Bodybuilding - od početnika do naprednih
- poruka: 31.190
- |
- čitano: 6.658.159
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Kupio je novi komp i navuko se na call of duty i battlefield
evo koga zanima dns 20ti dan bez gyma, najvise u ovih 15god teretane. jeo na kcal odrzavanju uz minimalno (50ak g) proteina, opao nista nisam, bodyweight isti. cini se da je odrzavanje stecenog zbilja easy peasy
samo gubitnici uzimaju pauze
Bok, evo jedno zanimljivo pitanje. Ima li ovdje među perspektivnim bodybuilderima onih koji su oboljeli od covida, a pokušavali su u to vrijeme bulkati ili dobiti mišiće i u tom periodu im je baš nestao apetit?
Ako da, koliko dugo je to trajalo i jel vam ostavilo neke trajne posljedice? Mene evo već 2 tjedna corona drži, jedem 2 puta dnevno i to ako se natjeram. Imam osjećaj da bih mogao cijeli dan izdržati bez da išta pojedem.. :( nažalost već sam 3kg izgubio. Miris i okus se vratio nakon 10-ak dana, samo se nadam da će se apetit vratiti. Pozdrav
junk i tekuce kalorije trpaj, zadovolji potrebni dnevni kalorijski unos da se ne topis
evo koga zanima dns 20ti dan bez gyma, najvise u ovih 15god teretane. jeo na kcal odrzavanju uz minimalno (50ak g) proteina, opao nista nisam, bodyweight isti. cini se da je odrzavanje stecenog zbilja easy peasy
Ja evo 2mj nisam usao u teretanu,jedem isto od sranja do normalnog,jutri kad se pogledam izgledam isto kao i prije 2mj...nista posebno nisam primjetio.
je ali disi od onih svojih solidnih 80-90kg 2020te
je ali disi od onih svojih solidnih 80-90kg 2020te
Nikad vise na onih 80kg,na mojih 1.89cm kost i koza...a u medjuvremenu 2 dice,svasta nesto se izdesavalo,manje se pazilo ali se opet trenira kad se stigne...
Evo ovde sam nedavno stavio sliku https://forum.bug.hr/forum/topic/sport/bodybuilding-pocetnika-do-naprednih/52249.aspx?jumpto=6751549&sort=asc&view=flat&page=985
To dok sjedim na brodu sam se skjoro vratio na staro jer nisam skoro 1.5g trenirao i onda te dvije slike kad sam se ponovo vratio nakon par mj....sad sam trenutno oko 95 i tako izgledam kao na slikama i sada.Osciliram od 93-96kg,ne pazim na nista jedem sta stignem i koliko stignem,treniram kad mogu.Kad maloj prodje treca operacija mozda se vratim punim opet u teretanu i pocnem pratit sve kao i nekad.
Prvi taj sam pio meni je odlican,za ostale ne znam.
je a sjecas se kako si skocio lijepih 15kg u kratkom roku kad si krenuo suficit sa niskog bodyfata, zbog toga se defka... e sad jebiga sto se ljudima neda dijetariti niti pretrpiti taj period kad si mali
je a sjecas se kako si skocio lijepih 15kg u kratkom roku kad si krenuo suficit sa niskog bodyfata, zbog toga se defka... e sad jebiga sto se ljudima neda dijetariti niti pretrpiti taj period kad si mali
A je ono je bio jeben osjecaj...bum u kratkom vremenu,cak su i mene pitali sta pijem tada
Drugo vrijeme,druge obaveze i prioriteti,mada ima i linosti,mogao bi uvecer oko 10h otic ali mi se neda trenutno
Kad maloj prodje treca operacija mozda se vratim punim opet u teretanu i pocnem pratit sve kao i nekad.
Uh kad ovo pročitam naježim se... nadam se da bude sve ok, što god bilo.
Btw, idem slijedeći tjedan za Srbiju pase sjećam da sam čitao svojedobno ovdje da se tamo TST da kupiti u ljekarnama... koja je caka s time?
Što se uopće tamo nudi u slobodnoj prodaji zanmljivoga, a da se kod nas ne može uzeti?
