važno (igrao je malo, prešao u taj klub u isforsiranim okolnostima).

I ono što je posebno bitno - na kraju je otišao bez odštete! Tako da sve u svemu i nije to bio neki preskup eksperiment.

shimano kaže...

pa se onda dovedu balabani i šokote kojih se kasnije tjera i opet isto

Balaban uopće nije bio toliko loš koliko ga publika nije prihvaćala, a obojica su došli nakon odlaska Dudua i Čorluke, kada je hitno trebalo dovesti neko "veliko" ime, da bi se zadovoljila glad medija i publike. Koliko se sjećam isto su došli bez odštete. Istina, bio je skup rastanak s njima, ali eto tako je to kada se poštuju ugovori, što ipak daje i određenu reputaciju Dinamu.

shimano kaže...

pa sad cufre,sreća što je lik pozitivac u cijeloj priči pa je pristao na manje.može on sad reći skupi su,pa što si ih doveo i dao im toliko love,pogotovo za stare potrošene i bolesne igraće,kakav je šokota bio.dinamo je najbolje kupovine ostvario s mladim igračima jer ih je onda dobra škola još mogla izbrusit i napraviti pravi dijamant kakav je bio da silva.ljudi, možda slučajno,zaborave da je on stranac i da je došao ko klinac iz brazila,dakle ta kupovina je bila više nego dobra.sumarum bi bio,nije problem u kupovini stranaca,nego u kupovini igraća kojima je istekao rok ili kojih se više ne može ništa naučiti,a još su uz to i skupi za plačati,dok će mlađi igraći napredovati i još puno naučiti,a pogotovo,da ponovim ono s dinamovom školom,kad imate odličan rad s mladima

Cufrea mi ne diraj! On je super koristan igrač i vrijedi love koju je dobivao i prije smanjenja plaće! Možemo biti sretni da je odlučio ostati u Zgb.

A reci - koji su to stariji igrači kupljeni? Svi su došli bez odštete! To je velika razlika!

Lako je reći "kupite samo mlade kao što je Eduardo"! Pa kada bi to bilo tako lako - svi bi bili uspješni menadžeri. U Dinamu se u nas daleko najbolje radi s mladima i stvara velika baza iz koje se crpe vrhunski igrači, ali i to je strašno spor i skup proces (otvoreno su u Hajduku rekli da za Dinamom zaostaju pet godina u ovom trenutku).

shimano kaže...

prema tome,nije mamić najbolji nego pravi puno grešaka,a još uz to se i petlja u struku i zato je brata stavio dolje na klupu da bolje suflira,e to su apsolutno neprihvatljive stvari,jer je tako otjerao jednog odličnog trenera koji je dobivao i ajaxe i ostvario odlične rezultate u novijoj povijesti,ivankovića.

Puno grešaka? Pa da je savršen vodio bi Manchester United!Cool A koliko je uspješan govore Dinamovi rezultati i financijska stabilnost.

Ivanković je otišao jer je Dinamo očajno igrao u to vrijeme i svi su bili nezadovoljni! Smjene trenera su povremeno potrebne, istina s tim ne treba pretjerivati. Prvi Ivankovićev odlazak je bio nepotreban, ali drugi je bio - nužan!

shimano kaže...

i još samo jedna stvar,kad bi se ostavio tenerskog posla i kad bi prestao prati lovu po argentini i sl.,onda bi bio dobar i odličan čak za dinamo,ali onda bi bio manje dobar za sebe.i zato privatizacija,pa kad bude gazda/e htjeli klub koji če biti uspješan,koji će poslovati po zakonu i plaćati poreze i ulagati u stadion,onda će i biti,a ako to želi biti mamić,neka ga kupi pa mu onda nitko ništa ne može reči.uostalom,tako je u cijeloj europi pa i šire.

Pere lovu negdje? Kako ti to znaš?

Privatizacija? Već se pokušalo s tim u Dinamu i završilo je - katastrofalno! Još nije došlo vrijeme za to, jer je previše toga nedifinirano. No, nisam baš siguran da bismo bili jako sretni u trenucima u kojima bi nam vlasnici bili neki stranci kao u nekim drugim državama... Nije to samo po sebi rješenje za blagostanje.

