Na kaj da budem jalan ? Di je video sa 40 zgibova za Filu ? :P
Decki ja ga prcam jer ne zna normano raspravljat. Baš se ko krkan ponaša.
Kaj radi sa svojim tijelom nije moja briga
Ja bas mislim da se on sprda odgovarajuc na taj nacin...jer i nakon što par puta napise nešto što je stvarno tako i ima smisla opet netko iscupa nesto drugo i okrene u svoju korist,samo zbog tog jer koristi nesto kemije (a i jos zaraduje od ovog)...iskreno ko sta radi sa sobom zaboli me kurac...ali ako mozes naucit od nekog nesto pogotovo ako ima rezultat,iskustvo iza sebe sto nebi naucio pa makar mi to ne trebalo nikad u zivotu.Plus ako si imale u ovom i vidis ko sta radi i kako,moras bit glup ko kurac ako mislis da je dovoljno se bocnit i sve ce samo od sebe doc,bas suprotno,mislim da moras jos vise jest,jos jace trenirat (sto je laske jer se brze oporavaljas ali svejedno moras se satrat),jos vise znanja imat.
Prije cu poslusat njega ili Filu koji isto ima iskustva pun k u teretani,ali uz drukciji pristup tom svemu pogotovo sada nego npr. eksera koji pila samo po teoriji (sto ne kazem da je pogresno nista),ali u ovom hobiju/sportu prije cu njih poslusat.Nema potrebe srat po nekom ako se ne slazes s necim,bezveze ko dica.
covjek pobija znanstveno dokazene stvare i na to ti odgovori "daj te te vidim sigurno si ne nabildan"
a uz to je na steroidima....pa kad se vec bodes, daj makar da je neka droga, da ti barem ima nesto zabave u tome