Bok, evo jedno zanimljivo pitanje. Ima li ovdje među perspektivnim bodybuilderima onih koji su oboljeli od covida, a pokušavali su u to vrijeme bulkati ili dobiti mišiće i u tom periodu im je baš nestao apetit?
Ako da, koliko dugo je to trajalo i jel vam ostavilo neke trajne posljedice? Mene evo već 2 tjedna corona drži, jedem 2 puta dnevno i to ako se natjeram. Imam osjećaj da bih mogao cijeli dan izdržati bez da išta pojedem.. :( nažalost već sam 3kg izgubio. Miris i okus se vratio nakon 10-ak dana, samo se nadam da će se apetit vratiti. Pozdrav
Vezano za mršavljenje i covid tj debljanje. Jedna osoba iz obitelji je nakon covida dobila gastritis pa je i jako smršavila, i sad se bori da vrati kile. Jede nekih 2000-2500 kalorija dnevno, ne može gluten, ni previše masnoća ni šećere. Ne može ni vježbati jer ima još neke fizičke bolesti. Uglavnom moje pitanje je znate li što o mass gainerima, da li bi to pomoglo da uz malu količinu toga unese dodatne kalorije. Znam da to nije zdravi način dobivanja mase, ali nekako da navuće kilu dvije pa da bar psihički ojača za neke druge fizičke stvari. Uglavnom ako znate nešto o mass gainerima please sherajte.
Vezano za mršavljenje i covid tj debljanje. Jedna osoba iz obitelji je nakon covida dobila gastritis pa je i jako smršavila, i sad se bori da vrati kile. Jede nekih 2000-2500 kalorija dnevno, ne može gluten, ni previše masnoća ni šećere. Ne može ni vježbati jer ima još neke fizičke bolesti. Uglavnom moje pitanje je znate li što o mass gainerima, da li bi to pomoglo da uz malu količinu toga unese dodatne kalorije. Znam da to nije zdravi način dobivanja mase, ali nekako da navuće kilu dvije pa da bar psihički ojača za neke druge fizičke stvari. Uglavnom ako znate nešto o mass gainerima please sherajte.
Meni je to ok, kad sam počimao sa teretanom, tamo 3 mjesec teretane sam si uzeo od optimum nutritiona Serious Mass, nije to uopće loše, dodatnih 1000 kalorija a popiješ ih instant, mada sam ja koristio mlijeko za još jaki efekt, ono pola litre mljeka (može i punomasno još bolje kad si na masi) 350 kalorija iz punomasnog mlijeka i 668 iz 200g gainera je 1018 kalorija, to popiješ za 5 minuta.
Serious Mass i njegove prednosti
- kvalitetan gainer
- sadrži 50 g bjelančevina od izvora s brzim i sporijim probavljanjem
- sadrži više od 250 g ugljikohidrata kao „potpora za gorivo“ za intenzivni trening i kao pomoć kod dopune glikogenskih zaliha – bez šećera
- sadrži kreatin, L-glutamin i glutaminske peptide, holin, inozitol, PABA i MCT
- sadrži 25 vitamina i minerala, uglavnom vitamine B i antioksidanse
Nema šećera, kvalitetni ugljikohidrati, dosta proteina, te ima hrpu mikronutrijenata. Da imam viška para rokao bi ga stalno u periodu mase. Ali ono brzo se to potroši a nije baš jeftin.
Kad maloj prodje treca operacija mozda se vratim punim opet u teretanu i pocnem pratit sve kao i nekad.
Uh kad ovo pročitam naježim se... nadam se da bude sve ok, što god bilo.
Btw, idem slijedeći tjedan za Srbiju pase sjećam da sam čitao svojedobno ovdje da se tamo TST da kupiti u ljekarnama... koja je caka s time?
Što se uopće tamo nudi u slobodnoj prodaji zanmljivoga, a da se kod nas ne može uzeti?
Koliko sam vidio po yt, lik uđe u ljekarnu kaže dajte mi galenikin testosteron depo i ova mu da.
Na 13:30 kreće, taj testosteron je enanthat od galenike znači kreće kroz 2 tjedna njegovo djelovanje, isto tako sporije izlazi iz sistema jednom kad uđe. Bodybulderi ga vole jer je 1 injekcija tjedno dovoljno premda mu je half life dug. Jel ima u našim ljekarnama testosteron ne ovaj nego bilo koji? Vjerovatno da ali na recept?
da, solidni su ti gaineri pogotovo ako nemaju secere i kombiniraju se sa drugim namirnicama za usporavanje apsorpcije i snizavanje gi indeksa. jedino sto je cijena nepovoljna, ali tko ima para - go for it
Tko obično ima dobre black friday akcije? Vidim da sam prošle godine uzeo 5kg wheya sa shopbuildera i dobio kilu gratis. Niš spektakularno, al ono...
sta da ti kazem bato, vidim da na silu zelis dobiti neki odgovor od mene. niti treniras niti jedes samo se sepuris nesto okolo, tvrdis da nemas vremena za trening a svakodnevno igras battlefield, apex, pubg i sl glupe video igrice, nadam se da i ne masturbiras doma u kupaoni zeni iza leđa
evo veliki petar, još jučer je sprdao nas koji igramo...a danas ima probleme, počeo je gejmati, pa ima same probleme.
jel moguce da ova igra guta 50-70% i5 14500? zanimljivo koliko multithread snage trazi
molim da me netko uputi kako se igra battlefield 2042 jer cu popizditi
probao bih bf2042, dolazim sa bf3 / bf4 gdje se u internet browseru odabere conquest i zeljena mapa, klik na join server pokrene igru i za 30sek se puca
sto je ovo sa nekim likom na ekranu, zasto cekam 5minuta da pocnem igrati, zasto je toliko botova, zasto je server browser toliko ogranicen, gdje je 32vs32 ili 64vs64 pvp only?
Smiješan lik, otkrio video igre i već 20 dana ne trenira. Sad će propast umastit se i vratit u gym jendog dana i reć e kakav sam ja bio davit klince kako se pravilno radi i da nikad tako neće bit veliki.
A mi koji uspješno balanisramo sve godinama i uživamo u životu smo sprdani i igramo te ''glupe video igrice''.
Smiješno, ali i žalosno realno.
ostaj mi dobro petre moj, i sretno sa dead game kao što je bf2042
Nikad necu zaboravit kako sam kao golobradi drkos u gymi prodavao starijima i iskusnijima pamet kako mogu tako zanemarivati gym, da se sve moze ako se hoce itd.
Sad bi se svima njima najradije isao ispricati s kavom i cokoladom.
Nikad necu zaboravit kako sam kao golobradi drkos u gymi prodavao starijima i iskusnijima pamet kako mogu tako zanemarivati gym, da se sve moze ako se hoce itd.
hahaha ta priča, kao sve se stigne....doduše ja samo sad dobivam riječi pohvale, (glavni trener je svima koje zna ispričao kako sam nedavno dobio drugo dijete bla bla) i sad sva ta ekipica malo s kojom si gym buddy skidaju kape, kao u stilu gle ga podočnjaci do poda, a tu je među nama i stalno jebeno jak.
A ja nema segmenta tijela di nemam ozljedu/bol/problem, na 3-5 sati sna, uz posao i fax, i navečer space marine 2 ili god of war ragnarok za gušt.
Da, koštat će me takav tempo, doći će na naplatu ali dok ide ide.
Poanta priče i dalje držim da se sve stigne i može, ali je jebeno teško i treba skinut kapu svakom tko uspije to sve balanisrati, + veliki naklon belikusu koji ide uz to sve i na natjecanje.
dakle petar veliki se bacio u compeittive gejmin, a belikus (znam ga otprije i znam kako je jeben u fps-ovima) sad ide i na natjecanja, tako da htio ne htio kapa dolje bez obzira.
koliko dugo si premotavao stranice unazad, 1min ili 5min? jesi li iscitavao cijele stranice ili ctrl+f searchao neku kljucnu rijec? koju kljucnu rijec si koristio?
hahaha ta priča, kao sve se stigne....doduše ja samo sad dobivam riječi pohvale, (glavni trener je svima koje zna ispričao kako sam nedavno dobio drugo dijete bla bla) i sad sva ta ekipica malo s kojom si gym buddy skidaju kape, kao u stilu gle ga podočnjaci do poda, a tu je među nama i stalno jebeno jak.