Stadion je Dinamova rak rana, ali tu je doista Mamić najmanje kriv, ali to je velika tema za sebe, pa ne bih o tome...

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.2.2010 22:22 (Miro).
15 godina
neaktivan
Miro kaže...

"Banaliziraš - sve se događalo u fazi kada je bilo upitno ostaje li nam Mandžukić, imali smo iza sebe period s lošom realizacijom, tražilo se rješenje... Najbolje bi bio u tom trenutku - Kalinić (gledano u HNL-u, a bio je i na tržištu)! Jel ti misliš da bi takav transfer bio moguć? Jasno da ne bi (niti bi igrač htio, niti bi ga se moglo platiti koliko bi trebalo). Onda je bio u igri još Zec - ali samo za transfer se tražilo 3 milijuna. I što sada? Uzeti nekog nedokazanog mladca? A već se trebalo krenuti u pretkola za Eu ligu. Pojavio se u tom trenu opcija da dobijemo igrača bez odštete u zrelim godinama, s dobrom reputacijom (iz 2006. g). To što je Papa ima lošu statistiku u posljednoj godini nije tako važno (igrao je malo, prešao u taj klub u isforsiranim okolnostima).

I ono što je posebno bitno - na kraju je otišao bez odštete! Tako da sve u svemu i nije to bio neki preskup eksperiment."

ma koje je to veliko ime Pap,i kako misliš da nije važno što je zabio samo jedan gol,pa ko kojim kriterijima se kupuje napadač,a to da je došao bez odštete nije jer sad ga plačamo za ništa.no u svakom slučaju,ne može se braniti argumentima da nas nije puno koštao,i onda reči da to nije promašena kupovina.

"Balaban uopće nije bio toliko loš koliko ga publika nije prihvaćala, a obojica su došli nakon odlaska Dudua i Čorluke, kada je hitno trebalo dovesti neko "veliko" ime, da bi se zadovoljila glad medija i publike. Koliko se sjećam isto su došli bez odštete. Istina, bio je skup rastanak s njima, ali eto tako je to kada se poštuju ugovori, što ipak daje i određenu reputaciju Dinamu."

za balabana sam bio jedan od rijetkih koji je govorio,daj proradiče zna on,ali nije.uvijek pokušavam realno sagledati situaciju i bez nekih (poput Blažićka) nacionalnih ili gradskih afiniteta prema igraču,već isključivo mislim na učinak,a to je jedino mjerilo u sportu koje je relevantno.tako da sam njega spomenuo u kontesktu više kao jednog od otjeranih,dok za šokotu čim je dolazio sam govorio da je on skršen igrač,načet ozbiljnim povredama i još k tomu u godinama u kojima rane ne cijele više tako dobro,a to se na kraju pokazalo točnim.

"Cufrea mi ne diraj! On je super koristan igrač i vrijedi love koju je dobivao i prije smanjenja plaće! Možemo biti sretni da je odlučio ostati u Zgb.

A reci - koji su to stariji igrači kupljeni? Svi su došli bez odštete! To je velika razlika!"

pa zar nisam rekao da je on pozitivac u cijeloj priči?cufre može biti jako koristan jer je zdrav i nije za staro željezo,a o njegovim mogučnostima kao igrača ne treba trošiti riječi.

i to što je on u dinamu je bila stvarno velika vijest za mene,a eto htjeli su ga se rješiti,pa šta to onda govori o kome.

"Lako je reći "kupite samo mlade kao što je Eduardo"! Pa kada bi to bilo tako lako - svi bi bili uspješni menadžeri. U Dinamu se u nas daleko najbolje radi s mladima i stvara velika baza iz koje se crpe vrhunski igrači, ali i to je strašno spor i skup proces (otvoreno su u Hajduku rekli da za Dinamom zaostaju pet godina u ovom trenutku)."

pa s tim se slažem,nisam ni rekao da se može dovoditi uvijek takva klasa,ali on ni nije došao takav nego smo takvim napravili,jer ipak je on imao samo 15 i morao je još puno palente jesti da bi to što je danas.i zapravo sam tu pohvalio taj rad i taj dio dinamovog ulaganja,par puta.

"Puno grešaka? Pa da je savršen vodio bi Manchester United!Cool A koliko je uspješan govore Dinamovi rezultati i financijska stabilnost.

Ivanković je otišao jer je Dinamo očajno igrao u to vrijeme i svi su bili nezadovoljni! Smjene trenera su povremeno potrebne, istina s tim ne treba pretjerivati. Prvi Ivankovićev odlazak je bio nepotreban, ali drugi je bio - nužan!"

pa po njegovim izjavam da je najbolji na svijetu,on misli da bi i trebao,pa ti sad vidi jel to tako i zato sam naveo stvari zbog kojih to ne može biti,a što se tiće Ivankovića,rezultati uopće nisu bili katastrofalni,a to da se ponekad treba mijenjati trener kad ne ide dobro,to niti neću komentirati jer će demant doći sam od sebe,iz primjera najbolje lige svijeta,engleske i njihovih trenera.i opet,šta je s prvim odlaskom,jel to nije čisti egoizam i pokazivanje balkanske sile u svlačionici.

"Pere lovu negdje? Kako ti to znaš?

Privatizacija? Već se pokušalo s tim u Dinamu i završilo je - katastrofalno! Još nije došlo vrijeme za to, jer je previše toga nedifinirano. No, nisam baš siguran da bismo bili jako sretni u trenucima u kojima bi nam vlasnici bili neki stranci kao u nekim drugim državama... Nije to samo po sebi rješenje za blagostanje.

Stadion je Dinamova rak rana, ali tu je doista Mamić najmanje kriv, ali to je velika tema za sebe, pa ne bih o tome..."

možda to za lovu nije istina,a možda i je.to je samo moj neki slobodni deduktivni zaključak do kojeg sam došao saznanjem o stanju u argentinskom nogometu nedavno,pa mi je bilo čudno zašto toliko tamo kupuju a ne u brazilu gdje ima veči "bazen".no to nikako nije dokaz,pa ću se suzdržati od takvih objeda.a to što nije uspjela kod nas privatizacija,pa to isto puno govori o stanju,ajmo se pitati zašto ne i kome nije to u interesu.i još ovo sa strancima,pa u engleskoj su vlasnici nekih klubova rusi i arapi,a znamo kakvi su englezi,pa zašto smo mi opet veči od cijelog svijeta pa kod nas ne bi bilo to dobro,zašto pobogu?Osmijeh

a za stadion nisam ni rekao da je on kriv,nego da onaj tko kupi klub treba ulagati u njega,pa to je valjda jasno samo po sebi.

i samo još jedan detalj,nisi me citirao nego si onako novinarski izvlačio iz konteksta,to onda uvijek rezultira s potpuno drugačijom pričom od izvorne,a to Mamić nikako ne voli.Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.2.2010 0:06 (shimano).
15 godina
neaktivan
Dinamo 2009/10

hoče li mali Vrsaljko biti novi Modrić?

ovo što pričaju novinari s priprema nije neko mjerilo,jer su se kao i u rukometu,pokazali malo mutavi kad je u pitanju neka sportska vijest.

a uglavnom ga časte svim mogučim epitetima koliko je dobar.

a hajduk je kupio potencijalno dobrog napadača (192cm visok),a takav pravi centralni robusni napadač,je jako falio dinamu i još uvijek fali.

zanimljivo je da se i ovaj zove Anderson kao i onaj dinamov,a konstitucijom su tu negdje,nadam se da će i njima biti kao s našim.

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.2.2010 15:53 (shimano).
16 godina
neaktivan
Dinamo 2009/10

Obrisati post molim.

Mi nemamo ćuku, mi nemamo poriv! :-D
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.2.2010 14:53 (VirtUoso).
15 godina
neaktivan
Dinamo 2009/10

MOLIM BRISANJE POSTA.