A ja nema segmenta tijela di nemam ozljedu/bol/problem, na 3-5 sati sna, uz posao i fax, i navečer space marine 2 ili god of war ragnarok za gušt.
Poanta priče i dalje držim da se sve stigne i može, ali je jebeno teško i treba skinut kapu svakom tko uspije to sve balanisrati, + veliki naklon belikusu koji ide uz to sve i na natjecanje.
dakle petar veliki se bacio u compeittive gejmin, a belikus (znam ga otprije i znam kako je jeben u fps-ovima) sad ide i na natjecanja, tako da htio ne htio kapa dolje bez obzira.
fax?
sta studiras?
koliko dugo si premotavao stranice unazad, 1min ili 5min? jesi li iscitavao cijele stranice ili ctrl+f searchao neku kljucnu rijec? koju kljucnu rijec si koristio?
uzasan recovery
Ja sam oduvijek bio strastveni gamer, zato i jesmo na ovom forumu više od desetljeća, nismo sigurno radi ove teme hehe. U bodybuilding sam krenuo tek nedavno. Samo eto ne igram više fpsove toliko kad se nema što kvalitetno ni odigrati u codu ne mogu uživati kao u battlefieldu a battlefield je propao. Fokusiram se na singleplayer igre većinom, navečer kad svi zaspu upalim i chillam. Sad se čeka S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl, e to će biti igretina :D
znači ispao si krkan, prozvao nas gejmere glupima jer igramo glupe video igre, sad ih igraš i ti.
Umjesto da kažeš, a evo mala pauiza pa se i ja uhvatio glupih video igri, ali kad si krkan, onda si krkan do kraja.
moj petre, očito su neke supstance ostavile traga na razne načine...
Ja sam oduvijek bio strastveni gamer, zato i jesmo na ovom forumu više od desetljeća, nismo sigurno radi ove teme hehe. U bodybuilding sam krenuo tek nedavno. Samo eto ne igram više fpsove toliko kad se nema što kvalitetno ni odigrati u codu ne mogu uživati kao u battlefieldu a battlefield je propao. Fokusiram se na singleplayer igre većinom, navečer kad svi zaspu upalim i chillam. Sad se čeka S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl, e to će biti igretina :D
drito ta priča,.,.ovo ostalo sve presweat s gamepad aimboterima.
nisam te prozvao zbog video igara nego zanemarivanja treninga i potajne masturbacije u kupaoni, svi dobro znamo da masturbacija u braku nije dopustena
, svi dobro znamo da masturbacija u braku nije dopustena
pa gdje ti vadiš ovakve izjave, gdje si to citao o pravilima braka, tko te lagao
pa gdje ti vadiš ovakve izjave, gdje si to citao o pravilima braka, tko te lagao
Ono kad ti tip koji nije u braku i nema pojma što je brak soli pamet oko toga kako bi stvari trebale funkcionirati u braku. Ko svećenik.
Naravno da drkam u braku, ima hrpu razloga kako, kada i zašto.
Ono kad ti tip koji nije u braku i nema pojma što je brak soli pamet oko toga kako bi stvari trebale funkcionirati u braku. Ko svećenik.
Naravno da drkam u braku, ima hrpu razloga kako, kada i zašto.
Ma ne soli on ništa, obični mali troll, pametuje svima za sve, drži se uzvišen, a maksmialno nebitan, služi mi za zabavu ovoj temi, dok nas nekolicina odraslih priča o svemu vezanom za bb na realan i zreo način.
ugl manje bitan.
za ovo zadnje se slažem, nekad jedva sačekaš ostat koji sat sam da imaš za sebe na bilo koji način