No one gets left behind.
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.2.2010 16:10 (thuglife).
15 godina
neaktivan
thuglife kaže...

Joj što volim kad ovakve budal*tine ulete na informatički forum i idu nas maslat, sinko fulao si forum, ovakva sra*a možeš samo na forum.hr-u prodavat, a i tamo će malo tko popušiti.

nesporazum

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.2.2010 15:19 (shimano).
16 godina
neaktivan
thuglife kaže...

Joj što volim kad ovakve budal*tine ulete na informatički forum i idu nas maslat, sinko fulao si forum, ovakva sra*a možeš samo na forum.hr-u prodavat, a i tamo će malo tko popušiti.

O cemu ti covjece?

Ništa nije tako neefektivno kao efikasno izvođenje aktivnosti koje nisu potrebne.
15 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...

Obrisati post molim.

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.2.2010 15:13 (shimano).
15 godina
neaktivan
Maximus kaže...
thuglife kaže...

O cemu ti covjece?

Neki lik je uletio sa reklamom ( ono slanje novca 6 osoba i ogromni profit, uglavnom tipične internet laži ), no netko je od modova očito maknuo post.

No one gets left behind.
16 godina
neaktivan
Dinamo 2009/10

Ono nije bilo humano sto su uradili jadnom novom treneru Sesveta, tek dosao pa odmah 6 komada

16 godina
Dinamo 2009/10

Mnogo smo jaki

Ko Zvezda 91!

15 godina
neaktivan
Dinamo 2009/10

a nisu sesvete mjerilo,ali za našu ligu,pogotovu ovu 16 gdje su stvarno drugoligaški klubovi,Dinamo je UFO iliti NLO.no ipak je dobro da se to radi s mladim igracima,samo dobro je Jurcic rekao,nisu mladi igraci samo Hrvati,vec i drugi su iskoristivi,bitno da nisu stari potroseni (ni strani a ni nasi).

16 godina
neaktivan
Dinamo 2009/10

Za Dinamo ce jedini pravi "obracun" biti onaj u polufinalu kupa

Tesko da  prvenstvo mogu izgubiti, to spada u SF

15 godina
neaktivan
Dinamo 2009/10

Šimić potpisao za Dinamo, što mislite o tome?

DANAŠNJA DJECA SLUŠAJU CAJKE PRIČE O VUKOVARU NJIMA SU BAJKE!!
15 godina
neaktivan
caky kaže...

Šimić potpisao za Dinamo, što mislite o tome?

jel može da ti kažem u sve o nogometu,jer eto sad sam slučajno vidio da si uopće pitao,pa da ovako bude sve na jednom mjestu,ako nemaš ništa protiv?

više anarhije i osobnosti,i svima bi bilo bolje!
16 godina
neaktivan
Dinamo 2009/10

Neredi navijaca na Maksimiru (snimka)

Derbi na maksimirskom stadionu u Zagrebu obilježili su neredi navijača. Prema posljednjim podacima, uhitili su pet pripadnika Bad Blue Boysa i 25 Torcidaša. Neredi su počeli u poluvremenu utakmice Dinama i Hajduka. Policija je ušla na istočnu tribinu kako bi uklonili izgrednike koji su tijekom utakmice zapalili nekoliko baklji. Izbila je tučnjava, a neredi su se ubrzo preselili na sjevernu tribinu. Navijači su napali policiju bakljama i stolicama, koje su trgali s tribine. Kako doznajemo, u sukobu su pripadniku interventne jedinice iz Varaždina izbili oko. Navodno je još dvoje ljudi zadobilo teže, a dvoje lakše ozljede. Liječničku pomoć pružili su im u zagrebačkim bolnicama.
Predsjednik gostujućeg Hajduka Joško Svaguša napadnut je u svečanoj loži za vrijeme utakmice. Kako piše Jutarnji list, otišao je zapaliti cigaretu. Dobio je šamar, a jedan ga je navijač zalio pivom. Neredi su se nakon utakmice s tribina preselili na gradske ulice. U obližnjim Sveticama čuli su se pucnjevi, a policija i navijači sukobljavali su se duž naselja.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice